Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 2.0 TD
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
sebos je teď offline  sebos
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 13:07   Citovat  

ahoj chtěl bych se zeptat jaké kdo máte zušenosti z tímto modelem jedna se mi o model kolem roku vyroby 97
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 13:32   Citovat  

TD nebrat, motor Rover, kvalita nic moc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 13:41   Citovat  

taky by me zajimaly tyto motory od Honda

Třeba v Acco 6g motor 2.0TD (77kw) MA nekdo zkusenosti ? jak to funguje diky přátele
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 13:57   Citovat  

Aliin napsal:
taky by me zajimaly tyto motory od Honda

Třeba v Acco 6g motor 2.0TD (77kw) MA nekdo zkusenosti ? jak to funguje diky přátele

tak to jsou ty stejne v 5ce i v 6ce,oba rover...znamy to ma a taha to pekne...spotreba 5-6l,akorat je to strasnej traktor...
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 14:39   Citovat  

SonnyX napsal:
tak to jsou ty stejne v 5ce i v 6ce,oba rover...znamy to ma a taha to pekne...spotreba 5-6l,akorat je to strasnej traktor...

jo tak... a co spolehlivost ? sou nejaky veci ktery je znamo ze an tom odhazej ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 14:49   Citovat  

motory by meli byt stejne spolehlive jako benzinove ne? jen tam je navic turbo a nižší spotřeba moc tomu nerozumíi mam ted 2.0 acoord 95 a budu ho prodavat a potrebuji neco co nezere deset litru ale je to stejne pohodlne a krasne
   Návrat  
Novio je teď offline  Novio
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 15:13   Citovat  

sebos: No moc bych nepočítal s tím, že TD od Roveru bude stejně spolehlivý jak benzín od Hondy. I v různých recenzích píšou, že starší Accordy a Civicy s těmito motory nebrat. Když chceš Accorda a jezdit levně, tak bych raději pořídil LPG.
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 17:16   Citovat  

Zdar mám ju už 3 rok tak hádam ti budem vediet povedat pravdu/daj konkrétne otázky.
Lebo kecov je to rover neber je odpoved ako od školáka,velmi záleží kto to mal pred tebou a za kolko to ideš kúpit.
Netvrdím že je to úplne super auto a úplne geniálny motor,ale ked si umelci popátraju ako ja tak zistia že povodne to je motor Perkins a kto má šajn čo je motor Perkins,tak drží hubu a krok!
Z motorom nie je problém!problém je zohnaťnapr. hydroštely/v UK do 24hod/vlastna skúsenoť,inak mne to jazdí do 5,5/100priemer leto zima.
Takže kludne otázky sem,alebo ak poznáš uživatela karel.major má ich dost na náhradné diely
   Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 17:58   Citovat  

azael74 napsal:
Zdar mám ju už 3 rok tak hádam ti budem vediet povedat pravdu/daj konkrétne otázky.
Lebo kecov je to rover neber je odpoved ako od školáka,velmi záleží kto to mal pred tebou a za kolko to ideš kúpit.
Netvrdím že je to úplne super auto a úplne geniálny motor,ale ked si umelci popátraju ako ja tak zistia že povodne to je motor Perkins a kto má šajn čo je motor Perkins,tak drží hubu a krok!
Z motorom nie je problém!problém je zohnaťnapr. hydroštely/v UK do 24hod/vlastna skúsenoť,inak mne to jazdí do 5,5/100priemer leto zima.
Takže kludne otázky sem,alebo ak poznáš uživatela karel.major má ich dost na náhradné diely

tiez ma zaujima tato tema podrobnejsie - je to dobrý
mohol by si sa rozpisat viac ...pre 90% ludi je rover engine uplne tabu ...prakticky nie je o nic horsi ako diesle z tej doby , skoda ze sa na nom nepracovalo dalej.
skus napisat na co davat pozor pri kupe a co vsetko treba vymenit pri kupe , co kontrolovat pravidelne alebo co vymienat pravidelne....proste ako ho udrzat spolahlivym ... aj na dlhsie cesty .
som cital ze uz s nim najazdili aj 600.000 km ... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 18:45   Citovat  

na čo si dávat pozor?
motor nie je zložitý,klasika olej v hadici od turba/turbo v ....
cvakajúce hydroštely/zohnat v anglicku/tu som čakal 3 mesiace aj v polsku a nič
mal som potiaže pri štartovaní/vymenili mi v čerpadle čo mohli a to bolo v bosch servis a nič/pri tom čím chladnejšie tak lepšie štartovala,diagnoza štartér!!!!predvstrek si štelujem sám/nie ako frajeri W grup na počítač
inak klasika olej ,filtre a nafta,jedine si uvedomit že motor má liatinový blok a je hooodne vpredu tak jazdí ako kladivo/proste je tažká na predok,má inú prevodovku takže problémy zo synchronami ako u ostatných Hond nemám,Komu vadí zvuk ako traktor nech si dá kolená na uši a krmi 10L/100,moja dcerenka ten zvuk miluje a okamžite pri nom usína lepšie ako v kočíku! Dalšie dotazy? Honda
   Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 18:57   Citovat  

este by si mohol rozpisat orientacne ceny nahradnych dielov...
hydrostely , diesel pumpa , starter atd....
preco si myslis ze ludom to pride nespolahlive ? co tam odchadza najcastejsie ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 19:16   Citovat  

podla info čo sa ku mne dostalo tak po 97 sa dopredali a vraj ani nemali oficialne predávat na uzemi EU,vrajAsi preto že honda servis si s nimi nevedel rady,na tu moju som nemal štastie,ale kedže celý život sa hrám z Tatrovkami tak trpezlivost a chut vysporiadat sa z maniermi staršieho auta mi nechýbajú/konkrétne som pokecal z chalaniskom na pumpe v Martine náhoda zastali tam dva takéto acco a on na to auto ani nesiahol.
Náhradné diely je kapitola sama o sebe,čo stáli hydrošteli nevie,segra žije v anglicku tak mi ich kúpila,štartér som kupil od karel.major a ostatné svojpomocne a kamoš tiež automechanik.
Na čo iné si dávať pozor,vieš že neviem? Odvtedy čo som poriešil ten štartér tak sa v nej nerýpem jazdí a nehnevá,z autom musíš ako zo ženskou ked hnevá z domu...../srandujem možno budem musiet pozriet po zime na pravom ramene silendblok,trochu tam klepká.Ked ju kupuješ tak sa HLAVNE POZRI!!!! na trubieky do zadu,sú uložené v plastovej lište a mne uhnili všetky,aj naftové aj brzdové.Možno preto ten odidený štartér asi to blblo tomu predchádzajúcemu majitelovi.Ale je to celkovo choroba aut z východu,kamoš má tacumu a tomu odišli tiež.Napadá Ta ešte niečo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 19:21   Citovat  

inak mal som ten motor rozhádzaný na stole a to že vydrží 600 000 može byť,lebo črevá sú velmi poctivo robené/takže...perkins power.a polovica vecí čo som na nom robil sa v konečnom dosledku ani robit nemusela,pretože málo kto sa tým to motorom rozumie,radšej povedia to sa nedá,asi tak.Takže motory odchádzajú na ludskú blbost a lenivost.A tie sú ako vesmír-nekonečný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 21:04   Citovat  

takže pokud věnuješ autu dostatečnou péči je to spolehlivé auto což dá pochopitelně rozum. vim jak je prijemný zvuk u 10L na 100 ale tak pěkný vítr v peněžence už není Smutný moje první auto bylo Peugeot 406 1.9 td a to byl teprve traktor každý se tomu smál ale později začal být jedinečný což už je otázka jak moc se do auta investuje bokem jako laděné svody výfukové potrubý tlumič což každý u TD motoru zavrhuje jako debilní nápad a uplně zbytečné věci ale vím co to s tím autem provedlo nemluvě že to bylo vidět na vyším výkonu protože turbu bylo odebráno vícé plynů a také spotřeba šla dolů a dalo se s klidem jezdit na nižší otáčky. nicméně bych se chtěl zeptat jak je to s výkonem maximální rychlost akcelerace při jakých otáčkách se dosahuje výkonu a jaké je spotřeba pokud má člověk chut prohnat písty?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 15:39   Citovat  

výkon/tahá od od spodku pri 1700/1800 zaberá turbo naplno do 3000 poriadne akceleruje potom už to nie také intenzívne /maximálku neriešim ja to mám na vozenie do roboty a spet,každý den tak 100km,nejazdím z lahkou nohou dám mu čo mu patrí ked treba,ale pri predbiehaní z 5/netreba podradovat od 70+ ide ako lokomotíva,len sa nesmieš dívat do zadu,lebo to vyzerá ako ked ide lokomotíva,aj tak sa zmestím do 5,5 či leto či zima,mám zauímavé zistenie že tachometer strašne klame,dal som na to 205/65/15 aj tak pri 90km na tachometri kecá o -5km,inak celkovo tie gumy prospeli správaniu auta,už nejde tak po predku ako hodené kladivo,omnoho lepšie aj po našich slávnych cestách.Je zauímavé že pokial z tým jazdím do 130 pohoda 5,5L ak ju ženiem po dialnici 150/160 tak je to 6,5/7L.Zvažuješ?ak máš na ruke tak skorej asi 6g,hlavne kvoli interieru,tá úžasná imitácia dreva ,ktorú som chcel vymeniť/kašlem na to do roboty je to ok/som to vzdal za tie prachy a čas to nestojí.dokonca som videl,ale to boli belgičania tak mali 6g v tdi a 5dverové!!!!toto mať som max spokojný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 18:06   Citovat  

ano zvažuji ted budu prodávat svojí 2.0 benzín a chtěl bych to auto v dislu mam s dislem dobre skusenosti a toto auto se mi moc liby takže bych chtěl kolem roku 97 nejlépe posledni 98
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 18:50   Citovat  

kolko planujes do toho vrazit? na mobile at je pár pekných kuskov aj 6generáciee,su okolo 1500E a to sa dá/počítaj že ak budeš kupovat 97/98 dopadneš ako ja,kúpiš auto z ktorým sa chodilo za prácou a nik mu nič nedaroval,to moje mal juhoš vo viedni,proste hnus velebnosti,smrdelo od cigariet jak....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 20:04   Citovat  

je jedno tady u nás prodava se v kolíně cena je 45000,- ma najeto 170 vypada docela zachovale do německa si jet pro auto no nvm nechci dopadnout tak ze si koupim vylagrovanou karu co je zvyklá jezdit za 7 Úsměv ale napadlo me polsko max do auta chci dat 50000 cena auta k tomu 10 rozvody olej a filtry gumy se mi na to tady vali jedny zbrusu nové zimáky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 20:18   Citovat  

poviem ti ja mám cez 300 na tacho a nežere mi olej tak si z tým hlavu nelom,povoz sa poskúšaj,a ak je zachovalý a za 45 nerieš,lebo auto z vonka ked k tomu pripočítaš postavenie na značky tak si v wc,tie rozvody to je jasné ,olej treba počkat po zime no a gumy si tam daj poriadne budeš prekvapený aký je to rozdiel oproti pežotu /váha na predok/mal som 309 aj xsaru,otec má už tretiu 605,iba ja som čierna ovca rodiny/ále 3/4litra rozdiel voči maminej fieste /motor je od peugeota 1,4tdci 50kw,nie je vlastne ani rozdiel/ja jej vravím že to má taký fén Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 2.0 TD
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina