Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dvanáctky v práci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
edoy je teď offline  edoy
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 0:24   Citovat  

no zvyknu si Úsměv ted jsem zacal tak uvidíme jaký to bude Úsměv treba fajn
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jedla je teď offline  jedla
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 4:23   Citovat  

dělám krátkej/dlouhej-jeden týden st,čt druhej týden po,út,pá,so,ne.dělám jen noční 18.30-6.30,volna mám víc než stihnu využít a na to že spím přes den jsem si zvykal asi dva týdny,ranní vstávání mi stejně nikdy nedělalo dobře Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 7:12   Citovat  

do půl jedný na h-c a jsem tu zas ....ReNo měl pravdu ..... kouř
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 8:04   Citovat  

8h od pondělka do pátka,tři směny, 5 týdnů dovolený, 13. a 14. plat, 2x do roka za nemarození 10tis, plus na jaře nějaké prémie za to jak si firma vedle, průměrně měsíčně 20
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 8:13   Citovat  

po-pá 6-14, víkendy a svátky volný, 5 týdnů dovolený, 19t hrubýho Úsměv
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 8:00   Citovat  

Ja mám spoustu času. Delam osmičky. Přes den v pohode jezdim na vysokozdvihu ale nejhorší jsou noční přeházim +/-40 tun piva ručně a nachodím tak 10km za noc. Ale v dnešní době si nevybereš.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 8:23   Citovat  

Kdysi v USA 7-21 6 dni v tydnu, nedele volna jednou za 2 tydny. Kdyz je clovek mladej, da se zvyknout na ledacos, zakladem je vedet, proc to delas. Obecna pravda je takova, ze penize jsou motivace pouze docasna a nemas-li nejaky rozumny duvod, proc to takhle delas, zadelavas si na vyhoreni. Z osobni zkusenosti to muzu potvrdit, protoze v te "emeryce" jsem byl nadsen prvni mesic, druhy mesic to byla rutina, treti mesic jsem byl rad, ze jsem za pulkou a ctvrty mesic uz jsem strihal metr a tesil se, jak sednem do auta a vydelane penize si uzijem. A to jsem mel v prepoctu 80k Kc mesicne, coz pro studenta, ktery byl realne schopen u nas brigadnicit tak za 7-10k byl skutecne brutalni rozdil (i pri brutalnich nakladech napr. na bydleni - meli jsme sice obrovskky barak, ale na kazdem pokoji jsme byli 3-4 a cena i tak byla 16k na jednoho).

V kazdem pripade to pro tebe bude cenna zkusenost do budoucna. Clovek by toho mel zkusit co nejvic aby poznal sam sebe.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 8:59   Citovat  

tak 12ky v práci být nesmí u nás je věk zákonem stanoven jinak,jestli myslíte pívo tak max sládek v pivovaře může(myšleno pivo a né živočišnej druh).Nebo o čem že to vlastně je řeč? Se stydím
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 9:16   Citovat  

tak 12tku v praci taky nemuzu pit a vlastne ani desitku Velmi šťastný
ale jinak delam jak mourovatej od 6:30 do 19:00 nebo vlastne kdyz je vsechno hotovo hold jedem "tag fertig"...
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 18:21   Citovat  

delam ted asi 9 mesicu 4 smennej provoz, 3 dny makam, dva dny volno, dva dny makam a dva dny volno, rani nocni rani nocni porad dokola, financne 22-24000 hrubeho ... nevadi mi to, akorat me stve kazdej druhej vikend zabitej ... sice fusky muzu mit ale jeden tyden jsem rad ze si dam oraz a mam dva dny volno, a dalsi tyden na fusky u kamose chvilku mam, ale me by se hodily 8ky 3 smeny, at uz bych mel rani, nebo odpoledni nebo nocni, mohl bych kazdje den chvili jit neco porobit, takhle mam v kratkym tydnu volno po a ut a v patek uz kamos vetsinou jede domu, pri dlouhym tydnu mam volno st a ct a to jsem rad ze mam chvili volnou
   Návrat  
edoy je teď offline  edoy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 18:28   Citovat  

Doomm napsal:
delam ted asi 9 mesicu 4 smennej provoz, 3 dny makam, dva dny volno, dva dny makam a dva dny volno, rani nocni rani nocni porad dokola, financne 22-24000 hrubeho ... nevadi mi to, akorat me stve kazdej druhej vikend zabitej ... sice fusky muzu mit ale jeden tyden jsem rad ze si dam oraz a mam dva dny volno, a dalsi tyden na fusky u kamose chvilku mam, ale me by se hodily 8ky 3 smeny, at uz bych mel rani, nebo odpoledni nebo nocni, mohl bych kazdje den chvili jit neco porobit, takhle mam v kratkym tydnu volno po a ut a v patek uz kamos vetsinou jede domu, pri dlouhym tydnu mam volno st a ct a to jsem rad ze mam chvili volnou

Mno ja to pravě měl 3 směnej osmičky a ted jsem vlezl na to same co dělaš presne ty...
   Návrat  
Skin3r je teď offline  Skin3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 18:51   Citovat  

A podnikat nebo delat pojistovaka nebo nekde kde se chodi v saku ale nemusite mit maturitu ste nezkousel nikdo ? Nebo mate tu maturitu nekdo asi ne co kdyz pisete ze to v praci neni zrovna lehky ...
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 19:10   Citovat  

Skin3r napsal:
A podnikat nebo delat pojistovaka nebo nekde kde se chodi v saku ale nemusite mit maturitu ste nezkousel nikdo ? Nebo mate tu maturitu nekdo asi ne co kdyz pisete ze to v praci neni zrovna lehky ...

Maturita ze strojní prumyslovky je mi ted k ničemu. A na pojišťováka musíš mít i žaludek a povahu. Ja se například nedokážu nekomu vtírat. Na podnikáni proste nemám kapitál. No a taky to chce trochu prubojnosti ale tu taky nemá každej vrozenou Smutný . Hold musíme delat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 19:37   Citovat  

Tak pojistovak neni o vtirani jen proste snim uzavres dejme tomu zakazku on bude spokojenej ty taky ze mas z nej penize .. Chodis porad na skoleni vsechno se naucis .. Ale prace jsou jisty penize je to dobrý
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 21:28   Citovat  

Skin3r napsal:
Tak pojistovak neni o vtirani jen proste snim uzavres dejme tomu zakazku on bude spokojenej ty taky ze mas z nej penize .. Chodis porad na skoleni vsechno se naucis .. Ale prace jsou jisty penize je to dobrý
jo hochu kdyby to bylo tak jednoduchy, musis se tem lidem doslova vtirat a premlouvat je a pak as mas prachy, neni to sranda, ja neco podobneho mel delat u upc uzavirat smlouvy na TV , net a tak a rikam to nezni spatne a rekl plat ze maj minimalne 30 litru a ti dobri uz i 100litru tak sem byl natesenej, ale pri prvnim skoleni, nas ucili jak se dostat k lidem do bytu kdys nemaji zajem, nejvic me pobavilo to, ze mas vrazit nohu do dveri , pak se chtit podivat z okna jakej maj vyhled, a nebo kvalitu signalu, jak toto sem videl co do me vali, tak sem rekl ze mi jede ta chvili vlak a zdarec
   Návrat  
Jirka Kozák je teď offline  Jirka Kozák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 22:00   Citovat  

Dělam stavařinu a jsem v práci od 7.00 do 19.00.. od pondělí do pátku.. někdy zkončíme dřív.. někdy později..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 22:58   Citovat  

Meli ste se vic ucit a mohli ste si davat stotisicove odmeny ze statnich penez jak je v dnesni dobe moderní HaHaaa
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 23:00   Citovat  

Skin3r napsal:
Meli ste se vic ucit a mohli ste si davat stotisicove odmeny ze statnich penez jak je v dnesni dobe moderní HaHaaa
a ty si nějakej poslanec či co??? každej nemá hlavu aby moh jít na práva apod.
jinak já jsem dělal od 7 do 3, když jsme si chtěli přivydělat tak jsme makali i do 7 a to jsem měl i 20 za měsic.
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 23:49   Citovat  

Skin3r napsal:

Kdyby uroven vzdelani nebo vynalozenyho usili byla primo umerna platu, tak to jeste beru....ale dnesni svet funguje spis, kdo ma ostrejsi lokty
   Návrat  
Jirka Kozák je teď offline  Jirka Kozák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.3.2011 , 23:59   Citovat  

Přesně tak.. Ja makam jak šroub a mam průměrně 25.. jiný jen sedí a melou hubama všelijaký zákony co můžem a co me a berou za to statisíce..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dvanáctky v práci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina