Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zimni gumy: siroke X uzke
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 18:57   Citovat  

jizda s civicem je naprosto bombovni, aspon s c4g, mohl jsem si dovolit hodne a to jsem mel zase protektory :twisted:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 2:42   Citovat  

silenec napsal:
No kdyz se podivas na uzsi a sirsi gumu tak to bude vypadat nejak takto:

- plocha zustane +- stejna .. na snehu se to asi bude chovat jinak nez na suchu, ale jen jsem chtel rict ze to neni tak jednoduche a nejde to cele spocitat jednim vzoreckem pro tlak Úsměv

řeknu to takhle, dělal jsem v pneuservisu a odzkoušeno : pneu když je "moc" zmáčklá nemá správné vlastnosti, takže ideální je nechat rozměr který je odzkoušen třeba z léta, širší guma má větší styčnou plochu a větší valivý odpor, pokud dáš užší valivý odpor je menší a stejně tak i styčná plocha , logicky se "lépe" prořízne sněhem na podklad, ale pokud dáš stejný rozměr co máš na léto (já 185/60/14) tak se auto bude chovat podobně.Musíme si uvědomit, že kontakt na jednom kole je cca velký jako naše dlaň, vem si že brzdíš jednou rukou na sněhu a ledu nějakých 400 kg (400*4 - 1600 Kg C5G) já osobně bych raději brzdil dlaní, než jen třema prstama ... : ) předpokládám že si z toho každý vezme svoje a nepustíte se do mě, že se pletu a že je to tak a tak ... : ))))
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 2:55   Citovat  

sablos napsal:
já mam na sedanu c5g toyo ultragrip 7 175/70/13 a jezdí to vpoho když to chci utrhnout tak musim ručku ale ty parchanti se vždycky kousnou a jen to cukne a malinko to uklouzne.takže skoro žádna legrace ale jízda bombastická tolik se nebojim.

nemas strach ze se ti to prez ten rukav kousne na tom snehu tak ze to pujde prez boudu ? Velmi šťastný

to sem jeste neslysel sakra Velmi šťastný ze by se to nekomu kouslo na snehu kdyz veme za rucku .... Velmi šťastný
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 19:40   Citovat  

tak já sem na sněhu pro užší pneu..mám na céru 155/80 R13 vzorek ještě 7mm a nemůžu si je vynachválit..
pokud si nekecnu na břicho pořádnej výtlem
krásně se s tim parkuje oproti 195/50 R15 a díky profilu 80 lépe pobírá nerovnosti..
tam kde jedou všichni 30-40 tam mastim 80-90..driftem s ručkou nebo bez a když sáhnu po plynu,tahá kam potřebuju..
co mě baví je ta reakce na plyn.. Velmi šťastný a následní "štosování" kam potřebuju. OK
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 21:57   Citovat  

Newer napsal:
nemas strach ze se ti to prez ten rukav kousne na tom snehu tak ze to pujde prez boudu ? Velmi šťastný
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 1:56   Citovat  

Kdo se věnuje motorsportu ví co do sněhu/ledu obout, kdo jezdí z A do B tak ať obouvá rozměr dle TP a volí kvaitní vzorek a směs.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 2:03   Citovat  

Newer napsal:

to sem jeste neslysel sakra Velmi šťastný ze by se to nekomu kouslo na snehu kdyz veme za rucku .... Velmi šťastný
nemam, preventivně jsem to zkoušel mimo silnici, a jsem překvapen, ale mohu říct že jednou se mi už povedlo auto rozhoupat ze strany na stranu a nevybral sem to jen sem čučel jak jedu na haldu sněhu no naštěstí sem od ní zastavil asi 10 cm, snad jedina omluva že pod tou sněhovou nadílkou byl led tak proto mi to nevyšlo.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 3:32   Citovat  

bordel napsal:
Prosim? Chces rict, ze kdyz budes jezdit na kruhaci kolem dokola tak na snehu nebude mit tendenci jit po tecne ven? Tak to bud nemate kruhac, nebo si nikdy nebyl na hranici fyziky Velmi šťastný

z toho co pise by se skoro dalo usoudit ze mluvi o utrhnuti zadku
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zimni gumy: siroke X uzke
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina