Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozdíl ITR or CTR 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 22:27   Citovat  

dimitar napsal:
...je jasné ze je CTR lepši a novejsi auto ale ja zatím neviděl rychli CTR Se stydím

Záleží, podle čeho ty porovnáváš rychlost aut? Jak by sis představoval teda rychlé CTR, nebo mi řekni, kde je rychlejší ITR, jsem z té tvé poznámky nějak mimo... zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 22:35   Citovat  

kecám neber to tak vázne Úsměv
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 23:09   Citovat  

Skin3r napsal:
Super tak sem se naucil hledat na tom druhym H-C Velmi šťastný Tak sem si precet o DC2 a kdyz sem byl v tom čtení tak i rovnou DC5 ..

A hlavne tohle HaHaaa tudy odkaz

A tak me napadlo Honda asi nema zadnou konkurenci od jiny znacky u auta bez turba ?

offtopic

Ale maaa. Treba Lotus Elise S2 111R. Motor lehoucce upravena atmo 1.8 Toyota VVTi 192PS. Pri vaze 850kg a zadnim nahonu ... Podstatne hezci auto nez cokoliv od hondy.. pomer vaha / vykon uplne jinde, podvozek nesrovnatelne lepsi. . jen prakticnost na denni jezdeni a porizovaci cena je samozrejme o necem jinem Úsměv
Uz mam jednoho doma HaHaaa

vanoce.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
vanoce.jpg, 361.56 kB
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 23:17   Citovat  

není ta 1.8 v lotusu s kompresorem náhodou, nebo jen atmo ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 23:25   Citovat  

LK napsal:
není ta 1.8 v lotusu s kompresorem náhodou, nebo jen atmo ?

S kompresorem je to verze Elise SC 220PS. Nebo pote rada Exige OK
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 1:18   Citovat  

->Reno:Podstatně hezčí ? dyť je to jak auto pro Kena HaHaaa .
A težko bude klučina pokoukávat po Lotusu, když řeší spotřebu Úsměv .

Jinak určitě jsou i jiný možnosti než Honda jako Clio,M3,Sunny,...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 9:49   Citovat  

coudu napsal:
->Reno:Podstatně hezčí ? dyť je to jak auto pro Kena HaHaaa .
A težko bude klučina pokoukávat po Lotusu, když řeší spotřebu Úsměv .

Jinak určitě jsou i jiný možnosti než Honda jako Clio,M3,Sunny,...

Tak to abych si bezel koupit pricesek HaHaaa
Ja nerekl co si ma koupit. Reagoval jsem pouze na dotaz, zda pro Hondu existuje konkurence v N/A OK
   Návrat  
Mrkef je teď offline  Mrkef
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 10:31   Citovat  

Skin3r napsal:
Super tak sem se naucil hledat na tom druhym H-C Velmi šťastný Tak sem si precet o DC2 a kdyz sem byl v tom čtení tak i rovnou DC5 ..

A hlavne tohle HaHaaa tudy odkaz

A tak me napadlo Honda asi nema zadnou konkurenci od jiny znacky u auta bez turba ?

Nebo taky MG ZR 160,s tim,že má taky Vtec (nevim,jak se to jmenuje od výrobce).
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 10:35   Citovat  

ReNo napsal:
offtopic

Ale maaa. Treba Lotus Elise S2 111R. Motor lehoucce upravena atmo 1.8 Toyota VVTi 192PS. Pri vaze 850kg a zadnim nahonu ... Podstatne hezci auto nez cokoliv od hondy.. pomer vaha / vykon uplne jinde, podvozek nesrovnatelne lepsi. . jen prakticnost na denni jezdeni a porizovaci cena je samozrejme o necem jinem Úsměv
Uz mam jednoho doma HaHaaa

Můžu potvrdit, že tento 192PS motor (2ZZ-GE) je fakt úžasný, mám ho v taky (bohužel jen v Toyotě a ne v Lotusu Velmi šťastný) a jde si s ním užít hodně zábavy, a Lotus Exige na okruhu he s tímto motorem fakt hodně dobrý, stačí mrknout na testování na Top Gearu, kdy zajel lepší čas než NSX-R nebo 911 Turbo a jen o půl sekundy horší než Gallardo. HaHaaa
tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:11  Naposledy upravil Dany dne 26.12.2010 , 11:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Robik napsal:
Můžu potvrdit, že tento 192PS motor (2ZZ-GE) je fakt úžasný, mám ho v taky (bohužel jen v Toyotě a ne v Lotusu Velmi šťastný) a jde si s ním užít hodně zábavy, a Lotus Exige na okruhu he s tímto motorem fakt hodně dobrý, stačí mrknout na testování na Top Gearu, kdy zajel lepší čas než NSX-R nebo 911 Turbo a jen o půl sekundy horší než Gallardo. HaHaaa
tudy odkaz

Pořád zapomínáte na to, že větší část dělá řidič a ovládat předokolu je určitě jednodušší než zadokolu pro většinu řidičů...

A to že ten motor jede i s těma kilama podobně jako CTR s výrazně větší váhou je vidět tady: tudy odkaz čas 4:10 a dál, neberu to, že ten řidič nejede v zatáčkách naplno, ale i na té rovině jedou auta stejně (v té době jsem neměl optimální výkon na autě)

Nicméně auto je to dobré, ale jak říkám, dost záleží na řidiči...

EDIT: Myslel jsem to tak, že ovládat zadokolu je pro většinu řidičů složitější, nenarážím nijak na čidičské schopnosti...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:27   Citovat  

Dany napsal:
Pořád zapomínáte na to, že větší část dělá řidič a ovládat předokolu je určitě jednodušší než zadokolu pro většinu řidičů...

A to že ten motor jede i s těma kilama podobně jako CTR s výrazně větší váhou je vidět tady: tudy odkaz čas 4:10 a dál, neberu to, že ten řidič nejede v zatáčkách naplno, ale i na té rovině jedou auta stejně (v té době jsem neměl optimální výkon na autě)

Nicméně auto je to dobré, ale jak říkám, dost záleží na řidiči...

My tu snad mluvime ciste o seriovych vozech, ne? A jak vis, ze ten lotus byl 111R? To muze byt klidne 111S se 160ps.
Jestli chces srovnavat seriove CTR s Lotusem Elise 111R ci Exige (at uz na rovince ci na okruhu) ... pak je zcela bezpredmetne cist Tve prispevky Nápad je tu!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:33   Citovat  

ReNo napsal:
My tu snad mluvime ciste o seriovych vozech, ne? A jak vis, ze ten lotus byl 111R? To muze byt klidne 111S se 160ps.
Jestli chces srovnavat seriove CTR s Lotusem Elise 111R ci Exige (at uz na rovince ci na okruhu) ... pak je zcela bezpredmetne cist Tve prispevky Nápad je tu!

A jak víš, že nebyl?
A mimo, to jak píšu, musíš to umět řídit, jinak ti je i 111R k ničemu, to je to o čem píšu...

offtopic
ReNo, jsi na mě docela alergický a já už na tebe docela taky...
Nicméně já do topicu o ITR a CTR7G jako první nezačal psát o Lotusech a podobně, jdu dělat něco užitečnějšího, mel si tu co chceš... naštvanej

EDIT: A máš pravdu, nebudu již na Tvé příspěvky reagovat a možná by bylo opravdu lepší, aby s ty nečetl ty mé zbytečné ...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:38  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 26.12.2010 , 11:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No jo srovnej to se Ariel atom z motorem CTR 7G a elis strcis do kapsy dva krat Hihi ,proto rikam dva krat protoze i kdyby mel seriovou K20 tak ho rozseka Hihi
Jinak CTR je nej volba, je to prekvapive prostorna karoserie i na 3D ,mel jsem sporta byl jsem spokojenej az na ten motor, proto motor popisu az v lednu kdyz bude CTR muj Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:45   Citovat  

Dany napsal:
A jak víš, že nebyl?
A mimo, to jak píšu, musíš to umět řídit, jinak ti je i 111R k ničemu, to je to o čem píšu...

offtopic
ReNo, jsi na mě docela alergický a já už na tebe docela taky...
Nicméně já do topicu o ITR a CTR7G jako první nezačal psát o Lotusech a podobně, jdu dělat něco užitečnějšího, mel si tu co chceš... naštvanej

Takze az zase priste pojedu corvette na sprintu ... tak budu psat jak moje prelude pojela corvette Z06? HaHaaa

Alergie na Tebe neni muj problem. Ja tu reagoval na dotaz .. zda ma Honda v N/A konkurenci. A ja rikam, ze ma. A ty tu zacnes srovnavat seriove CTR se seriovym Lotusem? To jsou auta ze zcela rozdilnych svetu. A ze mam Hondu rad Honda
   Návrat  
Skin3r je teď offline  Skin3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 11:57   Citovat  

Tak lotus neni atmosfericky plnenej ma kompresor a auto ktery vypada jak rozsekany o strom a znovu narovnany bych ani nechtel ... A mel sem na mysli pouzitelny auto na silnice a uzitkovy auto a ne ze se tam sotva narvu Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 12:07   Citovat  

ReNo napsal:
Takze az zase priste pojedu corvette na sprintu ... tak budu psat jak moje prelude pojela corvette Z06? HaHaaa

Alergie na Tebe neni muj problem. Ja tu reagoval na dotaz .. zda ma Honda v N/A konkurenci. A ja rikam, ze ma. A ty tu zacnes srovnavat seriove CTR se seriovym Lotusem? To jsou auta ze zcela rozdilnych svetu. A ze mam Hondu rad Honda

Takže konkurencí pro CTR je malosériový okruhový speciál Lotus 111R, to zase není tak špatné Velmi šťastný

Ano, je pravda, co jsi napsal, nelze přeci brát Lotus ve stejné kategorii jako CTR (s tímhle já nezačal)...

Já s ty anglány s Lotusy (byli tam celkem 3 bílé) potom v depu viděl... Ale rozebírat to nechci, je to naprosto zbytečný offtopic
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 12:10   Citovat  

Tak to jsi asi nevidel jak se z nej rve ven Clarkson HaHaaa ,jinak kdyz si koupis Celicu TS (jinak je to atmosfera a v serii ma 192ps) taky to nebude prohra ,ja po ni taky koukal ale ty se delaly myslim do max 2003 roku, moc prostorny nejsou a porad jsou pekne drahy kdyz chces peknej kousek,ale resme tu CTR a ne nakou konkurenci ktera s tim nema nic spolecneho ,dle meho nazoru je 7G CTR posledni povedena honda ve vsech smerech ,skoda toho LSD..,ITR je urcite slusny naradi ale uz ma neco za sebou a kupovat 12let stary auto uz bych nechtel ,proto taky prodavam 1.8vti a kupuju CTR Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 12:41   Citovat  

Dany napsal:
Takže konkurencí pro CTR je malosériový okruhový speciál Lotus 111R, to zase není tak špatné Velmi šťastný

Ano, je pravda, co jsi napsal, nelze přeci brát Lotus ve stejné kategorii jako CTR (s tímhle já nezačal)...

Já s ty anglány s Lotusy (byli tam celkem 3 bílé) potom v depu viděl... Ale rozebírat to nechci, je to naprosto zbytečný offtopic

Dotaz znel :

Na to znela moje odpoved. Ano, stoji sice dvakrat tolik (take jsem to tam hned napsal), ale je to auto uplne o necem jinem. Pritom jeho provoz je na tom cenove skoro stejne jako CTR. Ani jsem mu Lotuse nedoporucoval, jen jsem napsal, ze konkurencni auto bez turba existuje.
To ze je toto klub fanatiku, z nichz vetsina neuznava nic jineho nez H+ ve znaku neznamena, ze nemuzu pripsat svoje poznatky na DANY DOTAZ.
A kdo tu prvni srovnaval Lotuse s CTR? Staci se podivat zpet ...
Ale ok, prestanme offtopicovat. Vsichni uz vi, ze i toyota umi postavit stejne dobry motor (v pomeru objem / vykon).
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 13:16   Citovat  

Skin3r napsal:
Jeste jaky to je jet s integrou po nasich silnicich je to jeste horsi nez civic 6g ? pomohlo by par tlumicich pasu v nejhorsim pripade ?
A jak to je s vybavou? klimatizace ani stresni okynko to tam ani nedavali ? A co ABS , EPS ?
A prepinani na ostrou vacku to uz chci asi po integre moc co ? HaHaaa

A stroj na zmrzlinu bys nechtel? Velmi šťastný Nevim jestly je tohle cele vtip (obvzlaste posledni veta), nebo cena tajparu je uz tak nizko, ze uz je kupuje kdejaky jouda jak rohliky.

Jo a nesouhlasim s Kvasnourem, ze se v CR neda sehnat slusna ITR.Treba Gregy ma v super origu stavu.Nebo Caltiger, ta ji ma DOSLOVA jak z fabriky (teda az na ty Fast & Furious pruhy Velmi šťastný ).Dejf ji zase doprava neuveritelny komplet GO, takze bude lepsi jak v origo stavu Tak to koukám! .Infinity ji zas koupil novej short blok s 2.0l (takze vime ze o stejnem objemu ma vyssi vykon nez CTR7g Hihi joke).Urcite o spouste lidi nevim, ale proste i tady jsou skvele ITR.Je fakt ze jejich majitele je nekoupili "na jednu sezonu", takze narozdil od "rychlokvasek" se do nich neboji investovat.
   Návrat  
GoesPro je teď offline  GoesPro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 13:30   Citovat  

kingart napsal:
A stroj na zmrzlinu bys nechtel? Velmi šťastný Nevim jestly je tohle cele vtip (obvzlaste posledni veta), nebo cena tajparu je uz tak nizko, ze uz je kupuje kdejaky jouda jak rohliky.

Jo a nesouhlasim s Kvasnourem, ze se v CR neda sehnat slusna ITR.Treba Gregy ma v super origu stavu.Nebo Caltiger, ta ji ma DOSLOVA jak z fabriky (teda az na ty Fast & Furious pruhy Velmi šťastný ).Dejf ji zase doprava neuveritelny komplet GO, takze bude lepsi jak v origo stavu Tak to koukám! .Infinity ji zas koupil novej short blok s 2.0l (takze vime ze o stejnem objemu ma vyssi vykon nez CTR7g Hihi joke).Urcite o spouste lidi nevim, ale proste i tady jsou skvele ITR.Je fakt ze jejich majitele je nekoupili "na jednu sezonu", takze narozdil od "rychlokvasek" se do nich neboji investovat.

moje rec...
nechapu jak nekdo muze uvazovat o koupi ctr nebo itr .. kdyz od zacatku o tech autech zholanic nevi ... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Skin3r je teď offline  Skin3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 13:38   Citovat  

GoesPro napsal:
moje rec...
nechapu jak nekdo muze uvazovat o koupi ctr nebo itr .. kdyz od zacatku o tech autech zholanic nevi ... Tak to valím bulvy

Neví HaHaaa ... ale nikdo ze zacatku o nich nic nevedel nebo ste chodily do japonsky skoly vsichni Tak to koukám!

Ale me se libi vsechny modely od hondy a verim ji ve spolehlivosti tak bych chtel pouze další auto od této značky ....

Ted kdyz sem pročet pulku HC tak sem uz taky chytrejší ..
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 13:47   Citovat  

No já bych se rozhodoval takhle - pokud srdcovku, která se bude hýčkat a bude to víkendový auto ITR.
Pokud to má sloužit denně, pak tedy to "všednější" CTR.
   Návrat  
GoesPro je teď offline  GoesPro
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 13:59   Citovat  

jak píše ExE.....

počkej si na DANYho článek on z toho vytluče maximum jako vždy .....

p.s. k tomu co psal reno ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pacient... no comment
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 14:03   Citovat  

Skin3r napsal:
Neví HaHaaa ... ale nikdo ze zacatku o nich nic nevedel nebo ste chodily do japonsky skoly vsichni Tak to koukám!
Ale me se libi vsechny modely od hondy a verim ji ve spolehlivosti tak bych chtel pouze další auto od této značky ....
Ted kdyz sem pročet pulku HC tak sem uz taky chytrejší ..

My jsme si nejdriv precetly cele HC (to je lepsi jak kdejaka Japonska skola Velmi šťastný ) a teprve pote, na zaklade tezke Hondafilni lobotomie jsme se rozhodly pro - ITR(a přece se točí), CTR(pekařina byla vždycky moje jasná volba), S2000(je tupé nosit v kabrioletu tupé?) atd...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 15:40   Citovat  

Zacina to tu byt koukam topic naprosto o nicem kiss me A obzvlast zdravim mistry sveta co jako jedini na svete maji to pravo si koupit CTR nebo Integru, protoze si ji zaslouzi tim ze o nich vzdycky vsechno vedeli a umeli s temi auty jezdit jako Ken Block uz kdyz je videli poprve na obrazku je to dobrý
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 15:53   Citovat  

Skin3r napsal:
Jeste jaky to je jet s integrou po nasich silnicich je to jeste horsi nez civic 6g ? pomohlo by par tlumicich pasu v nejhorsim pripade ?

A jak to je s vybavou? klimatizace ani stresni okynko to tam ani nedavali ? A co ABS , EPS ?

A prepinani na ostrou vacku to uz chci asi po integre moc co ? HaHaaa

Tak tohle mi dalo zabrat. Moc mravenec v jednom příspěvku pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 19:39   Citovat  

Bully napsal:
Zacina to tu byt koukam topic naprosto o nicem kiss me A obzvlast zdravim mistry sveta co jako jedini na svete maji to pravo si koupit CTR nebo Integru, protoze si ji zaslouzi tim ze o nich vzdycky vsechno vedeli a umeli s temi auty jezdit jako Ken Block uz kdyz je videli poprve na obrazku je to dobrý

Velmi šťastný Nechápu proč se z ITR a CTR dělá taková věda Tak to valím bulvy , jsou to normální auta co jedou trochu víc než ostatní Honda
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 20:28   Citovat  

hopit napsal:
Velmi šťastný Nechápu proč se z ITR a CTR dělá taková věda Tak to valím bulvy , jsou to normální auta co jedou trochu víc než ostatní Honda

A nekdy ani to ne HaHaaa
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 22:23   Citovat  

ITR je luxusni placka.. a vypada to aspon jako sportak OK OK OK OK .. narozdil od ctr.. ( pro me vsedni auto, potkavam ho skoro kazdy den ) ze keryho nejsem vykulenej nijak... jedinou vyjimkou je danyho ctr.. ale to je uz jinde Úsměv Úsměv ( za tim se otocim vzdy, kdyz ho u nas na KL vidim )
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2010 , 22:35   Citovat  

Skin3r: ještě máš chuť koupit si Hondu když to čteš ? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozdíl ITR or CTR 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: