Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 26 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 15:07   Citovat  

vti [906team] napsal:
okrem toho, ze toto je asi protipravne (aspon u nas), tak mi to pride za 25tisic pri tolkych ludoch ako pises ze to robia asi zo zabavy...

Souhlasím,to je hodně za levno,jinak protizákoný to není,znám ale případ kdy podobný 14 dení procedura nezabrala a nezaplatil.Dlužníci větčinou dobře vědí že jakmile se jich někdo dotkne,nebo vyhrožuje násilím(zaplý schovaný diktafon) mohou ihned kontaktovat pčr a "vymahač" má problém.Tady nejsme v u.s.a nemáme její historiji,zkušenosti,tradice=a je tomu tak povětšinou dobře.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 15:12   Citovat  

Cody napsal:
Nepřišla-toto je ilegální a poslední dobou se proti tomu hodně zbrojí.Legální cestou znamená exekutor.Vím o lidech "polácích" co si takto přivydělávaly a moc dlouho jim to nevydrželo(vazba,vězení).

To vypadá jako bys říkal, že postoupení dluhu (prodej), že není legální...
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 15:25   Citovat  

Hellborn napsal:
To vypadá jako bys říkal, že postoupení dluhu (prodej), že není legální...

Ne,já mluvil o těch polácích.
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 18:51   Citovat  

No taky jsem to tady trošku sledoval a v průběhu času měnil názory na protagonisty této "kauzy" Velmi šťastný podívejte jestliže je schopný jezdit pořád někde po zahraničí, na okruhy apod. tak není bez peněz, můj názor na esa je jednoduchý ale nenapíšu ho protože slovo vy*uraný haj*lík tady použít nesmím a i tak je to slaboučké...každopádně ten příspěvek že tady z něho někdo udělal gaunera a podle toho se tak bude chovat a má pro něj důležitější starosti mě dostala totálně do kolen, to je prostě výsměch jaký svět neviděl...co se týká odtahovky nezdá se mi že auto s dvoumontáží je do 3,5tuny a jestli jo, tak kolik aut váží do 1500 Kg?...no a nehledě na to že přesně jak psal minor, pokud není auto psané na něho, s tím co s ním v minulosti zažil bych od něj nevzal ani rohlík...zkoušet nějaké poláky je taky možnost, a já bych do ní teď už asi i šel a možná bych jim trošku připlatil aby mu domluvili trochu víc i s případnými úroky...ale asi bych si pohnul než zmizí někam neznámo kam....fakt je mi léto minora a ostatních, kteří u něj mají pohledávky...já bych to řešil asi dávno a po staru... Chápeš!
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 19:34   Citovat  

Kluci, moc se divate na filmy pořádnej výtlem
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 19:52   Citovat  

citace:
co se týká odtahovky nezdá se mi že auto s dvoumontáží je do 3,5tuny

Ano je to tak pokud má auto (dodávka) vzadu dvojmontáž tak je nad 3,5t
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:06   Citovat  

optimas napsal:
citace:
co se týká odtahovky nezdá se mi že auto s dvoumontáží je do 3,5tuny

Ano je to tak pokud má auto (dodávka) vzadu dvojmontáž tak je nad 3,5t

není to vždy pravidlem
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:21   Citovat  

by me zajmalo jeslti ta vymahaccska agentura porad kempuje takle u domu dluznika... pac od jisty doby je paragraf na "stalking" a to by se na to mohlo vztahovat mozna. Jinak predtim, nez zakon vysel, to urco bylo vpohode.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:29   Citovat  

Bitkar napsal:
by me zajmalo jeslti ta vymahaccska agentura porad kempuje takle u domu dluznika... pac od jisty doby je paragraf na "stalking" a to by se na to mohlo vztahovat mozna. Jinak predtim, nez zakon vysel, to urco bylo vpohode.

Nejdřív si přečti co je stalking a nevař z vody.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:31   Citovat  

no když si vezmeš že to má nosnost 1500 Kg tak zbývají 2 tuny váhy samotného auta, což by vycházelo, ty odtahovky jsou skládačky, takže by to bylo možné ale jak říkám není moc aut, které váží do 1500Kg...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:39   Citovat  

crxmann napsal:
Nejdřív si přečti co je stalking a nevař z vody.

kdyz te nekdo stale sleduje. Dle me by na ne klidne mohl clovek zavolat cajty. Co helby?
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:44  Naposledy upravil Lukas dne 6.12.2010 , 20:55, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ja tu odtahovku beru...!!!

Strelim ji a co zbyde dam Minorovi...OK?? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 20:48   Citovat  

Bitkar napsal:
kdyz te nekdo stale sleduje. Dle me by na ne klidne mohl clovek zavolat cajty. Co helby?

To je ono. Když Tě někdo sleduje. To je právě to elegantní. Oni vlastně vůbec nikoho nesledovali. Jen oznámili že řeší pohledávku toho a toho a stáli tam a koukali na veřejném place a všechno co dělali oni si natáčeli a fotili. Hele já je nebráním. Každopádně sem chtěl jen říct, že to bylo elegantní řešení a právě si myslím, že s tím prostě nemůžeš nic dělat, pokud se to pohybuje na této hraně .... kouř
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 22:41   Citovat  

Osobne si myslim ze Minor udelal chybu.Pokud mu Eso slibil penize treba 01.04.2010 a nedal by mu je, tak klido mohla byt uz 02.04.2010 podana zaloba a rict Esovi, ze pokud zaplati, tak se to stahne.Kdyz ne, tak holt bude probihat rizeni.No a uz mohlo uplynout 8 mesicu kdy by se tim nekdo zaobiral.Takhle Minor zacne od nuly, protoze jak jsem pochopil tak Eso se vyjadril jasne - cituji "nic (resp soudni vyrovnani), dal me to nezajima" a Minor tim dopral Esovi 8 mesicu relativne klidneho spani (straveneho treba na Nürburgringu).
Samo ze s papirem od soudu (pokud by Minor vyhral) by se mohla pohledavka velmi dobre prodat.Sice by tim Minor tratil, ale zase motivace exekutora (ktery by to koupil) by byla mnohem vyssi.

Co se tyka foceni a nataceni na to je zakon o ochrane osobnosti:
citace:
(1) Písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní povahy
smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením.
(3) Podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy se mohou bez svolení fyzické osoby pořídit nebo použít přiměřeným způsobem též pro
vědecké a umělecké účely a pro tiskové, filmové, rozhlasové a televizní zpravodajství. Ani takové použití však nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby.
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 23:21   Citovat  

kde to žijem ???? to snad ne naštvanej Tak to valím bulvy
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 9:50   Citovat  

Pokud má někdo pocit, že je Esova nabídka na řešení dluhu prodejem odtahovky výhodná, může se pokusit danou odtahovku prodat. Podle Esa má zmíněná odtahovka cenu asi 180000, nakolik je to reálné, neumím odhadnout. Eso prý nechce prodat odtahovku sám, protože na to nemá čas a má jiné starosti.
Podmínky prodeje: při ceně 130000 prodejci poděkuju a koupím flašku. Při ceně 130000 až 150000 je všechno nad 130000 jeho. Při ceně nad 150000 je 20000 (rozdíl mezi 130000 a 150000) jeho a vše nad 150000 Esovo.
Tohle je v podstatě ona Esova zmiňovaná nabídka, akorát že peníze nad 130000 (do limitu 150000) bych při prodeji nezískal já, ale prodejce.
Popis, který jsem od Esa dostal, jsem uvedl o pár příspěvků výše, ale znovu ho sem zkopíruju. Fotky nemám, spojení na Esa také ne. Spojení na papírového majitele poskytnout případně mohu.

mitsubishi canter 2,9D odtahovy special,zadni kola dvojmontaz
rok vyroby 1998, najeto cca 200tis km
hmotnost do 3,5t, staci ridicak sk.B, neplati se myto!
velice zachovaly stav, bez koroze, mnoho novych veci, napr brzdy, cepy,
silentbloky, rozvody, vodni pumpa,vacka,termostat, alternator, starter, baterie
atd atd
el.okna,servo,central,vzduchova sedacka
nosnost 1500kg!
zaves,navijak,montazni svetla
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 10:10   Citovat  

Bohužel canter z techto let i takhle udelanej se bde prodávat hodne dlouhoa buhví zda s enakonec prodá za cenu jakou by minor potřeboval ( tuším 120tis? )
Lidé se canteru bojí, protože je rozšířené že se nedají sehnat díly ( vetšina se sehnat dá ale pro mnoho musíte do Mitsu kde cena není zrovna nízká a lidé u takhle starého vozu příjemní - osobní zkušenost ze tří poboček Mitsu - asi je to jejich firmení strategie Smutný ).
Mšl jsem to stestí že jsem jeden canter dával do kupy zákazníkovi ( krom vačky to samé co píše esso + sel jeste do laku, najeto 380tis ), prodával se přes rok a nakonec šel kolem 90tis do ciziny.
Pokud by to auto bylo dobře a v reálném čase prodatelné tak veřím že ho Esso již dávno zpěněžil, že ho nabízí Minorovi dokládá že toho asi není schopen a tedy ví jaký je to rpoblém. Odhadní cena muže být jakákoliv bohužel tržní u cantera je hodne nízká i dkyž jsou to pomerne spolehlivé vozy a musím říci že s emi s ním i v elice dobře jezdilo.

Muj verdikt určite nebrat, zajít za advokátem a poradit se. Esso ve finále toho advokáta zaplatí, takmže bych šel za hodne dobrými a drahými advokáty ( znam advokáty co posoudí vymahatelnost a když je dobrá tak ani nechtejí peníze po věřitel.. ).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 11:12   Citovat  

Idaho: Jsi asi třetí člověk, co reálnou prodejní cenu té odtahovky odhadl asi na 80-90 tisíc, pokud by se vůbec prodala. Kromě toho prý bude mít za ty roky najeto asi víc než 200000 km.
   Návrat  
hetzer je teď offline  hetzer
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 13:06   Citovat  

Minor: co podat trestni oznameni pro bezduvodne obohaceni? to je trestny cin a policie to musi zacit vysetrovat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 14:23   Citovat  

Vzhledem k tomu, že jsme mu ty peníze nepůjčil, ale dluh tvoří z převážné části peníze, které mi měl předat za prodané auto, asi by v tom nějaký trestný čin šlo najít.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 10:37   Citovat  

Minor napsal:
Idaho: Jsi asi třetí člověk, co reálnou prodejní cenu té odtahovky odhadl asi na 80-90 tisíc, pokud by se vůbec prodala. Kromě toho prý bude mít za ty roky najeto asi víc než 200000 km.

Minore, tomu jsi snad nevěřil, že by 12 let stará odtahovka měla najeto 200000 Km, tipuju to na minimálně čtyřnásobek, bavíme se vpodstatě o nákladním autě a i když je to údajně do 3,5 tuny, tak nevěřím že si někdo koupí odtahovku pro parádu a nechá ji stát před domem...
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 10:47   Citovat  

Jonaasek napsal:
Minore, tomu jsi snad nevěřil, že by 12 let stará odtahovka měla najeto 200000 Km, tipuju to na minimálně čtyřnásobek, bavíme se vpodstatě o nákladním autě a i když je to údajně do 3,5 tuny, tak nevěřím že si někdo koupí odtahovku pro parádu a nechá ji stát před domem...

No kdyby byla za 50.000Kč tak bych si jí klidně nechal stát před domem. Pár odtahů z Nurburgringu a je zaplacená.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 11:11   Citovat  

no na druhou stranu, za par malo desitek tisic, kdyby ji nekdo vzal, tak mas splacenou treba pulku dluhu, no aspon cast. Ale ma si ji panacek prodat sam a ne pres tebe no. Cely s tou odtahovkou to nejak smrdi. Rozhodne predstava, ze ji vymeni za celej dluh je opet mazani medu okolo pusy. Ale at tim klidne splati treba 40 000 bo za kolik to proda.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 11:27   Citovat  

Ano, část dluhu by tím splatit jistě šla. Vzhledem k tomu, že mi tvrdil, že má cenu asi 180 tisíc, asi nebude ochoten ji prodat za 50 a splatit mi tak aspoň část dluhu.
Pokud je reálná prodejní cena cca 80-90 tisíc, a někdo by za ni třeba těch 80 dal, snažil bych se ho k souhlasu s prodejem dotlačit.
Ale opakuju, auto jsem neviděl, vlastnické vztahy mohou být všelijaké atd. a Eso má nové číslo, které neznám, takže mu nemůžu zavolat.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 11:46   Citovat  

padam napsal:
No kdyby byla za 50.000Kč tak bych si jí klidně nechal stát před domem. Pár odtahů z Nurburgringu a je zaplacená.
podobnou cenu mi řekli na neznačkovém i na značkovém servise kluci(i když by se dala do cca 80 prodat kdyby byla top na svůj věk) ,dost je zarazila výměna vačky na najetých kilometrech . přesně jak jsem předpokládal bud špatná údržba (a bály by se o spodek)nebo přetočeno.A opotřebení je všeho.Samozřejmě vaříme z vody ,auto neviděli ale výrobní vadu na vačce z 99,9% nepředpokládájí podle toho co kdy dělali . Nejlépe přijet vidět napíchnout zjistit servis historii ale ,bohužel to stojí taky penízky.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 15:41   Citovat  

Nikdo si nechce snadno (aspoň podle Esa) vydělat dvacet tisíc?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:15  Naposledy upravil Lukas dne 8.12.2010 , 19:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor napsal:
Nikdo si nechce snadno (aspoň podle Esa) vydělat dvacet tisíc?

Ja do toho jdu...uz jsem to psal. No problem...

Eso mi jeste dluzi SPZky na kterych mi bezi povinne ruceni, nejake dily, to co pobral z targy a samozrejme penize. Úsměv
Takze neni problem se pred vanoci stavit a auto vyzvednout.

Penize za kolik se proda bych si s tebou rozdelil procentualne podle toho kolik dluzi tobe a kolik me.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:19   Citovat  

Pokud to s ním dokážeš dohodnout, proč ne.
Obecně si dělám stále nárok jen na svých původních 130000 + úroky od doby splatnosti, které by musel zaplatit v případě soudního řízení.
A pokud takhle dostanu aspoň něco zatím zpátky, budu jen rád.
Moc nadějně ten prodej ale nevidím.
Navíc se obávám, že se s ním asi neshodneš na minimální prodejní ceně, pokud je přesvědčen, že má ta odtahovka cenu 180000.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:27  Naposledy upravil Lukas dne 8.12.2010 , 19:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Minor napsal:
Obecně si dělám stále nárok jen na svých původních 130000 + úroky od doby splatnosti, které by musel zaplatit v případě soudního řízení.

OK, az se vratim ze Svedska, tak se mu zkusim dovolat...
Udelali bychom to tak ze nas spolecny dluh u ESA bude predstavovat 100%. Cili z toho muj a tvuj dluh bude xxx procent.
Pokud se tedy proda za urcitou castku, dostanes z ni xxx procent z predchoziho vypoctu, OK?
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 19:28   Citovat  

Minor napsal:
Navíc se obávám, že se s ním asi neshodneš na minimální prodejní ceně, pokud je přesvědčen, že má ta odtahovka cenu 180000.
a co využít odhadce???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina