Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 117 z 272
Remin je teď offline  Remin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 15:23   Citovat  

kachnacrx napsal:
No ale jaký problém ???? -
Se spínací skřínkou když otočim klíček ta nenaskočí kontrolky,když přizvednu klíček tak to naskočí
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 15:24   Citovat  

PreludeZ napsal:
zvlastni ze ti to tece zrovna tam, je to navrchu prevodovky, netece ti to kolem toho vicka?
Nevim jestli je na vymenu toho tesneni v aute misto, musi se kvuli tomu odpojit razeni, sundat vicko, odjistit a odsrobovat radici palec a vytahnout cela ta hridel ven z prevodovky. Delal jsem to vzdycky na prevodovce venku z auta...

Jestli je funkcni odvetrani to nevim kouknu se. Kolem vicka ne, vypada to ze se to tlaci kolem te gumi a uz pekne dlouho takovejch 7000km to pozoruju. Kape to na manzetu od polosy a ta to rozhazela vsude kolem a to me zmatlo kde se to bere. Kontroloval jsem olej v prevodovce a jeho tam zatim dostatek a je peknej. Takze jak jsem tak pochopil neni to zadna pr...el to vymenit Tak to koukám! no nemam z toho radost protoze to zpusobuje sem tam spatne razeni 2 a 3 rychlostniho stupne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 15:27   Citovat  

Remin napsal:
Se spínací skřínkou když otočim klíček ta nenaskočí kontrolky,když přizvednu klíček tak to naskočí

Stjený problé sem měl na CRX ...doprucuju rozebrat , hlavně to rozebírej pomalu a pamautuj si přesně co jak kde má být , jený smirek , vyčistit kontakty, prohlídnout , zlehka promáznout a smontovat...myslím že budeš mít vyřešeno.
Ríkám ale ROZEBÍREJ TO POMALU A OPATRNĚ !
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 15:53   Citovat  

kachnacrx napsal:
Stjený problé sem měl na CRX ...doprucuju rozebrat , hlavně to rozebírej pomalu a pamautuj si přesně co jak kde má být , jený smirek , vyčistit kontakty, prohlídnout , zlehka promáznout a smontovat...myslím že budeš mít vyřešeno.
Ríkám ale ROZEBÍREJ TO POMALU A OPATRNĚ !
tak já to teda skusim dík za radu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 16:20   Citovat  

Remin napsal:
tak já to teda skusim dík za radu

Hlavně pomalu a opatrně. S chirurgickým kliedem ! pořádnej výtlem Kontakty tam budou určitě jemně opalene, zlehka je jemným smirkem očisti.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 16:32   Citovat  

kachnacrx napsal:
Hlavně pomalu a opatrně. S chirurgickým kliedem ! pořádnej výtlem Kontakty tam budou určitě jemně opalene, zlehka je jemným smirkem očisti.
No tak už asi vim proč mi nejde i centrál jsem se tu dočetl na accordu to měl taky pročistil fachá to tak zítra jdu do toho
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 16:52   Citovat  

Remin napsal:
No tak už asi vim proč mi nejde i centrál jsem se tu dočetl na accordu to měl taky pročistil fachá to tak zítra jdu do toho

kontakty budou opalene ale asi nebude stacit jen ocisteni. Mozna te ceka vymena nebo alespon repasovani, koukni sem na clanek odkaz je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 16:54   Citovat  

Majlou napsal:
Jestli je funkcni odvetrani to nevim kouknu se. Kolem vicka ne, vypada to ze se to tlaci kolem te gumi a uz pekne dlouho takovejch 7000km to pozoruju. Kape to na manzetu od polosy a ta to rozhazela vsude kolem a to me zmatlo kde se to bere. Kontroloval jsem olej v prevodovce a jeho tam zatim dostatek a je peknej. Takze jak jsem tak pochopil neni to zadna pr...el to vymenit Tak to koukám! no nemam z toho radost protoze to zpusobuje sem tam spatne razeni 2 a 3 rychlostniho stupne.

moc slozity to neni, zvladnul bys to urcite ale jen nevim jestli tam je misto na vytahnuti ty radici hridele...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 17:49   Citovat  

PreludeZ napsal:
moc slozity to neni, zvladnul bys to urcite ale jen nevim jestli tam je misto na vytahnuti ty radici hridele...

jen doufam ze ten tesnici krouzek nesezenu jen v Honde Mrk
   Návrat  
Don.pepe je teď offline  Don.pepe
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 18:46   Citovat  

kachnacrx napsal:
Tak to ty si nám ji tady odvezl z Havířova.....

Jo,jo...včera ne-už je to týden..ale teď je moje no.. Cool
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 23:15   Citovat  

Majlou napsal:

jen doufam ze nad jinym nez origo ani nepremyslis Úsměv
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2011 , 23:43   Citovat  

Majlou napsal:
zas tak drahy to neni je to dobrý kdyz vezmes ze to tam budes mit x let dlouho kouř
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 8:56   Citovat  

Prelude napsal:
Odpo se juknu jestli ho nenajdu je to dobrý

Našli moji rádcové čudlíka nebo nenašli moji rádcové čudlíka? HaHaaa
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 19:54   Citovat  

Kluci prosim, prosim.Potrebuju poradit.jak delam tu h22a2 tak jedina vec mi schazi.nevim co je na hlave u vtecoveho ventilu.Nejaka zaslepka nebo neco.na jedne vačce je rozdelovač a na druhe strane u vtecu nejaka zaslepka. Smutný Vubec nevim jak to ma vypadat.Jo a jeste zda ro nekde prodavaj. to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 19:59   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Kluci prosim, prosim.Potrebuju poradit.jak delam tu h22a2 tak jedina vec mi schazi.nevim co je na hlave u vtecoveho ventilu.Nejaka zaslepka nebo neco.na jedne vačce je rozdelovač a na druhe strane u vtecu nejaka zaslepka. Smutný Vubec nevim jak to ma vypadat.Jo a jeste zda ro nekde prodavaj. to mi hlava nebere

tam ma byt takova plastova/gumova zaslepka, ta origo ale po case ztvrdne a pak muze tamtudy tect. Bud se da vyrobit zaslepka s gumovymi o-krouzky nebo sehnat tu origo

origo ma cislo 12513-P30-000 a stoji cca 5-7 USD

neorigo:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 21:35   Citovat  

PreludeZ napsal:
tam ma byt takova plastova/gumova zaslepka, ta origo ale po case ztvrdne a pak muze tamtudy tect. Bud se da vyrobit zaslepka s gumovymi o-krouzky nebo sehnat tu origo

origo ma cislo 12513-P30-000 a stoji cca 5-7 USD

neorigo:
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

dekuju ti mockrat je to dobrý jinak na druhe strane to tesni ten rozdelovac ze.Je na nem tesneni. Úsměv
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 22:51   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:

Jééé skeróza nebolí.Omlouvám se.Zítra to napravím.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 23:00   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
dekuju ti mockrat je to dobrý jinak na druhe strane to tesni ten rozdelovac ze.Je na nem tesneni. Úsměv

jj na rozdelovaci je o-krouzek OK
taky ale obcas tece tudy odkaz
origo cislo je 30110-PA1-732 Úsměv

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:01   Citovat  

Kluci potrebuji doporucit nekoho na vymenu rozvodu s prestavbou toho napinaku na me P5G neb km neuprosne atakujou hranici 100000km Mrk
Pripadne doporucte nejakou znacku rozvo. remene a ten napinak se da sehnat i v cechach a nebo jen dovoz? Mam i moznost si to udelat sam za pomoci znameho co ma servis a Honda za origo vymenu chce cca 12000 prace i dily ale da tam ten normalni napinak a to po zkusenostech co jsem tu cetl nechci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:12   Citovat  

Majlou napsal:
Kluci potrebuji doporucit nekoho na vymenu rozvodu s prestavbou toho napinaku na me P5G neb km neuprosne atakujou hranici 100000km Mrk
Pripadne doporucte nejakou znacku rozvo. remene a ten napinak se da sehnat i v cechach a nebo jen dovoz? Mam i moznost si to udelat sam za pomoci znameho co ma servis a Honda za origo vymenu chce cca 12000 prace i dily ale da tam ten normalni napinak a to po zkusenostech co jsem tu cetl nechci.

Necápu co máte za problém s napínakem.Jednou to tam šikmoocí dali tak tam má asi být...ale záleží na tobě.
Já si sehnal řemeny Contitech , kladky a pumpu myslim rouvile...už si nepamatuji. Celé měš to vyšlo na nějakých 3500 asi. Cio se týká práce tak nikdo nedokázal povolit řemenici , takže holčina šla do servisu Honda . A pokud ti známý učtuuje 12000 se vším ...no nevím , mohl trochu ubrat. Origo díly mi spočítali v Honda na cca asi 5000,- a páce i s ventilama 4700,-.Já tedy paltil pouze práci.
Jinak ted mě nekamenujte , mě byly asi rozvody dělány až 200 tis poprvé. Pokud máš 2.0 P5G tak se nemáš čeho bát--pokud ti nerupne rozvodák v 200km/h tak jen vyměníš řemen a jedeš dál.Origo vodní pumpa pokud tam je tak se mění až u 3 rozvodů---at ti ji skontrolují jestli je ok, neni nutnr ji měnit, to same i kladky, pokud nehučí - není nutné měnit---ale pokud chces mít klid jako já , tak to vyměn vše.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:17   Citovat  

kachnacrx napsal:
Necápu co máte za problém s napínakem.Jednou to tam šikmoocí dali tak tam má asi být...ale záleží na tobě.
Já si sehnal řemeny Contitech , kladky a pumpu myslim rouvile...už si nepamatuji. Celé měš to vyšlo na nějakých 3500 asi. Cio se týká práce tak nikdo nedokázal povolit řemenici , takže holčina šla do servisu Honda . A pokud ti známý učtuuje 12000 se vším ...no nevím , mohl trochu ubrat. Origo díly mi spočítali v Honda na cca asi 5000,- a páce i s ventilama 4700,-.Já tedy paltil pouze práci.
Jinak ted mě nekamenujte , mě byly asi rozvody dělány až 200 tis poprvé. Pokud máš 2.0 P5G tak se nemáš čeho bát--pokud ti nerupne rozvodák v 200km/h tak jen vyměníš řemen a jedeš dál.Origo vodní pumpa pokud tam je tak se mění až u 3 rozvodů---at ti ji skontrolují jestli je ok, neni nutnr ji měnit, to same i kladky, pokud nehučí - není nutné měnit---ale pokud chces mít klid jako já , tak to vyměn vše.

Je to 2.2 Vtec vse bude jeste origo, tak pumpu pokud nebude ko necham a tech 12000 to stoji se vsim v servisu Honda Brno ale to mam trochu z ruky. Rozvody budou delane poprve a necham postelovat ventily.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:25   Citovat  

Majlou napsal:
Je to 2.2 Vtec vse bude jeste origo, tak pumpu pokud nebude ko necham a tech 12000 to stoji se vsim v servisu Honda Brno ale to mam trochu z ruky. Rozvody budou delane poprve a necham postelovat ventily.

ale tech 12 tis je to i s tema dilama potrebyma na konverzi napinaku z hydr na mechanicky ne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:28   Citovat  

Majlou napsal:

Tak pokud se jedná o 2,2 tak to je jiná. F20A4 jde sehnat všude za hubičku. Jestli je to 2,2 tak tam bych nešetřil a vše origo jak má být.Honda Brno jak jsou šikovní nevím , zajed tam a popvídej si s nimi.
Nechci tady dělat nějakou reklamu ale v okolí Brna by měl být myslím človíček "ALIEN" - a co jsem slyšel tak ten prý opravdu umí.Zkus se poptat a sehnat na něj kontakt, jemu bych se to nebál svěřit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:28   Citovat  

PreludeZ napsal:
ale tech 12 tis je to i s tema dilama potrebyma na konverzi napinaku z hydr na mechanicky ne?

Ne to je furt s tim hydr. ale podle me si nechali 2000 rezervu, je to cca 10k az 12k tak pocitam s tou drazsi verzi.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:41   Citovat  

Majlou napsal:
Ne to je furt s tim hydr. ale podle me si nechali 2000 rezervu, je to cca 10k az 12k tak pocitam s tou drazsi verzi.

to snad ne no fuj tak pro info jo origo hydr. napinak se vsim co na nem je stoji 9150,- bez dhp udajne ho menej jen kdyz je spatnej (me zajima kdy to poznaj hehe) a pokud se nemeni tak za rozvody z praci chteji cca 7000,-. To znamena ze pokud chci vse vymenit a zustat u hydr. napinaku ale fungl noveho pro klid duse tak ta sranda vyjde na cca 17000,- Hmm to mi hlava nebere ale zase e pak klid na dalsich 100 000km kouř ale furt je mi z toho na to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:44  Naposledy upravil kachnacrx dne 16.2.2011 , 11:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Majlou napsal:
to snad ne no fuj tak pro info jo origo hydr. napinak se vsim co na nem je stoji 9150,- bez dhp udajne ho menej jen kdyz je spatnej (me zajima kdy to poznaj hehe) a pokud se nemeni tak za rozvody z praci chteji cca 7000,-. To znamena ze pokud chci vse vymenit a zustat u hydr. napinaku ale fungl noveho pro klid duse tak ta sranda vyjde na cca 17000,- Hmm to mi hlava nebere ale zase e pak klid na dalsich 100 000km kouř ale furt je mi z toho na to snad ne

Na to se říká jedno a říkám si to i já..." Platím za to v čem jezdím " pořádnej výtlem pořádnej výtlem jo levné srandy to nejsou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:52   Citovat  

mrgrudge napsal:
Našli moji rádcové čudlíka nebo nenašli moji rádcové čudlíka? HaHaaa

Tak jsem nasel ale bohuzel je bez prepinani Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:57   Citovat  

Majlou napsal:

Pokud mas 2.2 tak doporucuju prestavbu na mechanicke napinani.Na preludepower.com je i manual s origo dilama na prestavbu a dokonce i fotodokumentace co a jak.podivej se.Neni to zadna slozita prace pokud jsi sikovny ale jediny problem je to co psal kachna.REMENICE.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:59   Citovat  

Prelude napsal:
Tak jsem nasel ale bohuzel je bez prepinani Smutný

Jako že v něm není ten rolovací čudlík nebo jaký přepínání myslíš? Nepoplet si čudlík na sklápění světel a na ztlumování světla palubky? Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2011 , 11:59   Citovat  

Majlou napsal:

hele to je zbytecne drahej nesmysl, nech to Aliena (Autoelegance Brno) predelat na mechanicky napinak a mas na vzdycky pokooj za par penez...
Uz se to tu nekolikrat resilo i s fotkama a navodem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina