Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Podnikání-všeobecně
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Skin3r je teď offline  Skin3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 0:56   Citovat  

Tak to chapu tohle by bylo nejspis na mensi tym lidi tohle sledovaní a nakupovani a prodavaní akcií ... Neco jako mensi wall street Úsměv Jinak da se tim ze sam sledujes ten narocnej trh akcií uzivit jako normalnim zamestnanim ?

Jinak na tohle existují seminare a prednasky to by ulehcilo ten tezkej vstup do problematiky investování .. byls na nejake prednasce ? Stojí to nehorazný prachy ale kdyz neco chces nejdriv musis davat a pak az dostavat urcite jedno z pravidel Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 2:39   Citovat  

Svou uvahou mi pripominas tohodle pana, ktery si precetl "chytre knizky" (shodou okolnosti naprosto stejnou co ty) a chce za par let delat xxxx % rocne
tudy odkaz

Opravdu si myslis, ze ti nekdo do knihy napise jak vydelavat miliardy? A myslis si, ze jsi prvni kdo "objevil ameriku"? A ze vlastne vsechny nadnarodni investicni spolecnosti s tisice zamestnanci, analytiky, informatory atd. jsou vcelku hloupe, kdyz generuji rocne zisk pouze v radech desitek procent? Vzdyt ten vzorec maji v knize, ktere se prodalo miliony kusu ne? Stacilo by aplikovat vzorec, propustit uplne vsechny zamestnance (protoze budou zbytecni) a ridit to vicemene sam - nebo na zaklade vzorce udelat SW, hm? Whats wrong? Takovych tu bylo a jeste bude... Úsměv

Investuju pravidelne nekolik let se ziskem 98% - 12% p.a.
Nicmene, pokud se bavis o typickem nakupu/prodeji na burze, tak je to velmi narocne...musis mit dobre zdroje informaci, a tim nemyslim jakkekoli svetova media...a pokud nebudes sazet vse na par karet, tak potrebujes i slusny pocatecni kapital okolo 1,5 - 2m. Nemluve o tom, ze musis byt nonstop u NTB kdyby zase nahodou byla nejaka bublina, usama, ci zivelne katastrofy.
Je to velmi narocne tema, doporucuju precist i jine zdroje o problematice, nez knihy jak byt milionarem Mrk

Vybudovat podnik (zvlast vyrobni) neni jen tak, svet je pomerne globalizovany a na vyssi funkce se vetsinou dostava pres rodinu, znamosti...Nejjednodussi a nejbeznejsi je samozrejme sidit stat zpusobu je hodne, ale ne kazdy se k tomu dostane a ne kazdy je takovy hajzl - ikdyz vetsina ano - staci se podivat kolik lidi uvidelo v FV podnikatelsko prilezitost a postavili na statni dotaci cely "byznysplan" - a to je jeste ta lepsi moznost... Úsměv

Nejdulezitejsi je podle me umet s penezi hospodarit, rozumne je zhodnocovat a nezit od vyplaty k vyplate - jak je dnes bohuzel velmi popularni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 10:27   Citovat  

Na Den D jak zmínil Infi se koukám stále, občas tam jsou zajímavé projekty, ale člověk tomu musí opravdu rozumět, základem takového podnikání je že člověk musí znát čísla pro investora a svému projektu doslova rozumět, člověk který na to nemá ústa a nedokáže obhájit svůj projekt a přesvědčit lidi toto nemůže dělat, základem je dobrá znalost ekonomiky daného projektu a ekonomiky všeobecně, uvažoval jsem že si založím firmu v IT, nějaký outsourcing, správa sítí nasmlouvaným klientům a poté i vývoj sw specializace pro OS Android, jediné co mi chybí je dobré kontakty a schopného člověka který by do toho šel semnou a nějaký drobný kapitál. Bohužel mi chybí takřka jen ty kontakty Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 14:07   Citovat  

Je videt ze sis ode me precetl jeden prispevek a zacal psat svuj nazor Úsměv
Ta kniha je jen o tom jak vypravuje svuj pribeh Robert Kiyosaki ne zadne navody nic takoveho ....
Umim si predstavit ze je tezke sledovat burzu s akciema a pokud nemate aspon 2 miliony tak si to muzete ledatak zkouset ale zisk z akcie bude 0,00 nic ...

Osek Spider : Den D by urcite u tveho dobreho planu vyresil kontakty ,ty lidi maj hodne kontaktu a zkuseností Mrk

Jinak uz davno sem videl vsechny díly je to samozrejme TV show je to takova komedie k zasmaní ale pokud lide prisli s dobrym projektem v napr 1 serii dnes mají díky kontaktum obrat 40 milionu rocne viz 3 serie 13 díl kde ukazují jak se vede tem co sponzorovali Úsměv

Jinak sme dnes celý den probírali založení firmy na cigarety svojí firmu tim myslim Úsměv Nejde o vklad,masiny,prostory,licence,kontroly ale o to ze by ta snaha vydelala hodne penez protoze to uz je kazdodenní spotrební vec jako pečivo,voda ...

EDIT: na ten den D cos posilal sem se dival az ted a ten to doopravdy okopiroval z ty knizky a prines si sebou knizky dost me to rozesmalo Je to tam.

Jinak ten tvuj posledni bod nezit od vejplaty k vejplate ... Na to platí ten obrazek z prijmu vkladat do AKTIV a opet do prijmu ... ano je z ty knizky ale je to tak pokud nechces skubat stat tema jinejma zpusobama ale na to by meli vydat dalsi knizku HaHaaa
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 16:10   Citovat  

Začal mě bavit poker tak jsem si pujčil knížku jak hrají profesionálové kde autorem je několikanásobný vítěz WSOP(mistroství světa v pokeru) Kniha rozebírá situace jak hrát s určitými kartami v určitých situací, proložená příběhy přímo z velkých turnajů a samozřejmě základní pravidla apod. Chci jen říci, že když budu dodržovat to co radí šampion v pokeru tak také nemám zaručeno, že budu vyhrávat obrovské částky. Každopádně po přečtení knihy jsem o něco dál než kdybych ji nečetl. Prostě v životě a všeobecně v podnikání je tolik proměnných situací, že návody a rady v knížkách jsou jakými si základy a doporučeními. Záleží vždy jen na nás samotných jak budeme úspěšní i když štěstí hraje často velmi velkou roli. Jenže co to je štěstí? Úsměv

Jinak určitě fandím tomu chtít v životě něčeho dosáhnout a nebýt jen ztracenou existencí.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 16:14   Citovat  

Podryx napsal:
Začal mě bavit poker tak jsem si pujčil knížku jak hrají profesionálové kde autorem je několikanásobný vítěz WSOP(mistroství světa v pokeru) Kniha rozebírá situace jak hrát s určitými kartami v určitých situací, proložená příběhy přímo z velkých turnajů a samozřejmě základní pravidla apod. Chci jen říci, že když budu dodržovat to co radí šampion v pokeru tak také nemám zaručeno, že budu vyhrávat obrovské částky. Každopádně po přečtení knihy jsem o něco dál než kdybych ji nečetl. Prostě v životě a všeobecně v podnikání je tolik proměnných situací, že návody a rady v knížkách jsou jakými si základy a doporučeními. Záleží vždy jen na nás samotných jak budeme úspěšní i když štěstí hraje často velmi velkou roli. Jenže co to je štěstí? Úsměv

Jinak určitě fandím tomu chtít v životě něčeho dosáhnout a nebýt jen ztracenou existencí.

A proto nikdy nebude úspěšnej nikdo, kdo nemá cit pro situaci Mrk

To budu radši nadprůměrný zaměstnanec s kariérním postupem, než podprůměrný podnikatel s nejistou budoucností.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 16:25   Citovat  

Ano pracovat u nekoho ve firme je nejlepsi resení Tak to valím bulvy .... pracujete celej zivot,delate si na nejistej duchod ktereho se treba ani nedozijete,platite neuveritelné dane az se divim ze uz to neni polovina naseho platu, cim vic pracujes tim vetsi dane no nesmyslnej system ... Zamestnavatel : je stestim bez sebe ze nasel zamestnance kteri mu vydelavají pekne na duchod, nemusi delat penize mu obstaravají zamestnaci, dane se dají v podnikatelsky sfere pekne ucurat atd atd ... ale lidi kteri radsi budou mit jisty prijem nez aby investovali a po nejake dobe ziskaly nekolikrat tolik ... tezko se to vysvetluje

Podryx : presne tak nebejt ten clovek co dela dobre zamestnavateli a vydelava mu na stastnej zivot Úsměv Jinak To "stestí" je tvuj mozek tvoje podvedomí co si v urcity situaci myslis a neposlouchat druhy ale verit sobe je to dobrý
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 16:25   Citovat  

Skin3r napsal:
Jak tak koukam podle tvych reakcí asi o moc ne HaHaaa Proc neveris na akcie,dluhopisy,pronajem nemovistostí,nemovitosti nakup prodej ? Proste AKTIVNÍ prisun penez ktere staci nekomu poverit aby se ti o ne staral napr o nemovostosti ty to jenom organizujes ? V te knize pise ze se o to satci jen zajímat vložit penize do knih o teto problematice investovat do prednasek a penize se ti vrátí ...

nemel by to bejt spis pasivni prijem penez ? aktivni mas z toho ze pracujes, pasivni mas z toho ze nic nedelaj a makaj za tebe ostatni... neni to nemozny, u nas ve firme je spousta takovejch lidi Velmi šťastný napriklad nase zemska reditelka ma dozivotni rentu 500 000 + este vic penez ze stovek lidi co pracujou pod ni Velmi šťastný ... ted ale nevim jestli ta renta je mesicni nebo rocni, nedivil bych se ani jednomu ) ... malem jsem mohl mit taky takovyp risun penez z jednoho multilevelu co se tenhle mesic rozjel v CR, byl bych v 2. linii ze zacatku vykonaval managerskou rpaci dokud by se lidi podemnou neosamostatnili, potom bych mel rpave pasivni prijel nic nedelal a lidi podemnou vydelaval a pulka jejich vykonu by sla do moji kapsy Úsměv ale bohuzel neznam dostatek "tak hloupych lidi co to dokazou podemnou delat"
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 16:32   Citovat  

nn prijem ze nic nedelas je AKTIVUM ale to ze nic nedelas jen si valis sunky tak ses v pracovnim pomeru pasivní to da rozum HaHaaa

Jinak jak hloupych lidi to nejsou hloupy lidi .. teda jako jsou kdyz najdou leda tak praci kam jit delat a nesnazej se .. Velmi šťastný ale pro tebe by to byli uplne normalni zamestnanci kteri hledají praci hromady lidi hledají praci staci dat inzerat a lidi ti utrhaj ruce a to doslavo staci je jen nalakat vejplatou ty "ovecky" Úsměv oni uz prijdou sami ...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 16:54   Citovat  

Skin3r:
Skoda ze jsi mi jeste neodpovedel na otazku jestli jsi uz v zivote nekdy pracoval, jestli ev. vydelavas uz sam na svuj samostatny zivot, popr. jestli zivis dalsi cleny rodiny a kolik ti je let. Mozna by to reklo mnohe.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 17:24   Citovat  

Bully promin to sem si nevsim takys to pridal az editem Úsměv Ano jen diskutuju je mi 19 a delam maturitu takze zkusenosti 0 ... Jinak samozrejme ze sem pracoval , ale ne nebaví me to HaHaaa

Ale i tak vam dam priklad .. Mam 720 tisic tezce vydelanejch penez je mi 26 od 20 sporim na podnikaní 20 tisic dam do zalození s.r.o. 200 tisic zaplatim vklad do s.r.o. mam 500 tisic koupim nejake vybavení jsem bez penez ... potrebuju dalsi spolecniky kteri maj nejaky kapital a pomuzou mi abych dokoupil stroje a postavil samostatny dum zaklady,cihly,strecha,pozemek pomohl by mi nekdo odsud ? Mam uz zarucenou stavbu domu mam napr 3 lidi kteri mají od me firmy zajem napr kamaradi jsem s nima domluven ... vypocitany obrat .. napr .. za rok 10 milionu ze zacatku .... jen sem psal co me napadalo nic sem nepromejslel ted mi zajima jestli by mi nekdo pujcil z vas nebo bych musel jit a pujcit si od investora ? ...

Bully muzu se zeptat mimochodem kde delas ty pokud to neni tajny ?
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 17:42   Citovat  

Skin3r napsal:
Bully promin to sem si nevsim takys to pridal az editem Úsměv Ano jen diskutuju je mi 19 a delam maturitu takze zkusenosti 0 ... Jinak samozrejme ze sem pracoval , ale ne nebaví me to HaHaaa

Ale i tak vam dam priklad .. Mam 720 tisic tezce vydelanejch penez je mi 26 od 20 sporim na podnikaní 20 tisic dam do zalození s.r.o. 200 tisic zaplatim vklad do s.r.o. mam 500 tisic koupim nejake vybavení jsem bez penez ... potrebuju dalsi spolecniky kteri maj nejaky kapital a pomuzou mi abych dokoupil stroje a postavil samostatny dum zaklady,cihly,strecha,pozemek pomohl by mi nekdo odsud ? Mam uz zarucenou stavbu domu mam napr 3 lidi kteri mají od me firmy zajem napr kamaradi jsem s nima domluven ... vypocitany obrat .. napr .. za rok 10 milionu ze zacatku .... jen sem psal co me napadalo nic sem nepromejslel ted mi zajima jestli by mi nekdo pujcil z vas nebo bych musel jit a pujcit si od investora ? ...

Na co dávat 200t do založení s.r.o. kup si ho už založené dají se sehnat od nějakých 35t.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 17:48   Citovat  

No ehm a tech 200 tisic ti jako nekdo necha zadaco ? mozna to bude s.r.o. ale bez vkladu ne ? to nepotrebuju ja chci ten vklad a utratit ho za dalsi naklady na firmu Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 17:52   Citovat  

Skin3r napsal:
No ehm a tech 200 tisic ti jako nekdo necha zadaco ? mozna to bude s.r.o. ale bez vkladu ne ? to nepotrebuju ja chci ten vklad a utratit ho za dalsi naklady na firmu Úsměv

ee za těch 35 budeš mít s.r.o. s účetním vkladem 200 kulí ale fyzicky ee - s tím se pak už musíš porvat sám Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 17:56   Citovat  

tak ted malinko nechapu jak vypadaj penize ktery tam jsou ale nejsou ? cože cože ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:01   Citovat  

Skin3r napsal:
tak ted malinko nechapu jak vypadaj penize ktery tam jsou ale nejsou ? cože cože ?

to jsou právě ty taje účetnictví který tě ve škole nenaučej Mr. Green dál už na toto téma stop diskuze na webu Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:07   Citovat  

No a to je prave ono stat chce rozvijet podnikatele v CR a kdyz se nekoho zeptas vse je strasne tajny Velmi šťastný To abych se zeptal jinde a studoval a studoval ... ale ono kdybych se zaptal ucitelky na ekonomiku nebo na práva oba podnikají tak by z toho taky neco káplo HaHaaa Jen pokladat ty spravne otazky spravnym lidem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:11   Citovat  

Skin3r napsal:
No a to je prave ono stat chce rozvijet podnikatele v CR a kdyz se nekoho zeptas vse je strasne tajny Velmi šťastný To abych se zeptal jinde a studoval a studoval ... ale ono kdybych se zaptal ucitelky na ekonomiku nebo na práva oba podnikají tak by z toho taky neco káplo HaHaaa Jen pokladat ty spravne otazky spravnym lidem

učitelky se rači neptej Velmi šťastný jestli se někdy pohybuješ někde na severu tak si můžeme dát kafe a probrat to osobně
   Návrat  
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:19   Citovat  

Skin3r napsal:

Musíš si navíc pořídit dobrej účetní software kterej ti tu kreativitu dovolí Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:24   Citovat  

proc bych se ji nemel ptat ja se dycky ptam na kazdou k*avinu co me zajima a dycky ma odpoved Velmi šťastný
Jinak na severu cech bydlim.. kousek od jičína a Turnova do skoly jezdim k novymu bydzovu atd jak je potreba Úsměv

Bud software nebo tatínka kterej ma lepsi sofware dela pro vladu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:32   Citovat  

Skin3r napsal:
proc bych se ji nemel ptat ja se dycky ptam na kazdou k*avinu co me zajima a dycky ma odpoved Velmi šťastný
Jinak na severu cech bydlim.. kousek od jičína a Turnova do skoly jezdim k novymu bydzovu atd jak je potreba Úsměv

Bud software nebo tatínka kterej ma lepsi sofware dela pro vladu Velmi šťastný

Uvědom si že v podnikání, nebo čemkoliv takovém, musí vše minimálně vypadat že je originální. Takovejch bláznů co si mysleli že ve firmě můžou mít pirátský widle, soft na účetnictví někde stáhnou a pokladnu vedou v excelu sem už viděl Velmi šťastný S touhle myšlenkou se hodně rychle rozluč pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:35   Citovat  

originalní software to mi hlava nebere to mi nic nerika asi první problem Velmi šťastný ja mam jen origo to sem sem vyhral v soutezich no dobre neco original mam Úsměv

Němci přestávají věřit Česku. Třetina firem už by tu dnes neinvestovala
Německým firmám nejvíce vadí špatná platební morálka nebo neprůhledné veřejné zakázky. Velmi šťastný no na to sme profíci proto podnikat v cesku
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:44   Citovat  

Skin3r napsal:
originalní software to mi hlava nebere to mi nic nerika asi první problem Velmi šťastný ja mam jen origo to sem sem vyhral v soutezich no dobre neco original mam Úsměv

Němci přestávají věřit Česku. Třetina firem už by tu dnes neinvestovala
Německým firmám nejvíce vadí špatná platební morálka nebo neprůhledné veřejné zakázky. Velmi šťastný no na to sme profíci proto podnikat v cesku

V ČR totiž platba na fakturu znamená něco jako půjčka která nemá dobu splatnosti pořádnej výtlem Bohužel.. Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 18:46   Citovat  

No bejt takovej ten podnikatel ze mas 2 a vic s.r.o. tak tam znamena zaplatis na fakturu = dík za peníze radost s tebou obchodovat Velmi šťastný

Rozhodně to už neplatí.Dneska se říká-"kdo šetří,má za tři,kdo krade,má za deset" .... aspon ze pri procitani internetu je furt sranda Velmi šťastný

Tou spolecnosti myslels nejspis READY MADE co ?

tudy odkaz

Tak teenhle dil me prekvapil to mi hlava nebere
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 21:29   Citovat  

Skin3r napsal:

Byla to recnicka otazka, protoze asi vsem co o zivote uz neco vi byla odpoved predem znama. Pokud te nebavi pracovat a ani nechces, tak si nevydelas nikdy ani na to zivobyti. Teda mozna dostanes podporu a tim vlastne dosahnes sveho snu ze nemusis delat nic a budou na tebe pracovat druzi, tady tenhle princip plati na 100% KO

Malinky problem je v tom ze (slusne receno) kdyz nic nemas tak z toho nezbohatnes. Myslet si ze s holou zadnici nekde splasim milion na rozjeti podnikani je naivita s pouze teoretickou sanci k uspechu, to radsi sazej Sportku (i kdyz dneska uz ani tu ne kdyz je Sazka v haji Velmi šťastný ). Zvlast kdyz nemas produkt - a dneska jen tak nekdo neprorazi i kdyz ho ma, nemas zkusenosti, praxi, mas jenom plno snu a nechut k praci jako takove.

Sam se zivim rukama, platime s zenou hypoteku na dum + ruzne dalsi splatky, mame jedno dite a druhe na ceste. Doprejeme si co potrebujeme a zbyde casto i na to co mit nemusime a jenom to chceme. Abych si tohle splnil tak jsem pred 10 lety jel pracovat do zahranici. Bez toho aniz bych neco umel, umel to prodat a hlavne se nestitil prace bych toho nedosahl, moje zena to same. A neprislo to vubec hned. Proste neverim vzdusnym zamkum a radsi nez nekolik let premyslet coby kdyby pracuju, ono cloveku nakonec nic jineho stejne nezbyde HaHaaa Ale optimismus, treba budes vyjimka je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 21:46   Citovat  

No mam takove predstavy jako sdruzeni zivnostníku a stavet nemovitosti slozit se s par kamaradama na nejake podnikání preci jenom po chvili setreni ... praci samozrejme zatim .. kdyz kazdej da 500 tisic ste 3 uz je to 1,5 milionu kdyz nekdo uvidi byznys plan a penize do zacatku je moznost ze ti nekdo puci investici ... urcite neni nic hned musi se tomu clovek venovat ale zrovna tomuhle verim ze to usili se vyplatí a po 50 letech mas jistej slusnej duchod

Ale kdo ví .. ale kdyz vidim na co sponzorujou v Den D a hned maj kontakty a rvou to do zahraniči tak tady v CZ je mozny uplne vsechno hlavne specialita udelat tunely mezi s.r.o. Velmi šťastný

Ale samozrejme bych mel legalni podnikaní pak o tom premejslet v base asi nic moc Úsměv

Verim proste v to Mohli ostatní muzu i já ...
A taky na finanční inteligenci zaklad budu mit ze skoly ale praxe je praxe ...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 21:54   Citovat  

Skin3r napsal:
No mam takove predstavy jako sdruzeni zivnostníku a stavet nemovitosti slozit se s par kamaradama na nejake podnikání preci jenom po chvili setreni ... praci samozrejme zatim .. kdyz kazdej da 500 tisic ste 3 uz je to 1,5 milionu kdyz nekdo uvidi byznys plan a penize do zacatku je moznost ze ti nekdo puci investici ... urcite neni nic hned musi se tomu clovek venovat ale zrovna tomuhle verim ze to usili se vyplatí a po 50 letech mas jistej slusnej duchod

Ale kdo ví .. ale kdyz vidim na co sponzorujou v Den D a hned maj kontakty a rvou to do zahraniči tak tady v CZ je mozny uplne vsechno hlavne specialita udelat tunely mezi s.r.o. Velmi šťastný

Ale samozrejme bych mel legalni podnikaní pak o tom premejslet v base asi nic moc Úsměv

Verim proste v to Mohli ostatní muzu i já ...
A taky na finanční inteligenci zaklad budu mit ze skoly ale praxe je praxe ...

Když budete tři společníci, dělíte i zisk třema. To znamená že musíš pracovat třikát déle než jedinec, který pracuje sám.
Dálev pořadu den D, nikoho nesponzorují!!! Ale nabízí investici za podíl, jsme znova na začátku, veškerý zisk musíš přerozdělit. Navíc investor nese pouze riziko, že mu peníze nevrátíš a nebudeš mu dávat velkou část svého zisku. Nic jiného nedělá, ale ty se stresuješ, počítáš, lovíš klienty...a pak přijde investor a řekne naval kámo 50%.
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 21:56   Citovat  

Skin3r - plánuješ, zakládáš vymýšlíš ale jdeš na to ze špatného konce. Máš produkotvej plan, máš produkt ale nevíš nic o tom jaký podnikatelský subjekt vlastně zvolit a nevíš jejich výhody a nevýhody ( viz tvuj doatz na finance v sro ).

Neuraž se, nemylsím to špaqtně, ale připadá mi že píšeš jak maldej kluk co se pro něco nadchnul , ale prd o tom ví a má hodně zkreslené představy o podnikání Úsměv ( viz kecy jak šéf nic nedelá, daně ošulí a z ničeho se mu jen sypou prachy .. ( vyrjustal jsem v podnikatelské rodine přímo ve výrobní firme které měla to nejlepší - v podstatě si surovina na produkt sama vyráběla, produkt produkovala i finálně prodávala ( uzavřený oběh - farma x jatka x sít obchodu a bufetů ) a přál bych si abys jednou na vlastní kůži zažil jak se "kope do p**ele" podnikatel a jeho rodina ( 3 deti ) na které maká 110 zamestnanců Úsměv Asi by tě ty iluze přešli.
Největší zlo pro podnikatele jsou právě ti zaměstnanci, kteří na něj podle tebe jen vydělávaj zatímco on si válí šunky a vůbec nemusí přemýšlet co udělá když se jich pár opije a druhý den nepřijdou do práce, nebo když vyrobí pár zmetku, které projdou kontrolou dalších dvou nesvědomitých tupců a kvuli kterým ho x firem zažaluje o náhradu skody nebo proste přejde jinam, vubec nemusí mylset z čeho je zaplatí když mu jiní "podnikatelé zaplatí se zpoždením 13 a více měsíců atd atd atd ...

Kéž by vše fungovalo podel tvých iluzí Úsměv radši vymysli jak si sám na sebe vydelat a až budeš mít zkušenosti zkus něco vetšího, ale jak už tu nekolik lidí napsalo, bez peněz peníze neudeláš, a peníze ti nikdo nepjůčí když nemáš nic čím bys ručil..
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 22:01   Citovat  

firma na cigarety proč ne, ale bál bycch se problémů se značkami, dále odvádět stánu neskutečné sumy za daně z prodeje, nebude to hračka dostat se na velmi nízkou nebo atraktivní cenu pro kuřáky, možná je v mém textu vidět nezájem ale to jen proto že jsem nekuřák, ostatně když rozjíždět firmu tak v něčem co dobře znám a co půjde na dračku, je jasné že cigarety asi ano jelikož kuřáci jsou asi silné procento nad námi nekuřáky ale do tohodle bych se opravdu bál jít, s mým plánem vývoje sw je to taky problém, tento nápad dostalo už XXX firem v čr a již něco zkouší či vydávají, já jsem čekal jak se onen Android chytne, za téměř dva roky co jej používám nemohu si stěžovat, systém už se aplikuje i na alší zařízení než jen pda ale i na ipady a notebooky, Android je budoucnost je to dobrý
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 22:06   Citovat  

firma na cigarety? Na rozjeti neceho takovyho minimalne 100 mega Mrk Nema cenu se prosazovat v oblastech, kde uz jsou silni hraci s nekolikaletou praxi na trhu a perfektni distribuci zakaznikovi az pod nos
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Podnikání-všeobecně
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina