Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo chce umět lépe ovládat auto? ... Nové informace!
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 9

Zúčastním se 1.4. teorie...
přijedu sám
100%
 100%  [ 10 ]
přijedu ve dvou
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 10
Celkem hlasů : 10

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 21:34  Naposledy upravil Dany dne 1.4.2011 , 22:33, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Takže z naší strany to beru jako velice podařenou akci. Všem Vám chci poděkovat, byl to super večer, ačkoli jsem nečekal, že se to protáhne na 4 hodiny, byl to příjemně strávený čas...

Doufám, že teorie nebyla pro Vás tak nezáživná, jak jste si původně mysleli... Velmi šťastný
Je mi naprosto jasné, co se lidem honí hlavou, když se bavíme o školení teorie pořádnej výtlem

EDIT:
Docela nás s Martinem zajímá Váš názor, jak se Vám líbilo podání, jak se Vám líbil obsah, jestli jste se dozvěděli co jste chtěli, a celkem jestli Vás to zklamalo, uspokojilo nebo třeba snad nadchlo Cooo??? ... Prostě jestli to byl správně investovaný čas...
Díky Dan a Martin
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 22:14   Citovat  

Dany napsal:
Takže z naší strany to beru jako velice podařenou akci. Všem Vám chci poděkovat, byl to super večer, ačkoli jsem nečekal, že se to protáhne na 4 hodiny, byl to příjemně strávený čas...

Doufám, že teorie nebyla pro Vás tak nezáživná, jak jste si původně mysleli... Velmi šťastný
Je mi naprosto jasné, co se lidem honí hlavou, když se bavíme o školení teorie pořádnej výtlem

důležitý je že teď víme jak ,,roztlačovat,, policejní zátaras pořádnej výtlem

Ale ted vážně, bylo to fajn OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 22:43   Citovat  

Dany napsal:

EDIT:
Docela nás s Martinem zajímá Váš názor, jak se Vám líbilo podání, jak se Vám líbil obsah, jestli jste se dozvěděli co jste chtěli, a celkem jestli Vás to zklamalo, uspokojilo nebo třeba snad nadchlo Cooo??? ... Prostě jestli to byl správně investovaný čas...
Díky Dan a Martin

Z mé strany maximální spokojenost. je to dobrý Dobře investovaný peníz. Úsměv Být Vámi,tak fakt zvážím opakování (opakování = matka moudrosti = klidně bych si to zopakoval, páč člvěk prostě zapomíná... Se stydím Uvidím,co mi bude natlučeno do šišky příští neděli.. Velmi šťastný )

Forma velmi záživná, prezentace dobře připravená (kdyby se mi takhle dařily připravit moje přednášky... to mi hlava nebere )
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 22:55   Citovat  

jj vydařený Martin je fakt živel Je to tam., doufám že mně nebude v neděli bít Velmi šťastný. Super spoustu nových věcí už se těším na vyzkoušení v praxi je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 8:17   Citovat  

Co se týká obsahu bylo to dostačující
Co se týká formy, bylo to super. Vhodně vsunuté vtípky a hlášky, které to celé oživilo.
A přednášející OK OK OK .

Rád si dám opáčko. Nápad je tu!
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 8:27   Citovat  

Byl jsem bohužel jen první 2 hodinky (to to uteklo Tak to koukám! ) a za mě velký OK
Takovou přednášku by měli dostat v autoškole (a pak každý rok) všichni řidiči !
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 9:00   Citovat  

za mě taky naprostá spokojenost, na druhé kolo bych jel zase
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 10:28   Citovat  

S tou autoškolou máš pravdu tohle by se jim mělo tlouct do hlavy od začátku ona ta doba jednou přijde, ale kolik pak ta autoškola bude stát nechci ani vidět. Bylo to opravdu opět spoustu nových věcí co si musím nějak narvat do hlavy.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 10:56   Citovat  

kojak napsal:
S tou autoškolou máš pravdu tohle by se jim mělo tlouct do hlavy od začátku ona ta doba jednou přijde, ale kolik pak ta autoškola bude stát nechci ani vidět. Bylo to opravdu opět spoustu nových věcí co si musím nějak narvat do hlavy.

Ano, v Rakousku je teorie i ta praxe na výcvikovém polygonu povinná !!!
Než můžete jít k závěrečným zkouškám, musíte si ve volném čase zaplatit takovou teorii a pak jednodenní kurz na polygonu...
A dokud Vám není 21let, máte povinnost tento polygon jednou ročně absolvovat opakovaně

Myslím, že to rozhodně není na závadu...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 10:57   Citovat  

Jinak jsem upravil časový plán v úvodním příspěvku. Teď už to časově sedí...

Jediná změna je, že nepojedeme po vedlejších silnicích do Bratislavy, ale koupíme slovenskou dálniční známku a pojedeme po dálnici, v Rakousku pak již jen po vedlejších...

Týdení dálniční známka na Slovensko stojí 7Eur na auto, pokud nebudete mít Eura, tak není problém, vyměním Vám je, budu mít u sebe dost...
V Břeclavi na benzínce vyberu peníze (mějte tedy připraveno buď 7Eur nebo 180kč) a než Vy ostatní natankujete, vydám se na hranice koupit známky hromadně, jinak bychom pak zase ztráceli hodně času.

Co se týká cesty, pojedeme podle předpisů...
... Dálnice stálou rychlostí 130km/h GPS
... V koloně pojedeme ve stálém pořadí, žádné předjíždění a závodění (první pojedu já a poslední asi Padam)
... Kdo nás dojede, nebo se k nám po cestě připojí, zařadí se těsně před Padama na předposlední místo
... Nikdo nebude zbytečně tůrovat motor (hlavně Bratislavský tunel) ať nejsme nápadní, jinak si na nás Slovenští i Rakouští plicisti můžou lehce smlsnout, přeci jen nějaké ty nedostatky na autech by asi našli, stačí jen, že nás pojede taková kolona, už to se nedá přehlédnout
... Po Rakousku už pojedeme do 100km/h
... Pro jízdu ve skupině platí jednoduché pravidlo, každý si hlídá vozidlo za sebou (proto nebudeme měnit pořadí) pokud se mu vozidlo jedoucí za ním ztratí, automaticky sníží rychlost, tím se nikdo neztratí. Hlavně je tento postup důležitý pak v Rakousku, kde budeme 3x odbočovat. Odbočím tedy a hned za tou odbočkou zpomalím, abych měl jistotu, že mě auto za mnou vidí...

Pro urychlení organizace v Pachfurthu, bych potřeboval vědět, co si dáte k obědu a také samozřejmě jestli pojedete v autě sami nebo ve dvou, řešit toto v Pachfurthu je opravdu časově náročné...
Můžete si vybrat následující:

Polévka:
P1 ... Vývar s fritátovými nudlemi
P2 ... Vývar s krupicovými knedlíčky
P3 ... Vývar s játrovými knedlíčky
P4 ... Krémová česneková

Hlavní jídlo:
H1 ... Vepřový vídeňský řízek s hranolkami
H2 ... Vepřový vídeňský řízek s bramborovým salátem
H3 ... Krůtí špíz s hranolkami
H4 ... Krůtí špíz s bramborovým salátem
H5 ... Krůtí vídeňský řízek s hranolkami
H6 ... Krůtí vídeňský řízek s bramborovým salátem
H7 ... Přírodní krůtí řízek s rýží
H8 ... Grilovaný krůtí steak s opečeným bramborem
H9 ... Krůtí kousky na zeleninovém salátu
H0 ... Kuřecí nugetky na zeleninovém salátu
(jen chci upozornit, že rakouský bramborový salát je trošku jiný než náš, nemá tolik majonézy a je takový víc „zeleninový“, nicméně je výborný a vřele doporučuji, sám si ho dávám)

V ceně oběda je jedno pití, pokud někdo bude chtít víc, není problém si ho doplatit…

Posílejte mi tedy SZ s počtem lidí na oběd a výběrem z jídelního lístku… (např. Petr – dva lidi – P1, H2 a P3, H1)
Pak si to ještě prosím zase v úvodním příspěvku zkontrolujte, jestli jsem to opsal správně, budu to aktualizovat zase v seznamu…
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 23:10   Citovat  

Teorie byla super. Martin je zabiják Velmi šťastný. Už jenom kvůli tomu jeho podání bych přijel znovu. Jak to při tom výkladu prožíval...fakt masakr. Peníze velmi vhodně investované. Celé to bylo velmi dobře a vtipně podané, dobře jste se doplňovali. Ani jsem nečekal, že se toho tolik dozvím a zátaras to jenom podtrhnul Je to tam. . Děkoval jsem vám už tam chlapi, tak ještě jednou díky!!!
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 7:54   Citovat  

Teorie byla moc vydařená. Dost informací jsem se dozvěděl. Martinovo podání opravdu nemělo chybu je to dobrý . Ten mě asi v neděli utluče pořádnej výtlem . A ne že bych si někdy myslel že jsem dobrej pilot ale ted už určitě alespon o některých chybách moc dobře vím. Je jasné že na polygonu je budu dělat taky protože jsou zažité ale budu moc rád když se alespon něco podaří odbourat. Rozebrání Mosteckého okruhu se mi taky líbilo a jelikož jsem tam jezdil, ale asi uplně blbě, tak jsem alespon věděl o čem je řeč. Přišlo mi, že to strašně rychle uteklo a hned byl konec a ve skutečnosti to byli 4 hodiny.

Je vidět že oba moc dobře víte o čem mluvíte. A vážim si každé rady od někoho takového přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 8:07   Citovat  

Ano, myslím, že jen stopa v Mostě by dokázala zabrat klidně hodinu Velmi šťastný co potom, kdybychom probírali třeba Nordschleife Velmi šťastný s jejími 21km...

V neděli se připravte na legendární hlášku "jsi pomalej na volantu", kterou uslyšíte mnohokrát Velmi šťastný

Ještě jedna z posledních organizačních věcí, Ti co jedete ve dvou si prosím připravte drobnou stovku na doplatek a všichni potom drobných 7Eur nebo 180kc na slovenskou dálniční známku, ať nás to nezdržuje...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.4.2011 , 19:51   Citovat  

připomínám ještě výběr toho oběda, pro Ty co mi to ještě nenapsali...
Díky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 8:54   Citovat  

jeste mi par lidi chybi a prosim zkontrolujte si, jestli jsem Vam to napsal spravne, uz jsem objevil jednu chybu...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 19:17   Citovat  

Koukám že jsem nebyl poslední Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 19:41   Citovat  

Bohužel nejsi Velmi šťastný
doufám, že mi to opravdu brzy ti opozdilci doplní a pošlou... Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 19:48   Citovat  

já se modlím, že mi zítra dorazí letňáky, jinak jedu na zimácích KO
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 19:54   Citovat  

crxmann napsal:

a ráfky už dorazily ? Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.4.2011 , 20:12   Citovat  

crxmann napsal:

Paradoxně se Ti bude auto lépe ovládat, alespoň nějaká trakce pořádnej výtlem
Nejlepší je zimák, nejhorší semislick Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 8:47   Citovat  

Tak ted mi volal chlapík že mezi půl jednou a jednou mi to přiveze ...tak snad budou letňáky OK Sakra já se těším!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 8:56   Citovat  

Dany napsal:
Paradoxně se Ti bude auto lépe ovládat, alespoň nějaká trakce pořádnej výtlem
Nejlepší je zimák, nejhorší semislick Velmi šťastný

Já už přezouvat nebudu... Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 12:32   Citovat  

jeden blbej dotaz (určitě se tu někdo ptal nebo bylo už řečeno ale znáte cockse Úsměv - musíme mít helmu ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 12:43   Citovat  

cocks napsal:
jeden blbej dotaz (určitě se tu někdo ptal nebo bylo už řečeno ale znáte cockse Úsměv - musíme mít helmu ?

Já si asi vezmu - aspoň mě nebude Dany s Martinem fackovat... HaHaaa Jinak na fotkách se Dany klouže bez..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 12:48   Citovat  

neni potreba Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 13:20   Citovat  

Dany napsal:
neni potreba Velmi šťastný

děkuji...jinak ještě zpětně taktéž píši, že kdo nebyl na teorii, prohloupil... MArtin je neskutečná heeerečka, se vsadim, že v podlaze byly od jeho "brzda brzda brzda" ďůlky Velmi šťastný

Fakt neskutečná show, těším se na neděli jak malej kluk Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 13:26   Citovat  

Alespoň něco Vám tedy v těch hlavách zůstalo Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný třeba si na to "vyrovnat kola! Tvrdá brzda! Odbrzdit! Zatočit!" alespoň lépe vzpomenete...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 13:46   Citovat  

Dany napsal:
Alespoň něco Vám tedy v těch hlavách zůstalo Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný třeba si na to "vyrovnat kola! Tvrdá brzda! Odbrzdit! Zatočit!" alespoň lépe vzpomenete...

no přesně ! Velmi šťastný ..jako tohle byla teorie kolik chcete hoši Úsměv ..stejně vim, že na okruhu dostanu facek nesmysl Velmi šťastný ...a nejen já Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 18:55   Citovat  

Poslední pokyny, které pro jistotu znovu opakuji ...

... Odjezd první skupiny pod mým vedením je v 6.00 od McDonalda v Praze Zličín (podrobnosti v prvním příspěvku)
... Odjezd druhé skupiny pod vedením Padama je v 6.10 od McDonalda v Praze Průhonicích (podrobnosti zase v prvním příspěvku)
... Pak obě skupiny spojíme někde na dálnici

Co se týká cesty, pojedeme podle předpisů...
... Dálnice stálou rychlostí 130km/h GPS
... V koloně pojedeme ve stálém pořadí, žádné předjíždění a závodění (první pojedu já a poslední Padam)
... Kdo nás dojede, nebo se k nám po cestě připojí, zařadí se těsně před Padama na předposlední místo
... Nikdo nebude zbytečně tůrovat motor (hlavně Bratislavský tunel) ať nejsme nápadní, jinak si na nás Slovenští i Rakouští plicisti můžou lehce smlsnout, přeci jen nějaké ty nedostatky na autech by asi našli, stačí jen, že nás pojede taková kolona, už to se nedá přehlédnout
... Po Rakousku už pojedeme do 100km/h

Takto disciplinovaně dojedeme až do Břeclavi, kde dotankujeme auta...
Dohodneme se na těch dálničních známkách (kdo jede sám a má zaplacenu zálohu 3.000,- může mi říct, ať mu známku koupím z přeplatku nebo mějte tedy připraveno buď 7Eur nebo 180kč)
... Vyrazíme po dálnici směr Bratislava
... Chvilku zastavíme na hraničním přechodu SK-AU, kde by se měl někdo také připojit
... Pak už na jeden zátah do Pachfurthu

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdo bude chtít, může do Pachfurthu dorazit sám, případně se kdekoli připojit k naší koloně...
Kdyby něco, budu na telefonu 602284336

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... Pro jízdu ve skupině platí jednoduché pravidlo, každý si hlídá vozidlo za sebou (proto nebudeme měnit pořadí) pokud se mu vozidlo jedoucí za ním ztratí, automaticky sníží rychlost, tím se nikdo neztratí. Hlavně je tento postup důležitý pak v Rakousku, kde budeme 3x odbočovat. Odbočím tedy a hned za tou odbočkou zpomalím, abych měl jistotu, že mě auto za mnou vidí...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 19:32   Citovat  

Dany napsal:

No ale auto před sebou taky radši hlídat (sice jsem Kojakovi slíbil,že mu coupe odvezu v kufru,ale nemusí tam najet skrz vrata...) HaHaaa

Hele,budu komplikace v tunelech... Abysme neměli problém s průjezdem... I když v 6h ráno snad ne...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo chce umět lépe ovládat auto? ... Nové informace!
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina