Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Proč platit členství !?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6

Co mi tento web dal?
Pratele!
31%
 31%  [ 142 ]
Vedomosti!
42%
 42%  [ 191 ]
Usetrilo mi penize!
24%
 24%  [ 112 ]
Nic!
0%
 0%  [ 4 ]
Hlasovalo : 208
Celkem hlasů : 449

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.4.2010 , 23:56   Citovat  

Becky napsal:
tady zjistis VS

dobře Ty OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 8:23   Citovat  

HaHaaa Diky, penízky odeslány. je to dobrý je to dobrý je to dobrý přátele
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2010 , 8:49   Citovat  

CRXMANN napsal:
dobře Ty OK

diky, musime si pomahat přátele
   Návrat  
hellblazer je teď offline  hellblazer
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 12:23   Citovat  

tak jsem konečně taky zaplatil, Honda už mám, vlastně mi i alicante dal slevu jako že na H-C je to dobrý , takže zaplatit členství je i moje morální povinnost. akorát jsem si na to vzpomněl až teď, když jsem platil fakturu za telefon...
   Návrat  
jan.satrapa je teď offline  jan.satrapa
PříspěvekZaslal: 14.5.2010 , 16:05   Citovat  

Zdravim, jelikoz mam uz druhou hondu (drive novou Jazz 2005, ted frv 2007) procital jsem drive tyto stranky. Po te, co jsem se registroval, jsem si rekl, ze zaplatim i clenstvi, protoze jsem se toho hodne dozvedel. Ale co mne nejvice prekvapilo, tak je to, ze ucet hondaclubu je pristupny na internetu. To je super, takze jsem tam nasel i svoje jmeno :o)

to petikilo mne nevytrhne a rad prispeju na chod stranek atd i v budoucnu

honza
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 19:23   Citovat  

K čemu mi byl poslední týden honda-club:

Při pokukování po novém rodinném vozítku jsem narazil na jednoho Accorda...

Mattik mi prověřil servisní historii a odhad,co se asi opravovalo (většinu trefil),
Petr Vošický mi dal kontakt na servismana,který mi řekl podrobnosti k servisním záznamům. Bohužel mi majitel po telefonu majitel oznámil,že si Accorda včera někdo odvezl. Zavolal jsem Petrovi Vosšickému,který byl zvědavý, že mám smůlu,ale za pár hodin mi volá Petr,že mu volal servisák, se kterým jsem mluvil, že Accord je u nich na protiúčet a jestli mám zájem, ať přijedu.
Znalec Accordů 7g 2.4 Alicante přijel z Plzně do Kolína,aby mi pomohl s prohlídkou.
A Sweet_Acid pracuje na pojistné smlouvě... Je to tam.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.5.2010 , 19:36   Citovat  

hellblazer napsal:
tak jsem konečně taky zaplatil, Honda už mám, vlastně mi i alicante dal slevu jako že na H-C je to dobrý , takže zaplatit členství je i moje morální povinnost. akorát jsem si na to vzpomněl až teď, když jsem platil fakturu za telefon...
víc takovýh lidí, ty penize jdou na chod klubu a za ty s pak užjem na HONDAYi a spoustou jiných výhod.
   Návrat  
ZSJ je teď offline  ZSJ
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 20:09   Citovat  

jak uplatnit slevu v auto kelly když kontaktní mail neexistuje? nebo mě to aspoň automaticky poslal sezver autokelly Se stydím
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 20:45   Citovat  

Když kupuješ na prodejně, tak před platbou řekneš, že to chceš na HC. Když objednáváš přes net, s odběrem na pobočce, tak to musíš napsat do objednávky, jinak ti musí udělat novou fakturu na prodejně. Jak to je s dobírkou netuším.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 20:52   Citovat  

ZSJ napsal:
jak uplatnit slevu v auto kelly když kontaktní mail neexistuje? nebo mě to aspoň automaticky poslal sezver autokelly Se stydím

JJ..na prodejne jim reknes ze to chces na H-C a daj ti to se slevou po predlozeni karticky.. je to dobrý kdz tam zavolas tak ti primo po telefonu sdeli koncovou cenu po sleve abys vedel na kolik te ta dana vec vyjde driv nez objednas
   Návrat  
ZSJ je teď offline  ZSJ
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 21:11   Citovat  

moc dík OK
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 21:26   Citovat  

CRXMANN napsal:
panečku to je přístup OK
ja taky rad podporim tohle Honda zlo HaHaaa akorad nechci vypadat natvrdle ale kolik a kam poslat prispevek? Se stydím
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 21:30   Citovat  

prelude2.0i napsal:
ja taky rad podporim tohle Honda zlo HaHaaa akorad nechci vypadat natvrdle ale kolik a kam poslat prispevek? Se stydím

Proč být členem?

Členové sdružení svým příspěvkem podporují činnost sdružení a tím také pomáhají vytvářet hodnotnější zázemí pro komunitu soustředěnou nejen kolem stránek H-C.cz, ale i v široké veřejnosti uznávající značku Honda. Například eshop by bez podpory členů nebyl schopen nakupovat zboží, největší sraz HONDAy by nedokázal růst a koneckonců i tyto stránky by se asi potýkali s potížemi.

Co musím splňovat?
Členové sdružení se musí řídit platnými stanovami .

Jak se stanu členem?

Nejdříve se registrovat na stránkách tudy odkaz Mít pravdivě vyplněny osobní informace v sekci "Registrační údaje pro členy občanského sdružení" a následně zaplatit roční členský příspěvek (podrobnosti obdržíš emailem po registraci)

Jak zjistím svůj variabilní symbol pro zaplacení?
Při registraci dostaneš email, ve kterém jsou všechny potřebné údaje. Dále svůj variabilní symbol naleznete ve svém profilu po přihlášení
tudy odkaz

vytazeno z podminek přátele

Clenstvi 500kc na kalendarni rok
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2010 , 21:59   Citovat  

Hlavator napsal:

Proč být členem?

Členové sdružení svým příspěvkem podporují činnost sdružení a tím také pomáhají vytvářet hodnotnější zázemí pro komunitu soustředěnou nejen kolem stránek H-C.cz, ale i v široké veřejnosti uznávající značku Honda. Například eshop by bez podpory členů nebyl schopen nakupovat zboží, největší sraz HONDAy by nedokázal růst a koneckonců i tyto stránky by se asi potýkali s potížemi.

Co musím splňovat?
Členové sdružení se musí řídit platnými stanovami .

Jak se stanu členem?

Nejdříve se registrovat na stránkách tudy odkaz Mít pravdivě vyplněny osobní informace v sekci "Registrační údaje pro členy občanského sdružení" a následně zaplatit roční členský příspěvek (podrobnosti obdržíš emailem po registraci)

Jak zjistím svůj variabilní symbol pro zaplacení?
Při registraci dostaneš email, ve kterém jsou všechny potřebné údaje. Dále svůj variabilní symbol naleznete ve svém profilu po přihlášení
tudy odkaz

vytazeno z podminek přátele

Clenstvi 500kc na kalendarni rok

HaHaaa OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 7:14   Citovat  

tak taky konecne zacalovano... pozde ale prece
   Návrat  
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:56   Citovat  

tak dneska jsem úspěšně na druhý pokus vyplnil složenku a poslal peníze Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 19:10   Citovat  

.:Generic:. napsal:
tak dneska jsem úspěšně na druhý pokus vyplnil složenku a poslal peníze Honda

HaHaaa OK OK
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2010 , 23:31   Citovat  

Díky komunitě H-C, přispěvovatelům na fórum a všem ochotným Honda lidičkám, za to, že:

- celý rok a půl, co mám Civica, mi dodávají kuráž si věci v autě řešit podomácku bez účasti drahých servisů
- se s nimi dá bez potíží obchodovat, ceny lidové, domluva perfektní, dodací lhůty luxusní
- vždycky ochotně a odborně poradí, snaží se maximálně pomoct, co to jde
- moje auto pořád ještě jezdí a má se čile xvětu Úsměv
- jsem si k té značce prostě vytvořil vztah a když jdu někde pěšky a vidím Honda , hned ožiju a instinktivně mávnu a kdybych měl baterku, bliknu dálkovkama Velmi šťastný

Nebýt H-C, už bych musel ze svého platit obrovské pálky za zadní sklo, kapotu, dvě boční okna, servis palivového relé (propájeno doma, funguje Úsměv), servis spojky (odvzdušněno, funguje), výměny oleje, filtrů, svíček, destiček a vlastně spoustu dalších drobností, které ani nemá skoro smysl jednotlivě vypisovat, ale dohromady tvoří celek mého japonského plechového miláčka. Prostě DÍKY a z příští (no dobře, možná přespříští) výplaty posílám členský příspěvek! Úsměv

btw, proč mi přijde, že žádná jiná značka nemá takhle soudržnou komunitu?
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 8:06   Citovat  

A a a a vo tom to jeeeee je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2010 , 10:54   Citovat  

tak dnes jsem byl v auuto kelly

ofiko ceny

světla na golfa cena 2x1200,-
žárovky 4x70,-
olej 350,-

cena cca 3000,- po slevě na H-C 2300,-

členství bohatě zaplaceno H+ . a nutno říct, že to nebylo moje první využití členství, ať u kelly, nebo jinde
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 10:24   Citovat  

Mozna by chtelo ozivit tenhle thread...

Osobne si myslim,ze pri tom kolik je tu registrovanych clenu a pristupu by se mela vyrazne zvysit platebni moralka tak aby masu neplaticich tady na foru nesponzorovala jen hrstka nadsencu kteri jsou ochotni obetovat cca 15L benzinu a zaplatit tak clensky prispevek 500kc/rok!
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 10:30   Citovat  

No, je to necelá 1,40 Kč denně.
Kuřák by si musel odpustit asi půl cigarety denně (může to kompenzovat lepším dokuřováním až do konce), pivař pak jedno levné lahvové pivo týdně.
A jak už jsem kdysi psal, platím ne kvůli tomu, abych dostával výhody, ale aby tahle komunita vůbec mohla existovat a provozovat vlastní stránky.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 10:46   Citovat  

Minor napsal:
No, je to necelá 1,40 Kč denně.
Kuřák by si musel odpustit asi půl cigarety denně (může to kompenzovat lepším dokuřováním až do konce), pivař pak jedno levné lahvové pivo týdně.
A jak už jsem kdysi psal, platím ne kvůli tomu, abych dostával výhody, ale aby tahle komunita vůbec mohla existovat a provozovat vlastní stránky.

I ja platim ze stejneho duvodu..prisel sem pred 3roky kdy sem koupil 1.civu a potreboval sem rady..v tu dobu me zaujalo jakym zpusobem se tu lidi k sobe chovaji,jak si pomahaji a jak dokazi drzet pri sobe..venku se pozdravit v autech,delat srazy, akce,pomoci si vyhodnyma cenama pri rozprodeji dilu atd..proste jedna velka rodina...uz tenkrat sem zaplatil clenstvi..prislo mi to jako vec,ktera je samozrejma a ktera za to stoji..leta bezi a nvm o kolik vic lidi zacalo od tehdy platit,ale porad si myslim,ze je to vic nez malo vzhledem k tomu kolik je tu registrovanych

Vymluvy typu,ze je 500kc moc jsou podle me trapne..pokud platim benzin do auta,servis,stk,pojistku a nvm co jeste tak si muzu proste dovolit utratit i tolik penez ktere predstavuji 15L benzinu a venovat to na chod fora kam vetsina vleze min 1 denne..spis,ale vicekrat Mrk

lidi kteri tohle pro nas delaji to delaji zadarmo..kazdy se muze podivat na ucet klubu..zda se mi,ze finance tady jsou snad jedine transparentni v tomhle state kde se jen krade HaHaaa Mozna by chtelo si popremyslet jestli mi tahle komunita za tech par penez rocne stoji a nebo budu dal jen parazit, ktery se veze na vlne s ostatnima a vyuzivam toho,ze par lidi plati abych i ja mel tohle forum! Nejde mi o to kastovat lidi..jde mi o to aby se lidi nevymlouvali,ze nemaji..aby se podivali do zrcadla a spis si priznali platit nechci protoze vlastne nemusim meetallll

o vyhodach to tak moc neni i kdyz nekterym jen sleva v Kellyne usetri tech 500kc 4krat rocne..protoze se podivejme jak stary je vozovy park co tu mame a kolik asi narveme do udrzby a oprav Velmi šťastný

Becky napsal:
vsak ty to zaplatis je to dobrý

Se stydím
4.rok zaplacen, ale urcite bych uvital aby lidi uz otevreli oci a zacali se podilet s nama ostatnima na tom aby sme tohle forum udrzeli v chodu a mohli si dal navzajem pomahat Chápeš!
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 11:20   Citovat  

Máš svatou pravdu. Taky si myslím, že nejde vysloveně o problém finanční, ale spíš o pořadí priorit. Většina z nás je zvyklá, že když něco může mít "zadara", nebude za to přece platit.
Nemám rád silová řešení a nejsem si jistý, jestli by nějaká omezení pro neplatící přinesla kýžený efekt.
Dávám přednost působení pozitivních příkladů, ale je fakt, že ani to nemusí přinést kýžený efekt:)
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 11:41   Citovat  

Ač mam nyní bmw,tak stále ve stodole čeká crx na renovaci....
Bohůžel zatím nebyl čas a přiznám se ani chuť s tím pohnout Tak to valím bulvy

Příspěvek sem zaplaťil už po druhé a hodlám pokračovat kouř

Jen bych chtěl podotknout,že argumenty jsem student,mě vždy rozesmějí.
Protože když sem si pořídil crx,tak sem také byl student a auto sem si postavil(složil) ze dvou crx a každou korunu šetřil na další upgrade....
Ano,nechodil sem na disco a do hospody na to slavné ,,jdeme na jedno",ale já sám sem chtěl investovat do auta,tak sem to musel překousnout a kdybych mohl zpět=>tak bych neměnil OK

Honda je moje srdcovka a pokud sem měl problém,tak na H-C nebo případně od minora na crx-honda.info,vždy našel/dostal odpověd H+ je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 11:53   Citovat  

za mě rozdělit členství na části jak psal 666 platinum gold silver.každý by měl možnost něčim přispět a udělat tim i něco pro sebe pač rada jedná o zvýšení podpory krajských srazů ne jen Hondaye.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 11:55   Citovat  

Na druhou stranu s tim co ted klub ma neudela diru do sveta..prave proto aby mohlo dojit k upgrade je potreba aby lidi zacali platit a pochopili,ze to nedelaji je pro sebe ale pro nas vsechny a to nejen tim,ze pojede forum..je to vsechno se vsim spojene..bez penez v tehle dobe neudelas nic Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 11:58   Citovat  

Hlavator napsal:
Na druhou stranu s tim co ted klub ma neudela diru do sveta..prave proto aby mohlo dojit k upgrade je potreba aby lidi zacali platit a pochopili,ze to nedelaji je pro sebe ale pro nas vsechny a to nejen tim,ze pojede forum..je to vsechno se vsim spojene..bez penez v tehle dobe neudelas nic Tak to valím bulvy
v tomhle se lid musí zamyslet co pro něj udělal klub a co oni pro něj.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:02   Citovat  

sablos napsal:
v tomhle se lid musí zamyslet co pro něj udělal klub a co oni pro něj.

je zajmave,ze treba mi dva sme tu stejne dlouho a kazdy rok sme prispeli poplatkem..a sou tu nekteri kteri sou tady asi i dele..ke vsemu maji co rict a sou tu neustale a presto nemaji potrebu prispevek zaplatit..tam bude asi neco spatne to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:04   Citovat  

sablos napsal:
za mě rozdělit členství na části jak psal 666 platinum gold silver.každý by měl možnost něčim přispět a udělat tim i něco pro sebe pač rada jedná o zvýšení podpory krajských srazů ne jen Hondaye.

No ale pak musíš nějak rozdělit výhody, udělat administraci apod. - na tom to zatím ztroskotalo (a u mě taky na mírnou nelibost vůči kastám.. Se stydím ). O podporu srazů jsme se už snažili (srazu Prelud klub platil letiště), chtěli jsme podpořit i Vyškov,co dělal Henges,ale tam to nějak zkrachovalo... Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Proč platit členství !?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina