Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kupit c5g ako denne auto?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 13:27   Citovat  

Kmóďa napsal:
Snad se necítíš dotčený že ti ohodnotili Civika stejně jako Fabii,Almeru,Focuse ze stejného roku? Víš něco o spolehlivosti těchto aut? Třeba já píšu o spolehlivosti C5g. Tu cenu a bezpečnost nekomentuju. Třeba ty Fabie na téhle ceně možná začínaj tak to asi nebude nic extra

ne to vubec ne. dotcenej se necitim. ja civica nakonec prodavat nebudu. Jenze spolehlivost neni vsechno. pokud s tim autem najedu 60tis. rocne, tak je docela obstojna pravdepodobnost ze to do me nekdo nekde nakouri. a nechapu proc bych to mel riskovat ve starym civicu, kdyz novejsi auta jsou mnohem bezpecnejsi a to i za cenu nizsi spolehlivosti, viz treba focus. Co se tyka fabie, tak ja bych do ni nesel jen proto, ze to auto bude za 50 dost socialni, navic 1,2htp je naprosto tragickej motor, ale co se tyka spolehlivosti a dostupnosti nd, tak s tou neni nejmensi problem. Osobne jsem uvazoval o prodeji civica z duvodu nakupu RS fabie na kterou jsem mel nabidku za hodne zajimavy penize.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 13:40   Citovat  

Takze kdyz to shrneme:

c5g:
- nejede to
- zere to
- rezne to
- kazi se to
- nulova bezpecnost
- praskaji v tom zarovky
- maly vnitrni prostor
- nehodi se na denni uzivani
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 14:29   Citovat  

silenec napsal:
Takze kdyz to shrneme:

c5g:
- nejede to
- zere to
- rezne to
- kazi se to
- nulova bezpecnost
- praskaji v tom zarovky
- maly vnitrni prostor

Velmi šťastný ja mam c5g coupe 4 roky za cely 4 roky sem mel jedinej problem a to byl zanesenej chladic -> koupil sem novej a vymeny oleje filtru jinak sem nic nemusel delat ... je fakt ze ho nemam na denni jezdeni, ale nikdy me to nikde nenechalo Úsměv doporucil bych ho spis mladsim rocnikum a kvuli bezpecnosti bych v tom rodinu vozit nechtel Velmi šťastný, ale na druhou stranu nebezpecny auto bude za tuhle cenu kazdy ... nikdy nevite co se muze stat. S korozi problem je jak u kterejch aut ja mam na lemu dva puchyrky druhej je zdravej. Jestli fabka jede lip jak coupe tak to bych se na ni rad podival Úsměv bavime se o takovych fabiiich za urcenou cenu. Ted uz bych si coupe nekoupil, ale to proto, ze bych chtel vic dveri a vetsi auto. Je v tom celkem zabava i kdyz vykon neni buhvi jakej. Coz u fabie se o zabave neda mluvit Velmi šťastný Velmi šťastný

jako auto na deni jezdeni bych koupil c6.g 1,4 a nebo c7.g
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 15:28  Naposledy upravil ReNo dne 1.2.2011 , 15:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Petura napsal:
to nemyslíš vážně, že ne ? Velmi šťastný

lupo na urovni C8G?

Ano, zduraznil jsem vnitrni prostor = prostor pro posadku vozu. Nebo pockej, moje pritelka se mozna vzadu vyskove do c8g nevejde (191cm). Budu muset nekde vyzkouset. Rozhodne ma v Lupu vice prostoru nez v c7g HaHaaa
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 15:41   Citovat  

ReNo napsal:
Ano, zduraznil jsem vnitrni prostor = prostor pro posadku vozu. Nebo pockej, moje pritelka se mozna vzadu vyskove do c8g nevejde (191cm). Budu muset nekde vyzkouset. Rozhodne ma v Lupu vice prostoru nez v c7g HaHaaa
Kufr nepocitam, ten je v Lupu na nakupy jen OK

změř si teplotu ! Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 15:45   Citovat  

silenec napsal:
Takze kdyz to shrneme:

c5g:
- nejede to
- zere to
- rezne to
- kazi se to
- nulova bezpecnost
- praskaji v tom zarovky
- maly vnitrni prostor

Tohle myslíš vážně a nebo je to legrace? Abych si udělal obrázek
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 15:49   Citovat  

Rom. napsal:
změř si teplotu ! Velmi šťastný

Proc bych mel? Úsměv
V Hondach jezdim odjakziva a znam jejich prostor pro zadni spolujezdce. Neni to nejhorsi, ale vyskove? Absolutne nepouzitelne KO
C5g, C6g, C7g vzadu? Moje partnerka se tam nevejde. V Lupu ma jeste nekolik cm prostoru nad hlavou Hihi
Mluvim tu celou dobu o prostoru pro posadku. Nepocitam sem zavazadlovy prostor! Mozna si zajdi sednout na zadni sedacky do Lupa a budes vice jak prekvapen Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 15:55   Citovat  

hele u mýho c5g 4d vzádu je mista celkem dost, mám 189 cm a když sedim vzádu tak mam nad hlavou místo a když si sednu za řidiče a mam nastavenou sedačku pro sebe u řidiče tam se mi tam normálně vejdou nohy a nemačkam se. takže asi tak, civica mam cca 3 roky a za tu dobu převez tolik věcí kolikrát sem se i divil(třeba jako 17 balíků dlažby či 100cihel) a krom prasklýho spodního čepu a fouklýho těsnění pod hlavou si nestěžuju.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 16:02   Citovat  

sablos napsal:
hele u mýho c5g 4d vzádu je mista celkem dost, mám 189 cm a když sedim vzádu tak mam nad hlavou místo a když si sednu za řidiče a mam nastavenou sedačku pro sebe u řidiče tam se mi tam normálně vejdou nohy a nemačkam se. takže asi tak, civica mam cca 3 roky a za tu dobu převez tolik věcí kolikrát sem se i divil(třeba jako 17 balíků dlažby či 100cihel) a krom prasklýho spodního čepu a fouklýho těsnění pod hlavou si nestěžuju.

Ok, to beru, to jsou 4dvere. Ty jsem v potaz nebral. Tam je situace samozrejme jina OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 16:11   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tohle myslíš vážně a nebo je to legrace? Abych si udělal obrázek

To nejsou moje nazory, jen jsem poskladal nazory jinych pod sebe Úsměv Ja bych to tak spatne nevidel, proste zalezi v jakem stavu auto je a co od neho clovek ocekava...
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 16:17   Citovat  

silenec napsal:
To nejsou moje nazory, jen jsem poskladal nazory jinych pod sebe Úsměv Ja bych to tak spatne nevidel, proste zalezi v jakem stavu auto je a co od neho clovek ocekava...
a hlavně jak se k němu chová Mrk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:05   Citovat  

ad prostor: pokud ho potřebuješ, bereš 4d, 5d, pokud ne, tak 3d, 2d... nečekaně...
ad spolehlivost: nebude to tak špatný jak se tady říká, ale je to jen stroj, takže něco se pokazí vždycky..
ad fabia vs civic 5g: za tyhle peníze 19 let starý auto ? každýho věc, ale za sebe bych to nekupoval, ale asi ani ne fabii.. to jsou za ni zas celkem malý peníze..
za 50 seženeš EK3 C6G v průměrným stavu a nebo 1.4 v libovce... pokud to musí být honda
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:08   Citovat  

ReNo napsal:
Proc bych mel? Úsměv
V Hondach jezdim odjakziva a znam jejich prostor pro zadni spolujezdce. Neni to nejhorsi, ale vyskove? Absolutne nepouzitelne KO
C5g, C6g, C7g vzadu? Moje partnerka se tam nevejde. V Lupu ma jeste nekolik cm prostoru nad hlavou Hihi
Mluvim tu celou dobu o prostoru pro posadku. Nepocitam sem zavazadlovy prostor! Mozna si zajdi sednout na zadni sedacky do Lupa a budes vice jak prekvapen Úsměv

To nevím v jakých Hondách jezdíš ? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:20  Naposledy upravil ReNo dne 1.2.2011 , 17:29, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

hopit napsal:
To nevím v jakých Hondách jezdíš ? Velmi šťastný

Honda Legend Coupe (rok 1991 model)
Honda Civic hatch 5g
Honda Prelude 3g
Honda Civic hatch 6g
Honda Prelude 5g
-----------------
TO jsou moje bevale vozy (ci v rodine)

Dale velmi casto jezdim civic coupe, civic 7g hatch
---------------------------------------------------
Vsude vzadu vyskove mene prostoru nez v Lupu. Nejspise vcetne toho Legenda. Toho jsme meli nekdy v 94, to jsem byl jeste decko a tak nemuzu srovnavat. Honda je placata a to ma svou dan.

Kdo z vas vlastni ci jezdi v Lupu, ze si dovolujete porovnavat?
Toto je na tomto foru famozni, kazdej zna vse nejlepe a pritom sedi doma na zadku.
Opravdu lepsi drzet usta nez tu napsat vlastni zkusenost, bot tady je stejne kazdej druhej nejchytrejsi Velmi šťastný
Crx zde samozrejme komentovat nebudu.
Nezapomente, ze se tu mluvi o vozu za 50 tisic.

Amen.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:22   Citovat  

ReNo napsal:

Kvalitni nemeckej naftak. Vsude Te doveze za par korun, nikde nebudes skrtat, prostorem budes prekvapen (moje lupo je vnitrnim prostorem na urovni c8g). Nebo vydrz a brzo se budou levne bazarove prodavat i nova "mala vozitka" s malym obsahem a turbacem.
Proste kdyz vidim, jak tu hondari resi spotrebu u malych Hond pres 6 litru bena ... to ma setrit penize? HaHaaa

Ale jinak mam Hondu moc rad, jen jeji vyuziti pro denni jezdeni se mi zda naprosto nulove VTEC

Kvalitní nemeckej naftak Cooo??? pořádnej výtlem Poslední byl v MB 123.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:28   Citovat  

hopit napsal:
Kvalitní nemeckej naftak Cooo??? pořádnej výtlem Poslední byl v MB 123.

Timto jsi prokazal sve velkolepe znalosti. Gratuluju Ti Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:30   Citovat  

ReNo napsal:
Honda Legend Coupe (rok 1991 model)
Honda Civic hatch 5g
Honda Prelude 3g
Honda Civic hatch 6g
Honda Prelude 5g
-----------------
TO jsou moje bevale vozy (ci v rodine)

Dale velmi casto jezdim civic coupe, civic 7g hatch
---------------------------------------------------
Vsude vzadu vyskove mene prostoru nez v Lupu. Nejspise vcetne toho Legenda. Toho jsme meli nekdy v 94, to jsem byl jeste decko a tak nemuzu srovnavat. Honda je placata a to ma svou dan.

Kdo z vas vlastni ci jezdi v Lupu, ze si dovolujete porovnavat?
Toto je tomto forum famozni, kazdej zna vse nejlepe a pritom sedi doma na zadku.
Opravdu lepsi drzet usta nez tu napsat vlastni zkusenost, bot tady je stejne kazdej druhej nejchytrejsi Velmi šťastný
Crx zde samozrejme komentovat nebudu.
Nezapomente, ze se tu mluvi o vozu za 50 tisic.

Amen.

Lupo naštěstí nevlastním a doufám že nikdy nebudu Úsměv Místo na zadních sedačkách je v C6G a C7G naprosto dostačující a v případě 7G 5D až nadbytečné Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:36   Citovat  

hopit napsal:
Lupo naštěstí nevlastním a doufám že nikdy nebudu Úsměv Místo na zadních sedačkách je v C6G a C7G naprosto dostačující a v případě 7G 5D až nadbytečné Úsměv

Jojo, i to je mozne.

Ale to pak nejsi hopit ... ale hobbit pořádnej výtlem
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:44   Citovat  

ReNo napsal:
Proc bych mel? Úsměv

čoveče sám mám něco málo přes 190cm a cca 6let zpět, kdy jsem měl první C6G hatch a kamarádi kupovali Oktávky tak se mi smáli co mám za malýho haj*la, ale když jsem je náhodou někam převážel (i na zadních sedadlech) tak se strašně divili kolik je tam místa, že tohle v Oktávce není ani omylem ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:51   Citovat  

Petura napsal:
čoveče sám mám něco málo přes 190cm a cca 6let zpět, kdy jsem měl první C6G hatch a kamarádi kupovali Oktávky tak se mi smáli co mám za malýho haj*la, ale když jsem je náhodou někam převážel (i na zadních sedadlech) tak se strašně divili kolik je tam místa, že tohle v Oktávce není ani omylem ...

Vzadu jsi sedel rovne? Ja mam jen 181 a ani nahodou KO
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:56   Citovat  

Lupem jsem jezdil v pizzerce a OK (moje vyska - 195cm)

na Fabii bych se vykaslal, otec ji mel pucenou, kdyz naboril Citroena a vetsim smejdem jsem snad v zivote nejel. Po vsech strnkach. Nehlede na tu silenou tuctovost.

Jako nej volbu do 50tkc bych videl C6G v ekonomu. Spotreba paradni, look dobrej, bezpecnost mnohem dal, jak C5G. A idealne rv tak 99, i kdyz tam by to uz bylo drazsi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 17:59   Citovat  

ReNo napsal:
Jojo, i to je mozne.

Ale to pak nejsi hopit ... ale hobbit pořádnej výtlem

Já jezdím jen za volantem a tam si ve Streamu ani v Cr-v nestěžuji Úsměv
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:01   Citovat  

ReNo napsal:

Vzadu v C6G se vejdu úplně bez problémů (narozdíl od Octávky jak zaznělo výše). Pro osoby nadprůměrně vysoké (doufám, že se nebudeš zlobit, když tam tvojí partnerku zařadim přátele ) to není to je pravda. Jízdu vzadu v Lupu jsem jednou taky utrpěl, s místem na hlavu problém sice nebyl, zato na nohy to bylo jak v CRX.
   Návrat  
lukasko je teď offline  lukasko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:02   Citovat  

takze..najprv vam dakujem za tolko cennych rad Úsměv
u nas su tie ekonomy trosku drahsie .. ale takymto niecim by som nepohrdol
ekonom

// v lupe som jazdil.. mam 183cm a za mna by si uz teda niekto vysoky nesadol..musim sa popozerat tu na fore..ci nieje nejaka 6g na predaj Úsměv auto by bolo na denne pouzivanie, rocny najazd cca 10 000km.. bol by som rad keby som si s nim trufol sem tam chorvatsko napriklad Úsměv VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:07   Citovat  

No, takoveho ani u nas o moc levnej nesezenes... 1.5tek moc neni, u 1.4 je vyber lepsi.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:09   Citovat  

lukasko napsal:
takze..najprv vam dakujem za tolko cennych rad Úsměv
u nas su tie ekonomy trosku drahsie .. ale takymto niecim by som nepohrdol
ekonom

// v lupe som jazdil.. mam 183cm a za mna by si uz teda niekto vysoky nesadol..musim sa popozerat tu na fore..ci nieje nejaka 6g na predaj Úsměv auto by bolo na denne pouzivanie, rocny najazd cca 10 000km.. bol by som rad keby som si s nim trufol sem tam chorvatsko napriklad Úsměv VTEC

no tak ten vypada naprosto vonave přátele
poface si drzej ceny i u nas, zkus se podivat na predface
   Návrat  
Prochyn je teď offline  Prochyn
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:09   Citovat  

Do fabie bych nesel ani omylem.Jel sem v 1.2htp a v 1.4-bez ohledu na to,ze to nejede je to po vsech strankach strasne nudne auto.Na c5g bych se taky vykaslal(na denni jezdeni!!jako vonavku na leto,proc ne?).Pokud hondu,tak v teto cenove relaci bych volil c6g (1.4 nebo 1.5ekonoma,ktereho muzu z vlastni zkusenosti doporucit:)
Musim se zastat RENA-lupo je nahodou super auticko na denni jezdeni!s 1.2tdi se da jezdit neco malo pres 3 litry nafty,coz je myslim taky slusne lakadlo.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:23   Citovat  

ReNo napsal:

Mám 182cm a vzadu v C5g si sednu rovně a mam nad hlavou pár cm místa. Tak ted nevim jestli věřit co se píše o C5g tady nebo vlastním 7letým zkušenostem pořádnej výtlem
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:33   Citovat  

Reno si asi koupil Maybacha a říká mu Lupo pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2011 , 18:44   Citovat  

Dobre, tak ja jen udelam muj konec na toto tema.

Ja si na denni jezdeni vybral Lupo, nebot je to nizkej obsah (super pojistka). Ma fantastickou spotrebu (mam rekord 2.4L na 100km), je to automat (v Praze bozska vec) a ten vnitrni prostor je opravdu necekanej. Pritom zaparkuju v kazde skvirce (take v Praze dosti zapotrebi). Joo a spousta dilu na nemeckem vrakaci.

Ano, ale nestalo 50t, ve slusnem stavu vyjde na 100. Ale pod 50 se da sehnat slusne 1,4Tdi se spotrebou o litr vyssi.

Ale tech moznosti je mnohem vice. Jen tu ale ctu, ze na denni jezdeni a pritom clovek pocita se spotrebou 6 litru bena a vice.
Za rok jsem ujel 40 000km. Za naftu jsem dal 35 000,-
S "Eko Hondou" bych utratil 70 000,-
Takze ja jen sednu a jedu. Zajedu na pumpu, natankuju za 900, ujedu pres 900km a pritom ani neradim kouř

A kam ja ty usetrene penize dam? No do preludky preci HaHaaa

A koncovka:
Nerikam, ze si maji vsichni koupit Lupo, ale jen, ze existujou mnohem sikovnejsi auta na denni jezdeni. Honda v tomto silne zaostava, alespon tou spotrebou KO
Treba takove BMW 118D a spotreba 4,1 ... auto pekne, slusne velke, bezpecne, a rychle (stovka pod devet) ...

Hondza: v pohode, trosku vyrostla, ale to neni na skodu je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
kupit c5g ako denne auto?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina