Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký koupit low end notebook?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
FastAndFurious je teď offline  FastAndFurious
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 23:16   Citovat  

Robik napsal:
No četl jsem že ta grafika Ati Radeon 5470HD je prý už docela schopná a dokáže rozjet i novější hry.
A překvapilo mě, že u toho HP udávaj až 5 hodin výdrž, to teda čumím oO

To jsi četl špatně, možná fakt tak jen rozjet, raději si přečti odkaz který jsem dával na začátku tématu.

HD5470 příklady:

Mafia2 - střední detaily (17,7fps) - nehratelné
NFS Shift - vysoké i střední detaily - nehratelné
Metro 2033 - nehratelné HaHaaa
Battlefield BC2 - střední detaily - nehratelné
Colin dirt 2 střední tak tak na hraně , chvílemi nehratelné
Starcraft 2 - střední nehratelné

Zkrátka většina nových her ti pojede (maximálně) na nízké detaily ...
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 23:30  Naposledy upravil Robik dne 9.11.2010 , 0:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lol..psal jsem rozjet a ne hrát pořádnej výtlem

Ne ted vážně, když se bavíme o noteboocích kolem 12t...tak mi řekni kterou lepší grafiku zvolit??
Stejně ty nové hry mě vůbc neba..celou dobu hraju jen Test Drive unlimited a F.E.A.R. 2 po netu.
A neříkej že tato grafika to není schopna rozjet.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 23:51   Citovat  

Robik napsal:
Lol..psal jsem rozjet a ne hrát pořádnej výtlem

Ne ted vážně, když se bavíme o noteboocích kolem 12t...tak mi řekni kterou lepší grafiku zvolit??
Stejně ty nové hry mě vůbc neba..clou dobu hraju jen Test Drive unlimited a F.E.A.R. 2 po netu.
A neříkej že tato grafika to není schopna rozjet.

K čemu ti je že to rozjedeš když si to nezahraješ? to mi hlava nebere Pokud ti jde vyloženě jen o to rozjet, aby ses podíval jak vypadá menu, tak si kup to nejlevnější to ti postačí HaHaaa

ad grafiky, ta stránka mluví za vše. S notebookem za 12tis si nezahreješ nový hry a když tak očesaný na minimum detailů což je o ničem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:03   Citovat  

Mohl by sis přečíst druhý řádek od spodu v příspěvku nad tím tvojim? Úsměv Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:11   Citovat  

Robik napsal:
Mohl by sis přečíst druhý řádek od spodu v příspěvku nad tím tvojim? Úsměv Ble

lol tak se podívej aspon na ty tabulky, fear 2 si zahraješ snad na střední detaily cca
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:31   Citovat  

FastAndFurious napsal:
A proč proboha chceš vyhazovat za notebook 20tis když to chceš jen na tohle? Předtím jsi psal něco o filmech atd. Podle toho co píšeš ted si kup něco za desítku a i to bude bohatě stačit..

co? potrebuju notas kterej si muzu vzit pod rameno do prace, kterej si pripojim na svoji fulHD tv a kouknu na film v nejlepsi kvalite a kterej si muzu vzit na lanku a bejt si jistej ze tam rozjedu vsechny hry a kterej za rok nebude uplne out a porad bude stihat vsechno co potrebuju proste na nej muzu uvolnit cca 20tis kdyz to bude zvladat notas za 10 tak samozrejme budu spokojenej ale pochybuju ze takovej bude
proste shanim nejakou 15" idealne 4jadro 4gb ram s dobrou grafikou a alespon 500gb hdd Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:42   Citovat  

osiris napsal:
co? potrebuju notas kterej si muzu vzit pod rameno do prace, kterej si pripojim na svoji fulHD tv a kouknu na film v nejlepsi kvalite a kterej si muzu vzit na lanku a bejt si jistej ze tam rozjedu vsechny hry a kterej za rok nebude uplne out a porad bude stihat vsechno co potrebuju proste na nej muzu uvolnit cca 20tis kdyz to bude zvladat notas za 10 tak samozrejme budu spokojenej ale pochybuju ze takovej bude
proste shanim nejakou 15" idealne 4jadro 4gb ram s dobrou grafikou a alespon 500gb hdd Úsměv

???

Na co omfg 4jádro? na internet a písničky ? Pokud se na tom nechystáš hrát hry tak ti stačí to nejlevnější, hdmi (pro fullhd) a podobný kraviny má dnes kdejaká "šunka" ...nebo myslíš že na notebooku za 10tis se ti bude škubat film ??? a na co dobrou grafiku zase? Na animace když přetahuješ okna ve windows ??

A jestli těma hrama myslíš nejnovější hry, tak si připrav aspoň 40tis, pokud si je chceš vychutnat na full detaily. A ať koupíš co koupíš, za rok nebo dva to stejně bude krám kde si nový hry nezahraješ Úsměv
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 0:49   Citovat  

na hry nema notebook vubec cenu resit, pokud nemas fakt ranec v kapse. Ja koupil za 17 (4gb, 320m..) a zahraju si stejne koudel Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 12:25   Citovat  

FastAndFurious napsal:
???

Na co omfg 4jádro? na internet a písničky ? Pokud se na tom nechystáš hrát hry tak ti stačí to nejlevnější, hdmi (pro fullhd) a podobný kraviny má dnes kdejaká "šunka" ...nebo myslíš že na notebooku za 10tis se ti bude škubat film ??? a na co dobrou grafiku zase? Na animace když přetahuješ okna ve windows ??

A jestli těma hrama myslíš nejnovější hry, tak si připrav aspoň 40tis, pokud si je chceš vychutnat na full detaily. A ať koupíš co koupíš, za rok nebo dva to stejně bude krám kde si nový hry nezahraješ Úsměv

pripadas mi jak retard, uz nemam silu ti na nic odpovidat... proc 4 jadro, proc dobrou grafiku ? nevim kolikrat to tu mam este psat, ale chci to i na hry ne jen na filmy a internet a vzhledem k tomu ze jsi tu stejne nenahodil zadnej navrh tak uz se k tomu prosim nevyjadruj, dekuju
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 12:36   Citovat  

FastAndFurious napsal:
To jsi četl špatně, možná fakt tak jen rozjet, raději si přečti odkaz který jsem dával na začátku tématu.

HD5470 příklady:

Mafia2 - střední detaily (17,7fps) - nehratelné
NFS Shift - vysoké i střední detaily - nehratelné
Metro 2033 - nehratelné HaHaaa
Battlefield BC2 - střední detaily - nehratelné
Colin dirt 2 střední tak tak na hraně , chvílemi nehratelné
Starcraft 2 - střední nehratelné

Zkrátka většina nových her ti pojede (maximálně) na nízké detaily ...
tudy odkaz

Ted jsem se bavil s kolegou, má ASUS s ATI Radeon 5470HD 1GB a Mafii 2 jede plynule krásně na střední detaily...ted mi to ukazoval.... HaHaaa
   Návrat  
ajdus je teď offline  ajdus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 19:07   Citovat  

Robik napsal:
Taky se zeptám..který z těchto dvouo bude lepší volba?
tudy odkaz
tudy odkaz

Zatím vyhrává HP protože dává v ceně i tašku Velmi šťastný
Jinak potřebuji aby tam jeli HD filmy což určitě pojedou a taky Test Drive Unlimited Velmi šťastný

kupoval som prednedavnom segrenke ten HP akurat s i3 procesorom, a co som sa s nim 3 dni hral tak zanechal vo mne slusny dojem. Je kovovy a bol celkom rychly (tie P6100 su nove procaky a co som o nich cital, tak by mali byt celkom rychle). Za tie prachy by som do neho isiel - s tymi hrami, tak zahrat si na tom zahras, akurat to nebudu full details.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 19:29   Citovat  

uz asi 3x mi na moje pozadavky byl doporucen tenhle notas tudy odkaz co si o nem myslite ?
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 21:10   Citovat  

nazdar radu ohledene notasu ti muu dat asi takovou, rozhodne nekupuj HP a ACER jsou hooodne kazove a zpracovani maji taky ubohe. Pokud muzu doporucit tak si kup LENOVO ty jsou fakt super. Mam uz nekolikaty a nikdy nebyl sebemensi problem. treba tady maj dobre ceny. tudy odkaz
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 21:27   Citovat  

odkaz já bych volil tohoto notebooka... v práci se v něm hrabu a je spolehlivej má hodně dobrý zpracování a výbavu má hodně dobrou... a kdyžtak se ti můžu zeptat jestli by nešel sehnat za nějakou lepší cenu a popřípadně ještě nějak nakonfigurovat Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2010 , 21:33   Citovat  

tudy odkaz

Tak už je doma HaHaaa
   Návrat  
martas05 je teď offline  martas05
PříspěvekZaslal: 10.11.2010 , 15:16   Citovat  

osiris napsal:
uz asi 3x mi na moje pozadavky byl doporucen tenhle notas tudy odkaz co si o nem myslite ?

Hele, vzhledem k tomu, že jedno z doporučení bylo ode mě, tak nevím jestli má cenu ještě něco psát. Ale, spolubydla ho má, zpracování pecka, Crysis full detail, Mafia 2 full detail. Vyhoda je, ze to ma 2 grafiky, takze na tu integrovanou to tech 5 hodin vydrzi a da se to pouzit i jako krasne lehoucky prenosny notas.. Recenze co na ten notas jsou, tak to jen chvali.. A co jsem tak videl, jak ten notas vypada, tak Acer uz taky asi neni ten Acer, co to byvalo..

Jako v pomeru price/value to je podle me v dnesni dobe bezkonkurencni notas..

(zadam FaF, aby na tento post nereagoval, bylo to pro Osirise a ostatni normalni, co sem koukaj)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký koupit low end notebook?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina