Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 6
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 23:43   Citovat  

Pokud jsou to origo světla přestavěná na diodová, resp. máš na krytech Ečko, tak máš dost velkou šanci to uhádat i kdyby jsi narazil na v..a, nesouhlásím s názorem, že budou svítit hůř než origo, právě naopak mi to přijde jako účelová úprava, která zvýší bezpečnost i za snížené viditelnosti. Osobně Tvému projektu držím palce ať se Ti zadaří postavit pěkné fáro OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 0:01  Naposledy upravil Hrošík dne 5.12.2010 , 9:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já bych chtěl vidět vic fotek a kdyžtak i jak si to zapojoval a co jsi použil za materiál. Budu mít nové zadní světla, tak ty starý bych chtěl taky takhle upravit.

Je to moc pěkný a určitě i dobře udělaný!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 0:39   Citovat  

Jonaasek napsal:
napíšu to tak aby to pochopil každý, už výše jsem psal že ty peníze nemám v kuse, a že to budu dělat po částech, podle peněz, časový horizont je tak zhruba rok...je mi naprosto jasné že se mi to nikdy nevrátí, ale já to nedělám proto abych to po roce dal pryč, já mám k dispozici druhé auto, tohle je prostě zábava, a chci si prostě zkusit co jsem schopný udělat a aco ne, a tento topic jsem založil proto, abych ukázal co mám v plánu popřípadě pro rady, kdybych nevěděl jak s něčím pokročit, nebo poradil jiným....ne proto abych četl podobné příspěvky, tyhle rady já nepotřebuju a byl bych rád kdybyste si je nechali pro sebe, nebo pro někoho, koho zajímají, díky...

nenech se rozhodit kecama, ja tohle ctu porad u sebe v topicu Velmi šťastný jinak ze zacatku jsem tomu moc neveril, ale kdyz jsem se ted dival na fotky jak ti to sviti i ve dne, tak si myslim ze je to supr je to dobrý jen tak dal... OK

PS: jeden tento pasek jsem kupoval taky (cca jen 30cm), taky v GM a stal snad 150,- no levny to teda neni Velmi šťastný
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 1:21   Citovat  

kua to je pěkný...
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 11:31   Citovat  

děkuju za podporu, so se týká materiálu, tak vpodstatě jen diody a černá kobercová"komunistická" HaHaaa páska a cín, jojo, jeden segment toho pásku, na kterém jsou tři diody s odporem stojí 25,-ale vem to tak, jak píše bullseye, když se na to podíváš je to prostě original lampa, a když řekneš že sis ji objednal třeba z japonska, nebo USA, policajt ví prd jestli se tam tohle auto prodávalo...úprava mě vyjde na 2000,- +- a budu z ní mít větší radost než kdybych tam pleskl nějaké chromové lampy za dvojnásobnou cenu...navíc tady mám uplně včechno z ledek takže se nemusím bát že mi praskne žárovka(i když se mi to na Honda snad ještě nikdy nestalo HaHaaa
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:05   Citovat  

Jonaasek napsal:
děkuju za podporu, so se týká materiálu, tak vpodstatě jen diody a černá kobercová"komunistická" HaHaaa páska a cín, jojo, jeden segment toho pásku, na kterém jsou tři diody s odporem stojí 25,-ale vem to tak, jak píše bullseye, když se na to podíváš je to prostě original lampa, a když řekneš že sis ji objednal třeba z japonska, nebo USA, policajt ví prd jestli se tam tohle auto prodávalo...úprava mě vyjde na 2000,- +- a budu z ní mít větší radost než kdybych tam pleskl nějaké chromové lampy za dvojnásobnou cenu...navíc tady mám uplně včechno z ledek takže se nemusím bát že mi praskne žárovka(i když se mi to na Honda snad ještě nikdy nestalo HaHaaa
tak toto jim nerikej, protoze oni maj jiny homologace ktery u nas neprojdou
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:15   Citovat  

Brnďa napsal:
tak toto jim nerikej, protoze oni maj jiny homologace ktery u nas neprojdou

jakto?...mám ještě acco 1990 z USA a lampy jsem měnit nemusel...jen jsem přidal mlhovku...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:18   Citovat  

Ale ještě jsi musel něčim zadělat ty díry na žárovky ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:25   Citovat  

Hrošík napsal:
Ale ještě jsi musel něčim zadělat ty díry na žárovky ne?

ne ty ledky jsem připojil na tu tu krabičku, do které se žárovky dávají...kdyby náhodou měli na STK řeči abych ty lampy mohl jen prohodit...když tu lampu vezmeš tak je to prostě originál kus, připojovat to budu na původní konektory, jen bubu muset udělat z kufrových půlek jeden konektor navíc, kvuli blinkru a brzdě, jinak ty krajn íčásti, mají na konektoru 7 pinů a obsazeno je pět z čehož jsou dva mínusy....takže jsou tam tři piny volné...jeden na zpátečku a jeden na mlhovku....a jeden mi zůstane:-)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:27   Citovat  

Ale ja myslim, ze ty ledky jsi lepil na rovnou plochu. Ze si necim musel zadelat ty paraboly?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:46   Citovat  

Hrošík napsal:
Ale ja myslim, ze ty ledky jsi lepil na rovnou plochu. Ze si necim musel zadelat ty paraboly?

první strana třetí čtvrtá fotka...vystřihl jsem pláty z pozinkovaného plechu, ty přinýtoval k parabole a přelepil černou sport páskou, a na tu nalepil ty LED pásky, protože ta sport páska lepí trochu i z druhé strany, pak až to je tak to celé trochu nahřeju horkovzdušnou pistolí, a ještě přitlačiím, aby se ty lepidla prolily....pak to drží ještě líp...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 12:59   Citovat  

Ajo, jsem slepej. Tak kdy bude fotka na aute?
   Návrat  
Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 15:29   Citovat  

Mohl by si udělat takový návod, to by nebylo na škodu. Já jsem teda velkej fanda takovýchto lamp. At si říká kdo chce co chce. Vypadá to fakt hodně dobře!!!
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 16:19   Citovat  

K te svitivosti ledek.. tento prcek (Q5):

dokaze osvitit cely pokoj a v noci dosviti v pohode 100-200m daleko.

P7:

4xP7 uz celkem slusne osviti cestu v noci:

Odkaz

.. takze i LEDka muze byt v pohode videt a neni LEDka jako LEDka, zalezi jen na tom, co clovek pouzije Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 19:41   Citovat  

já vím že je víc druhý diod i dle svítivosti...taky jsem přemýšlel udělat i přední lampy z LEDek ale to už by bylo moc...ty co jsem použil bohatě stačí...a fotka na autě bude...snad.... Se stydím zítr, ono do toho sem tam něco vleze a o víkendu nemůžu sedět pořád za stolem...mám i jiné povinnosti :twisted:

a návod?...myslim že z fotek se toho dá odkoukat dost...a záleží jen na jedinci jaký si zvolí styl rozvržení....já jsem měl taky asi 7 stylů než jsem zvolil ten, který jsem realizoval Je to tam.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 21:29   Citovat  

Je to moc pěkný, není tomu co vytknout a to, že jsi to zvládnul doma v garáži všechna čest, aspoň máš něco co nemá každej, optika už je okoukaná. Japonskem ani USA se neoháněj, ty nebudou mít Evropskou homologaci, pokud máš na těch světlech Ečko v kroužku, jakože Evropská homologace, tak Ti nikdo nic nemůže, to by to musel bejt hodně velkej šťoural aby to hnal nějak vysoko, kdyžtak bych mu namluvil, že to je limitovaná edice Velmi šťastný
   Návrat  
Bolfa je teď offline  Bolfa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 23:11   Citovat  

Fakt pěkný a věřím že to svítí líp jak žárovky OK
Dofám že nebudeš naštavný když tě někdy v budoucnu částečně zkopíruju...Úsměv
Já bych to možná ještě zkusil šplíchnout černou barvou na světla Úsměv
Ale fakt supr akorát to hlavně dobře utěsnit a bude paráda..Úsměv je to dobrý
   Návrat  
AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 16:16   Citovat  

Zdravím a pozdravuju,
musím ti to fakt pochválit, už dlouho jsem o tom přemýšlel, ale nebyl čas a bál jsem se výsledku. Ale ukázal jsi že když se chce tak to jde ...je to fakt paráda, těším se na další fotky OK OK OK
Jen tak dál kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 19:23   Citovat  

Bolfa napsal:
Fakt pěkný a věřím že to svítí líp jak žárovky OK
Dofám že nebudeš naštavný když tě někdy v budoucnu částečně zkopíruju...Úsměv
Já bych to možná ještě zkusil šplíchnout černou barvou na světla Úsměv
Ale fakt supr akorát to hlavně dobře utěsnit a bude paráda..Úsměv je to dobrý

klidně se do toho pusťte Úsměv kdo se bojí nesmí do lesa(ale nemít náhradní lampy a budíky tak bych se do toho nepouštěl, ale rozlepit ty lampy je celkem vpoho, musí se to jen nechat ohřát na pokojovou teplotu a postupovat pomalu)ta černá barva není potřeba, chtěl jsem aby to vypadalo tak jak kouřové lampy z výroby, a vpodstatě to tak vypadá, předtím jsem párkrát lampy stříkal, ale nikdy to nebylo rovnoměrné, tohle je perfektní, v rámci možností...už je mám na autě, zítra udělám přemostění zapojím je a udělám nějaké video....no a ještě jsem se pustil do budíků z půlky je mám už hotové, za hodinku sem hodim foto, zitra budou komplet i v autě, pak vytáhnu vnitřní osvětlení, osvětlení SPZ a ovládání topení a klimy, ovládání okem a udělám to do stejné barvy, pak budou zbývat přední blinkry, parkovačky a boční blinkry a stage 1 bude kompletní... Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:33   Citovat  

tady foto budíků...zatím podsvícený jen otáčkoměr, zitra dokončím i zbylé tři a hodim to do auta, kvalita není nic moc dnes toho mám plné brýle a už se mi nechce nastavovat foťák....zitra to bude lepší Se stydím

DSC01635.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01635.JPG, 1.26 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 19:34   Citovat  

jááááááááá čekám OK
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 19:44   Citovat  

já taky..... :hehe: přátele
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 19:49   Citovat  

kouř zzzzzzz zzzzzzz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 22:21   Citovat  

vidim že tady na to čekýte jak na dárky pod strmkem Úsměv ...to já jsem taky...tak z 80% hotovo zitra jen propojím blinkry do vnitřních a zpátečky do vnějších polovin...a pak udělámm i to video...tady jsou zatím světla, a omluvte kvalitu, veřer to nefotí jak bych si představoval...

DSC01638.JPG

DSC01638.JPG, 1.81 MB

DSC01639.JPG

DSC01639.JPG, 1.65 MB

DSC01640.JPG

DSC01640.JPG, 2.12 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:19   Citovat  

tak tady je slíbené video, pro rejpaly je to natočené ve světlé místnosti...brzdy jdou vidět slabě ale to taky proto, že celou dobu montáže svítila světla a v systému pak bylo asi jen 10.8V, když jsem pak nastartoval a trochu to dobyl tak to bylo ok no ale stejně tam místo 10V stabilu dám 9V Úsměv, jo a poradí mi někdo co mám zapojit aby mi blinkry blikaly normální rychlostí?...chtěl jsem tam schovat žárovku ale nechci tam mít někde zahrabané světlo....

tudy odkaz
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 21:26   Citovat  

Jonaasek napsal:
tak tady je slíbené video, pro rejpaly je to natočené ve světlé místnosti...brzdy jdou vidět slabě ale to taky proto, že celou dobu montáže svítila světla a v systému pak bylo asi jen 10.8V, když jsem pak nastartoval a trochu to dobyl tak to bylo ok no ale stejně tam místo 10V stabilu dám 9V Úsměv, jo a poradí mi někdo co mám zapojit aby mi blinkry blikaly normální rychlostí?...chtěl jsem tam schovat žárovku ale nechci tam mít někde zahrabané světlo....

tudy odkaz
pridej tam nejaky odpor, aby se to rovnalo zarovce, treba mas 2W na diodach a zarovka ma treba 5W tak to dorovnej odporem Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2010 , 19:31   Citovat  

jj bliká to nezvykle rychle. Jinak skoro bezchybné až na sešlápnutou brzdu, nechci ti to moc kritizovat, ale za toto by te mohli fizlové potahovat, znam hodně vecí co si dokážou navymeslet, ale je to olidech, proste ne kazdýmu fizlovi to vadi. Jinak super, je to dobrý bral bychj taková svetla. Každopadně tvůj příspěvěk je hodně inspirativní. H+

ps Ja osobně bych na sešlápnutou brzdu zvolil sviceni mimo ty linie těch ledek, doplnil bych to bud silnějšíma diodama nebo jinak rozmistil.Ale jinak fajne prace Honda Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 18:48   Citovat  

tak jsem dnes jel na stk kvuli evidenčce a brali mě cajti, kvuli rychlosti, když chodili kolem auta tak na světla vůbec nic neřekli, a když jsem se pak dostal na STK a udělali mi evidenčku, tak jsem se schválně ptal jestli tam s tema lampama můžu za tři měsíce přijet na technickou....rozsvítil jsem je, technik si jen utřel špinavé plexi, a když viděl nápis hella a atest tak řekl že bez problémů...akorát budu muset ještě prohodit ten stabil za nižší a hodit tam třetí brzdovku, pak to bude ok....jo a ještě dořešit mlhovku, protože ta je teď naprd Úsměv teď dodělám osvětlení topení a ostatní prvky, přední a boční blinkry a 1 bude komplet Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 19:30   Citovat  

Tak to je cajk, máš legální upravu. Já tam asi určitě ten Hella atest mit nebudu. Pač origo accord světla rv87 mit hellu nebudou na 100%. Smutný
   Návrat  
Bolfa je teď offline  Bolfa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 20:48   Citovat  

víš co ono na tom videou si neměl nastartované auto tak si myslím že když to máš nastartované a máš napětí tak cca 13.8 tak ten rozdíl pujde víc poznat akorá fakt bude lepší když tam přidáš ještě pásky na extra na brzdu jinak to vypadá fakt supr.A co ta zpátečka při couvání jak svítí ve tmě?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina