Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zbili starostu i faráře. Město bude naše, hrozí romští.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 2
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 23:47   Citovat  

Rom. napsal:
trochu to odlehčíme, ne ? Velmi šťastný tudy odkaz Velmi šťastný

Je to tam. pořádnej výtlem ach jaká ironie.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 0:20   Citovat  

postrilet a spalit......
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 0:28   Citovat  

zend3r napsal:
postrilet a spalit......
množí se geometrickou řadou takže málo platný
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 1:05   Citovat  

ZAJÍMAVOSTI-
Věděli jste že:
citace:
Podle zákona č. 117/27 Sb. z 15.7.1927, patřila Československá úprava „cikánské otázky“ v Evropě k nejdůslednějším a byla ve 30. letech dávána za vzor na mezinárodních kriminalistických konferencích věnovaných této otázce.

mimo jiné se v ní pravilo:
citace:
Takto označeným osobám starším 14 let byly vydány cikánské legitimace, obsahující mj. osobní data, popis osoby a otisky prstů. Na základě prováděcích předpisů pak měli držitelé cikánských legitimací zakázán přístup na určitá území (např. lázně, obvody velkých měst atp.).V tehdejší Evropě se toto opatření nejevilo nikterak mimořádným.

poválečné zajímavosti:
1945:
citace:
Poválečná romská populace v Čechách a na Moravě se následkem nacistického „řešení cikánské otázky“ snížila na asi 800 osob.

1994:
citace:
Jeden z uznávaných odborníků na romskou problematiku, J. P. Liégois (1994), odhadl počet Romů v ČR v rozmezí 250 000 – 300 000

2001:
citace:
Při Sčítání lidu v r. 2001 uvedlo romskou národnost 11 746 osob, další 784 osoby uvedly romskou národnost
v kombinaci s českou, slovenskou nebo moravskou.

2007: samotné romské organizace uvádějí,
citace:
že na území Česka žije přibližně 300-350 tisíc Romů

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 9:50   Citovat  

obec ČELÁKOVICE .Večer z přáteli na baru ,odchod na toaletu obstoupení 5 cikány ,probuzení na jip... holky co stáli kousek viděli jak si mě podali kopem do hlavy padl jsem na mříž obličejem ten se mi trochu otevřel pak mě ještě obličej a vršek těla dokopali ,sebrali řetízek a kešeň ,když jsem se nehýbal kešeň a řetízek mi ztrčili do kapsy a zmizeli.Ksich byla jedna velká modřina a boleli mě i nosní dirky.podáno trestné oznámení.
Nevyslechnuti nikdy mí světci uzavřeno přehodnoceno na občansko právní spor s tím že na obecním úřadě bych se měl útočníkovi omluvit za to že jsem ho rasově vyprovokoval.

jsem ateista ale jak se říká...boží mlýny melou...
jeden již byl zastřelen ,druhej si šlehnul zlatou třetího přejela kamarádka když se jí dobýval do auta a noja jezdila sem a tam on před ní různě poskakoval aby mu neujela...prdli jí nervy ze strachu a přejela ho...

rasisti jsme všichni ,dělíme rasy...ale rasista jako je nácek náckem nejsem ani po tom.

co lidem dovolíme to budou dělat .Otec národů Karel IV zavedl koncentrační tábory pro cikány(samozřejmě bez plyn komor).Ještě do začátku 20století byl v zákonech pojem "cikán" co smí co nesmí .O dob KARLA cikán který nebyl tuzemský chycen byl vyhoštěn již si nepamatuji kolik ran holí,podruhé se trest nastupňoval a po třetí provaz.

pak přišel komanč,přizpůsobil je tak že jim sebral maringotky koně ,přidělil byt a naopak se nesměli zdržovat jinde než v místě trvalého bydliště .

A stejně není to skvělí , většina z nás investuje do dětí ,školi vzdělání atd a ještě při rozjezdu v životě,pomoc s bydlením...asi jsme hloupí. Velká většina cikánu pořizuje dítě jako zdroj vlastní obživy .A nejen samozřejmě oni.

NEPŘIZPŮSOBIVÍ...docela dobrý název ale já bych k nemu přidal dodatek PARAZITUJÍCÍ.

Chci ze svích daní platit udržbu a výstavbu komunikací ,udržbu města kde žiji ,hasiče ,policiivojsko .Ze sociálky svůj důchod,část na nemohoucí (postižené),a ústavy pro ně, část pro nezaměstnané (ale při rapidním ztvrdění podmínek )a samozřejmě na byrokracii bez které se neobejdem.

porodné a podobné nesmysli dotovat nechci,My čekáme z děcke´m na to až dostavím dům a už z daní platím na cizí to snad ne

jsem člověk se sociálním cítěním ,ale potřeba a zneužití se u nas jaksi začlo mísit v jedno
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 12:47   Citovat  

nesnasim je je to verbes nic jinyho :-! kdyby se mohli strilet tak uz mam bouchacku Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 13:42   Citovat  

To, co pises, Pako, ze zacatku, je vcelku sila....

Samozrejme mam taky podobny zkusenosti....v presile zbitej ctyrma cikanama, zlomenej nos, otres mozku......Kamarad rozrizlou ruku, nebyt kousek od nemocnice, tak vykrvacel.......Dalsi kamarad okradenej o Iphone, penezenku.....dalsi kamarad prepadenej za bilyho dne a vyhrozovano mu injekcni strikackou (dej mi penezenku, jinak to do tebe bodnu)....atd. Mohl bych pokracovat.

Nejsem rasista, ale s cikanama jsem mel celej zivot jen a jen problemy...
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 14:51   Citovat  

Všichni tu píšete, jaký jsou to mravenec a mravenec a mravenec, ale všichni se jich prostě bojej. Když je večer, z jednoho na druhej konec Kladna bych prostě nedošel, dostal bych jen proto, že nemaj co dělat. Když si mě naposled chytli 3 cikáni ( pár let zpátky ), dostal sem jak pes a kdokoliv šel okolo, chlap, ženská, babka, nikdo nic neřekl, neudělal, jen se koukli, jak se tam válim a šli dál. Mě už tohle fakt štve, blbě se na ně podíváte a hned rasismus rasismus. Pryč s nima z týhle země. kiss me
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 15:06   Citovat  

nerad bych dostal varovani atp. takze se k tomuto nemohu moc vyjadrovat protoze by to bylo tak na dozivotni BAN Úsměv ale jednoduse PRYC S NIMA
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 15:35   Citovat  

Pochadzam z vychodného slovenska a tam je to totálne v .....! Niekolko krát som dostal od party cigánov! Raz sme s kamošom za bieleho dna sedeli na namestí v Michalovciach (mesto na vychodnom slovensku) pribehol malý cigán asi 10 rokov a zahasil cigaretu na kamošovi! A ked mu dal facku tak na nás vyskočili asi 6-ti! Večer na ceste do centra za kamošmi: Chlapec s holkou pritlačený k plotu a šacovaný asi 8 ciganov! Tak som z ničoho nič utržil bombu do zátilku! Nič si nenechám len tak, tak som mu to oplatil do rypáku! Tak sa na mna zosypali a párik mal čas zdrhnut! Ale podarilo sa mi zdrhnut do Baru! Potom ešte párkrat v parku! A ešte som si raz kupoval vlastny mobil! Ktory mi cigan predal za polovičnú cenu potom čo mi ho jeho kamoši ukrdli na zachode! Párkrat sa mi podarilo odchytit si ich jednotlivo ale to už su chudáčikovia! Paradoxne mám niekolko cigánov i kamarátov. Ale ani jeden z nich nieje žiadny aniel(predaj pašovanych cigariet,kradeže,vydieranie atd.) No jak nám to EU nadiktuje tak to tu bude!!!
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 15:59   Citovat  

mimozo napsal:
Pochadzam z vychodného slovenska a tam je to totálne v .....! Niekolko krát som dostal od party cigánov! Raz sme s kamošom za bieleho dna sedeli na namestí v Michalovciach (mesto na vychodnom slovensku) pribehol malý cigán asi 10 rokov a zahasil cigaretu na kamošovi! A ked mu dal facku tak na nás vyskočili asi 6-ti! Večer na ceste do centra za kamošmi: Chlapec s holkou pritlačený k plotu a šacovaný asi 8 ciganov! Tak som z ničoho nič utržil bombu do zátilku! Nič si nenechám len tak, tak som mu to oplatil do rypáku! Tak sa na mna zosypali a párik mal čas zdrhnut! Ale podarilo sa mi zdrhnut do Baru! Potom ešte párkrat v parku! A ešte som si raz kupoval vlastny mobil! Ktory mi cigan predal za polovičnú cenu potom čo mi ho jeho kamoši ukrdli na zachode! Párkrat sa mi podarilo odchytit si ich jednotlivo ale to už su chudáčikovia! Paradoxne mám niekolko cigánov i kamarátov. Ale ani jeden z nich nieje žiadny aniel(predaj pašovanych cigariet,kradeže,vydieranie atd.) No jak nám to EU nadiktuje tak to tu bude!!!

Ahoj,
tak to som počul od dajakého kamaráta, ktorého máme v Nižnom Nemeckom, lebo žena odtialto pochádza. No jo, dzivka z východu. Uplne podobné prípady mi popisoval, že v presile to sú kratisti, ale v boji jeden na jedného im natrhneš riť a utiekajú.

Tak sa tam držte. přátele je to dobrý

P.S.: tak až poideme v apríli, tak sa možme vidiet, lebo zopár hondarov na východe - Horný Zemplín a Dolný Zemplín je.
   Návrat  
randy je teď offline  randy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 17:16   Citovat  

jak to je s plynovkou ? to mi hlava nebere jak vidim tyhle situace treba uz ji poridit na ne naštvanej
   Návrat  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 17:23   Citovat  

randy napsal:
jak to je s plynovkou ? to mi hlava nebere jak vidim tyhle situace treba uz ji poridit na ne naštvanej

plynovka od 18-ti bez zbrojáku - ale doufej, že ten na koho ji vytáhneš se nebude bránit pravou - bude na to mít právo a ty smůlu
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 19:37   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
tak to som počul od dajakého kamaráta, ktorého máme v Nižnom Nemeckom, lebo žena odtialto pochádza. No jo, dzivka z východu. Uplne podobné prípady mi popisoval, že v presile to sú kratisti, ale v boji jeden na jedného im natrhneš riť a utiekajú.

Tak sa tam držte. přátele je to dobrý

P.S.: tak až poideme v apríli, tak sa možme vidiet, lebo zopár hondarov na východe - Horný Zemplín a Dolný Zemplín je.

No rad by som, ale už 7 rokov žijem v Plzni a za rodičmi chodím tak 2x do roka! (a teraz ani nemám chut sa nejak ukazovat na nejakých Honda-akciach, lebo to co mi urobil kolega s lakom by som nikomu neprial)
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2010 , 23:57   Citovat  

Odkaz
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2010 , 0:08   Citovat  

Na čechy se ohánějí rasismem, ale před asijatama, rusko/jugo/albánie obyvatelstvem vyšlapujou jako hodinky Velmi šťastný
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2010 , 1:28   Citovat  

Hitler i komunisté se snažili s jejich problematikou něco udělat. Jeden je zkoušel vyvraždit,což se mu málem i povedlo. Druhý silou držet na daném území a nutit je do práce. Na nás zbývá vymyslet, jak to vyřešit třetí možností. Nikdo ji nezná, bohužel...
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2010 , 1:34   Citovat  

sablos napsal:
množí se geometrickou řadou takže málo platný
ty se mnozi delenim ne?

chuck noris by s nima zatocil HaHaaa protoze on kdyz dela kliky tak se nezveda ale odtlacuje zemekouli Je to tam.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2010 , 2:06   Citovat  

nemam rad rasismus a cikany... znal jsem jednoho jedinyho, co se mnou chodil do tridy a to byl pohodovej cikan, podle me byl snad falesnej nebo ja nevim, jeho dva bratri meli vejsku ( on je na ni asi ted taky ) a jeho otec delal na stavbe ale delal tam stavby vedouciho/ spolumajitele firmy Velmi šťastný ale jak se rika vyjimka potvrzuje pravidlo vsechni ostatni cikani s kterejma sem mel tu "cest" tak se mi snazili dat pres drzku, okrast me nebo jen nadavali a pak utekli ( protoze jich bylo malo ) je to hnus, cikan je parazit vzdyt jsou naprosto vsude a nemaj zadnou svoji rodnou zem, hostorii ani nic, jsou to porste kococvnici co parazitujou na systemu kazdyho statu sveta, napriklad kvuli nim mame vizum v kanade a velky britanii, protoze jich tam najednou mco zaclo jezdit a to sem jim tam nelibilo ja bych to zavedl vsude, hitler to s nima myslel dobre, zidy daval pryc kvuli prachum KO ale cikany kvuli tomu ze delaj co delaj OK
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2010 , 10:16   Citovat  

Kdo chtěl co říct, již své řekl. Nyní se diskuze uzamyká. Díky za pochopení.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zbili starostu i faráře. Město bude naše, hrozí romští.....
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina