Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik kdo dáte na benchpress ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 14
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 17:52   Citovat  

ReNo napsal:
Nevim, zda to melo byt narazkou, ale pro jistotu upresnim. Slo ciste jen o recesi, nebot se reklo, kolik kdo zvedne .. tak ja ze srandy zvedl 165kg (k memu prekvapeni v pohode), ale jen jsem to nadzvedl ze stojanu HaHaaa

Jinak zastavam stejny nazor. Vsechny serie jedu 6-10 opakovani. Po case vzdy pridam par kilo a znovu zacinam na 6x. Po par tydnech danou vahu zvladnu 10x a tak zase pridam OK
Jinak 8x sam zvladam poctive jen 95kg Se stydím

Dave : Noo, asi 190cm, 140kg (zrovna na tu vahu zhubl). Dela vyhazovace v mosteckem klubu Glow. Nechtel bych ho zborit ani autem .. bych si o nej ohnul i ojnice v motoru Velmi šťastný

rofl OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 19:10   Citovat  

od května jsem nebyl posilovat až dneska, musím uznat, že to šlo hooodně dolu (o 30% procent) Smutný takže raději nepřestávat at nedopadnete jako já KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 19:10   Citovat  

ReNo napsal:
Nevim, zda to melo byt narazkou, ale pro jistotu upresnim. Slo ciste jen o recesi, nebot se reklo, kolik kdo zvedne .. tak ja ze srandy zvedl 165kg (k memu prekvapeni v pohode), ale jen jsem to nadzvedl ze stojanu HaHaaa

Jinak zastavam stejny nazor. Vsechny serie jedu 6-10 opakovani. Po case vzdy pridam par kilo a znovu zacinam na 6x. Po par tydnech danou vahu zvladnu 10x a tak zase pridam OK
Jinak 8x sam zvladam poctive jen 95kg Se stydím

Dave : Noo, asi 190cm, 140kg (zrovna na tu vahu zhubl). Dela vyhazovace v mosteckem klubu Glow. Nechtel bych ho zborit ani autem .. bych si o nej ohnul i ojnice v motoru Velmi šťastný

Tak to se mi ReNo vážně ulevilo. Velmi šťastný Však víš proč ... pořádnej výtlem
Když jsem ještě před lety cvičil, tak jsem to dělal úplně stejně jako ty, a skončil jsem na váze 80 kg. Maximálku jsem sice zkoušel, ale metodou že udělám jeden poctivý cvik. Pak jsem cvičil s 50% vahou.
Teď bych asi krutě začínal na nějakých 50-ti Smutný
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 19:38   Citovat  

Já přestal kouřit, tak jsem začal trošku zase cvičit, abych moc nepřibral.Mám doma dvě 17 kilové jednoručky a s nima cvičím na všechny způsoby.Ale dřív jsem vážil 70 kg a zvedal (cvičil) 80 kg.Asi si někdy zajdu se sousedem zas do posilky a zkusím co zvednu teď HaHaaa
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 20:05   Citovat  

Musim rici, ze posilovna je skvela kompenzace a relax po narocnem dnu, kdy sedim u pc a datluju nesmysly (java, oracle apod.) nemusim nad nicim premyslet, jen si tak zvedam zelezo, potim se, proste uplne vypnu mozek, kdyz tam pak jeste prijde particka napr. bacharu, pridam se k nim do reci a bavim se o zcela prizemnich a mnohdy nechutnych zalezitostech a je mi dobre je to dobrý
Pak vylezu ven a musim byt zase za "slusnaka v saku"Úsměv
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2010 , 20:12   Citovat  

no kdyz potrenuju a zamakam tak zvednu poctivejch 140 tuzek HaHaaa HaHaaa HaHaaa Velmi šťastný přátele
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 0:21   Citovat  

ja rok a pul necvicil a ted po mesici a neco davam 80kg 6x :) strasna radost z toho, jde to neuveritelne rychle, vubec nechapu jak to, jestli je to jidlem bo cim.... Snad se mi jednou splni tak stovka.
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 3:42   Citovat  

já se zvednu z postele, to je asi 84kg? je to moc?Velmi šťastný
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 11:11   Citovat  

mirekparek napsal:
já se zvednu z postele, to je asi 84kg? je to moc?Velmi šťastný

a kdyz si das polivku tak mozna i dvakrat vid? HaHaaa Velmi šťastný OK
   Návrat  
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 12:20   Citovat  

78kg vaha a zvednu když budu chvili cvičit 90
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 12:35   Citovat  

Mam 120kg a nedávno sem dával 115kg 3x,ale těch 120kg není svalovina pořádnej výtlem
( 120kg/180cm,takže hodněěě tlustej:D )
   Návrat  
zmysel09 je teď offline  zmysel09
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 17:18   Citovat  

po 3 rokoch cvicena 84 kg som vazil a dal som 125 len tak tak... ale cvicil som cisto bez vseliakych praskov a chemie
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 21:43   Citovat  

H-C clen Voda se nezda Lucy

voda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
voda.jpg, 696.76 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 22:41   Citovat  

ReNo napsal:
H-C clen Voda se nezda Lucy

No ale takovou fotku tady dokáže nafotit každý. Chtěl bych to vidět dole a za 5s nahoře Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2010 , 22:54   Citovat  

Riccardo napsal:
No ale takovou fotku tady dokáže nafotit každý. Chtěl bych to vidět dole a za 5s nahoře Velmi šťastný

To ale ani netusis, jaka prace je sehnat a nandat dane zavazi. Celych 5 minut pryc. A to byla bohudik prazdna posilka = vsude spousta pouzitelnych kotoucu Lucy

Mimochodem, ja to zkusil a tech 200kg jsem nemel sanci zvednout ze stojanu. Tlacil jsem tlacil, div jsem bobek nevytlacil ... tyc se posunula ... ale nezvedla. Na to proste zatim fakt nemam naštvanej
Sundal jsem tedy na 180kg a sup, zvedl ze stojanu. Jen jsem nebyl dobre vycentrovanej a tak jsem mel problem s rovnovahou HaHaaa
Nechapu ale, ze to nekdo muze jet. Je to FAKT DESNE TEZKE a ta TYC JE PROHLA JAK XXX cože cože ?

benc.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
benc.JPG, 33.75 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2010 , 9:54   Citovat  

ReNo napsal:
To ale ani netusis, jaka prace je sehnat a nandat dane zavazi. Celych 5 minut pryc. A to byla bohudik prazdna posilka = vsude spousta pouzitelnych kotoucu Lucy

Mimochodem, ja to zkusil a tech 200kg jsem nemel sanci zvednout ze stojanu. Tlacil jsem tlacil, div jsem bobek nevytlacil ... tyc se posunula ... ale nezvedla. Na to proste zatim fakt nemam naštvanej
Sundal jsem tedy na 180kg a sup, zvedl ze stojanu. Jen jsem nebyl dobre vycentrovanej a tak jsem mel problem s rovnovahou HaHaaa
Nechapu ale, ze to nekdo muze jet. Je to FAKT DESNE TEZKE a ta TYC JE PROHLA JAK XXX cože cože ?

Já jsem chodil posilovat s kolegou z práce a ten si s takovýma váhama pohazoval jak s hračkou.
Rozcvičoval se tak, že kmital na hrazdě a ještě si na nohy věšel závaží. Velmi šťastný
Zajímavé je, že zásadně nechodil po schodech (pokud byl výtah), protože tvrdil, že nechce umřít zpocený pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 1:20   Citovat  

Tak jsem si dnes dal lehce biceps. Nakonec jsem se sel dodelat jednorucni izolackou na lavicce.
Kecam s hc-clenem (Voda). Vaha o nicem, jen docvicuju trenink ... prohnu ruku jeste nize a ...
behem sekundy v ruce asi 6x kruplo, ze to slysel i Voda .. cinku jsem jeste sekundu udrzel (15kg jen) ... pak vse povolilo, cinka letela na zem a ja tlumit bolest.
Vysledkem je pretrhane ci utrhane svalstvo . Bohudik to vypada, ze Upon a Lacertus jsou ok. Potvrdit se to ale bude dat az za dva dny, nebot ted to tam vypada jak po vybuchu (zjisteno pri ultrazvuku paze).
Jestli bude Upon a Lacertus ok, pak nekolik tydnu bez jakekoliv zateze ruky a krmit se analgetiky. Vazivo se prej znovu vytvori ...
Jestli nebude, tak hospitalizace a nasledna operace .. pote x mesicu klidu ...
Tak ci onak zacinat na "nevahach", nebot jinak hrozi "dodelani" svalu v ruce...

Boli to .. ale co. .. horsi je jak to vypada. .. loket. . pak 5cm nic a pak snaha o biceps ...

Nezazil to nekdo z vas uz?
Ja jen doufam, ze ta mezera tam nebude navzdy Tak to koukám!
   Návrat  
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 3:07   Citovat  

ReNo napsal:
Tak jsem si dnes dal lehce biceps. Nakonec jsem se sel dodelat jednorucni izolackou na lavicce.
Kecam s hc-clenem (Voda). Vaha o nicem, jen docvicuju trenink ... prohnu ruku jeste nize a ...
behem sekundy v ruce asi 6x kruplo, ze to slysel i Voda .. cinku jsem jeste sekundu udrzel (15kg jen) ... pak vse povolilo, cinka letela na zem a ja tlumit bolest.
Vysledkem je pretrhane ci utrhane svalstvo . Bohudik to vypada, ze Upon a Lacertus jsou ok. Potvrdit se to ale bude dat az za dva dny, nebot ted to tam vypada jak po vybuchu (zjisteno pri ultrazvuku paze).
Jestli bude Upon a Lacertus ok, pak nekolik tydnu bez jakekoliv zateze ruky a krmit se analgetiky. Vazivo se prej znovu vytvori ...

Boli to .. ale co. .. horsi je jak to vypada. .. loket. . pak 5cm nic a pak snaha o biceps ...

tak ty si smolar... hlavne at zase muzes radit
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 5:16   Citovat  

ReNo napsal:

zacinal si trenink bicepsem?
kolikatej to byl cvik?
protahnl a zahral ses pred tim? ... 15 kg si jel na skotovce kladiva jo? to neni zadna hrozna vaha zvlastni, nekde musi bejt chyba
edit : jak to ctu podruhe tak to mozna byl koncentrovanej zdvih ala arnold ale to neni az tak podstatny spis by me zajimalo proc k tomu doslo.
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 9:11   Citovat  

Ahoj Reno, podle toho co pises doporucuju operaci, samozrejme zalezi na doktorech, ale z hokeje jsem mel spoustu zraneni vazoveho charakteru a operace nekolikanasobne uspisi navrat na led:) a hlavne ti vrati temer 100procentni funkcnost dane oblasti.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 9:46   Citovat  

ReNo napsal:

Jednoznačně neodkládej operaci.
Já 10let bojuju s kolenem, co půl roku problém. Předloni sem nedohrál sezonu, Loni sem nedohrál sezonu, letos skvěle rozehráno vedu bodování a jeden blbej střet u mantinelu, kterých je milion za sezonu a znova koleno v rodidle. Ale tentokrát sem se rozhodl a v lednu operace. Když se povede stihnu závěr sezony a budu mít snad zase klid.

Jen tu rekonvalescenci neuspěchat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:37   Citovat  

Diky za odpovedi přátele
Problem nebyl ve vaze. Problem byl v tom, ze jsem prave na te skotovce moc propnul ruku. Dostal jsem ruku do moc "rovne pozice". Proste to bylo jen na dodelani. Udelal bych klidne 30 opakovani. Ale vykecaval jsem se pri cviceni a nesoustredil se na "jak hluboce pustit ruku".
Pretrhalo se to pri pousteni dolu, ne pri zvedani Tak to koukám!
Jinak jsem se samozrejme zahral. Toto byl to posledni cvik na biceps (predtim jednorucky v sede, obourucni ve stoje). Pote jsem mel jet ramena.
Operace se nebojim, kdyz bude zapotrebi tak hned nabehnu. Zenska ze sona rikala, ze je to tam potrhane, ale ze hlavni uponovej a ten druhej je ok. Proto muzu hejbat omezene rukou. Jen to trochu silne boli, ze Úsměv
Ale prasky nedavam, nesnasim oblbovani se prasky Mrk
Zitra mam znovu zajet na SONO a uvidi se.
Jedine co je proste desne, je to posunuti hlavy bicepsu o nekolik cm k rameni. Vypada to jak z nejakeho skeletona Tak to koukám!
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:39   Citovat  

Jose vyprdni se na závěr sezony!!! Kup si bazén a celej rok makej.Seš mladej pak těch sezon ještě bude.To že je koleno jak meteoroligcká stanice si člověk zvykne.Já mám takové stanice 3 tak předpověď je docela přesná ,a na extrémní změnu mám i hlavu pravou polovinu Velmi šťastný .(ve dvanácti my zkončila mezi sprintujícíma kopačkama). Vždy jsem byl léčen na to abych mohl co nejdřív hrát.(volejbal-obě kolena leví loket obě zápěstí).
To dokážeš být jednu sezonu bez...

Reno zjisti si více info ,to co popisuješ má ,nebo měl brácha dostal od lyžaře přilbou do pravého nadloktí.Vazivo se prej znovu vytvoří,to ano ale jaké ,už si zvykl ,sílu má ale jen do polohy kdy předloktí dá do horizontálu.Ruku dá i dále ale bez zátěže. Neradím ani jedno .ale ptej se a ne jen jednoho.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 10:46   Citovat  

PAKO napsal:
Jose vyprdni se na závěr sezony!!! Kup si bazén a celej rok makej.Seš mladej pak těch sezon ještě bude.To že je koleno jak meteoroligcká stanice si člověk zvykne.Já mám takové stanice 3 tak předpověď je docela přesná ,a na extrémní změnu mám i hlavu pravou polovinu Velmi šťastný .(ve dvanácti my zkončila mezi sprintujícíma kopačkama). Vždy jsem byl léčen na to abych mohl co nejdřív hrát.(volejbal-obě kolena leví loket obě zápěstí).
To dokážeš být jednu sezonu bez...

Reno zjisti si více info ,to co popisuješ má ,nebo měl brácha dostal od lyžaře přilbou do pravého nadloktí.Vazivo se prej znovu vytvoří,to ano ale jaké ,už si zvykl ,sílu má ale jen do polohy kdy předloktí dá do horizontálu.Ruku dá i dále ale bez zátěže. Neradím ani jedno .ale ptej se a ne jen jednoho.

Jo to sem si říkal 1Olet ale když máš mít někde vaz a sval a nemáš ho tam a koleno se hejbe ve 2 osách místo v jedný tak Tě to přestane bavit. Nehledě na bolest, kterou zakusíš v případě že si utrženej vaz zavřeš do kloubu při běžném pohybu. Což se mi stalo minulý týden a dva dny sem se prostě nemohl postavit.... ale to je trochu offtopic
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 12:30   Citovat  

ReNo napsal:

sakra ReNo co je s tebou ? pokaždý ti buď rupne převodovka nebo pazoura.. hoď se do pucu nebo raději nic nedělej Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 13:30   Citovat  

eXi_ napsal:
sakra ReNo co je s tebou ? pokaždý ti buď rupne převodovka nebo pazoura.. hoď se do pucu nebo raději nic nedělej Velmi šťastný

Ver mi, ze ten zvuk v lokti byl uplne stejnej jako prevodovka pri snaze zaradit HaHaaa
Jsem uz proste jen starej Tak to valím bulvy
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 13:35   Citovat  

offtopic posiloval si ruku, aby si dodstatecně dotáhl olejový filtr? :hehe: :hehe:
BTW - dlouho sem tě neviděl, jakpak dopadla ta Sparco skořepina?
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 15:28   Citovat  

Jednou jsem borcoj, co dával 150kg, držel pití. to je tak max co sem zesebe dostal zzzzzzz .
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 15:37   Citovat  

coudu napsal:
Jednou jsem borcoj, co dával 150kg, držel pití. to je tak max co sem zesebe dostal zzzzzzz .

je to dobrý tak to jsme na tom asi tak stejně Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 22:29   Citovat  

Tak uz mi to cele modraaa .. to bude barvicka Se stydím

ExMobilniTelefone : Sedacka si na facelift nestezuje odkaz HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz