Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mazda 3 MPS
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
BoasH je teď offline  BoasH
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 13:47  Naposledy upravil BoasH dne 10.1.2011 , 14:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mazda 3 MPS 2.3 Disi turbo,191kw na předek...myslim,že veliká konkurence CTR,ITR,ATR.. co vy na to ? Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 14:42   Citovat  

BoasH napsal:
Mazda 3 MPS 2.3 Disi turbo,191kw na předek...myslim,že veliká konurence CTR,ITR,ATR.. co vy na to ? Úsměv

Myslim že CTR,ITR,ATR není konkurence Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 14:44   Citovat  

jo tahle mazda je slušně nabušená a CTR ITR a ATR by porazila ale stejně bych si radči pořídil hondici Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 14:50   Citovat  

Ale zajímalo by mě jak by si tahle Mazda vedla na okruhu proti CTR Úsměv
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 14:59   Citovat  

v top gearu jí na okruhu chválili ale ctr si tam přímo vychvalovali Velmi šťastný ale bylo by to určitě vyrovnaný na okruhu podle mě by MPS vedlo na rovinkách a CTR v zatáčkách
   Návrat  
roman001 je teď offline  roman001
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 15:32   Citovat  

Párkrát jsem ji na okruhu s CTR v Brně potkal.Jedině kde mi trochu poodjela bylo stoupání před cílem.Stacilo pár zatáček a už jsem ji v zrcátkách neviděl.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 16:27   Citovat  

kdyz jezdis rovne tak ano...nicmene 184 koni na tunu neni v dnesni dobe buhvijak rychle auto.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 16:39   Citovat  

mazda k tomu potřebuje turbo a o deci víc objemu než má ReNo a stejně to má slabší Velmi šťastný tak kde inženýři z mazdy udělali chybu? svatoušek
Když oturbíte Honda 2.2 a nebudete ani moc tlačit, tak jste na lepších hodnotách bych řekl Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 17:01   Citovat  

Asi tak, každopádně by mě zajímalo srovnání s CTR7G...

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 17:49   Citovat  

Dany s CTR 7g má přibližně stejný výkon jako Mazda MPS a je nám všem jasný jak by to na okruhu dopadlo VTEC Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 17:50   Citovat  

rotker napsal:
Asi tak, každopádně by mě zajímalo srovnání s CTR7G...

Odkaz

Po pravde- jeste jsem nevidel nemecky test kde by nevyhral Golf GTI Velmi šťastný
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 20:53   Citovat  

Je to rychlé GT... svezl jsem se v té předchozí generaci, když jsem se rozhodoval co za nové auto a jako je to pěkný.
Problém je v tom, že to je celkem bez emocí. Poslouchá to, jede to, brzdí to, ale kolena se mi z toho neklepaly jako když vylezu po ostrý jízdě v CTR.
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 21:15   Citovat  

BoasH napsal:
Dany s CTR 7g má přibližně stejný výkon jako Mazda MPS a je nám všem jasný jak by to na okruhu dopadlo VTEC Velmi šťastný Velmi šťastný

a co az kdyz nekdo vlozi do ty Mazdy tolik pece co Dany? Úsměv
   Návrat  
Speedy je teď offline  Speedy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 21:21   Citovat  

Auto dobrý tak na rovinky. Zatáčky mu moc nejdou Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 21:24   Citovat  

proc myslis? ten test neco ukazuje, nevim proc tu maj vsichni Hondu za hvezdu - ty casy jsou uz davno pryc..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2011 , 21:38   Citovat  

Nejde o Hondu. Ja vlastním i Mazdu a je to fajn kára, ale z osobní zkušenosti sem ji s Integrou dvakrát potkal na volných jízdách a na rovinkách byla srovnatelně rychlá, to sem ji nemohl předjet, ale hodně ztrácela v zatáčkách kde mě vyloženě brzdila a chovala se celkem neklidně. Možná to bylo i řidičem, ale je to moje zkušenost z okruhu, tam by jsi s ní CTR mohlo poradit
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2011 , 9:23   Citovat  

na Autofunu byla dobra recenze hot hatchu Mrk

odkaz
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.1.2011 , 10:07   Citovat  

Buchtak napsal:
na Autofunu byla dobra recenze hot hatchu Mrk

odkaz

Dobrá recenze a CTR tam vyšel na krásnym druhym místě a nadupanej Focus projel všechno Velmi šťastný JJ Japonci u Hondy umí a zábava s Hondou prostě je parádní i tester to tam psal, že je to strašně zábavný auto H+ Díky Buchtaku, po dlouhý době sem si něco přečet a ještě takový plus pro zástupce Hondy to Hondaře zahřeje na srdci OK Trošku offtopic Se stydím No MPS je vzhledově hezká ale srovnání že je to japonská octávka mě fakt pobavilo Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2011 , 10:18   Citovat  

mrgrudge napsal:
Dobrá recenze a CTR tam vyšel na krásnym druhym místě a nadupanej Focus projel všechno Velmi šťastný JJ Japonci u Hondy umí a zábava s Hondou prostě je parádní i tester to tam psal, že je to strašně zábavný auto H+ Díky Buchtaku, po dlouhý době sem si něco přečet a ještě takový plus pro zástupce Hondy to Hondaře zahřeje na srdci OK Trošku offtopic Se stydím No MPS je vzhledově hezká ale srovnání že je to japonská octávka mě fakt pobavilo Velmi šťastný

za malo, ja jsem si ten test cetl ted snad popaty Úsměv japonska oktavka:D To me taky dostalo ;D A neprijde mi to ferovy srovnani, CTR je primej konkurent Focusu ST....a toho si myslim, ze by nasekalo......oni ho tam naopak srovnavaji s RS, kterej cenove o dost dal :/
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2011 , 11:50   Citovat  

MPS konkurentem zadneho ze zminovanych aut neni. Je to velmi rychle, houpave, pohodlne, relativne sterilni (krome kousaveho LSD). Auto na kazdodenni jezdeni do prace, ktere cestou predjede kdykoliv-cokoliv. Interier i exterier vypadaji dost lacine, proste jakkoliv to na papire vypada jako super auto za super penize, v realu je to presne takove, jako jeho cena.

Mimochodem, papirove je na tom stejne i Megane RS - ktery je ovsem pri jizde o svetelne roky napred. Auta nelze porovnavat dle parametru, je potreba se s nimi taky svezt. Coz udelali na Autofunu a vysledek odpovida tomu, co jsem za volantem tech aut zazil ja (krome toho, ze ja jel jen s normalnim CTR a s CTR s LSD z Integry, Championship White jsem neridil).
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2011 , 11:53   Citovat  

Motylek: logika jak noha, porovnavat to s vytunenym autem Velmi šťastný Jak asi ta Mazda pojede, kdyz do ni narves tolik, co ReNo do preludy? Mimochodem, asi ti uslo, ze MPS je nove auto se zarukou.

Speedy: zatacky tomu diky LSD rozhodne nijak spatne nejdou. Soudis z vlastni zkusenosti?
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2011 , 14:09   Citovat  

Vlastní zkušenosti: MPS je auto pro rovinkáře, tam je opravdu rychlá, ale tím legrace končí, je to rozhoupaný a v zatáčce se to hrne po tečně vyn. A o nějakém fun 2 drive to neslyšelo ani přes zeď...
Oosbně bych to přirovnal k Leonu FR nebo Octavii RS, prostě rychlý přesunovadlo z bodu A do bodu B. Nic víc, nic míň. Pro zábavu za volantem jsou tady jiný hračky...
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2011 , 16:03   Citovat  

ten motor patří do 6ky a ne do tohodle hatche,někde jsem četl že je ten motor moc těžkej a je moc vepředu na 3jku..tudíž ty zatáčky pochopitelně nezvládá Úsměv
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2011 , 10:29   Citovat  

Tyhle novy plecky predjedu svym 4g Civicem. Mr. Green

A ted vazne... Posledni MPS jede dobre i v zatackach... Na poslednich volnych jizdach na dromu celkem obstojne valila... Ale jak se rika je to o ridici. Kazdopadne je to rychlejsi auto jak CTR 7g/8g serie vs. serie kdyz vezmu autodrom... Tam se rozhoduje dost i na rovinkach.
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2011 , 11:53   Citovat  

Tohle mi nedá, sice je tohle jeden z mých první příspěvků tady, ale prostě musim. Jelikož pracuji hlavně s auty (pracuju jako řidič zatim) tak jsem řídil kde co, a 3mps byla jedna z nich, jak stará tak i nová generace. To auto mi na předokolku přijde velice zábavný, když se s ní umí jet, díky tomu LSD na přední nápravě. Jak tady někdo zmiňoval, že jede po tečně ven ze zatáčky je pravda, ale když se nedrží trochu plyn aby svíral diferák, tak je to docela jasný, pokud se drží, případně přibržďuje levou při plynu, tak zatáčky projíždí jako po kolejích. A to že je houpavá mi nepřijde, to spíš Honda mi přijde nesmyslně tvrdá v serii, kdežto Mazda má podle mě skvěle naladěnej podvozek na český okresky. Jelikož jsem s ctr jel jenom jako spolujezdec, tak nemůžu říct, ale v hondě mi docela chyběl ten zátah mazdy. Podle mě to je hodně o preferencích co se komu řídí líp nebo to je taky v zaujatosti, že neni nic lepšího než Honda?
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2011 , 12:34   Citovat  

speedy_s napsal:
Tohle mi nedá, sice je tohle jeden z mých první příspěvků tady, ale prostě musim. Jelikož pracuji hlavně s auty (pracuju jako řidič zatim) tak jsem řídil kde co, a 3mps byla jedna z nich, jak stará tak i nová generace. To auto mi na předokolku přijde velice zábavný, když se s ní umí jet, díky tomu LSD na přední nápravě. Jak tady někdo zmiňoval, že jede po tečně ven ze zatáčky je pravda, ale když se nedrží trochu plyn aby svíral diferák, tak je to docela jasný, pokud se drží, případně přibržďuje levou při plynu, tak zatáčky projíždí jako po kolejích. A to že je houpavá mi nepřijde, to spíš Honda mi přijde nesmyslně tvrdá v serii, kdežto Mazda má podle mě skvěle naladěnej podvozek na český okresky. Jelikož jsem s ctr jel jenom jako spolujezdec, tak nemůžu říct, ale v hondě mi docela chyběl ten zátah mazdy. Podle mě to je hodně o preferencích co se komu řídí líp nebo to je taky v zaujatosti, že neni nic lepšího než Honda?

je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2011 , 12:40   Citovat  

speedy_s napsal:

To jsi asi velkej závodník co když pracuješ jako řidič Velmi šťastný Můj názor Honda umí líp zatáčky ale je pomalejší na rovinách
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 23.1.2011 , 12:57   Citovat  

Speedy napsal:
To jsi asi velkej závodník co když pracuješ jako řidič Velmi šťastný Můj názor Honda umí líp zatáčky ale je pomalejší na rovinách

Hele závodník nejsem, ale rád se svezu. Vzhledem k tomu, že jsem řídil docela dost aut rozmanitých typů (od Fiesty 1,25 přes Focus RS až po R35 GT-R), tak dokážu říct co si myslim o kde jakým autě a zas tak špatný řidič taky nejsem si myslim. Stačí se zeptat lidí, kteří se mnou jeli, ať už v autě nebo z jinýho auta, při stejný příležitosti. Nehodlám se hádat, ale prostě mi nepřišlo fér říkat, že Honda je nejlepší a nic jinýho, když se po cestě pohybujou srovnatelný ne-li lepší auta ve stejný cenový kategorii. A když už jsi narazil na ty zatáčky, tak proč Mazda porazila Hondu na dost zatáčkovitý trati, jako je motorvision test track o skoto 0,5s? neříkám, že to je nějakej rozdíl, ale je tam Mrk
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 20.2.2012 , 0:20   Citovat  

panove vi nekdo neco o mazde 3 2.0 sport/GT nebo 2.3 non turbo... by me zajimalo jestli ma vubec 6kvalt a jak je natom se zivotnosti ..
dik za postrehy přátele
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 20.2.2012 , 7:57   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
panove vi nekdo neco o mazde 3 2.0 sport/GT nebo 2.3 non turbo... by me zajimalo jestli ma vubec 6kvalt a jak je natom se zivotnosti ..
dik za postrehy přátele

Nebudu se ani pozastavovat nad tím, proč se zajímáš o tahle dvě auta (když deklaruješ jak moc potřebuješ eko auto) a co všechno si už za půl roku kupoval a měl ,,opravdový,, zájem...ale tady máš link na jednu recenzi : stačí použít strejdu googla
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mazda 3 MPS
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina