Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tatra - kde byla a ... kde je :(
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 10:01   Citovat  

například ale musíme zohlednit výši daní v daných zemích,hlavně v severských .

a s LK7R souhlasím že dítě je starost,radost a budoucnost.né pomůcka k získání peněz.
uplně mě drtí když mi někdo vypráví ,nebo slyším rozhovor jak stát dáva na tohle přídavku málo na tamtom,tenhle zrušili.Je to zdraví člověk ,v produktivním věku ale do práce nechce.né že práce v regionu není,nechce.

a ano svobodná matka a pod.budiž.
ale doména hodně mladých lidí která se rozmohla je žití na psí knížku +dítě otec neznámí.A kdo toho otce zastoupí? my solidární .A proč dělat ,dostanu mateřskou ,podporu na bydlení ,dítě dostane od státu-pracujících .přítel donese taky pěknou sumičku a šup v létě někam k moři v zimě na lyže .

na cikány se ukazuje dobře prstem,na ty nahoře také,ale jak to dělá kamarád nebo někdo z rodiny...tak je málem za kinga jak si to umí zařídit. pak vedle sebe bydlí sousedky...jedna dře na směny ve šroubárně přinese si 7-10t, dítě cpe babičkám.druhá čučí na bednu jde shopovat atd a dostane to samé od státu .a kolik ženskejch musí šroubárna zaměstnat aby ta jedna nedělající mohla takhle žít? spočítejte si tu sociální daň .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 18:43   Citovat  

PAKO napsal:
například ale musíme zohlednit výši daní v daných zemích,hlavně v severských .

a s LK7R souhlasím že dítě je starost,radost a budoucnost.né pomůcka k získání peněz.
uplně mě drtí když mi někdo vypráví ,nebo slyším rozhovor jak stát dáva na tohle přídavku málo na tamtom,tenhle zrušili.Je to zdraví člověk ,v produktivním věku ale do práce nechce.né že práce v regionu není,nechce.

a ano svobodná matka a pod.budiž.
ale doména hodně mladých lidí která se rozmohla je žití na psí knížku +dítě otec neznámí.A kdo toho otce zastoupí? my solidární .A proč dělat ,dostanu mateřskou ,podporu na bydlení ,dítě dostane od státu-pracujících .přítel donese taky pěknou sumičku a šup v létě někam k moři v zimě na lyže .

na cikány se ukazuje dobře prstem,na ty nahoře také,ale jak to dělá kamarád nebo někdo z rodiny...tak je málem za kinga jak si to umí zařídit. pak vedle sebe bydlí sousedky...jedna dře na směny ve šroubárně přinese si 7-10t, dítě cpe babičkám.druhá čučí na bednu jde shopovat atd a dostane to samé od státu .a kolik ženskejch musí šroubárna zaměstnat aby ta jedna nedělající mohla takhle žít? spočítejte si tu sociální daň .

ja s tebou uplne nesouhlasim Ble
ja tedy deti nemam a to je mi pres 30, a abych ti rek pravdu, tak zatim o nich neuvazuju kor ted,duvod?
protoze nevim co nebo kolik beres ty, ale ja smejma 20000kc co beru si neumim predstavit, ze bych mel pritelkyni doma s ditetem, ktera nedostane od statu ani orla a mel jsem platit najem 11500, plus jidlo, plus auto benzin,osaceni, necekane vydaje atd atd atd, tak mi ted prosimte vysvetli jak by si to delal ty v mem pripade????? to mi hlava nebere a nejsem ROM,

mimochodem taky platim uz nekolik let dane to same i ma pritelkyne tak nevim pro by mi nemel stat dat prispevek na dite nebo ja nevim co tu resite Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 19:19   Citovat  

jsi mě špatně pochopil, kdyby ti zůstalo 8000 na 3 lidi tak jsi samozřejmě v sociální výši kdy by ti mělo byt pomoženo aby jsi dal dítěti zázemí a pomohl k vzdělání.Mě vadí systém dítě=zdroj peněz na zábavu ,žití pro rodiče apod..Peníze mají mít roli podpory pro dítě.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 21:45   Citovat  

PAKO napsal:
jsi mě špatně pochopil, kdyby ti zůstalo 8000 na 3 lidi tak jsi samozřejmě v sociální výši kdy by ti mělo byt pomoženo aby jsi dal dítěti zázemí a pomohl k vzdělání.Mě vadí systém dítě=zdroj peněz na zábavu ,žití pro rodiče apod..Peníze mají mít roli podpory pro dítě.

taky nemam rad cikany, protoze si deti delaj jen kvuli prachum, taky chapu ze rodina se statisicovimy prijmy nemusi ze statu ziskavat dalsich par kacek, ale i tak, palati dane nekolik let narozdil od cikanu, tak proc by nemeli mit narok?

je to postaveny cely na palici to snad ne mymu kolegovy se dva dny pred silvestrem narodila holcicka a jak si panecku oddech ze porod probehl do konce roku, termin byl stanoven na 7.1., tudiz ma narok na porodne v plne vysi, jako 13000 neni malo, a vubec to neberu ze stat rozhazuje, pac ty penize vetinou normalni rodina stejne utrati pro dite-kocarek, pyzamka, postylka atd
jinak Pako vse OK, spatne jsem ti porozumel přátele
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 22:59   Citovat  

Porodné sice již není, ale je zas jinak postavená mateřská a jestli jsem se koukal správně, tak se to porodné v podstatě dostane v mateřských dávkách + něco víc. Rozdíl tam je více jak 1000kč měsíčně proti minulosti. To dává větší smysl, než jednorázová platba, kterou finančně negramotní rodičové dokáží "rozfrcat" za kraviny místo toho aby to šlo tam kam má.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2011 , 23:44   Citovat  

Pěkné počtení OK

Dle mě je zcela zásadní problém (který pak způsobuje všechno o čem se u diskutuje) to, že nejen v naší zemi ale v celé "vyspělé" ( to snad ne ) Evropě resp. světě není ani demokracie, kapitalismus, volný trh, právní systém...jinak by fungovala opěvovaná teorie komparativních výhod apod. Je to jen totální parodie na tyhle krásné teorie. A proč? Jak už tu někdo napsal...kolem nás je jen absolutní a totální rozklad elementárních lidských hodnot nutných k "udržitelnému" (co to do wc vlastně je?) rozvoji. Pak následuje už jen logická snaha každého jedince přežít...Říká se, že motorem lidského snažení je vlastní konečnost. Ten motor se asi začíná přehřívat.

Založením jsem pesimista až fatalista a taky věřím faktu, že každý projekt má svoji životnost ať se nám to líbí nebo ne. Vrchol životního cyklu "lidského" projektu (alespoň na Modré planetě) už nejspíš uplynul.

Do wc to je zas blábol v tématu o Zetoru Je to tam. Sorry, ale nedalo mi to Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 9:22   Citovat  

založením jsem asi konzervativní patriot,a jsem ateista. Zaklady pro fungující stát pro mě je rodina...tam se člověk nejvíc naučí morálce ,pomoci druhému a úctě.A na to se nabalí přátelé kteří jsou de fakto také součástí.To jsou lidé kteří taky hodně ovlivňují.Je pravda že systém vyžšího věku do důchodu hodně odtrhl dvě rodiný od sebe.Myslím tím Hlídáni dětí ,a tím i častěší kontakt.Babičky více ovlivní dítě než školka plná hraček.
U koryt a na uřadech jsou naši spolužáci,známí,sousedi,děti,rodiče,sestry,bratři,bratránci apod. ufoni tam nesedí(kromě Jyrky Pé. ovšem). Stát má vlastnit minimum a pouze řídit a kontrolovat(finanční úřad,ČNB,životní prostředí apod)kde je minimum peněz co se dělí je minimum korupce.A je to transparentnější .Je to jak s lidskou peněženkou,bude li v ní 50tkč co nakoupíte v hypermarketu vše za jidlo na týden a bude li tam 2tkč. přepočítáte i rohlíky v hlavě aby jich nebylo moc.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 10:04   Citovat  

tak a ted sem težce v kiss me kam se poděla diskuze o tatře???? Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 12:09   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 12:11   Citovat  

Maximus napsal:
http://moto.sport.cz/clanek/181306-kamazy-to-je-uplne-jiny-svet-priznava-mechanik-tatry-martinec.html

no, rusove do toho cpou sileny penize a Tatra s nima stale drzi krok Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 13:15   Citovat  

ale jak už to bývá...tam kde se jede strojově chybí nápady a více se chybuje.Ale ten nepoměr je strašnej...a kde jsou DAFi...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 18:08   Citovat  

Kdyby Čagin neměl okolo sebe ten tým, tak si myslím, že je těžce v prd*li a ty zbývající 3 kamazy taky...ale to je kdyby. Mladej Loprais má mou poklonu, jak s nima tu dobu, co tam vydržel cvičil OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 18:11   Citovat  

Stepa napsal:
Kdyby Čagin neměl okolo sebe ten tým, tak si myslím, že je těžce v prd*li a ty zbývající 3 kamazy taky...ale to je kdyby. Mladej Loprais má mou poklonu, jak s nima tu dobu, co tam vydržel cvičil OK

tady era TATROVEK to byla doba kdy jim vsichni ču Tak to koukám! na zada jako ted kamazum
tudy odkaz
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 19:11   Citovat  

doporučuju zkouknout i další díly je to dobrý škoda 720, pistole CZ, moto ČZ, kontaktní čočky, metro....
až jsem zatlačil slzu jak se dokázalo všechno skopat Bueee

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 10:06   Citovat  

LK7R napsal:
Mám těhotnou ženu

tak to velká gratulace a ať je všechno v cajku

nezbývá než popřát pevné nervy Mrk

Maximus napsal:
ktera nedostane od statu ani orla a mel jsem platit najem 11500

v první řadě mateřská na tři roky je 7 600,- ( jestli si to dobře pamatuju )

a v druhé je opravdu potřeba platit nájem 11 litrů?

navíc nikdo tě nenutí dělat za 20 tis ( i když to nijak špatný peníze nejsou )

to jsou pořád keci ten má to a já nemám nic, ale ruku na srdce, kdo opravdu udělal něco pro to, aby měl víc...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 11:04   Citovat  

Dejf napsal:
v první řadě mateřská na tři roky je 7 600,- ( jestli si to dobře pamatuju )

a v druhé je opravdu potřeba platit nájem 11 litrů?

navíc nikdo tě nenutí dělat za 20 tis ( i když to nijak špatný peníze nejsou )

to jsou pořád keci ten má to a já nemám nic, ale ruku na srdce, kdo opravdu udělal něco pro to, aby měl víc...

hele ty woe co to tu meles za wc pořádnej výtlem

nebudu se tady abslolutne rozepisovat proc platim najem nebo proc beru tolik kolik beru, jenom te uklidnim ze jsem absolutne spokojenej je to dobrý nic mi nechybi mam vsechno a nebrecim tu, precti si vlakno Chápeš! Chápeš!
dal jsem tu priklad, aby bylo videt jak by byli rodiny na tom kdyby nedostavali davky od statu.A ver ze jsou rodiny ktere jsou na tom jeste hur.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 11:09   Citovat  

Maximus napsal:
hele ty woe co to tu meles za wc pořádnej výtlem

nebudu se tady abslolutne rozepisovat proc platim najem nebo proc beru tolik kolik beru, jenom te uklidnim ze jsem absolutne spokojenej je to dobrý nic mi nechybi mam vsechno a nebrecim tu, precti si vlakno Chápeš! Chápeš!
dal jsem tu priklad, aby bylo videt jak by byli rodiny na tom kdyby nedostavali davky od statu.A ver ze jsou rodiny ktere jsou na tom jeste hur.

a ano, dite by mi ten spokojenej zivot hodne narusil, pak bych musel neco v zivote zmenit to je jedine scim souhlasim, ale ta zmena lepe placena prace atd ti nezpadne z nebe, vse ma svuj cas, navic zduraznuju ze kdyz platim nekolik let dane mel by ti stat taky pomoct, bohuzel se kazdy nenarodi do zazobany rodiny kamarade je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 11:39   Citovat  

pánové,nepletme si pojmy...vyděláváš + ukládaš sociálku + platíš daně...
stát se tudíš o tvé peníze stará a ze sociálky vyplácí co má(nepomáhá)
pomáhá tam kde není placeno z příjmu.invalidé a pod.
jinak sociální pojištění a zdravotní pojištění není pojištění,je to obyčejná daň.

a kde jsou tatry bratia?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 11:47   Citovat  

PAKO napsal:
pánové,nepletme si pojmy...vyděláváš + ukládaš sociálku + platíš daně...
stát se tudíš o tvé peníze stará a ze sociálky vyplácí co má(nepomáhá)
pomáhá tam kde není placeno z příjmu.invalidé a pod.
jinak sociální pojištění a zdravotní pojištění není pojištění,je to obyčejná daň.

a kde jsou tatry bratia?

v kontextu treba s Romy bylo, ja platim oni ne, a maji vetsi podporu od statu jakou bych dostal treba ja pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

konec debaty přátele
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 15:39   Citovat  

Maximus napsal:
a ano, dite by mi ten spokojenej zivot hodne narusil, pak bych musel neco v zivote zmenit to je jedine scim souhlasim, ale ta zmena lepe placena prace atd ti nezpadne z nebe, vse ma svuj cas, navic zduraznuju ze kdyz platim nekolik let dane mel by ti stat taky pomoct, bohuzel se kazdy nenarodi do zazobany rodiny kamarade je to dobrý

vklidu, nejses sam.Podle vyzkumu MFCR/CSOB, který se provadel na konci roku, (to je ten vyzkum, pri kterem se Kalousek zhrozil jaka je finacni uroven CR) by 78% nasi populace nevydrzelo pokryt sve zivotni naklady, pri ztrate prijmu, dele nez 3 mesice.A to i presto, ze 39% z nich odklada cast penez na horsi casy.Zbylych 39% nema ani z ceho odkladat, neb ziji od vyplate k vyplate.

Ale zpatky k Tatre.Ona neni ani podporovana, kdyz byl pred cca 2-3 lety nakup hasicskych vozu, tak se nakoupily zahranicni, ale vim ze sem videl video na polygonu kde srovnavaly Tatru s tim novym zazrakem a Tatra byla jasne lepsi (video se mi nedari najit).O podpore v Rally Dakar ani nemluve, kdyby treba nejake predstavenstvo CEZu, dalo 10% sve rocni odmeny na podporu Tatry, tak by Tatra zadupala Kamaz do zeme OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 15:51   Citovat  

kingart napsal:
vklidu, nejses sam.Podle vyzkumu MFCR/CSOB, který se provadel na konci roku, (to je ten vyzkum, pri kterem se Kalousek zhrozil jaka je finacni uroven CR) by 78% nasi populace nevydrzelo pokryt sve zivotni naklady, pri ztrate prijmu, dele nez 3 mesice.A to i presto, ze 39% z nich odklada cast penez na horsi casy.Zbylych 39% nema ani z ceho odkladat, neb ziji od vyplate k vyplate.

Ale zpatky k Tatre.Ona neni ani podporovana, kdyz byl pred cca 2-3 lety nakup hasicskych vozu, tak se nakoupily zahranicni, ale vim ze sem videl video na polygonu kde srovnavaly Tatru s tim novym zazrakem a Tatra byla jasne lepsi (video se mi nedari najit).O podpore v Rally Dakar ani nemluve, kdyby treba nejake predstavenstvo CEZu, dalo 10% sve rocni odmeny na podporu Tatry, tak by Tatra zadupala Kamaz do zeme OK
a mysliš žeby ČEZ 10% obětoval??? ani náhodu řeknou si proč??co z toho budeme mit?? asi tak, v dnešní době nikdo nic zadarmo neudělá, nenadarmo se říka ruka ruku meje ty pro mě to já pro tebe to.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 17:43   Citovat  

sablos napsal:
a mysliš žeby ČEZ 10% obětoval??? ani náhodu řeknou si proč??co z toho budeme mit?? asi tak, v dnešní době nikdo nic zadarmo neudělá, nenadarmo se říka ruka ruku meje ty pro mě to já pro tebe to.

Tipuju, ze Kingart to pouzil ve smyslu prirovnani. Nesmyslne velky premie na jedny strane a nefunkcni dobra znacka (ktere by treba stacila mala injekce) na druhe.

No holt, neni v nicim zajmu, krom fanousku, aby Tatra fungovala, musi probihat poradna globalizace, vsechno do koncernu a pojdme..
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 19:06   Citovat  

Buchtak napsal:
Tipuju, ze Kingart to pouzil ve smyslu prirovnani. Nesmyslne velky premie na jedny strane a nefunkcni dobra znacka (ktere by treba stacila mala injekce) na druhe.

presne tak, kdyby misto 500 milionu na odmenach managmentu, dostali "jen" 450 milionu zmatenej , tak by pani "manageri" hlady neumreli a Tatra by mohla treba vyhravat Dakar :hehe:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 11:14   Citovat  

koukněte třeba na ofiko stránky tatry tudy odkaz
Děs běs hrůza,ty chtěj něco prodávat? Loprajs je zmiňován pouze v historii.
Zkuste někdo najít současnou reklamu na tatru.Myslím TV reklamu,ne fotku s popiskem typu.
a T810 to je výsměch , odkoupené dopracované plány z avie.Která měla koncepci z podvozků V3S tuhé nápravy.Jo není to již 3tunoví speciál...ale 13tuna . Ale proč proboha vojenské auto s tuhou nápravou? že ho mají všichni co nemají tatru(klasickou koncepci)...jízdu v měkých nebo sypkých materiálech to znemožní podstatně dříve.Ochrana hnacího ustrojí pro nápravy je na tom také hůře.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 12:16   Citovat  

Pako: jojo, je to hruza Smutný

Automobilka stara pres 150 let....to se nemuze najit nekdo, kdo do toho nalije penize a vzkirisi jeji slavu? Postavit jeden luxusni sedan, jeden luxusni supersport......pomohlo by to i prodejum nakladaku. Slo by to, staci oprasit projekt MTX . (zajimavost: Jestli ste videli nekdo novej Kanye Westa - jel az z Ameriky, sem do CR, aby ho mohl natocit tady s Tatrou MTX Úsměv )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 14:09   Citovat  

neblbni...krize celého autoprůmyslu a ty chceš aby dělala tatra supersport... to jsou léta vývoje testu a strašně strašně peněz...na osobní auta není vybavená...maloseriovky se nevyplatí při ruční výrobě....
škoda že vedení je tak tupé že nechytne příležitost za pačesy dokud na dakaru auta drží dech s ostatníma a předčí je...
a nestaví na tom prodej....ale proč asi?

majoritní vlastník black river s.r.o

viz obchodní rejstřík

Předmět podnikání:
- pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb zajišťujících jejich řádný provoz
Zapsáno: 16.července 2003
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 14:52   Citovat  

Smutný

mmm, ja vim, no. Ale prijde mi to smutny, obzvlast k jeji bohate historii a spouste prekrasnych a revolucnich aut v minulosti. Nevim, nevim, jestli by si treba americani nechali takhle pohrbit Forda..
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 14:55   Citovat  

Buchtak napsal:
Pako: jojo, je to hruza Smutný

Automobilka stara pres 150 let....to se nemuze najit nekdo, kdo do toho nalije penize a vzkirisi jeji slavu? Postavit jeden luxusni sedan, jeden luxusni supersport......pomohlo by to i prodejum nakladaku. Slo by to, staci oprasit projekt MTX . (zajimavost: Jestli ste videli nekdo novej Kanye Westa - jel az z Ameriky, sem do CR, aby ho mohl natocit tady s Tatrou MTX Úsměv )

jakej přesně videoklip, celkem bych se na to podíval Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 15:53   Citovat  

Odkaz

0:47 a dal Mrk
   Návrat  
3 háčka