Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
silniční pirát na Děčínsku-Audi A6 kombi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:11   Citovat  

crxmann napsal:
já zas tady u nás nepotkám řidiče VW aby jel slušně. Ono státní statistiky o tom mluví dost jasně kdo se považuje za pána silnic že. KO Zase jen prudíš.

no já třeba jezdím slušně Hihi s hondou sem si jinak dával.. bo na to byla dělaná. Teď bych se spíše označil za ECOracera
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:24   Citovat  

mirekparek napsal:
no já třeba jezdím slušně Hihi s hondou sem si jinak dával.. bo na to byla dělaná. Teď bych se spíše označil za ECOracera

já to myslel s nadsázkou. Jen mi přijde že gizmi zase zbytečně píchá do vosího hnízda. Já mám ověřeno že nejhůř jezdí octávky s S ve značce Mrk
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:28   Citovat  

Poláci jezděj hůř, než my ... jen info pro Bullyho ...
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:28   Citovat  

je to o ty povaze cesky - ne o tom v cem jezdi

tenhle stat se riti do zahuby a podle toho se lidi chovaj..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:38   Citovat  

Daver napsal:
Poláci jezděj hůř, než my ... jen info pro Bullyho ...

Polaky ze silnic pochopitelne znam. Jezdi sice jako prasata, ale rozhodne nikoho nevychovavaji, nepoucuji, netrestaji. Mozna se chovaji u sebe v Polsku jako Cesi v Cesku, ale to nevim, nejezdim do Polska.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:42   Citovat  

VlastaFR napsal:
je to o ty povaze cesky - ne o tom v cem jezdi

tenhle stat se riti do zahuby a podle toho se lidi chovaj..

Upresni datum, kdy ten konec Ceska nastane pořádnej výtlem At si stihnou uzit vsichni Je to tam.
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 19:52   Citovat  

Bully napsal:
Upresni datum, kdy ten konec Ceska nastane pořádnej výtlem At si stihnou uzit vsichni Je to tam.

Úsměv nechci to burcovat,ale timhle stylem statniho "podnikani" to nevidim na dlouho - relativne Velmi šťastný a nejsme v tom sami.. popohani Nas priroda

trocha legrace Úsměv
   Návrat  
driveX je teď offline  driveX
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 20:24   Citovat  

To by mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby se ten první rozjel a pak ho sestřelil(autem Velmi šťastný) s tím, že myslel, že se bude střílet?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 20:53   Citovat  

Bully napsal:
Polaky ze silnic pochopitelne znam. Jezdi sice jako prasata, ale rozhodne nikoho nevychovavaji, nepoucuji, netrestaji. Mozna se chovaji u sebe v Polsku jako Cesi v Cesku, ale to nevim, nejezdim do Polska.

Souhlas, jezdí hůř než vepři, ale takové prasárny jako dělají Češi jsem od nich nezažil. V Polsku je to díky jejich koncentraci na tamních cestách fakt o ústa Velmi šťastný
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:02   Citovat  

jednou jsem od svých kolegů z Německa slyšel story o řidičovi, kterej na dálnicích kolem Mnichova jezdil v levým pruhu a když někoho dojel tak do něj zezadu drcnul aby mu uhnul.... Myslím, že lidi jsou všude stejní, zákony ale ne. Myslím, že týpkovi v bílé Audi by se absolutně nic nestalo kdyby ho po incidentu chytli cajti. V tom bude možná ten zakopanej pes. Mimochodem byl jsem v Rumunsku a nic takovýho co u nás jsem tam nezažil (mají i míň rozbitý silnice).
Myslím, že ti, co tu tak srdnatě mluví o vytáhnutí pistole a střelbě v sebeobraně moc dopředu neuvažují a snižují se tím na úroveň bílé Audi -sorry. Doufám že pokud -nedej bože- k takové situaci dojde si aspoň ve zlomku vteřiny uvědomíte jakou máte moc a jak s ní naložíte.
Jezdím občas jako hovado, to přiznám, ovšem bez pistole, bez lepení se na zadek jinýho auta, bez brždění,...a občas i bez blinkrů....ale předjedu a jsem fuč... (já mám nejhorší zkušenost se "školitelama" z Rakouska).
Lidi jako "2222" = žádná novinka na českých silnicích. Lidi jsou prostě pod permanetním tlakem/stresem a občas někdo vybouchne. Všichni jsme viděli film "Volný pád".........
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:18   Citovat  

Jirka79 napsal:
jednou jsem od svých kolegů z Německa slyšel story o řidičovi, kterej na dálnicích kolem Mnichova jezdil v levým pruhu a když někoho dojel tak do něj zezadu drcnul aby mu uhnul.... Myslím, že lidi jsou všude stejní, zákony ale ne. Myslím, že týpkovi v bílé Audi by se absolutně nic nestalo kdyby ho po incidentu chytli cajti. V tom bude možná ten zakopanej pes. Mimochodem byl jsem v Rumunsku a nic takovýho co u nás jsem tam nezažil (mají i míň rozbitý silnice).
Myslím, že ti, co tu tak srdnatě mluví o vytáhnutí pistole a střelbě v sebeobraně moc dopředu neuvažují a snižují se tím na úroveň bílé Audi -sorry. Doufám že pokud -nedej bože- k takové situaci dojde si aspoň ve zlomku vteřiny uvědomíte jakou máte moc a jak s ní naložíte.
Jezdím občas jako hovado, to přiznám, ovšem bez pistole, bez lepení se na zadek jinýho auta, bez brždění,...a občas i bez blinkrů....ale předjedu a jsem fuč... (já mám nejhorší zkušenost se "školitelama" z Rakouska).
Lidi jako "2222" = žádná novinka na českých silnicích. Lidi jsou prostě pod permanetním tlakem/stresem a občas někdo vybouchne. Všichni jsme viděli film "Volný pád".........

Souhlasím, v Rumunsku jsem byl taky a jezdilo se tam fakt v klidu a jak říkáš i ty silnice mají lepší jak my, což je na zamyšlenou to mi hlava nebere Na druhou stranu, pokud člověk sjel z Evropské cesty (tedy něco jako naše mezistátní silnice) a byla ta silnice někde rozbitá, tak to většinou bylo spravený pouze zasypáním makadamem Velmi šťastný Ale týkalo se to spíš silnic vedoucích do hor Úsměv
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:25   Citovat  

Jirka79 napsal:
OK
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 21:59   Citovat  

rotker napsal:
Souhlasím, v Rumunsku jsem byl taky a jezdilo se tam fakt v klidu a jak říkáš i ty silnice mají lepší jak my, což je na zamyšlenou to mi hlava nebere Na druhou stranu, pokud člověk sjel z Evropské cesty (tedy něco jako naše mezistátní silnice) a byla ta silnice někde rozbitá, tak to většinou bylo spravený pouze zasypáním makadamem Velmi šťastný Ale týkalo se to spíš silnic vedoucích do hor Úsměv
mohu podtvrdit, byl sem na dovolený na ukrajině a jakmile sem sjel z mezinárodky tak kvalit ase jen zhoršovala na zapadlých vesnicích bylo jen kamení na cestě taková drt skusim vyhrabat foto, kdy sme jeli z mladou a vyjel sem ze zatáčky a najednou před náma na silnici stádo krav.

PICT0126.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PICT0126.JPG, 1.64 MB

PICT0128.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
PICT0128.JPG, 2.2 MB
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 22:17   Citovat  

offtopic tak už se Děčínský přiznejte kdo má bílou Audi jako wintercar Je to tam.
   Návrat  
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 15:16   Citovat  

Jirka79 napsal: Myslím, že ti, co tu tak srdnatě mluví o vytáhnutí pistole a střelbě v sebeobraně moc dopředu neuvažují a snižují se tím na úroveň bílé Audi -sorry. Doufám že pokud -nedej bože- k takové situaci dojde si aspoň ve zlomku vteřiny uvědomíte jakou máte moc a jak s ní naložíte.

bych te chtel videt kdyby nekdo miril na tebe a tvoji rodinu bezduvodne pistoli tak byz cekal az zacne strilet - ty si mi trochu pako ne? pořádnej výtlem
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 18:05   Citovat  

to nic, to jen nekdo pari GTA :)
   Návrat  
Gulash je teď offline  Gulash
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 11:51   Citovat  

Máme tady další upozornění, především pro řidiče z ostrvska, o5 se jedná o automobil Audi A6 Avant (3T3 7515), tentokrát v černé barvě Mrk(údajně je to podle dostupných info majitel zlatnicví v Místku). Kamarád měl tu čest se s ním včera setkat HaHaaa Nicméně, stál na křižovatce, vedle něj se vecpal právě řidič inkriminovaného vozu. Přičemž kamarád zatáčel s blinkrem doleva, ale jelo plno aut tak čekal. Řidič audi začal ukazoval nějaká gesta na čež samozdřejmě kamarád reagoval stejně Velmi šťastný nasledně na to vystoupil řidič audi ven z vozu, kamarád se rychle zamkl a následovalo kopání do dveří kamarádova auta, ten to vůbec v tu chvíli nepochopil co se děje, poté mu řidič udeřil do skla, naštestí má vždy u sebe foťák, tak si pachatele můžete vychutnat ve fullHD HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 12:02   Citovat  

tak aspon ze ho natocil, snad to poslouzi jako dukaz PCR. Rekni, ze je hned zavolal. Doufam, ze jo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 12:14   Citovat  

tuším, že nevolal. Škoda na autě nebyla na trestní oznámení. Byl by to nejspíš jen přestupek. Navíc na tom videu ani není důkaz o tom, že by do toho auta kopl nebo nějak více udeřil. Ale jakmile budu vědět nový info, rád se o něj podělím!
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 12:21   Citovat  

mel ho tvuj kamarad trefit pifko
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 12:28   Citovat  

Gulash napsal:
tuším, že nevolal. Škoda na autě nebyla na trestní oznámení. Byl by to nejspíš jen přestupek. Navíc na tom videu ani není důkaz o tom, že by do toho auta kopl nebo nějak více udeřil. Ale jakmile budu vědět nový info, rád se o něj podělím!

Obdivuju tvyho kamose, ze zustal sedet v aute, mne vrela krev jen jsem se dival na to video.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 13:02   Citovat  

Tyvoe takovej dědek, dotknul by se auta a zlomil bych o něj ten vytahovací klíč na kola co vozim v autě naštvanej Jako fakt neskutečný takový lidi Tak to valím bulvy

Jako je zvláštní že to je vždycky řidič Audi, na nás taky jeden najížděl taky v A6 Avant ale prozměnu na Plzeňský v Praze, ale byli sme v autě tři a když si toho potom všim když sem se ho chystal zastavit, tak radši zabrzdil a pak se držel dobrejch 200m za náma Velmi šťastný Sem měl na zadních sedačkách kriminálníka Lokyho Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 13:06   Citovat  

Proč na něj taky ukazoval gesta,když se pak zamknul v autě? to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 13:51   Citovat  

hele nwm proč nevylezl nebo proč ukazoval gesta nebo vůbec co na sebe ukazovali? na to sem se ho neptal Mrk
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 13:56   Citovat  

nebudu psat co bych udelal ja, ale napisu jen to ze takovydle buzeranti nemaji na silnici co delat, a jestlize si frajer dovoli uz tohle, nezbyva nic jinyho nez ho chytit za drzu a omlatit mu ji o auto naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 14:26   Citovat  

Já jen že vidím 2 řešení: 1)Když už tedy ukazuju gesta,blikám,troubím,... musím počítat s inzultací,fightem a s auta vylezu

2) Nikoho nevychovávám,nedělám posunky a nemusím tedy vystupovat z auta

Lidí co vylejzaj z auta postupem doby přibývá-již něakou dobu není mír a demokracie ale kapitalismus a boj peněz.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 14:42   Citovat  

No, kapitalismus za to asi tak nemůže, spíš prostředí, kdy se k penězům a určité "moci" dostala řada dementů Úsměv
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 14:48   Citovat  

Minor napsal:
No, kapitalismus za to asi tak nemůže, spíš prostředí, kdy se k penězům a určité "moci" dostala řada dementů Úsměv

OK
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 14:55   Citovat  

Cody napsal:

Lidí co vylejzaj z auta postupem doby přibývá-již něakou dobu není mír a demokracie ale kapitalismus a boj peněz.

Zbytečný vyvolávání další agrese. Žádnej systém za nic nemůže, vše je jen o lidech. Chce to klid. Je to k nevíře, jak prasácky se někteří uměj chovat. Neříkám, že se to povede napoprvé, mě se to tak pětkrát nepovedlo, ale teď už vím, že to nemá cenu. Agrese nesmí vyvolat další agresi, jinak nebude nikdy potlačena.
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2011 , 17:26   Citovat  

pro odlehčení - případ s dobrým koncem .....

No mně se jednou taky s Audi závodníkem zadařilo Úsměv

Žena řídila naši Hondu po hlavní ve městě – klasika dva souběžné pruhy – my byli jako v tom pomalejším …….a z boku z vedlejší (táhlý nájezd) to v plné rychlosti – cca 60 – 70 km/hod proletěl borec v Audi přímo před naším předkem (žena brzdila, lekla se fest ) a on jen tak vesele prosvištěl do rychlého ( souběžného – město ) Dojeli jsme ho po cca 800 m na křižovatce a tam se borec v Audi těžce rozdivočil a posunek za posunkem, klepání na čelo apod……já chtěl vyběhnout, ale na křižovatce to nemá cenu ….navíc odbočoval …… nevadí chce to klid, napsal jsem si jeho SPZ do mobilu a odložil to na neurčito ….stejný město, stejní lidé, stejná auta, chce to jen nezapomenout tu SPZ ….
A co čert nechtěl jedu druhý den dopoledne už sám do centra ( tramvají !!!) a koukám z okna a ona ta Audi pěkně stojí u jedné restaurace, kouknu na mobil a SPZ souhlasí …..no nedalo mi to Úsměv)) vystoupil jsem z tramvaje, vlezu do té restaurace a ona úplně prázdná, doběhl číšník a po mém jednoduchém dotazu na majitele z něho vypadlo, že to je jeho slavná závodní Audi. Já mu jen tak lehce zvýšeným hlasem připomínám, že jsem ten spolujezdec z té Hondy, co tak legračně včera zařízl před křižovatkou a komu že to vlastně vlastně vyhrožoval – manželka by to přece neřešila, to že musí pochopit !!!. A chvílí bylo ticho Úsměv byli jsme tam sami dva, něco viselo ve vzduchu …..že by se mi chtělo se tam válet po podlaze to ne, ale nechat to jen tak sem nechtěl. Koukám na něho a říkám mu, hele my už víme, kdo jsi ty, ale ty vůbec nevíš kdo jsme my. Hádej jak je možné, že Tě druhý den máme ? Přemýšlej !!! A ještě jednou předjedeš takhle prasácky nějakou Hondu, tak druhý den ráno budeš mít tu svoji Audi kompletně poznačenou a jen na dvou kolech – rozumíš ? Borec pokýval hlavou, cosi říkal, že se to už nestane a já zcela vážně odkráčel na tramvaj ….. a mám z toho dodnes dobrý pocit ÚsměvVěřím, že minimálně půlrok žádnou Hondu takhle nepředjel Úsměv) Co kdyby ? Úsměv)

P.S. Tramvají jsem ten rok jel asi 5 x Úsměv)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
silniční pirát na Děčínsku-Audi A6 kombi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina