Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Padělky Advan Racing kola
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 17 z 31
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:02   Citovat  

Lukas28 napsal:
hezký jsou, to máš pravdu OK

ale sundej z nich aspon nápis advan Smutný

Samozřejmě, beru to tak, žě tím podpořím výrobce padělků, takže pravděpodobně nějaký šikmoočka co to dělá doma u televize Velmi šťastný ale bohužél prostě kola pro mě nejsou až tak podstatné, abych za ně dal dvacet papírů.. Samozřojmě si je v práci nalakuju do komaxitu jakého chci a pokusím se "padělané" texty typu Advan odstranit - to pro mě není podstatné mít tam ADVAN Mrk.. Ještě mám tři měsíce čas do koupi, třeba najdu něco lepšího
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:03   Citovat  

Lukas28 napsal:

a není to jedno ?? tohle téma je fakt o ničem.. každej ať si koupí co chce.. podlě mě je bezpředmětný jestli je to padělej nebo není.. kdo má tak si koupí originál kdo tolik nemá ale chce tak si třeba koupí padělej.. samo to pak nesmí vydávat za origonál to by bylo trošku na hlavu.. osobně bych si radši našetřil na jetý z japanu sice za dejme tomu dovjnásobek ceny ale když bych věl do díry tak by vydržely.. hafk
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:12   Citovat  

Zase srovnáváte jablka a hrušky nebo vlastně spíš kola a parfémy HaHaaa či kradené auto a kola, která se prodávají v legálním obchodu narozdíl od kradeného auta z tržnice(nebo co to bylo za výmysl)... Furt to tu řešíte zbytečně, když si je nechcete koupit, tak je nekupujte a běžte si vylejvat svoje mindráky jinam Mrk Stejně o původu nevíte zhola nic a jen tu tlacháte... Pro ty pomalejší co mě stále nepochopili, já neobhajuju, že to jsou originály,repliky či padělky... já obhajuju to, že vy o tom nic nevíte a melete tu furt nějaký blafy, kdyby ste ty kola měli aspoň v ruce je to dobrý
Jinak pokud se nepletu, původně bylo toto téma o kvalitě zpracování a výdrži těchto kol a toho by se mělo držet přátele

Moderátoři by to měli celý promazat a nechat jen poznatky, že kola jsou nejasného původu a zkušenosti majitelů papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:15   Citovat  

Lukas28 napsal:

možná si to nepochopil,ale ten nápis je tam vylitej, takže ho asi těžko někdo sundá HaHaaa
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:16   Citovat  

Ryba napsal:
Opravdu si totiz myslim o cloveku co si mysli, ze ty kola sou z origo fabriky advan, ze je mimo (dobra uz nebudu tak hruby chuligan, chci bejt na hondaklbu, prosim prosim)

Neboj, kdyz dostanes ban, tak si staci zaplatit odpustek v podobe clenstvi a budes na hrachu klecet o dva tydny min... Nejaky drobny adminum by to urcite taky spravily pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:19   Citovat  

MalTake napsal:
Zase srovnáváte jablka a hrušky nebo vlastně spíš kola a parfémy HaHaaa či kradené auto a kola, která se prodávají v legálním obchodu narozdíl od kradeného auta z tržnice(nebo co to bylo za výmysl)... Furt to tu řešíte zbytečně, když si je nechcete koupit, tak je nekupujte a běžte si vylejvat svoje mindráky jinam Mrk Stejně o původu nevíte zhola nic a jen tu tlacháte... Pro ty pomalejší co mě stále nepochopili, já neobhajuju, že to jsou originály,repliky či padělky... já obhajuju to, že vy o tom nic nevíte a melete tu furt nějaký blafy, kdyby ste ty kola měli aspoň v ruce je to dobrý
Jinak pokud se nepletu, původně bylo toto téma o kvalitě zpracování a výdrži těchto kol a toho by se mělo držet přátele

Moderátoři by to měli celý promazat a nechat jen poznatky, že kola jsou nejasného původu a zkušenosti majitelů papa

MalTake napsal:
možná si to nepochopil,ale ten nápis je tam vylitej, takže ho asi těžko někdo sundá HaHaaa

je to dobrý OK je to dobrý

Souhlasím je to dobrý
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:54   Citovat  

[quote="Klejzlik"]Samozřejmě, beru to tak, žě tím podpořím výrobce padělků, takže pravděpodobně nějaký šikmoočka co to dělá doma u televize Velmi šťastný ale bohužél prostě kola pro mě nejsou až tak podstatné, abych za ně dal dvacet papírů.. Samozřojmě si je v práci nalakuju do komaxitu jakého chci a pokusím se "padělané" texty typu Advan odstranit - to pro mě není podstatné mít tam ADVAN Mrk.. Ještě mám tři měsíce čas do koupi, třeba najdu něco lepšího[/quote

Tak si kup neco normalniho, v cem je problem? Kdyz to pro tebe neni dulezite, tak proc chces podporovat zrovna zlodeje?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:56   Citovat  

[quote="skyline"]
Klejzlik napsal:
Samozřejmě, beru to tak, žě tím podpořím výrobce padělků, takže pravděpodobně nějaký šikmoočka co to dělá doma u televize Velmi šťastný ale bohužél prostě kola pro mě nejsou až tak podstatné, abych za ně dal dvacet papírů.. Samozřojmě si je v práci nalakuju do komaxitu jakého chci a pokusím se "padělané" texty typu Advan odstranit - to pro mě není podstatné mít tam ADVAN Mrk.. Ještě mám tři měsíce čas do koupi, třeba najdu něco lepšího[/quote

Tak si kup neco normalniho, v cem je problem? Kdyz to pro tebe neni dulezite, tak proc chces podporovat zrovna zlodeje?

Už i tahle myšlenka mě napadla.. RSW ? Úsměv Je pravda, že se mi hodně ale hodně moc padělky i orig Davany líbí ale sám nevím jestli souhlasím s tím, abych při koupi podpořil padělatele..
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 12:57   Citovat  

[quote="skyline"]
Klejzlik napsal:
Samozřejmě, beru to tak, žě tím podpořím výrobce padělků, takže pravděpodobně nějaký šikmoočka co to dělá doma u televize Velmi šťastný ale bohužél prostě kola pro mě nejsou až tak podstatné, abych za ně dal dvacet papírů.. Samozřojmě si je v práci nalakuju do komaxitu jakého chci a pokusím se "padělané" texty typu Advan odstranit - to pro mě není podstatné mít tam ADVAN Mrk.. Ještě mám tři měsíce čas do koupi, třeba najdu něco lepšího[/quote

už to bylo napsaný, nauč se číst.. protože se mu LÍBÍ.. neuvěřitelné viď Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 13:03   Citovat  

WendyCRX napsal:
No tak parfém kupovat u nějakýho morgoně nebudu a nikdy jsem nekupoval,od nich sem nekoupil nikdy nic a taky to tak zůstane!!Nemám,ba co více,nesnášim je,tak že jsi VEDLE!!

Vedle jsem v cem? Ze jednoho zlodeje podporis je OK, kdyz jineho nepodporis? Zajimava uvaha, takze kdyz nekdo ukradne auto me, je to OK, hlavne, kdyz ho neukradne tobe? Wow, to jsou hlody.

WendyCRX napsal:
To jsi vážně tak hloupej že tu srovnáváš,sprej nebo auto s koly??Nebo jako myslíš že ke mě příde TONDA a řekne hele mám na prodej super preludu,koupíš??Co bych s kradeným autem dělal??Využiji ho??Maximálně na díly ale toho se taky nikdo nedočká,navíc takového co by nabízel kradené auto bych asi i udal,je to přeci jen úplně něco jiného než litá kola,nebo si myslíš že to je stejná věc??

Jo tak ja jsem hloupej? (admine, honem sem, deje se mi prikori, kartu pro Wendyho!) Hochu princip, princip je uplne stejny. Ukrast nekomu design je OK, ukrast neco jineho neni OK? Podle ceho to rozlisujes, jestli se smim zeptat?

WendyCRX napsal:
Hele nemá cenu se tu hádat,já jen řekl jak to tady chodí a tak to taky v nejbližší době zůstane.Netvrdil sem že jsem to taky někdy udělal,abych kupoval od těhle lidí,až to příde a bude to zajímavá nabídka tak to klíďo vemu,nebo to vezme xxxxxxxx dalších lidí!!

Nerikals nahore, ze bys u cikana pred obchodakem parfem nekoupil? Ja jen, ze pro nekoho je zajimava nabidka ten parfem, tak muze uvazovat uplne stejne, jako ty - "to klido vemu, nebo to vezme xxxxx dalsich lidi". Jakych "lidi" si odpovez sam.

WendyCRX napsal:
Jen tak pro pořádek ty Kolombo Úsměv běž se někdy podívat na blešáky v Práglu,asi budeš překvapenej co se tam prodává a kdo to tam prodává....a co uděláš???Velký mravenec !!

A protoze ostatni kradou, je to normalni. Zajimavy nazor Wendy, velmi zajimavy. Na kazdeho dojde, neboj.

WendyCRX napsal:
Jinak díky za přání toho zloděje,hned jak skončí u mě mohu ho poslat k tobě,u mě by asi nepochodil! pořádnej výtlem nebo myslíš že si vezme moje litá kola v ceně 1500kč pořádnej výtlem nic jiného si bohudík neodveze!

Jestli nemas auto, tak by tvuj nizky vek daval sanci na to, ze jednou pochopis, jak ses choval a treba se z tebe jeste stane slusny clovek. Pokud si myslis, ze mas takovou plecku, ze ji nikdo neukradne, tak aby ses nedivil. On nejaky Wendy potrebuje dily co nejlevneji a tak by mozna nepohrdl ani tema tvyma. Ale tak to je OK, kdyby to neudelal on, udela to nekdo jinej, hlavni je cena!
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 13:51   Citovat  

MalTake napsal:

Velmi šťastný
Velmi šťastný poposedni si! tím, že si je Klejzik koupí, trošku poupraví( barva) tak už to nebude tak bouchat do očí, že je to advan Úsměv

menší zlo sice, ale lepší než si je koupit a vydávat za origo pořádnej výtlem
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 14:13   Citovat  

nejhorsi je ze i ten prodejce je vydava za originaly ! jsem jsem se jich jednou ptal na to sbazaru este nez sme tady zacli resit co to je za kola jestli je to origo advan a jestli je to cena za 1 kolo nebo za 4 a rekl mi ze je to original advan a cena je samozrejme za vsechny 4 ... takze by se to normalne dalo nahlasit a prijede mu tam navsteva jak na trznici a vsechno zabavej je to dobrý
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 14:28   Citovat  

tak abych byl úpřímnej, tak tohodle už fakt bylo moc.. teď už ty urážky snad ani nemaj úroveň...
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 14:40   Citovat  

PAKO napsal:
REPLIKA -vyrábí se buď licenčně nebo po zkončení ochrané licenční lhůty ,musí mít atesty
PADĚLEK -prostě se vyrábí

OZ disk je OZ disk
Replika OZ disku je replika OZ disku
Padělek OZ disku...co to je? kvalitní práce? možná. Vražedná zbraň? možná.

Jak poznat padělek který je na první pohled k nerozeznání od originálu?
Cena. Rapidně nižší cena než prodává výrobce či jeho zastoupení .Nevedou žádné signáli k tomu , že by u výrobce či v skladovích zásobách dealera došlo k výprodeji z důvodů bankrotu,nebo ukončení činosti na trhu apodob.

Cena může být taktéž ovlivněna nelegálností získání produktu(krádež,podvod).

jestliže někdo prohlašuje "je mi jedno jaký je původ" "za tu cenu"
Jiným slovem říká ,jsou li kradené zloděje rád podpořím,jsou li padělané zloděje výrobce rád podpořím.

Zajímalo by mne kolik kradených dílů z ukradených hond ,Vašich ukradených hond mají na svých autech.

offtopic

To už tady raději nikdo neřeší, ale správná připomínka. OK
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 14:41   Citovat  

Me by zajimalo, proc alespon nekdo z tech odborniku na spravny design pripadne odstin barvy Advanu (ze jich tu je dost), nedal podnet organum cinnem v trestnim rizeni, aby to tedy ten obchodnik prestal prodavat? Jestli mate duvodne podezreni ze je to zlodej ci podvodnik ktery obelhava lidi tak na co cekate?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:03   Citovat  

PreludeZ napsal:
Me by zajimalo, proc alespon nekdo z tech odborniku na spravny design pripadne odstin barvy Advanu (ze jich tu je dost), nedal podnet organum cinnem v trestnim rizeni, aby to tedy ten obchodnik prestal prodavat? Jestli mate duvodne podezreni ze je to zlodej ci podvodnik ktery obelhava lidi tak na co cekate?

OK, ted jsem obeslal eshopy ( alupneu.cz, mmtuning.cz, rychlepneu.cz, alubazar.cz, alunejlevneji.cz, ) s dotazem jestli je to original advan a jestli mi daj fotku stredu kola zevnitr, kdyz mi odpovedej ze je to original tak klidne zavolam na fizly a reknu jim ze tam prodavaj padelky a vydavaj je za original, at aspon nekdo tu pro to neco udela Úsměv

EDIT: mam tu prvni odpoved Velmi šťastný

Dobrý den,
Nevím jak se to pozná. Foto bohužel nemám.

tudy odkaz

krásný den
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:17   Citovat  

osiris napsal:
OK, ted jsem obeslal eshopy ( alupneu.cz, mmtuning.cz, rychlepneu.cz ) s dotazem jestli je to original advan a jestli mi daj fotku stredu kola zevnitr, kdyz mi odpovedej ze je to original tak klidne zavolam na fizly a reknu jim ze tam prodavaj padelky a vydavaj je za original, at aspon nekdo tu pro to neco udela Úsměv

Dobrý den,

tudy odkaz

krásný den

Dela ze sebe blbecka, nebo opravdu je. Ja myslim, ze moc dobre vi co prodava...

Advan to resit asi nebude, stejne by si origo tady nikdo nekoupil. Takze budou radi, kdyz se jejich kola do podvedomi dostanou aspon takhle.

Jinak je to zajimava debata...nikdo si neuvedomuje, ze ty kola jsou podstate kradena a vy kupujete kradene veci. Dusevni majetek jako design, goodwill firmy ma stejnou vahu jako majetek fyzicky. A pokud kupujete kradene veci, tak jste KO
Celkem dobre se to tady vystihlo, kdyby vam nekdo ukradl auto a pak to rozprodal na dily na h-c, kazdy by to kupoval a zlodej slusne vydelal, je to v poradku? Tohle je to samy at jde o parfemy, ponozky, kola, auta...jde o pricnip a ten je u vsech tech pripadu stejny.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:18   Citovat  

osiris napsal:
OK, ted jsem obeslal eshopy ( alupneu.cz, mmtuning.cz, rychlepneu.cz, alubazar.cz, alunejlevneji.cz, ) s dotazem jestli je to original advan a jestli mi daj fotku stredu kola zevnitr, kdyz mi odpovedej ze je to original tak klidne zavolam na fizly a reknu jim ze tam prodavaj padelky a vydavaj je za original, at aspon nekdo tu pro to neco udela Úsměv

Dobrý den,

tudy odkaz

krásný den

mazácká odpověď Úsměv to by bylo lepší, kdyby nenapsal nic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:34   Citovat  

dalsi odpoved, od
Dobrý den,
jedná se o alu kola ADVAN Racing RGII. Ohledně bližších informací se
obrattě prosím na dodavatele do ČR na stránkách aaaalu.cz

S pozdravem

Vanča

ten aaalu.cz ma stejne kontaktni mail jako ten co psal ze nevi jak to poznat

EDIT: napsal jsem mu ze mu ten clovek prodava padelky, a co je na nich od prvniho pohledu jiny od originalu. a at nezapomene ze prodavani padelku a vydavani ho za original je trestne... treba to sn i mazcne resit Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:51   Citovat  

Ryba napsal:
tjn, skyline je taky dobrej cyp. kdyby nemel potrebu vytahnout ze mu bylo ukrivdeno, nikdo by si moji narazky treba nevsim:P Ale porad si stojim za tim co sem napsal. Vsak sem zato nalezite potrestan a budu ted minimalne tyden klecet na hrachu.

Toz sorry přátele Ale uznej, choval ses jak hrubian a vidis, kam jsi to dopracoval. Ja zatim cekam, ze uvidim varovani u Wendyho, kdyz mi rika, ze jsem hloupej a ono nic. Kdo si pocka, levnyho dilu z kradenyho auta se docka. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:52   Citovat  

osiris: hezkypekne OK
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 15:55   Citovat  

osiris napsal:

super, takze nam to trvalo jen 9 a pul mesice a napsali jste k tomu 17 stranek ruznych nadavek a lekarskych diagnoz jeden druhemu OK
a to jste vsichni ostatni celou dobu cekali nez se na to zeptam? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 16:02   Citovat  

osiris napsal:
dalsi odpoved, od
Dobrý den,
jedná se o alu kola ADVAN Racing RGII. Ohledně bližších informací se
obrattě prosím na dodavatele do ČR na stránkách aaaalu.cz

S pozdravem

Vanča

ten aaalu.cz ma stejne kontaktni mail jako ten co psal ze nevi jak to poznat

EDIT: napsal jsem mu ze mu ten clovek prodava padelky, a co je na nich od prvniho pohledu jiny od originalu. a at nezapomene ze prodavani padelku a vydavani ho za original je trestne... treba to sn i mazcne resit Velmi šťastný

odpoved:

Budu tuto situaci řešit s mým dodavatelem. Každopádně děkuji za
informaci a upozornění.

S pozdravem

Vanča
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 16:05  Naposledy upravil WendyCRX dne 1.12.2010 , 16:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
Jestli nemas auto, tak by tvuj nizky vek daval sanci na to, ze jednou pochopis, jak ses choval a treba se z tebe jeste stane slusny clovek. Pokud si myslis, ze mas takovou plecku, ze ji nikdo neukradne, tak aby ses nedivil. On nejaky Wendy potrebuje dily co nejlevneji a tak by mozna nepohrdl ani tema tvyma. Ale tak to je OK, kdyby to neudelal on, udela to nekdo jinej, hlavni je cena!

Nízkej věk??Příde ti 30 nízkej věk??Se trochu prober!!Taky si vem brejle,avatar snad hovoří za vše ne?A neukradl protože jelikož garáž bude až příští rok tak auto mám jinde...

Psal jsem že jsem nikdy nekoupil nic od takovejch lidí!!Ale jestli někdo příde ( krom bubáka ) a bude nabízet cokoli co mě zaujme rozhodně se nebudu nikoho ptát jestli je to čorka nebo ne,za ty prachy by mě to mohlo bejt jedno ne?!?Navíc bejt takovej... no nevrátil bych peněženku a v ní obnos 7000kč původnímu majiteli ne??To je prostě jiná věc!A propo,kdyby tobě někdo nabídl tyhle repliky těch advanů a tvrdil ti že jsou origo,že je třeba ve finanční tísni proto tak levně,určitě bys poznal že jsou to repliky pořádnej výtlem jelikož jsi i poctivec dotyčného bys určitě chytnul řekl mu ty ty ty bububu a předa ho PČR že...

A ještě k tomu že čekáš až dostanu varování... no když ho dostanu tak rozhodně nebudu brečet jako někteří,proč taky?Navíc jsem se ptal jestli seš vážně tak hloupej a neřekl jsem že seš hloupej!Ale dost,necháme toho!Ty jsi ten co by takové věci nikdy nekoupil a řada z nás se na původ neptá.

Jinak díly sem si nikdy nescháněl a taky nikdy nebudu,mám dobrýho mechanika kterej je schopen sehnat,vyrobit,opravit snad cokoli papa
   Návrat  
civiccoupe je teď offline  civiccoupe
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 16:15   Citovat  

no hádajte sa tu ako malí chlapci Velmi šťastný přátele
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 16:23   Citovat  

WendyCRX napsal:
Navíc jsem se ptal jestli seš vážně tak hloupej a neřekl jsem že seš hloupej!
A ty jsi tak hloupej? Nejsi treba jen tak blbej? A nejsi treba homous?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 17:09   Citovat  

WendyCRX napsal:
Nízkej věk??Příde ti 30 nízkej věk??Se trochu prober!!Taky si vem brejle,avatar snad hovoří za vše ne?

Svata prostoto Velmi šťastný

Psals, ze nemas, co by si zlodej vzal, krome kol za 1500, tak jsem z toho nepochopil, jestli auto nemas, nebo mas, ale ma podle tebe mensi hodnotu, nez ty kola. Ted uz to vim. 30 mi prijde vek dost vysokej a dost tragedie, protoze naprava je vice-mene bez sance. Blabolit o avataru me pobavilo, nekteri v nem maji zajimave veci a pritom jejich nejsou, kapisto? Mrk

WendyCRX napsal:
...jestli někdo příde ( krom bubáka ) a bude nabízet cokoli co mě zaujme rozhodně se nebudu nikoho ptát jestli je to čorka nebo ne,za ty prachy by mě to mohlo bejt jedno ne?!?

No vsak ano, kdyz je to levne, nevadi, ze je to corka. Tohle je vazne tvuj nazor ve 30 letech?

WendyCRX napsal:
Navíc jsem se ptal jestli seš vážně tak hloupej a neřekl jsem že seš hloupej!

Na to uz ti odpovedel maryo, kazdopadne si budu pamatovat, ze kdy ti reknu "nejsi nahodou [damske prirozeni] nebo [panske prirozeni]", za urazku to povazovat nebudes. Good to know.

WendyCRX napsal:
Jinak díly sem si nikdy nescháněl a taky nikdy nebudu,mám dobrýho mechanika kterej je schopen sehnat,vyrobit,opravit snad cokoli papa

Jo jo, vsak az ti nekdo slohne auto, muzes si rict, ze neci mechanik taky dovede "sehnat" cokoli. Nejaky jiny Wendy ho jeste pochvali, jak mu to sehnal rychle a levne. No, bude to z tvyho auta, tak vo co gou, ze jo, to je v poradku. Prece se nebude ptat, jestli to neni kradeny, proste byl jen v tisni pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 17:16   Citovat  

osiris napsal:

Dobrý den,

tudy odkaz

krásný den

na pár stránek si trochu zapomněl, ne ? : tudy odkaz a tudy odkaz HaHaaa advanwheels.com.au a advan.com Velmi šťastný
když už sis dal tu námahu, tak to udělej aspoň pořádně je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 17:22   Citovat  

MalTake napsal:
na pár stránek si trochu zapomněl, ne ? : tudy odkaz a tudy odkaz HaHaaa advanwheels.com.au a advan.com Velmi šťastný
když už sis dal tu námahu, tak to udělej aspoň pořádně je to dobrý

ja jsem psal do tech shopu kde prodavaj ty padelky, ne kde prodavaj origo kola... sesmolte mi tu nekdo v anglictine co jim mam poslat ze jim tady nekdo padela kola a ja jim to klidne poslu je to dobrý
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2010 , 17:32   Citovat  

[quote="skyline"]Jo jo, vsak az ti nekdo slohne auto

Až mě někdo šlohne auto tak se ti půjdu vybrečet na rameno pořádnej výtlem

Hele popravdě seš mi ukradenej a tvoje názory taky,já narozdíl od tebe přiznám že když se naskytne možnost tak si tu věc klidně koupim... jé to by byla wc kdyby to byla věc co ti někdo šlohl co pořádnej výtlem neboj určitě bych ti jí vrátil.....

Tímto příspěvkem končím debatu,nemá cenu tady s tebou psát...ty budeš mektat to a já zase to, tak že to stejně nevyřešíme.
Jinak teda nikdy jsem nikomu nepřál nic zlého a dělat to ani nebudu ale psát že bys byl vytlemenej kdyby mi někdo něco šlohl svědčí o tvém nebeském IQ pořádnej výtlem víš co se řiká.... v-- zůstane v----!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Padělky Advan Racing kola
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina