Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
R.I.P. Type-R
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 7
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 8:14   Citovat  

ahoj tak vitej do klubu type-r r.i.p ja taky tak pul roku zpět acorda type-r pohřbil v mirne zatačce a do betonu čelem.. taky zničeho nic ustřelil zadek.a taky svadim to na gumy.. no je to škoda ale bud važně rad že jsi ok..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 9:14   Citovat  

Upřímná soustrats , je ho skoda, ale hlavně když jsi celej.

BTW mám "podobnou" zkušenost. Osobne vždy když mel bouračku tak jsem jel předpisově, nevím čím to je ale když jedu jak prasce, tak se mi zatím nikdy pruser nestal, asi tím že si uvedomuji že jedu jako čuně a nechávám si kolikrát vetšího fora a víc sleduju okolí...

Každopádně držím palce at to po finanční stránce dopadne dobře a pořídíš si jiného..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 10:15   Citovat  

Me na Supre bouchla prava zadni pneumatika v 263km/h a auto se ani nehlo, jen jsem nevedel jestli vyletela nejaka hadice nebo co se stalo, dym zadny, tak jsem dal nohu z plynu a pak 200m byla citit spalena guma a pak dupani. Ani jsem radsi nebzdil a nechal auto dojet k benzince, ktera byla nastesti asi 500m.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.12.2010 , 10:27   Citovat  

bordel napsal:
Me na Supre bouchla prava zadni pneumatika v 263km/h a auto se ani nehlo, jen jsem nevedel jestli vyletela nejaka hadice nebo co se stalo, dym zadny, tak jsem dal nohu z plynu a pak 200m byla citit spalena guma a pak dupani. Ani jsem radsi nebzdil a nechal auto dojet k benzince, ktera byla nastesti asi 500m.

Přesně tak, nízko profilové pneu se již nijak dramaticky neprojevují ani při náhlé ztrátě tlaku, někdy člověk ani nepozná pozvolný únik. Je to dle mě dáno vysokopevností konstrukcí boků současných nízkoprofilových pneu (a nemusí to být runflat)...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 15:00  Naposledy upravil Bully dne 14.12.2010 , 20:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

INFORMACE OHLEDNE EV. NAHR. DILU Z HAVAROVANEHO CTR

Protoze uz je vic lidi co by chteli neco z havarovaneho auta, napisu to rovnou sem a ne zvlast kazdemu pres SZ, dekuji za pochopeni.

Situace je ted takova ze teprve cekam na posudek od znalce z pojistovny. Ten zhodnoti auto urcite jako neopravitelne a navrhne mi nahradu skody. Celou sumu mi zaplati samotna pojistovna, ale te doplati urcitou castku likvidator z vrakoviste, protoze ten se stane v pripade totalky majitelem vraku. Auto od nej muzu za tuhle castku odkoupit (resp. dostanu od pojistovny celou sumu minus prave castku kterou nabidne vrakoviste). Teprve pokud by byla cena nabizena z vrakoviste nizka a vyplatilo by se mi si "auto" nechat, budu uvazovat o tom ze si ho odvezu k sobe do garaze a nabidnu ho k prodeji. Logicky bych potom dal prednost co nejrychlejsimu vyrizeni a predevsim kompletnimu odvezeni auta, protoze chci co nejdriv kupovat druhy vuz a nechci mit blokovane penize + obsazenou garaz. CTR je z 10/2005, 46.XXX km, interier prakticky netknuty, motor jsem po havarii vypinal a mel by byt tedy v poradku, prevodovka OK, rozbity predek komplet, stejne tak je KO strecha s A sloupkem (dvere sly otevrit obe). Zadni dvere, svetla, nektere bocni casti a cely zadek OK.
Edit- auto je v Lucembursku kde sam ziju, ja jenom kdyby nekdo nevedel.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 17:10   Citovat  

Gratuluju ke znovuzrození OK Auta je škoda, ale o zbytek se snad postará pojištovna OK
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 19:24   Citovat  

hlavne ze si ok a nestal sa este vatsi pruser ze by si dakoho sundal.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2010 , 19:34   Citovat  

jj hlavně že si zdravej Honda
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 1:12   Citovat  

Bully napsal:
INFORMACE OHLEDNE EV. NAHR. DILU Z HAVAROVANEHO CTR

Protoze uz je vic lidi co by chteli neco z havarovaneho auta, napisu to rovnou sem a ne zvlast kazdemu pres SZ, dekuji za pochopeni.

Situace je ted takova ze teprve cekam na posudek od znalce z pojistovny. Ten zhodnoti auto urcite jako neopravitelne a navrhne mi nahradu skody. Celou sumu mi zaplati samotna pojistovna, ale te doplati urcitou castku likvidator z vrakoviste, protoze ten se stane v pripade totalky majitelem vraku. Auto od nej muzu za tuhle castku odkoupit (resp. dostanu od pojistovny celou sumu minus prave castku kterou nabidne vrakoviste). Teprve pokud by byla cena nabizena z vrakoviste nizka a vyplatilo by se mi si "auto" nechat, budu uvazovat o tom ze si ho odvezu k sobe do garaze a nabidnu ho k prodeji. Logicky bych potom dal prednost co nejrychlejsimu vyrizeni a predevsim kompletnimu odvezeni auta, protoze chci co nejdriv kupovat druhy vuz a nechci mit blokovane penize + obsazenou garaz. CTR je z 10/2005, 46.XXX km, interier prakticky netknuty, motor jsem po havarii vypinal a mel by byt tedy v poradku, prevodovka OK, rozbity predek komplet, stejne tak je KO strecha s A sloupkem (dvere sly otevrit obe). Zadni dvere, svetla, nektere bocni casti a cely zadek OK.
Edit- auto je v Lucembursku kde sam ziju, ja jenom kdyby nekdo nevedel.

kdyby někdo moc hrotil, tak v pondělí vyrážím do čech z UK, mohl bych si cca 50 km zajet a vzít to krs Bullyho a posbírat nějaké díly dobré srdce Cool ... (samozřejmě za výpalný pořádnej výtlem )
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 17:11   Citovat  

mazec, skoda auta, ale i tak to jeste dore dopadlo.. Mrk
co budes porizovat noveho? zase CTR?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 18:53   Citovat  

mega1 napsal:
mazec, skoda auta, ale i tak to jeste dore dopadlo.. Mrk
co budes porizovat noveho? zase CTR?

Cekam "jenom" na penize od pojistovny, doufam ze se to moc neprotahne kvuli svatkum. Mimochodem uz zkonstatovali ze jde o totalku Smutný , dalsi expertiza by jeste mela nasledovat. Co uz je ale jasne ze ani podle policie a svedku jsem nejel vyssi nez povolenou rychlosti a nespachal jsem zadny dopravni prestupek.
Jinak jsem uz vicemene definitivne rozhodnuty pro CTR 8G, ve stavu a s kilometry co pozaduji je cena skoro totozna s CTR 7G.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 18:55   Citovat  

Bully napsal:
Cekam "jenom" na penize od pojistovny, doufam ze se to moc neprotahne kvuli svatkum. Mimochodem uz zkonstatovali ze jde o totalku Smutný , dalsi expertiza by jeste mela nasledovat. Co uz je ale jasne ze ani podle policie a svedku jsem nejel vyssi nez povolenou rychlosti a nespachal jsem zadny dopravni prestupek.
Jinak jsem uz vicemene definitivne rozhodnuty pro CTR 8G, ve stavu a s kilometry co pozaduji je cena skoro totozna s CTR 7G.

je to dobrý dobrá volba
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 19:11   Citovat  

z toho tvýho topicu ohledně C8G se dalo tušit kam půjdou peníze od pojišťovny Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.12.2010 , 19:13   Citovat  

Bully napsal:

takze si nakonec vlastne polepsis Úsměv
   Návrat  
Zero je teď offline  Zero
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 0:55   Citovat  

Co je prosimtě to FULL CASCO? Hledal sem, ale nenašel...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 1:50   Citovat  

Zero napsal:
Co je prosimtě to FULL CASCO? Hledal sem, ale nenašel...

tipoval bych neco jako anglicky fully comprehensive ... tzn i havarijni, proti pozaru a ukradeni - samozrejmost v zapadnich zemich OK
   Návrat  
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 9:01   Citovat  

jj, je to tak, nemci maji taky tzv. vollkasko - je to havarijko + vandalismus
(mega1)
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 9:23   Citovat  

mega1 napsal:

Tak nějak nevím, jetli CTR8G je posun k lepšímu Úsměv Co do pohodlí asi určitě, co do jízdních vlastností...tam je to spíš krok zpět (můj názor) Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 9:25   Citovat  

mega1 napsal:

No nevím... to mi hlava nebere
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 9:26   Citovat  

rotker napsal:
Tak nějak nevím, jetli CTR8G je posun k lepšímu Úsměv Co do pohodlí asi určitě, co do jízdních vlastností...tam je to spíš krok zpět (můj názor) Úsměv

taky si myslím že 8g by byl krok zpět.. je to těžší, trošku pomalejší, ikdyž nepatrně, ale jizdní vlastnosti prej horší.. soudím hlavně podle toho co sem viděl v top gearu a tak byl test ctr7g a 8g a to 8g tam celkem popsuli
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 9:49   Citovat  

tady srovnával Dany 7 a 8g.
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 10:49   Citovat  

tady srovnaní 7g a 8g TR podle top gearáků tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 11:05   Citovat  

Hellborn napsal:
No nevím... to mi hlava nebere

jizdni vlastnosti neznam.. kdyz koukam na 8G a na svyho, tak je na me 8g moc kulatej a takovej "bublina" Úsměv
takze ja rada zustanu u svy kastle atd...
myslela jsme generaci a rokem a tak.. Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 11:12   Citovat  

Full Casco je mezinarodni oznaceni pro plne pojisteni bez spoluucasti, tzn. i havarijni, proti kradezi, mezinarodni asistence atd. atd., podle me je to u relativne novejsich a drazsich aut samozrejmost. Ve smyslu ze kdyz si muzu auto dovolit, tak musim mit i na jeho provoz, jinak se muze stat ze clovek zaplace, ale to je kazdeho vec. Navic na zapad od CR ceny v servisech dosahuji trochu jinych hodnot a skoro nikdo tu nebastli po vecerech v garazi, to se da delat tak s 15 let starymi auty.

Co se tyka CTR 7G vs. 8G:
v CTR 8G jsem jeste nejel, jedno si jedu prohlednout a vyzkouset ted v nedeli. Kdyz pominu neoddiskutovatelne zalezitosti (ve prospech 8G) ze je auto proste o generaci dal, komfort, aktivni i pasivni bezpecnost, 7G se da urcite priznat ta syrovost a hravost. Pokud nekdo hodnotil jizdni vlastnosti seriovych verzi obou generaci, tak mela 7G navrch pri jizde skutecne az na hrane, takze pri jizde na okruhu nebo pri blbnuti na prazdnem parkovisti. Po tom co se mi stalo snad zni docela logicky ze pri normalni jizde rad vyuziju moznosti zapnout VSA (ESP) a lehkou nedotacivost v limitnich situacich autu taky odpustim.
Ruku na srdce- spousta lidi co rika "ze to uz neni ono" cerpa svoje informace jenom z televize a internetu, porad jde minimalne pocitove o jeden z nejsyrovejsich Hot-Hatchu.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 11:29   Citovat  

Taky stojí za pročtění odkaz Ale i tak CTR8G je pořád Honda takže je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 11:35   Citovat  

Bully napsal:
Ruku na srdce- spousta lidi co rika "ze to uz neni ono" cerpa svoje informace jenom z televize a internetu, porad jde minimalne pocitove o jeden z nejsyrovejsich Hot-Hatchu.

Není to "ono" (řídil jsem oboje), to je fakt (váha a rozdíl jednoho koně je prostě málo). Oproti konkurenci je to dobrý. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 12:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Není to "ono" (řídil jsem oboje), to je fakt (váha a rozdíl jednoho koně je prostě málo). Oproti konkurenci je to dobrý. Úsměv

Papirove jsou na tom stejne, i kdyby tam byla nejaka desetinka vteriny pri akceleraci tak to nepoznas jinak nez presnym merenim nebo sprintem techhle 2 aut vedle sebe se stejne zrucnymi ridici. Podle me jde o tu ztratu syrovosti co ti chybela, ze ti ta rychlost neprijde tak vysoka kdyz auto tolik nerve, nesmrdi a nevibruje Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 12:26   Citovat  

Bully napsal:
Papirove jsou na tom stejne, i kdyby tam byla nejaka desetinka vteriny pri akceleraci tak to nepoznas jinak nez presnym merenim nebo sprintem techhle 2 aut vedle sebe se stejne zrucnymi ridici. Podle me jde o tu ztratu syrovosti co ti chybela, ze ti ta rychlost neprijde tak vysoka kdyz auto tolik nerve, nesmrdi a nevibruje Velmi šťastný

Papirove mozna, ale jel jsem proti spouste 7G i 8G ... 7G je na sprintu podstatne rychlejsi ... ale fakt podstatne.
CTR 8G jede priblizne jako P5G VTi Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 12:35   Citovat  

ReNo napsal:
Papirove mozna, ale jel jsem proti spouste 7G i 8G ... 7G je na sprintu podstatne rychlejsi ... ale fakt podstatne.
CTR 8G jede priblizne jako P5G VTi Smutný

I podle mereni a ruznych testu tam neni nijak dramaticky rozdil. Samozrejme verim tvym zkusenostem, ale na sprintech se asi tezko potkas s nevykuchanou seriovou verzi, kdo si kupuje CTR 8G tak vetsinou ne proto aby z nej vyndaval zadni sedacky, klimu a vubec ho nejak moc upravoval.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 12:43   Citovat  

Bully napsal:
I podle mereni a ruznych testu tam neni nijak dramaticky rozdil. Samozrejme verim tvym zkusenostem, ale na sprintech se asi tezko potkas s nevykuchanou seriovou verzi, kdo si kupuje CTR 8G tak vetsinou ne proto aby z nej vyndaval zadni sedacky, klimu a vubec ho nejak moc upravoval.

Myslim sprinty na nasich hc srazech. Zadne sliky ci bez sedacek. Je tam rozdil pres 100kg. Pri 200ps je to rozdil pres 0,6s, pri koncove rychlosti kolem 150kmh to znamena rozdil 2,5 auta.
Proste vahu neosidis (a ze bych rad u sveho tanku) Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
R.I.P. Type-R
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina