Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
silniční pirát na Děčínsku-Audi A6 kombi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.1.2011 , 23:26   Citovat  

ja v zivote narazil jen na typa v Chrysleru 300C, vypadal trochu jako crxman :) po xichte, telo sem nevidel. Byl viadukt a jednosmernej provoz pod nim, ja jedu, mam prednost, v pulce se mi tam nahrne on. Oba brzdy. A ... nic, stoji, ceka, ze couvnu, za mne prijizdej dve dalsi auta. Tak vystoupim, pac je to dycky lepsi udelat jako prvni. On jen stahl okynko, kdyz videl jaka vazba vystupuje ( ;D ) Tak rikam Co je jako? Mam prednost, nikam necouvam, beztak za mnou stojej auta. On zarve neco strasne drsnyho, par sekund nic a pak vycouval a objel to skrz chodnik, kterej tam byl taky :D no dement ve velkym aute. Kdybyste ho videli, tak byste mu dali petikacku, nebo neco na uklidneni. Nektery lidi proste nejsou normalni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.1.2011 , 23:35   Citovat  

sablos napsal:
nic proti ale mladý brácha dělá bachaře, v práci jim řikali že pistole dokáže zabít na 5 km.

To se nevylučuje, já nemluvím o tom kdy dokáže zabít (zabít dokáže dobře hozenej kámen na 100m), ale kdy máš největší pravděpodobnost, že se trefíš tam kam míříš Mrk
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 11:09   Citovat  

crxmann napsal:
To se nevylučuje, já nemluvím o tom kdy dokáže zabít (zabít dokáže dobře hozenej kámen na 100m), ale kdy máš největší pravděpodobnost, že se trefíš tam kam míříš Mrk
ve stresu asi někam do kiss me
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 12:09   Citovat  

Maximus napsal:
nemam takhle drsnou zkusenost, nicmene si tak v klidu jedu, dojizdim na semafor na cervenou, zastavim a vidim za sebou jak dojizdi w transporter.Naskoci oranzova pomalu zelena, ja radim za 1 a rozjizdim se, dement za mnou zacne na me najizdet jak smyslu zbavenej, pusti mi dalkovy do zrcatek (byla uz tma) a zacne troubit jako de..il, to me tak vytocilo ze jsem to hned zaslap zatahl jsem brzdu a vylejzam z auta,ze frajera trochu zklidnim, jen co jsem vylez, frajer zacal v aute mavat rukama ja nic ja muzikant pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak jsem jen zarval co delas ty woe, jen kdyby otevrel drzku, tak ho snad z toho auta vytahnu, naštvanej,
takze problem vznikl v tom, ze jsem se na zeleny o 2 vteriny zpozdil a frajer by me snad tlacil az domu, jeste by mi na cestu svitil i se zvukovym doprovodem, Velmi šťastný proste blazinec kouř
A pritom stacilo si jen rict "hlupák" a vklidu odjet.. amen.. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 12:27   Citovat  

gizmi napsal:
A pritom stacilo si jen rict "hlupák" a vklidu odjet.. amen.. Velmi šťastný

Toto dokazu 300 dni v roce. Ve zbylych dnech je taham z auta a ...
Ne vzdy je nalada to prejit HaHaaa
Ale to bych se mel asi stydet, coz? Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 13:03   Citovat  

ReNo napsal:
no musí to bejt srandovní pohled jestli tak činíš ze žlutoturbosekvencra pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 13:09   Citovat  

sablos napsal:
no musí to bejt srandovní pohled jestli tak činíš ze žlutoturbosekvencra pořádnej výtlem

Jistee. Posledne jsem vyletel na jednoho golface .. nebyt tam mlada .. tak golfac uz nebyt.
Uz se naucila vyskocit z auta za mnou a rozmlouvat mi to. To uz ale danou osobu vetsinou drzim pod krkem a pripravuju na popravu HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 13:12   Citovat  

ReNo napsal:
Jistee. Posledne jsem vyletel na jednoho golface .. nebyt tam mlada .. tak golfac uz nebyt.
Uz se naucila vyskocit z auta za mnou a rozmlouvat mi to. To uz ale danou osobu vetsinou drzim pod krkem a pripravuju na popravu HaHaaa
ty takovej mírumilovnej hošan?????? pořádnej výtlem z BP bych to pochopil aj se lek ale z toho prdítka to musí bejt hustý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 13:25   Citovat  

sablos napsal:
ty takovej mírumilovnej hošan?????? pořádnej výtlem z BP bych to pochopil aj se lek ale z toho prdítka to musí bejt hustý

To jsou proste dny ... pak mi staci neci osklivej pohled a uz vrazdim. Pred tydnem na plesu jsem si sel
"promluvit" se dvema burtaci najednou .. nevadil mi ani utrzenej biceps a ruka v sadre. Nic, proste cest je cest, i kdybych pripadne dostal .. svet se nezblazni HaHaaa
Jinak jsem vetsinu roku opravdu mirumilovnej. A cim starsi jsem .. tim klidnejsi ... bohudik OK
Mimochodem, jsem si jist, ze tyto dny zna hodne lidi Hihi
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 18:39   Citovat  

Badunclesam napsal:
To musi byt pekna rana v tom uzavrenym aute,kdyz vystrelis,ne ?

to si piš..jeden kluk nevěřil a chtěl si to zkusit..z místa řidiče vystřelil ven přes spolujezdce..
chvilku o sobě nevěděl, krev z uší, na pravý straně skoro přišel o sluch a na levý o 50%.. Tak to valím bulvy
kdo nevěří, ať si to zkusí.... OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 18:45   Citovat  

sablos napsal:

von není mírumilovnej ....von je jen hošan pořádnej výtlem
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 18:49   Citovat  

ReNo napsal:

tak tak, ono je to o tom ze za den jezdeni po praze to 100x prejdes mavnutim rukou a myslis si svoje, ale po 101 holt uz vytahujes frajera z auta, bohuzel to tak je, a nestydim se za to, kdyz je nekdo c....k tak ono pak nic jinyho nezbyde nez mu objasnit jak se veci maji Velmi šťastný Velmi šťastný
ja osobe netvrdim ze jsem nejlepsi ridic, ale nikoho nevytrubuju, nenajizdim, dalkovy nepoustim, proste jsem v klidu, kdyz udelam chybu jete se omluvim, ale v opacnem pripade odsad pocad, agresory typu Pasataci Superbaci Octavari SUVaci jsou nejlepsi pořádnej výtlem mozna jsem jeste na nekoho zapomel pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 20:19   Citovat  

No to doufám že takovejhle parchant brzy narazí zrovna na nějaký nařvaný kickboxery nebo tak něco Je to tam. Je to tam.
Nesnáším agresivní jízdu, fakt strašně moc naštvanej a nesnáším celkově když se lidi nedomluví na tý silnici.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 20:22   Citovat  

Dnes každý honí prachy,každý někam pospíchá,rychlostní limity neexistují,spíše co dá auto-v dnešním provozu se obsahy typu 1.2 HTP absolutně neujímaj,hustota provozu je taková že o něaké pohodě za volantem nemůže být řeč,Kombinace kamionů a brzd provozu tu agresivitu taky moc netlumý-o něakým troubení,blikání nemůže být ani řeč-je to školení a kdo má právo školit...?
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 20:29   Citovat  

sablos napsal:
nic proti ale mladý brácha dělá bachaře, v práci jim řikali že pistole dokáže zabít na 5 km.

nejde o to na jakou vzdálenost kulka zabije ale na jakou je on se schopen v takové situaci trefit ( =pravdepodobnost zásahu )
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 22:29   Citovat  

Uspořádáme hon na Audinu ? Je to tam.
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 22:30   Citovat  

můj názor je že nekteří řidiči se v autě chovají jako kdyby jim patřil svět.. (proto jezdí jako blbci troubí řvou provokují) a když vylezou tak skutek utek.... pak sou případy co mají koule a pak sou případy co mají stříkací pistol/nebo možná skutečnou a koledujísi na zastřelení v sebeobraně.
Daver napsal:

jsem pro vytlačil bych ho do příkopy a ujel
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 22:58   Citovat  

Daver napsal:

Přijedeš do Dc? Lucy V tom případě jdem do toho a přiberem ještě chuckyho, ať jsme pod dohledem orgána Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 23:15   Citovat  

Daver napsal:

Bohužel se nepřidám,zkazil bych vám zábavu,kdyby se to propálilo předem Ble Víš jak to dopadá,když děčínskejm řekneš,že přijedu taky HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 23:58   Citovat  

Daver napsal:

Jeden muj klient ma na statku tank. Fukcni. Kdyz je "nastvan" .. tak s nim jezdi "v lese", po "poli", v "rece" Velmi šťastný
No nekdo ma doma boxovaci pytel a nekdo tank :twisted:
Mam si ho pujcit? Zaplati mi HC palivo? Lucy
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:05   Citovat  

Jak se hned chytli Velmi šťastný ... tak já přidám polénko do ohně: ... a půjčíme si na něj paintballové pistole ? (samozřejmě full-automaty).

ReNo: HC ti zaplatí tak maximálně tak minutu na volnoběh, to by mohl být tak jeden členský poplatek HaHaaa
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:06   Citovat  

ReNo napsal:
Jeden muj klient ma na statku tank. Fukcni. Kdyz je "nastvan" .. tak s nim jezdi "v lese", po "poli", v "rece" Velmi šťastný
No nekdo ma doma boxovaci pytel a nekdo tank :twisted:
Mam si ho pujcit? Zaplati mi HC palivo? Lucy

by asi HC krachlo, by si to vzal ještě na sprinty a co potom Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:08   Citovat  

Daver napsal:
Jak se hned chytli Velmi šťastný ... tak já přidám polénko do ohně: ... a půjčíme si na něj paintballové pistole ? (samozřejmě full-automaty).

ReNo: HC ti zaplatí tak maximálně tak minutu na volnoběh, to by mohl být tak jeden členský poplatek HaHaaa

Nuz dobra, tak ja prodam preludu a zajedu si na vylet do Decina .. mozna zbyde i na cestu zpet svatoušek
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:14   Citovat  

Tak na preludu přidělej kanon a bude to ... z dálky nepoznáš rozdíl Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:18   Citovat  

MOTyLEK napsal:
by asi HC krachlo, by si to vzal ještě na sprinty a co potom Velmi šťastný

Bych jel jako prvni a vyhral bych ... po znicene silnici za mnou by uz nikdo nedojel do cile HaHaaa
Mimochodem, nekdy v davnych letech se na nej obratili vojaci (pri povodnich). Ze zda by jim vytahl nejake jejich vozy z "blata". Tak se dohodl, ze mu daji palivo alespon ...
No po par mesicich se dockal. Ale paliva prej bylo desne malo, ze spocitana jeho cesta tam a zpet dle normovane spotreby daneho tanku. Jeho spotreba samozrejme nebyla dle normy, pac se vyzival a celou cestu jel rychlostne "mimo normu". A co bylo extrem, ze tam nikdo nepocital s tim, ze tam nekolik hodin vytahoval a brodil vuz za vozem Velmi šťastný
Takze protahl vojaky skrz novej brod a prodelal pres deset tisic.
To vite, dobrej skutek se pocita HaHaaa

Daver: Asi si rovnou zajedu i do jiste vesnice. Pohrabat se nekomu na pozemku :twisted:
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 1:03   Citovat  

Ja sice vim ze jde tu jde ve spouste prispevku jenom o zabavu nebo silacke reci, ale chtel jsem neco podotknout k tomu zbytku. K tem co tohle vazne delaji, vcetne onoho kretena v bile Audi nebo v cem to jezdi.
Opravdu nikde jinde v Evrope (az tak na 1-2 vyjimky) jsem si nevsiml podobneho chovani ridicu jako je tomu v CR, ev. jeste snad na Slovensku, z jinych zemi byvale vychodni Evropy zkusenosti nemam. Kdyz jsem na dovolene v Cesku, pravidelne jsem na silnici bud svedkem nebo primo nechtenym ucastnikem podobne nebezpecne situace vyvolane "ridicem- vychovatelem". Mozna je to tim ze se z frustrovanych jedincu stane sednutim za volant akcni hrdina s pravem trestat vsechny co se nechovaji podle jeho predstav. Lidi strasne spechaji a lepi se zezadu na naraznik, ale kdyz konecne predjedou tak najednou maji spoustu casu a dokazou klidne dupnout na brzdu. Hazou mi ve meste mysky ze musim brzdit a cukat vzadu s deckem v sedacce jenom proto, ze mam cizi SPZku a dovolil jsem si jet dokonce jenom 55 (misto 50 km/h), vyskakuji na sebe a chteji se mlatit kvuli prkotine typu "zaspal jsi vterinu na semaforech" atd. atd., vcetne daleko neskodnejsich ale zivot a dobrou naladu otravujicich variant. Je mi techhle zakomplexovanych lidi lito, ale kdo se snizi na jejich uroven tak je proste uplne stejny ubozak. Prestante si delat navzajem policajty, vychovavat se a trestat se navzajem, o tomhle snad jizda autem neni. Komu neco schazi doporucoval uz klasik aspon treni frote rucnikem Úsměv přátele
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 10:14   Citovat  

Bully: no huraaaa...ja mel strach ze rozumneho textu se nedockam.. přátele Kazdopadne ono je to tezke nekoho netrestat kdyz sedis v nejlepsim aute na svete - v Honda (at to neni jen o SUVckach Úsměv V Plzni jsem jeste nepotkal jet Hondare aby jel slusne)
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 10:44   Citovat  

Bully napsal:
Ja sice vim ze jde tu jde ve spouste prispevku jenom o zabavu nebo silacke reci, ale chtel jsem neco podotknout k tomu zbytku. K tem co tohle vazne delaji, vcetne onoho kretena v bile Audi nebo v cem to jezdi.
Opravdu nikde jinde v Evrope (az tak na 1-2 vyjimky) jsem si nevsiml podobneho chovani ridicu jako je tomu v CR, ev. jeste snad na Slovensku, z jinych zemi byvale vychodni Evropy zkusenosti nemam. Kdyz jsem na dovolene v Cesku, pravidelne jsem na silnici bud svedkem nebo primo nechtenym ucastnikem podobne nebezpecne situace vyvolane "ridicem- vychovatelem". Mozna je to tim ze se z frustrovanych jedincu stane sednutim za volant akcni hrdina s pravem trestat vsechny co se nechovaji podle jeho predstav. Lidi strasne spechaji a lepi se zezadu na naraznik, ale kdyz konecne predjedou tak najednou maji spoustu casu a dokazou klidne dupnout na brzdu. Hazou mi ve meste mysky ze musim brzdit a cukat vzadu s deckem v sedacce jenom proto, ze mam cizi SPZku a dovolil jsem si jet dokonce jenom 55 (misto 50 km/h), vyskakuji na sebe a chteji se mlatit kvuli prkotine typu "zaspal jsi vterinu na semaforech" atd. atd., vcetne daleko neskodnejsich ale zivot a dobrou naladu otravujicich variant. Je mi techhle zakomplexovanych lidi lito, ale kdo se snizi na jejich uroven tak je proste uplne stejny ubozak. Prestante si delat navzajem policajty, vychovavat se a trestat se navzajem, o tomhle snad jizda autem neni. Komu neco schazi doporucoval uz klasik aspon treni frote rucnikem Úsměv přátele

Bohužel jsme Češi a na našem chování se nic nezmění, prostě to máme v krvi, jsme závistiví a v tom je ten problém, nikdo nikomu nepřeje nic hezkýho. Prostě se máme co učit od ostatních zemí které jsou na opravdové úrovni ale jestli se toho někdy dožijem to ví jen ten nahoře zmatenej !!
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 15:44   Citovat  

kdyz vas nekdo skoli a jeste vite ze ste v pravu a jedete napriklad ukaznene podle predpisu, tak vas to nastve a nechcete dotycnemu jeho piratske manevry usnadnit coz je logicke, ale opravdu nejlepsi je uhnout nechat ho a pak nedavat fakace a nedavat zaminku, nechte to na nekom jinym on mu tu hubu nekdo rozbije - chce to silny nervy ja se o taky musel ucit dnes uz uhnu vsem temhle kokotum a ani nemrknu okem, jen zesilim hudbu. Nezapomenme, ze na kazdej problem tohodle razu musi byt 2, kdyz nespolupracujete, nejste pro kretena zajimavy a pokracuje dal si dat nekoho jinyho Úsměv

pokud vytahne zbran na vas a vy mate legalne drzenou, muzete ho zastrelit, ale pocitejte s podminkou pokud se ukaze ze ste v pravu a dlouhe tahanice atd - ve finale to nestoji za to, teda v pripade, ze nekdo neni uchyl a rad si zastrili do ziveho, kdyz muze (to je neco jinyho) Velmi šťastný .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 17:22   Citovat  

gizmi napsal:
Bully: no huraaaa...ja mel strach ze rozumneho textu se nedockam.. přátele Kazdopadne ono je to tezke nekoho netrestat kdyz sedis v nejlepsim aute na svete - v Honda (at to neni jen o SUVckach Úsměv V Plzni jsem jeste nepotkal jet Hondare aby jel slusne)

já zas tady u nás nepotkám řidiče VW aby jel slušně. Ono státní statistiky o tom mluví dost jasně kdo se považuje za pána silnic že. KO Zase jen prudíš.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
silniční pirát na Děčínsku-Audi A6 kombi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina