Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Proč platit členství !?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6

Co mi tento web dal?
Pratele!
31%
 31%  [ 142 ]
Vedomosti!
42%
 42%  [ 191 ]
Usetrilo mi penize!
24%
 24%  [ 112 ]
Nic!
0%
 0%  [ 4 ]
Hlasovalo : 208
Celkem hlasů : 449

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:06   Citovat  

Hlavator napsal:
Na druhou stranu s tim co ted klub ma neudela diru do sveta..prave proto aby mohlo dojit k upgrade je potreba aby lidi zacali platit a pochopili,ze to nedelaji je pro sebe ale pro nas vsechny a to nejen tim,ze pojede forum..je to vsechno se vsim spojene..bez penez v tehle dobe neudelas nic Tak to valím bulvy

No bylo hůř... Teď se to zlepšuje a i HD se rok od roku lepší,pokud jde o atrakce atd... Mrk Ale víc vaty neuškodí... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:06   Citovat  

Hlavator napsal:
Mozna by chtelo ozivit tenhle thread...

Osobne si myslim,ze pri tom kolik je tu registrovanych clenu a pristupu by se mela vyrazne zvysit platebni moralka tak aby masu neplaticich tady na foru nesponzorovala jen hrstka nadsencu kteri jsou ochotni obetovat cca 15L benzinu a zaplatit tak clensky prispevek 500kc/rok!

vzdyt je to i jen pulka nakupniho kosiku nebo jeden obed ve dvou... nechapu ze to clovek jednou rocne neobetuje Ble
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:07   Citovat  

Hlavator napsal:
je zajmave,ze treba mi dva sme tu stejne dlouho a kazdy rok sme prispeli poplatkem..a sou tu nekteri kteri sou tady asi i dele..ke vsemu maji co rict a sou tu neustale a presto nemaji potrebu prispevek zaplatit..tam bude asi neco spatne to mi hlava nebere
proč by přispívali když nemusí??? je to myšlení většiny lidí, ja i když jsem nemusel platit tak jsem přispěl koupil sem hondu a chtěl jsem někam patřit a tim jsem to jaksi dal najevo, slevy apod věci nepočítam ale hlavně je zde spooooousta fajn lidí co poradí a hlavně pokecame třeba na srazech atak a o tom to celý je. i když ted nemam práci tak ušetřim na dávce z prácaku a to 500 pošlu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:09   Citovat  

sablos napsal:
proč by přispívali když nemusí??? je to myšlení většiny lidí, ja i když jsem nemusel platit tak jsem přispěl koupil sem hondu a chtěl jsem někam patřit a tim jsem to jaksi dal najevo, slevy apod věci nepočítam ale hlavně je zde spooooousta fajn lidí co poradí a hlavně pokecame třeba na srazech atak a o tom to celý je. i když ted nemam práci tak ušetřim na dávce z prácaku a to 500 pošlu.

Jo, to je bohužel přístup hodně lidí... A občas by ses divil jaká auta ty lidi mají...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:11   Citovat  

Jsem tu teprve rok a pár měsíců a i přes to jsem již zaplatil členství za dva roky a to z toho důvodu že sem tady získal spoustu cenejch rad za který bych zaplatil díky nevědomosti servisum desetitisíce. Než sem objevil H-C tak sem ani nevěděl že na autě jsou věci jako čepy, nevěděl jsem ani jak se mění na autě sání a teď už si dokážu skoro všechno udělat doma sám a co nedokážu, tak mi s tim tady kamarádi z fora ochotně pomůžou, viz. třeba Loky666 bez kterýho bych doteď neměl asi podvozek na autě, nebo Tomášek bez kterýho bych vlastně ani ten podvozek neměl, protože ta cena za něj, byla víceméně směšná. V AK jsem si nakoupil díky členský slevě spoustu nářadí i dílů a ušetřil sem hodně tisíc a to jen za cenu 500,-

Ale jako řeči tipu jsem student kterej nemá ani 500,- aby podpořil chod fora a přitom si koupí CRX a má prachy na jeho tunění viz. třeba Redy mě fakt jen rozesmívaj Tak to valím bulvy
Taky sem byl student a do školy sem jezdil autem a byl sem jako většina studentů a auto sem si tunil a to bez peněz nejde, tak mi netvrďte že místo nějakýho tuningu jeden měsíc nemůžete dát tu směšnou částku jako příspěvek na tuhle meku znalostí Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:13   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, to je bohužel přístup hodně lidí... A občas by ses divil jaká auta ty lidi mají...
jo dokážu si to představit, takže asi jako když si socialně nepřizpůsobivi občané z řetízkama ze zlata jedou v MB na socilku pro příspěvky pač "nic" nemaj.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:17   Citovat  

sablos napsal:
jo dokážu si to představit, takže asi jako když si socialně nepřizpůsobivi občané z řetízkama ze zlata jedou v MB na socilku pro příspěvky pač "nic" nemaj.

jak bys tyhle lidi nazval..ja myslim slovo PARAZIT je nejvystiznejsi..ted se nechci nikoho tady dotknout..jen sem to pojmenoval kuky kuk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 12:26   Citovat  

Hlavator napsal:
jak bys tyhle lidi nazval..ja myslim slovo PARAZIT je nejvystiznejsi..ted se nechci nikoho tady dotknout..jen sem to pojmenoval kuky kuk

u některých jedinců obzvláště těch, kteří tento web zneužívají k rozjíždění kšeftů se jiné slovo použít opravdu nedá.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 13:00   Citovat  

Hlavator napsal:
je zajmave,ze treba mi dva sme tu stejne dlouho a kazdy rok sme prispeli poplatkem..a sou tu nekteri kteri sou tady asi i dele..ke vsemu maji co rict a sou tu neustale a presto nemaji potrebu prispevek zaplatit..tam bude asi neco spatne to mi hlava nebere

Ano, já mám třeba zaplacený příspěvek teprve první rok, přesto si nemyslím, že je u mě něco špatně... člověk k tomu může mít i "neviditelné" důvody, ale je prostě třeba s tím něco udělat, nebo se to celkově rozpadne...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 13:09   Citovat  

Dany napsal:
Ano, já mám třeba zaplacený příspěvek teprve první rok, přesto si nemyslím, že je u mě něco špatně... člověk k tomu může mít i "neviditelné" důvody, ale je prostě třeba s tím něco udělat, nebo se to celkově rozpadne...

ano..myslim,ze je nutne zvysit prijem pro klub.. OK ja ted treba nemam taky na kredit na mobilu a presto sem dnes 500 poslal Úsměv z principu

take sem pro cestne clenstvi pro ty,kteri foru neco prinaseji..moderatori a spousta jinych by myslim platit fakt nemusela..protoze sou opravdovym prinosem ..ten zbytek by se mel zamyslet Tak to valím bulvy a snad oziveni threadu k tomu povede aspn u nekterych..pripadne se tu zrodi napady jak to realizovat OK
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 12:04   Citovat  

Jenom dotaz vím že od 1.5.2011 již platí nová pravidla pro různé druhy členství. Jenom jsem si udělal takovou malou statistiku:
OD 1.4.2011 DO 31.4.2011 (kdy bylo vše volné) bylo v Honda dnes dáno 445 fotek
OD 1.5.2011 do 13.5.2011 (placené) je pouze za půl měsíce 67 fotek Tak to koukám!

I tak se mi zdá že je málo příspěvků. Dřív jsem sem chodil často a furt jsem něco četl a byl jsem rád, že to stíhám číst Velmi šťastný a teď se tu ukážu jednou za 2 dny a během hoďky mám vše shlédnuto a přečteno.

Za placení členství a mít výhody jsem pro, ale zdá se mi že ten web (club) od 1.5.2011 nějak upadl - je to možné (viz ty fotky pochybuji ze za půl měsíce tam někdo dohází 400 fotek) přátele
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 12:06   Citovat  

Dutch napsal:
Jenom dotaz vím že od 1.5.2011 již platí nová pravidla pro různé druhy členství. Jenom jsem si udělal takovou malou statistiku:
OD 1.5.2011 do 13.5.2011 (placené) je pouze za půl měsíce 67 fotek Tak to koukám!

I tak se mi zdá že je málo příspěvků. Dřív jsem sem chodil často a furt jsem něco četl a byl jsem rád, že to stíhám číst Velmi šťastný a teď se tu ukážu jednou za 2 dny a během hoďky mám vše shlédnuto a přečteno.

Za placení členství a mít výhody jsem pro, ale zdá se mi že ten web (club) od 1.5.2011 nějak upadl - je to možné (viz ty fotky pochybuji ze za půl měsíce tam někdo dohází 400 fotek) přátele

témata fungují normálně dále, přispívá se do témat také stále a to, že jsou fotky v H-dnes déle než hodinu než je někdo zaspamuje je myslím jedině plus přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 12:15   Citovat  

Dutch napsal:

Nestíhám sem už tolik psát no... HaHaaa

Já naopak s povděkem kvituji,že docela ubylo krávovinových příspěvků a jsou spíš ty,které se aut týkají. Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 12:22  Naposledy upravil M@jk dne 13.5.2011 , 13:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dutch napsal:

I tak se mi zdá že je málo příspěvků. Dřív jsem sem chodil často a furt jsem něco četl a byl jsem rád, než to stíhám číst Velmi šťastný a teď se tu ukážu jednou za 2 dny a během hoďky mám vše shlédnuto a přečteno.

Dutchi,
to je jedině dobře, že funkcionalita navíc, kterou honda-dnes je, konečně plní svoji funkci a fotky vydrží "na očích" déle, že pár sekund či minut. No témata jsou vidět, lidé přispívají. Možné ne tolik, ale to je též dobře, neboť se nemnoží to, po čem dost lidí volalo, a to hovadiny a blbosti. Konečně, když něco hledám, je to jednodušší, plno témat se ani nezakládá - dost se čistí od zbytečných komentů, přibyly sekce, kde se dá ztenčit vlákno i o několik stran komentů, které si auto nepřeje. Takže v tom to je. Dle mého jedině dobře. Aspon nemusíš číst zbytečnosti a věnovat tomu zbytečně moc času. To je myslím přínosem. I přesto tu budou úchylové, kteří na tom sedí od 20-2h - jako já. Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 12:30   Citovat  

Dutch : mě to přijde fajn, Začíná se kecat v tématech, nezakládají se nová a díky tomu člověk může i odpustit sem tam nějaký neautomobilový topic, prtože toho není moře.

Ale určitě bude zajímavé vyhodnotit to na konci měsíce OK
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 14:46   Citovat  

Ok, uvidíme dál jak to půjde. Pravě že jsem byl na tom stejně jako M@jk a to na H-C i 3 (i více Se stydím ) hodiny denně a teď už nemám co číst. No nic uvidíme jak to půjde dál ale určitě jsem pro co psal crxmann udělat na konci května vyhodnocení (srovnání) dubna a května je to dobrý
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 14:50   Citovat  

Dutch napsal:
Ok, uvidíme dál jak to půjde. Pravě že jsem byl na tom stejně jako M@jk a to na H-C i 3 (i více Se stydím ) hodiny denně a teď už nemám co číst. No nic uvidíme jak to půjde dál ale určitě jsem pro co psal crxmann udělat na konci května vyhodnocení (srovnání) dubna a května je to dobrý

A není to spíš tím, že Hondy nejsou takový křápy, takže tu není tolik věcí k řešení?Úsměv Anebo všichni čučej na hokej:-)
Mimochodem počet členů stále stoupá a teď začíná jít nahoru i webové.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 11:01   Citovat  

cheerion napsal:
A není to spíš tím, že Hondy nejsou takový křápy, takže tu není tolik věcí k řešení?Úsměv Anebo všichni čučej na hokej:-)
Mimochodem počet členů stále stoupá a teď začíná jít nahoru i webové.

Ahoj Šári,
já bych to právě připsal za vinu šampionátu, ale to může udělat Sopta či 665+1 kolik lidí tu bylo v daném období. Myslím ale, že šampionát velkou měrou přispěl k úbytku aktivity Úsměv
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 11:17   Citovat  

PODLE ME BYLO ZPOPLATNIT H DNES TROCHU PREHMAT,,,CLENSTVI ZAPLATILO NEVIM 10% KLUBU?? ,,,ALE V H DNES JDE O TO CO KDO POTKAL ZA KRASKU ATD,,,JA TREBA VYFOTIL NSX BILE A NEMOHL JSEM SE S VAMI O TU KRASU PODELIT,,,,MYSLIM ZE TIMHLE SE PRIPRAVUJEM O MOC PEKNE KOUSKY/FOTKY CO LIDI VYFOTI NA SVYCH CESTACH, ATD.,, NERIKAM ZE TO BYLO DOST PREPLNENE ZE FOTKA NA ZDI VYDRZELA PAR HODIN NEKDY ANI TO NE,,,ALE DYT ON SI KAZDY TU SLOZKU H DNES OTEVRE A PODIVA SE NA TO CO CHCE,,,, JE TO JEN MUJ NAZOR ,,,ALE H DNES BY MELO ZUSTAT PRO VSECHNY ZADARMO SAMI SE TI PRIPRAVUJEM A ZAJIMAVE FOTKY ,,,,, Bueee H+ H+
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 11:42   Citovat  

KingsKiller napsal:
PODLE ME BYLO ZPOPLATNIT H DNES TROCHU PREHMAT,,,CLENSTVI ZAPLATILO NEVIM 10% KLUBU?? ,,,ALE V H DNES JDE O TO CO KDO POTKAL ZA KRASKU ATD,,,JA TREBA VYFOTIL NSX BILE A NEMOHL JSEM SE S VAMI O TU KRASU PODELIT,,,,MYSLIM ZE TIMHLE SE PRIPRAVUJEM O MOC PEKNE KOUSKY/FOTKY CO LIDI VYFOTI NA SVYCH CESTACH, ATD.,, NERIKAM ZE TO BYLO DOST PREPLNENE ZE FOTKA NA ZDI VYDRZELA PAR HODIN NEKDY ANI TO NE,,,ALE DYT ON SI KAZDY TU SLOZKU H DNES OTEVRE A PODIVA SE NA TO CO CHCE,,,, JE TO JEN MUJ NAZOR ,,,ALE H DNES BY MELO ZUSTAT PRO VSECHNY ZADARMO SAMI SE TI PRIPRAVUJEM A ZAJIMAVE FOTKY ,,,,, Bueee H+ H+

to snad ne
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 12:57   Citovat  

Na zajímavé fotky je tu samostatné téma, tam můžeš dávat třeba i růžové NSX ... máš problém poslat stovku za to, že tu můžeš bezmála každý den na zajímavé fotky koukat ?
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 13:15   Citovat  

KingsKiller napsal:

tak fotky toho co jsme potkali by se měli dávat do topicu "kde jsme koho potkali" Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 20:46   Citovat  

KingsKiller napsal:

Ahoj,
chápu Tě, ale opravdu je H-dnes trochu nadstandartní funkcionalita. Pro fotky, kde jsme co vyfotili a potkali je zvláštní topic. Pro zajímavá fota je další topic. H-dnes opravdu má sloužit opravdu či by měla JEN K UPNUTÍ FOTKY HONDA DNES - vlastní tvorby. Jistě i té NSX white, ale pak k této funcionalitě je vázán poplatek: PŘÍSPĚVEK NA PROVOZ FORA. Jestli chceš-pošlu tu stovku za Tebe. A my se na výletě domluvíme - co říkáš?

Jak píšeš sám, bylo to přeplněné, takže je milé a uklidňující tu fotku ti vidět i více než minutu.

přátele je to dobrý
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.5.2011 , 22:37   Citovat  

KingsKiller napsal:
je to dobre ze se to plati, ja kdykoliv sem uploadnul fotku tak za par minut uz byla odsunuta a nebyla videt, takhle je to aspon trosku prehlednejsi Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 19:35   Citovat  

KingsKiller napsal:

Právě! Chod fora platí sotva 10% lidí (spíš tak 5% a to je ještě docela opimistické..). Pošli cca 9 Kč/měsíc (což je to kilo na rok) a můžeš se dělit. Navíc bylo hodně názrů ve stylu "rád bych přispěl, ale 500 je moc, protože slevy nevyužiju/na srazy nejezdím/v butiku nenakupuju", tak teď existuje systém výhod. Navíc čím víc fotek se sem nacpe,tím víc je server zatížen a dřív nestačí, musí se upgradovat a to zase něco stojí...

Máš nějaký jiný důvod, proč zadarmo nebo jen, že "se ochuzujeme o fotky",které se dají nahrát jinam,kde ale nejsou tak na očích?
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 20:11   Citovat  

Proč to furt někdo řeší? to mi hlava nebere
Mně to taky nejde na Hdnes dávat fotky, no tak párkrát kliknu a pošlu těch 100Kč.
Beztak to byl hroznej blázinec, jak se tam pořád objevovaly ty samý fotky a nějaký leštěnky z ameriky porád!
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 20:12   Citovat  

Dutch napsal:

To já měl zase opačný problém, když jsem se sem podíval večer, tak jsem si nestihl vše přečíst a tak jsem často ztratil nit kdo, co, proč,.... Kdybych to chtěl číst všechno tak jak chci tak bych asi nesměl spát
   Návrat  
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 0:38   Citovat  

Mám pocit že to tady trochu umřelo, možná se pletu.. kouř

Až narazím na fotku co sem budu chtít nahrát, tak pošlu to kilo pořádnej výtlem
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 1:13   Citovat  

Nedělejte z komára velblouda, je potřeba se taky zamyslet nad ročním obdobím ... venku je hezky a u kompu tak většina z nás sedí mnohem méně a i přes toto se návštěvy dramaticky nemění ... je to dobrý

Tady jsem udělal porovnávací statistiku dvou časových období:

Modrá je 15.4.2011 - 15.5.2011
Zelená je 15.1.2011 - 15.2.2011

hc_stat_2011.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
hc_stat_2011.png, 87.5 kB
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 2:20   Citovat  

Daver napsal:
Nedělejte z komára velblouda, je potřeba se taky zamyslet nad ročním obdobím ... venku je hezky a u kompu tak většina z nás sedí mnohem méně a i přes toto se návštěvy dramaticky nemění ... je to dobrý

Tady jsem udělal porovnávací statistiku dvou časových období:

Modrá je 15.4.2011 - 15.5.2011
Zelená je 15.1.2011 - 15.2.2011

nikde v te statistice nevidim pocet prispevku Úsměv ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Proč platit členství !?
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina