Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti prodejců zde na foru
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 5

Mám podobnou zkušenost
Ano
66%
 66%  [ 20 ]
Ne
33%
 33%  [ 10 ]
Hlasovalo : 30
Celkem hlasů : 30

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2010 , 20:07   Citovat  

majkl_l napsal:
tak popros mody nebo adminy, ať to tu locknou nešbo prostě nereaguj...
to ne, at to kazdej vidi a precte si to, ale reagovat na takovy rejpy proste nejde Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 0:38   Citovat  

Brnďa napsal:
to ne, at to kazdej vidi a precte si to, ale reagovat na takovy rejpy proste nejde Ble
Ještě jednou Vás všechny poprosím , i tebe Lukáši počkejme jak to vůbec dopadne, chyba může být i jinde než u Brndy, ale uvidíme , jak bude jasněji dáme vědět.Do té doby Vás všechny prosím , nechte své spory být a počkejte ještě než nás skalpujete..Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:07   Citovat  

Tak vam to napisi i sem, penize se nasli, meli by se nad sebou zamyslet vsichni chytraci co tu psali ti co vsechno ví a všude byly, dopadlo to tak, ze pred nastupem do nemoicnice deda vybiral schranku a v tom stresu a nervech co se deje, ji zalozil do penezenky a uplne na to zapomel. Dnes se vratil na vikend a kdybych se ho nezeptal tak se na to uplne zapomene, slozenka ma prosly datum vyberu o tyden, ale podle posty pokud da potvrzeni tak to pudje jeste vybrat i nejakym jinym zpusobem, ale ten tu nemam prozrazovat mi rikala sefka posty u nas Velmi šťastný Meli by ste se nad sebou zamyslet vy chytrolini kdys vite prd jak to je. Se salatem to vyrovnam. Vsadim se ze nikdo kdo chytracil uz sem nenapise to snad ne
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:17   Citovat  

řekl bych, že je hlavní že se to vyřešilo a pro příště kdyby se nedejbonde stalo něco podobnýho, tak se to nemusí tak strašně hrotit a stačí, když se to vyřeší v klidu...

jinak podle mne to není nutný rozebírat, stačí, že se to vyřešilo, případně můžeš napsat jak na tu složenku, tím spíš, kdyžs to nakousl Mrk
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 13:29   Citovat  

Dobrý , jsem rád , že se to vyřešilo.
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 14:37   Citovat  

dobre to dopadlo, jsem rad,

nicmene Brndo jestli lsem napsal neco spatneho na tvoji adresu omlouvam se tedy přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 14:39   Citovat  

Maximus napsal:
dobre to dopadlo, jsem rad,

nicmene Brndo jestli lsem napsal neco spatneho na tvoji adresu omlouvam se tedy přátele
ty ne, ale ty urejpanci nekteri
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 14:43   Citovat  

A ty nejsi urejpanej?? Ja napsal svoji zkusenost a nic vic!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 14:47   Citovat  

zyx napsal:
A ty nejsi urejpanej?? Ja napsal svoji zkusenost a nic vic!
kolikrat jo, ale ne tady kdys slo o vaznou vec..navic u tebe to dopadlo tak ze penize ti prisly budiky mam ja, tak nevim co to resis..
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 14:55   Citovat  

Tak přidám svůj názor.. Já měl tu čest s pár lidmi taky obchodovat a vždy jsem měl dobrou zkušenost, jako například s M@jkem a Jarisem a dalšími.. Ovšem když tu někdy čtu kdo má jaké problémy s tím a oným.. Docela se zarážím Ble
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 15:01   Citovat  

Brnďa napsal:
kolikrat jo, ale ne tady kdys slo o vaznou vec..navic u tebe to dopadlo tak ze penize ti prisly budiky mam ja, tak nevim co to resis..
Ja nic neresim!!Pro tebe jeste jednou:Napsal jsem svoji zkusenost s tebou a nic vic.Timto bych to ukoncil.Thanks
   Návrat  
md.doxa je teď offline  md.doxa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 15:28   Citovat  

Taky bych měl určitě jiné starosti, kdybych měl někoho v nemocnici s nemocným srdcem. Určitě bych ho nechtěl s ničím takový otravovat a pochybuju o tom, že někdo z vás jo!!! A jestli jo, tak by bylo hodně vidět, jak vám na něm záleží.
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 19:57   Citovat  

´jen chci rict, Salat ano chapu jeho reakci, udelal bych to same nejspis, Brnda, ano, ma pravo na svoji obhajobu kor jak to nakonec dopadlo , citil krivdu, reakce adekvatni, reagoval bych taky stejne, hmmm, je tezke nekoho soudit, je tezke nekoho hajit,co k tomu rict? vse dopadlo jak melo, jen se to na HC malinko pospinilo ale tak to bohuzel byva, obchod je obchod,
na zaver? pouceni pro nas ostatni si mmyslim nerad bych se do tehle situace dostal taky shoda nahod je nevyspitatelna- slozenka spatne vypsana, deda v nemocnici, takze 1:1 Cool
omlouvam se oboum za svoje prispevky je to dobrý
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2010 , 17:04   Citovat  

Takže peníze jsou u mě na učtě , vše se vyřešilo, je škoda , že k tomudle problému došlo zcela kvůli dvoum blbejm paradoxům... Hlavně , že je to vyřešené , tak i díky Brndovi , že to řešil a dal dopořádku
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2010 , 17:34   Citovat  

salat napsal:
Takže peníze jsou u mě na učtě , vše se vyřešilo, je škoda , že k tomudle problému došlo zcela kvůli dvoum blbejm paradoxům... Hlavně , že je to vyřešené , tak i díky Brndovi , že to řešil a dal dopořádku
No popravdě kdyby jsi to nedal sem tak bych to asi resit nesel, jelikoz sem neveril, ze se neco takoveho muze prihodit Smutný
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2010 , 17:34   Citovat  

taky jsem rad ze se to vyresilo ikdyz me to muze bejt uplne ukradeny ...

ale pro salata a Brňdu

... priste si ten svuj offtopic reste jinde jako jo, tohle tema neni jen o vas dvou jako pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem (doufam ze to berete s humorem / pro mene chapave JE TO IRONICKY Úsměv )

jinak bych poprosil moderatory zda by neslo "to co sem nepatri" smazat (neni to zase az tak nezajimavej TOPIC a zacina se blizit trochu - info listu Úsměv )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 1:14   Citovat  

Ach jo... tak už patřím taky mezi poškozené Smutný . A to uživatelem tady z HC jménem ,,ZUKYNA´´. Prodávám swap na 4-bod, kupec mi napíše že to na 100% bere, že cena je super, je nadšený... Balík sem poslal dobírkou 28.02. a vrací se mi zpět. Kupec nereaguje, žádám ho o vyjádření čtyřma SZ(v průběhu 17dní), žádná reakce. Poštovné je 150kč Chápeš! Nejhorší je to nekomunikování. Když napíšu: Jestli o swap už nemáš zájem, tak mi to aspon napiš, at vím na čem jsem a ono nic Chápeš! .. tak to pak člověk nechápe...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 1:52   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
Ach jo... tak už patřím taky mezi poškozené Smutný . A to uživatelem tady z HC jménem ,,ZUKYNA´´. Prodávám swap na 4-bod, kupec mi napíše že to na 100% bere, že cena je super, je nadšený... Balík sem poslal dobírkou 28.02. a vrací se mi zpět. Kupec nereaguje, žádám ho o vyjádření čtyřma SZ(v průběhu 17dní), žádná reakce. Poštovné je 150kč Chápeš! Nejhorší je to nekomunikování. Když napíšu: Jestli o swap už nemáš zájem, tak mi to aspon napiš, at vím na čem jsem a ono nic Chápeš! .. tak to pak člověk nechápe...

A nedomlouvali sme se spolu nahodou na konkretni prohlidku Preludky, o jejimz neuskutecneni si me taky nehodlal informovat?

BTW, ten avatar, spletl sis stranky? Tohle je Honda club, nikoliv libimseti.cz ;D
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 1:54   Citovat  

Buchtak napsal:
A nedomlouvali sme se spolu nahodou na konkretni prohlidku Preludky, o jejimz neuskutecneni si me taky nehodlal informovat?

BTW, ten avatar, spletl sis stranky? Tohle je Honda club, nikoliv libimseti.cz ;D

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 1:58   Citovat  

jinak muj pribeh Velmi šťastný taky mam s lidma dobrou zkusenost , kdyz odeme nekdo neco chce tak neprodavam mjinak nez na platbu predem, pokud se to kupujicimu nelibi tak musi nakupovat jinde..

jinak nic moc po foru nenakupuju a kdyz tak jsou to nove dily od prodejcu kterym se da verit Úsměv
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 12:02   Citovat  

kolego, vznikla ti nějaká újma - škoda na tom ,že jsem nakonec nedojel se podívat na tvoje auto? Zavolal jsem ti že nemám jak dojet, že to odkládám a další den sem zas neměl čas tak jsem prostě nepřijel. Omlouvám se, ale určitě jsem ti neuškodil je to dobrý A k mojemu avataru, pokud mě neupozorní moderátor, tak je vše určitě v pořádku přátele .

Jinak neznáte někdo uživatele Zukynu? Aby mu třeba někdo domluvil?
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 12:06   Citovat  

Buchtak napsal:

Tak to mě rozsekalo pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
MH je teď offline  MH
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 15:44   Citovat  

Danny1987 napsal:
Já jen přidám špatnou zkušenost s uživatelem "mikekt" - posílal jsem mu na dobírku zadní lampy na Targu a po několika dnech se mi balík vrátil zpět (nevyzvednuto). Pseudokupující nereaguje, mě to stálo zbytečně peníze, čas, balení ... Jinak moje nákupy/prodeje zde bez problémů. Snad jen ti, co o zboží nemají zájem a provokují různými projevy, by si to mohli odpustit. Myslím, že bychom se zde měli řídit jednoduchým pravidlem - "Chceš to? Tady to je. Nehceš? Neber to." Nikdo tady přeci nikoho k ničemu nenutí ... Honda přátele

Uživatel Mikekt KO Nemáte na něj někdo mobil? Díky
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 17:57   Citovat  

MH napsal:
Uživatel Mikekt KO Nemáte na něj někdo mobil? Díky

zbytečný... nezvedá, neodepisuje KO kdysi sem s ním měl podobnou zkušenost
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 10:57  Naposledy upravil M@jk dne 12.9.2013 , 12:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vážení,
tak slečna Niky Styblíková - tudy odkaz komunikuje jen do momentu, kdy je vše domluveno, pak napiše na otázku, zda-li to platí, že se omlouvá, že musí do práce, že to nevěděla a pak tedy píšete, že pokud projevuje vážný zájem, tak dáte číslo účtu, že určitě nebude platba problém a zboží ji podržím a nereaguje ani na FB ani SMS. Po dvou dnech, když už trochu přitlačíte tak se ozve, že zapomněla a že "ji" /asi auto/ bude prodávat, takže už nic nechce.

Jak můžete zapomenout na domlouvanou věc? Co to je za chování??? Proboha, jakobych zapomněl na to, že mám vyzvednout dceru ze školky!!! Stejná demence!!!

Probudte se lidi, hlavně, že máte ten dementní a debilní fejzbůk v mobilu, na ptákoviny vás užije a podstatné, odpovědné a vážné věci se zapomíná.

Fakt mě tohle chování a la Vagína a Penis iritiuje.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 12:08   Citovat  

M@jk: vidis, nedrzis se sveho hesla a ten nahore te hned tresta Mrk Kazdopadne jukni na jeji profil a bude ti jasno je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.9.2013 , 12:17   Citovat  

gizmi napsal:
M@jk: vidis, nedrzis se sveho hesla a ten nahore te hned tresta Mrk Kazdopadne jukni na jeji profil a bude ti jasno je to dobrý

Už mne přestal trestat, začal jsem z vysoka na lidi kakat a posílat je středem. Hned smést ze stolu a má to člověk bez starostí.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti prodejců zde na foru
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina