Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendář 2011 - výprodej !
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5

Koupím si kalendář
Ano
68%
 68%  [ 41 ]
Možná
25%
 25%  [ 15 ]
Ne
6%
 6%  [ 4 ]
Hlasovalo : 60
Celkem hlasů : 60

myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.12.2010 , 13:21   Citovat  

ja ho chci takyyyy kdyz tam mam Prcinu =D nejak jsem necetla forum par dni =D
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.12.2010 , 20:56   Citovat  

kalendar prisel vcera, takze nacasovani uplne na knop Velmi šťastný ale pod stromeckem byl a to je hlavni, je super je to dobrý
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 11:09   Citovat  

Vážení zákazníci. Během vánočních svátků nebudou objednávky vyřizovány. Vrátíme se k nim 27.12.2010. Děkujeme za pochopení.

Ja chci ten kalendaaaaaar...
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 11:30   Citovat  

myst napsal:
Vážení zákazníci. Během vánočních svátků nebudou objednávky vyřizovány. Vrátíme se k nim 27.12.2010. Děkujeme za pochopení.

Ja chci ten kalendaaaaaar...

Neřvi a počkej do večera, až bude eshop zase funkční Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 12:20   Citovat  

Kalendáře s členskou kartou dnes dorazily přátele
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 14:29   Citovat  

Kde by se ten kalendář moh vyzvednout po Praze aby Daník nemusel čekat než doručí ošklivá pošta? HaHaaa Lucy
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 20:06   Citovat  

mrgrudge napsal:
Kde by se ten kalendář moh vyzvednout po Praze aby Daník nemusel čekat než doručí ošklivá pošta? HaHaaa Lucy

V Praze 4 poblíž Plaza Novodvorská, samozřejmě po předchozé objednávce a domluvě emailem.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2010 , 10:07   Citovat  

cheerion napsal:
V Praze 4 poblíž Plaza Novodvorská, samozřejmě po předchozé objednávce a domluvě emailem.

Tak to je naprosto dokonalý, protože já pracuju na Budějovický je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 22:06   Citovat  

Kalendar je paradne zpracovany, skoda ze jsou fotky o dost tmavsi nez jejich zaslane originaly, potopilo je to celkem.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 15:02   Citovat  

Tak komupak ještě chybí kalendář? Originální kousek jen a jen s Hondami s luxusním pozadím? kouř
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 19:52   Citovat  

cheerion napsal:
Tak komupak ještě chybí kalendář? Originální kousek jen a jen s Hondami s luxusním pozadím? kouř
me chybi Úsměv mam z lonska z hondaye poukazku myslim na 400,- na nakup v eshopu. (Prvni misto ve sprintech) I kdyz sem pred vanoci kupoval nausnice a privesek pro zenu, zapomel sem na nej. Uz je mi asi k nicemu, ze? Bueee
Nedal by se cely uplatnit na ten kalendar, kdyz stoji jen 250? Prosim prosim, smutne koukaaaaam Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 14:14   Citovat  

FastCivic napsal:
me chybi Úsměv mam z lonska z hondaye poukazku myslim na 400,- na nakup v eshopu. (Prvni misto ve sprintech) I kdyz sem pred vanoci kupoval nausnice a privesek pro zenu, zapomel sem na nej. Uz je mi asi k nicemu, ze? Bueee
Nedal by se cely uplatnit na ten kalendar, kdyz stoji jen 250? Prosim prosim, smutne koukaaaaam Smutný
Smutný
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 14:24   Citovat  

Já myslím, že by to šlo ... udělej si objednávku, do poznámky dej info, že poukázka a my ti pošleme instrukce, co a jak ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 15:56   Citovat  

Daver napsal:
Já myslím, že by to šlo ... udělej si objednávku, do poznámky dej info, že poukázka a my ti pošleme instrukce, co a jak ..
moc díky, jdu na to přátele Je to tam.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 10:44   Citovat  

Bully napsal:
Kalendar je paradne zpracovany, skoda ze jsou fotky o dost tmavsi nez jejich zaslane originaly, potopilo je to celkem.

Hmm já ten kalendář popravdě ještě ani neviděl Se stydím tak nemůžu posoudit, ale až ho budu mít v ruce, tak porovnám s daty jednak na kalibrovaným monitoru, tak si schválně udělám nátisk, jestli to nezbrabrali v tisku. Nicméně s fotkama jsem žádné úpravy nedělal, akorát se převedly do CMYK s profile ISO Coated V2, dle korektních postupů převodů...takže absolutní minimalizace změn dat. Nicméně i tak je třeba počítat s jistým barevným posunem. Další faktor zde pak je samotný náhled fotek na monitoru. Normální uživatel má display bez barevné kalibrace, nehledě na to, že ani nemá monitor vhodný k DTP, běžný monitor má jednak nedostatečný barevný rozsah, druhak-a hlavně totálně nerovnoměrné zobrazení barev. Největší problém drtivé většiny uživatelů je samotné nastavení monitoru, které je barevně "rozjásané" a hlavně totálně jasově přepálené. Člověk, který někdy viděl barevně zkalibrovaný monitor mi dá za pravdu, že je až nezvykle potlačena jasová složka a barvy "takové nevýrazné", nicméně to je právě správné. Takže pakliže porovnáváš kalendář s podobně "rozjásaným" monitorem, tak se pak nedivím, že ti přijde vytištěná fotografie třeba i zatažená. Je to běžné překvapení. Každý si myslí, že bude vytištěná fotka vypadat tak, jak zrovna na tom jeho monitoru a přitom ho ani nenapadne, že by ten jeho monitor mohl být špatně nastavený. Proto grafik nekupuje display za 5 tis. Kč, ale za 50 tis. Kč a proto ho pravidelně barevně kalibruje. Aby měl jistotu, že to, co vidí na displyi je přesně to, co posléze vyjede z tiskárny...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 10:57   Citovat  

a sedí v místnosti bez slunečního záření a nad hlavou má zářivky s jiným barevným spektrem(přímo určeno pro tuto práci,žádná láce).pak jen kuk na tisk kuk na monitor ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 11:28   Citovat  

PAKO napsal:
a sedí v místnosti bez slunečního záření a nad hlavou má zářivky s jiným barevným spektrem(přímo určeno pro tuto práci,žádná láce).pak jen kuk na tisk kuk na monitor ...

přesně tak, mám nad hlavou zářivky kalibrovaný na 5000 Kelvinů (každá stála 35 tis. Úsměv ), u monitoru mám naměřených 70 candela ideální svítivost...

jo a jen pro zajímavost, jak vypadá profi DTP monitor (že to fakt není lnějakej BenQ za pár tisíc HaHaaa )
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 17:08   Citovat  

sopta napsal:
Hmm já ten kalendář popravdě ještě ani neviděl Se stydím tak nemůžu posoudit, ale až ho budu mít v ruce, tak porovnám s daty jednak na kalibrovaným monitoru, tak si schválně udělám nátisk, jestli to nezbrabrali v tisku. Nicméně s fotkama jsem žádné úpravy nedělal, akorát se převedly do CMYK s profile ISO Coated V2, dle korektních postupů převodů...takže absolutní minimalizace změn dat. Nicméně i tak je třeba počítat s jistým barevným posunem. Další faktor zde pak je samotný náhled fotek na monitoru. Normální uživatel má display bez barevné kalibrace, nehledě na to, že ani nemá monitor vhodný k DTP, běžný monitor má jednak nedostatečný barevný rozsah, druhak-a hlavně totálně nerovnoměrné zobrazení barev. Největší problém drtivé většiny uživatelů je samotné nastavení monitoru, které je barevně "rozjásané" a hlavně totálně jasově přepálené. Člověk, který někdy viděl barevně zkalibrovaný monitor mi dá za pravdu, že je až nezvykle potlačena jasová složka a barvy "takové nevýrazné", nicméně to je právě správné. Takže pakliže porovnáváš kalendář s podobně "rozjásaným" monitorem, tak se pak nedivím, že ti přijde vytištěná fotografie třeba i zatažená. Je to běžné překvapení. Každý si myslí, že bude vytištěná fotka vypadat tak, jak zrovna na tom jeho monitoru a přitom ho ani nenapadne, že by ten jeho monitor mohl být špatně nastavený. Proto grafik nekupuje display za 5 tis. Kč, ale za 50 tis. Kč a proto ho pravidelně barevně kalibruje. Aby měl jistotu, že to, co vidí na displyi je přesně to, co posléze vyjede z tiskárny...

Nezivim se focenim nebo grafikou a nemam monitor za hodne desitek tisic, ale to co pises pochopitelne znam. Ja je jenom ze z tisku vysly fotografie cca -1,0 EV! (=tmavsi nez predloha), coz mi prijde dost. Priste poslu na rozdil od toho soutezniho originalni snimek v prip. ev. vyhry s hodnotou +1,0 EV, kdyz to takhle vychazi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 17:20   Citovat  

Bully napsal:
Nezivim se focenim nebo grafikou a nemam monitor za hodne desitek tisic, ale to co pises pochopitelne znam. Ja je jenom ze z tisku vysly fotografie cca -1,0 EV! (=tmavsi nez predloha), coz mi prijde dost. Priste poslu na rozdil od toho soutezniho originalni snimek v prip. ev. vyhry s hodnotou +1,0 EV, kdyz to takhle vychazi.

jak říkám, ještě jsem to neviděl, takže nechci dělat závěry...ale na čem nahlížíš původní data dodaný k tisku, který porovnáváš s vytištěným kalendářem? Pakliže na monitoru, nemůže být problém právě v tom, že máš monitor přesvícený, tudíž fotku vidíš světlejší, než jak skutečně v datech je? Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 17:30   Citovat  

sopta napsal:
jak říkám, ještě jsem to neviděl, takže nechci dělat závěry...ale na čem nahlížíš původní data dodaný k tisku, který porovnáváš s vytištěným kalendářem? Pakliže na monitoru, nemůže být problém právě v tom, že máš monitor přesvícený, tudíž fotku vidíš světlejší, než jak skutečně v datech je? Mrk

Porovnavam to s vytistenymi fotografiemi od "sveho" prodejce. Plus pochopitelne +- kalibruji monitor, i kdyz se focenim nezivim a proto ani nemam profi vybaveni.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 17:42   Citovat  

Bully napsal:

Bohužel,musím souhlasit Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 18:20   Citovat  

Hele já to fakt neviděl, tak nedělám úsudky ani se nechci hádat, ono je klidně možný, že to v tiskárně zbabrali...ale kvůli tomu nemá cenu "pro příště" rozjasňovat fotky, protože příště to (doufám) vytisknou správně a pak bude fotka naopak příliš jasná...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 18:41   Citovat  

sopta napsal:
Hele já to fakt neviděl, tak nedělám úsudky ani se nechci hádat, ono je klidně možný, že to v tiskárně zbabrali...ale kvůli tomu nemá cenu "pro příště" rozjasňovat fotky, protože příště to (doufám) vytisknou správně a pak bude fotka naopak příliš jasná...

Klidne muze byt problem nekde na pul cesty, ze moje fotky zase tisknou svetlejsi, kdo vi. On to tiskne kazdy jinak a prave proto se dela zkusebni tisk pro predstavu nez jde do tisku komplet cela zakazka, aby se tomuhle predeslo.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 7.2.2011 , 15:35   Citovat  

Pozor sleva kalendářů na pouhých 160 Kč pro členy i nečleny ! Takže komu kalendář s Hondama ještě nevisí doma/ v garáži/ v práci, máte jedinečnou šanci H+
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 15:29   Citovat  

cheerion napsal:
Pozor sleva kalendářů na pouhých 160 Kč pro členy i nečleny ! Takže komu kalendář s Hondama ještě nevisí doma/ v garáži/ v práci, máte jedinečnou šanci H+

Nevisí,ale doufám,že mi ho Daver přiveze na schůzi... Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 18:24   Citovat  

Můžu se zeptat, kolik se jich už prodalo?
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 18:38   Citovat  

Stepa napsal:
Můžu se zeptat, kolik se jich už prodalo?

zatím necelá polovina:-)
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 19:02   Citovat  

To moc není, vzhledem k tomu, že jich je v eshopu 66...jsem myslel, že se po tom víc zapráší Úsměv
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 21:09   Citovat  

Stepa napsal:
To moc není, vzhledem k tomu, že jich je v eshopu 66...jsem myslel, že se po tom víc zapráší Úsměv

taky mě to teď zarazilo když jsem si projížděl eshop... 63 kousků... KO
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 3.6.2011 , 18:17   Citovat  

Pozor sleva kalendářů, tentokrát na pouhých 100 Kč pro členy a 120 pro nečleny ! Takže komu kalendář s Hondama ještě nevisí doma/ v garáži/ v práci, máte jedinečnou šanci H+ Fotky jsou kvalitní, takže si je klidně můžete zarámovat, případně připíchnout na nástěnku HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendář 2011 - výprodej !
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina