Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
tuning-honda vs. autodoplnky (D&M)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 19:34  Naposledy upravil Ossi dne 16.2.2008 , 13:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak se tak nějakdívám po zrcádkách M3 style a našl jsem je u těchto dvou prodejců.
Zaráží mě ale že na tuning-honda mají zrcádka za 2200.- , ale u autodoplňků jsou za 400kč (sleva - původní cena je 590 ale i tak ...) ... zdá se mi divný ten cenový rozdíl ... U autodoplňků si musím ještě dokoupit adaptér za 280, na druhém prodejci nevím jak to je ... Pořád je ale obrovský rozdíl v ceně.

Takže se ptám, mám věřit autodoplňkům ? neni to nějaká šměla ? nebo to mají jen na tuning-honda předražené ???

Pro doplnění posílám ještě odkaz na zboží od obou prodejců :

Autodoplňky a tuning-honda

Díky za rady Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 19:46   Citovat  

ja si myslim, ze ty ceny na tuning-honde jsou predrazeny, kdysi jsem kupoval 2 vyfuky SRS a vyslo me to levnejsi z holandska(i s dopravou - dostal jsem ji zadarmo)
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 20:12   Citovat  

tuning-honda je si myslím nástupce kopistyling.cz a na kopáčka moc dobré reference nebyli Tak to koukám!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 20:17   Citovat  

tuning-honda je spíš odnož carstylingandtuning...
   Návrat  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 20:58   Citovat  

ja si objednavam dost casto veci od zambocha z autosportovnich doplnek a sem plne spokojen..jsou kvalitni a hodne rychli pokud pouzivate prepravku DHL...z tuning honda sem si objedna jednou plasmove budiky a prisli mi az za tri mesice a jeste drazsi pac uz asi nebyly v akci kdyz je posilali,ale ja si je v akci objednal..tak sem se na ne vybod
   Návrat  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 21:02   Citovat  

sorry omlouvam se zpletl sem si prodejce Velmi šťastný myslel jsem autosportovni doplnky ..jinak autodoplnky D+M jsou asi nejlevnejsi a taky dobry mam od nich cirou optiku a je asi nejlevnejsi na netu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 21:37   Citovat  

oki tak diky, ty zrcatka si tedy poridim od D&M Mrk
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 21:44   Citovat  

já dnes ráno obědnával z tuning-honda blinkry, za 10 minut volali, že je budou posílat za týden, tak uvidíme. Levní zrovna nejsou ale to mi hlava nebere
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2008 , 23:05   Citovat  

Ossi napsal:
Tak se tak nějakdívám po zrcádkách M3 style a našl jsem je u těchto dvou prodejců.
Zaráží mě ale že na tuning-honda mají zrcádka za 2200.- , ale u autodoplňků jsou za 400kč (sleva - původní cena je 590 ale i tak ...) ... zdá se mi divný ten cenový rozdíl ... U autodoplňků si musím ještě dokoupit adaptér za 280, na druhém prodejci nevím jak to je ... Pořád je ale obrovský rozdíl v ceně.

Takže se ptám, mám věřit autodoplňkům ? neni to nějaká šměla ? nebo to mají jen na tuning-honda předražené ???

Díky za rady Mrk
na ty adaptery dej bacha.....nepasujou,teda aspon né na civic 4g Tak to koukám!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 12:14   Citovat  

Hellborn napsal:
tuning-honda je spíš odnož carstylingandtuning...
Je to tak.znam majitele uz par let.a jestli jsou drazi?pro nekoho jo,pro nekoho ne.(me nechava vse se slevou takze to nejak neresim Velmi šťastný .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 12:19   Citovat  

civicblack napsal:
na ty adaptery dej bacha.....nepasujou,teda aspon né na civic 4g Tak to koukám!

no ja mam 6g tak snad pasovat budou ... kdyz uz to teda prodavaji takhle zvlast tak by to snad melo byt alespon v poradku ... no uvidime ... doufam ze to bude v pohode
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 13:02   Citovat  

sportovni autodoplnky OK
tuning-honda OK jak rika zyx vzdy se najde nejaka sleva
DaM nejhorsi a nejdrazssi obchod KO
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 13:16   Citovat  

Ossi napsal:

Díky za rady Mrk

jedny sou lesklý jedny matný ,nebude tam rozdíl ve výrobci - respektive i v kvalitě Úsměv ???
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 10:27   Citovat  

Ja objednával na tuning-honda sadu přední optiky - Angely GRX IIG, Posicky CRX IIG, blinkry do nárazníku CRX IIG a boční blinkry Civic 5G (pasujou jako originál CRX IIG), vše Sonar a vše v pořádku. Je sice pravda, že celá sada stála pár drobných přes 9 000, ale jsem člověk, který si rači připlatí za kvalitu, než si pak rvát vlasy a nenarazil jsem na žádný problém. objednávka byla potvrzena mailem, následně mi za pár hodin volal týpek, kterej mi oznámil, že světla nejsou skladem, tudíž je odešlou cca za týden. Tak se také stalo, světla dorazila zabalená každé zvlášť a to velice kvalitně, protože odolala i zacházení naší "skvělé" České pošty. Po rozbalení jsem zjistil, že všechny díly souhlasí s objednávkou. Montáž proběhla bez problému a světla sedí v pořádku. Průběh objednávky lze navíc sledovat on-nline.

Takže s eshopem tuning-honda spokojenost na 90% - 10% za to, že nebyly skladem.
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 11:05   Citovat  

p.dawe napsal:
ja si objednavam dost casto veci od zambocha z autosportovnich doplnek a sem plne spokojen..jsou kvalitni a hodne rychli pokud pouzivate prepravku DHL...z tuning honda sem si objedna jednou plasmove budiky a prisli mi az za tri mesice a jeste drazsi pac uz asi nebyly v akci kdyz je posilali,ale ja si je v akci objednal..tak sem se na ne vybod

Me se zda taky tunig-Honda predrazena...To radsi sahnu po autosportovnichdoplnkach jako dawe,mam s nima sqvelou zkusenost vetsinou druhy den mam zbozi doma,a nebo tuning no1 je to dobrý
   Návrat  
B-52 je teď offline  B-52
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 18:32   Citovat  

Par mych zkusenosti :
Tuning-honda = tuning no 1 - drive carstyling.com - nektere veci jsou predrazene, ale zase nektere jsou pomerne vzacne u nas sehnat. Ale samo ze se to da objedant i z ciziny, ale kolikrat uz to vyjde stejne.
Jinak muzu rict, ze jednani velmi na urovni a nekdy neni jen levnejsi zbozi vse.

D&M - opravdu blbej (nebo alespoň nekteri panove za pultem, kteri si mysli, ze jim svet lezi u nohou) a drahej obchod.
Kdyz jsem tam jednou prisel a poptaval jsem se na barvu na motor - jako dela napr. Foliatec divali se na me jako nekoho kdo spadl z Marsu. (pritom mam dojem ze meli vyrobky od Foliatecu v nabidce) Vubec nevedeli o co de a defakto me nic nenabidli.

Sportovniautodoplnky - objednaval jsem uz nekolikrat, bohuzel musim rici, ze se temer pokazde neco pokazilo:
Prvni objedanvka byla na svetla Angel Eyes na me CRX ED9 - vysledek po 5 mesicich neuspesneho doruceni z USA NIC!

Pote az jsem si svetla objednal z Holandska prisly na radu ALU kola od Netami - ta stejna peripetije - model co jsem objednaval po nekolika tydnech jiz pry v USA nemeli tudiz ja taky ne.
Pak mi zaslali nabidku s vyberem jinych kol, az sem tedy svolil, ze ty by teda jedny sli...opet se nic nezdarilo a kola proste nedorazila.
Myslim, ze pokud nejsou schopni zajistit, aby objednavky vyridili v rozumnych terminech nemaji tyto dily vubec do nabidky davat. P.S. kola v nabidce maji stale Tak to koukám!

Samozrejme nemluvim o tom , ze dokazi zaslat dil, ktery je jiny. Jako moje posledni objednavka kabely ke svickam - nemeli NGK, ktere jsem poptaval, tak mi nabidli drazsi MOROSO, kyvl jsem ale chtel jsem se ujistit, ze jsou modre barvy, po mem dotazu bohuzel odpoved neprisla, misto toho prisel balik a kabely byly cervene!!

Co se tyce tech svetel a alu kol, bylo to pred nejakou dobou, takze je mozne ze uz je to s dodavkama lepsi, mozna jsem mel jen smulu. zvazte sami. VTEC

Proste mam rad dobre jednani se zakaznikama, dobre dodaci lhuty a ne cekani x tydnu ba dokonce mesicu, to pak nema ani cenu neco delat.
Jinak sam podnikam a prodavam (v podstate podobne veci) prislusnestvi na motorky, takze vim o co jde a kdybychom meli takovej pristup k zakaznikum jak nekteri prodejci uvedeni vyse asi bychom brzy zkrachovali.
   Návrat  
barel je teď offline  barel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 19:28   Citovat  

No nevim, honda-tuning se mi zdají trochu přepálený .. jako dělám v obchodě tak nechci nikomu kazit kšefty prakticky všechno mají + 10 a víc % Ble Chápu ty co mají slevu že je pochválí (ale aby nebyla sleva zadarmo ..)

nö a to co se stalo na tý prodejně ten "nezájem" to je prostě nešvar ČR , jednoho krásnýho dne si to tady někdo uvědomí že zaměstnávat joudu co nemá zájem prodávat je koko.... ; tohle když se stane mě tak se okamžitě otočím a konec , pokud mají něco solidního v nabídce = web , pokud problémy s vyřizováním = majitel (mailing s hlášením), pokud ani to nepomůže = maximální možná negativní reklama Velmi šťastný

sportovníautodoplnky jsem neznal .. ted jsem chvíli lovil na jejich webu .. a jsem "mile" překvapen .. žádné překlikávání jako u AD .. některé věci jsem taky nikde jinde neviděl a zdá se mi že se v oboru orientují .. zjistím si víc ..
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 19:36   Citovat  

Me te stve jednani s jednim obchodnikem ktery mi prodal nove xenony , po domluve jsem je poslal na reklamaci..uz to bude 3 tydny a nikdo nic .nechal jsem tam na sebe kontakt i prilozeny dopis a nic se nedeje nevite nekdo nahodou jakou dobu maji na vyrizeni reklamace?neni to 1 mesic?dik za rady jak se pripadne branit... OK
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 21:46   Citovat  

Ja mam teda nejlepsi zkusenosti s Tuning-honda. kupoval sem pres ne par veci a taky radsi kvalitnejsi veci. z DaM sem chtel neco obednavat, lec nereagovali na obednavku tak sem ji pak asi po mesici cekani zrusil. navic v telefonu byli dost neprijemny. a dalsi vec co sem slysel, tak ze nemajji uplne kvalitni vyrobky. konkretne adaptery zrcatek vubec nesedi. bejt tebou, tak radsi necham origo, nebo koupim na tuning-honda, nebo sportovni autodoplnky s tema sem taky spokojenej. OK
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 22:59   Citovat  

Adamek napsal:
já dnes ráno obědnával z tuning-honda blinkry, za 10 minut volali, že je budou posílat za týden, tak uvidíme. Levní zrovna nejsou ale to mi hlava nebere

No sice prý blinkry odeslaly za týden, ale poté za 14dnů nic... na mail nikdo nenapsal, tak jsem jim volal a že se asi ztratili, tak objednají jiné a pošlou... už se nikdy nikdo neozval Smutný

Jinak, ale vím od známích dobré reference to mi hlava nebere
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:05   Citovat  

vše na tuning-honda.cz objednávají z USA viz moje JDM blinkry které jsem tam kupoval za 1500kč pač wheelman neměl čas po pár měsících přijel Méďa s JDM od Wheela a stály ho 800kč nevím co to bylo za značku ale úplně stejné.... tuning honda je drahý jak sviňa a ty samé věci sou na ebay stačí jen hledat Úsměv
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2008 , 23:15   Citovat  

Rada36 napsal:
Me te stve jednani s jednim obchodnikem ktery mi prodal nove xenony , po domluve jsem je poslal na reklamaci..uz to bude 3 tydny a nikdo nic .nechal jsem tam na sebe kontakt i prilozeny dopis a nic se nedeje nevite nekdo nahodou jakou dobu maji na vyrizeni reklamace?neni to 1 mesic?dik za rady jak se pripadne branit... OK

jj jeden měsíc, bránit asi jedině soudní cestou, pokud s nima nebude jiná domluva
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2008 , 11:00   Citovat  

no tak pro zajimavost kdyz se to tu tak rozjelo tak se podelim o to jak jsem "kupoval" zrcatka z DaM ...
Nakonec jsem sel za nizsi cenou a tak jsem si je objednal tam, slo o zrcatka M3 a adapter. Na mail me prislo potvrzeni a pristi den dalsi mail ze adaptery nejsou na sklade a budou do 14ti dnu ... Oki tak to jeste preziju ... Kazdopadne ... Objednaval jsem to v unoru , mozna na zacatku brezna. Dnes je srpen, takze uz mam asi zrcatka co ? Úsměv Chyba Úsměv Po 14ti dnech pisu maily a nic... Volal jsem i na tel. co maji na webu a tam to radsi nikdo nebral ... Takze ted kdyz se podivam na status objednavky co muzu sledovat na webu tak se porad vyrizuje Velmi šťastný No ani necekam ze to nekdy prijde , uz je ani nechci ale zajimavy Úsměv

Ale v cervnu jsem si od tama kupoval kit sani a ten prisel v poradku ... Takze u nich je to fakt 50:50 ...
   Návrat  
cyborg je teď offline  cyborg
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 14:36   Citovat  

tuning-in.cz aneb ex- tuning-honda.cz a Car Styling and Tuning : kupoval jsem tam svetla... nejlepsi cena, vsechno rpobehlo jak ma...super

sportovniautodoplnky: tlumice D2 racing, trvalo to 14dní... nakonec prijel PPL-ák a dal mi je o 5.000 levneji bez podepsani prevzeti...takze spokojenost Úsměv

D&M - kupoval jsem tam blinkry a prisly za tri dny... spokojenost

asi mam nejake stesti Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
tuning-honda vs. autodoplnky (D&M)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina