Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik platíte povinné ručení?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 7
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 12:47   Citovat  

u generalli 5100 rocne na 3.2 platim čtvrtletne, dostal sem darek primo na pobocce 120 mesicu bonus, snazili se pribrat co nejvic lidi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
md.doxa je teď offline  md.doxa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:04   Citovat  

Jelikkož píšu diplomovku na autopojištění, tak pro mě dobrý téma Úsměv Třeba tam zahrnu i průzkum trhu z honda-clubu Velmi šťastný

Jinak já u ČPP 2100 ročně na 1.4ku, uplatněný otcovy bonusy, takže 50% plus nějaký slevy a akce tam mámÚsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:09   Citovat  

Brnďa napsal:
u generalli 5100 rocne na 3.2 platim čtvrtletne, dostal sem darek primo na pobocce 120 mesicu bonus, snazili se pribrat co nejvic lidi

na tohle stejně nadávám celou dobu, všechny pojišťovny mají nastavený vysoký sazby jako prase (doufám, že jsou hospodážský zvířata v dovolenejch slovech Ble ), ale stejně, každá, uplně každá pojištovna lidem buď přebírá bonusy od rodinných příslušníků nebo se snaží dávat max bonusy, aby klienti lidi neodešli ke konkurenci...kolikrát jsem viděl smlouvy dvacetiletých, kteří podle toho měly vyježděnej bonus od 14...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:12   Citovat  

md.doxa napsal:
na tohle stejně nadávám celou dobu, všechny pojišťovny mají nastavený vysoký sazby jako prase (doufám, že jsou hospodážský zvířata v dovolenejch slovech Ble ), ale stejně, každá, uplně každá pojištovna lidem buď přebírá bonusy od rodinných příslušníků nebo se snaží dávat max bonusy, aby klienti lidi neodešli ke konkurenci...kolikrát jsem viděl smlouvy dvacetiletých, kteří podle toho měly vyježděnej bonus od 14...
no jo ale tak je to tak, ja chtel odejit od čpoj u legenda predchoziho platil sem 12000 za rok shruba, no a spocitali mi to ze kdys zustanu tak mi to nechaji za 5800 rocne, ale auto pak slo a udelal sem u generalli. Ono to jde, ale pokud vidi ze sou lidi hloupí a chtej platit tak je nechaj
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:24   Citovat  

Brnďa napsal:
no jo ale tak je to tak, ja chtel odejit od čpoj u legenda predchoziho platil sem 12000 za rok shruba, no a spocitali mi to ze kdys zustanu tak mi to nechaji za 5800 rocne, ale auto pak slo a udelal sem u generalli. Ono to jde, ale pokud vidi ze sou lidi hloupí a chtej platit tak je nechaj

To je jasný, pojišťovna není žádná charita, aby platila za někoho něco.... je to organizace založená za čelem výdělku no Velmi šťastný ...tak co chtít. A to vidím u nás, pokud se lidi neozvou sami, tak platí jak blbci původní cenu... To stejný u havarijních, taky to nikdo nepřepočítává... lidi prostě za 3 roky musí přijít, a změní se smlouva na jinou pojistnou částku...
Ale tohle bylo o cenách, takže asi trochu offtopic ...pardon:)
Ale myslím, že pro nás motoristy, se díky konkurecni na trhu vyvýjí povinný docela dobře... slevňuje se... si vemte, kolik jste platili po roce 2000...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik platíte povinné ručení?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina