Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 28 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.12.2010 , 18:01   Citovat  

Eso: psal jsem ti na dané číslo sms a psal jsem ti i na mail, ale bez odezvy. Tak se když tak ozvi, nevím, jak jinak se s tebou spojit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 21:37   Citovat  

tudy odkaz Chápeš! Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2011 , 21:44   Citovat  

Škoda, že po ITR netoužím. Je to bezpochyby bezva auto a tohle určitě bezva jezdí, když mně se ale nelíbí. I když, většinu ceny bych měl vlastně předplaceno:)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.1.2011 , 14:09   Citovat  

Esovi: Dimitar ti chce volat kvůli té odtahovce, ale nemá na tebe funkční číslo a já taky.
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 13:12   Citovat  

Takže má poslední snaha dostat své peníze zpět proběhla tuto sobotu na Nürburgringu...
Konfrontoval jsem zde Esa s tím, že bych rád dostal konečně svých cca 60 tisíc co mi dluží zpět a jsem ochoten se s ním slušně domluvit na nějakém postupu jak mi daný obnos vrátí.

Na ringu mi Eso řekl, že mi nic nevrátí dokud se na honda-clubu veřejně neomluvím.
Navrhl jsem tedy, že omluvu spolu sepíšeme na penzionu při předání peněz... Na to Eso reagoval, že tady peníze nemá...a koupil si pak před mými zraky čtyři jízdy za €89.

S jeho reakcí jsem se nehodlal smířit...proto jsem navštívil penzion kde byli lidé z typer.cz ubytováni.
Vyhledal jsem Danyho, který se do jisté míry v otázce esových dluhů angažoval a jiným lidem pomohl k tomu aby jim svůj dluh Eso uhradil.

Obrátil jsem tedy na něj s prosbou, zda by mi zprostředkoval rozhovor s Esem, při kterém by byl také přítomen a nápomocen naší dohodě.
Této myšlence bohužel Dany nakloněný nebyl... Řekl mi že se ho to netýká a že neví proč to po něm chci...do našeho sporu nevidí a Eso mu řelk, že si danou věc vyřídí se mnou sám.
Jelikož byla večeře zjevně důležitější...odešel tedy večeřet.

Po asi deseti minutách čekání přišel Essl...arogantně ke mě přistoupil...a řekl že nedostanu nic za to jak se chovám...ať si ho klidně dám k soudu, že se mi vysměje...
Já jej stále slušně žádal o dohodu a o vrácení peněz, kterých má zjevně dostatek když si jezdí po Spa a po Ringu...
Esslova reakde na sebe nenechala dlouho čekat..prohlásil že odtud odejdu bez jediného eura...fyzicky mě napadl a shodil na zem!! Poté mě majitel penzionu vyhodil s tím, že dělám problémy.

Po tomto icidentu je jasné, že své peníze z Essla již nikdy nedostanu...tudíž mě spostě okradl aby si sám žil na vysoké noze!
To co jsem vždy měl rád a bavilo mě...úpravy aut, podílet se na vylepšování a zdokonalování našich Hond, se pro mě nakonec stalo největším životním problémem. Naivní sen o velké Honda - rodině, kde se k sobě lidé chovají nadstandartně a návzájem si pomáhají, se pro mne tímto zcela rozplynul. Proto jsem se rozhodl, že od 1.5. budu už jen v pozici h-c diváka.

A toto je výsledek pokusu o dohodu s panem Esslem...fyzické napadení namísto slušnosti a přiznání svých závazků. KO

P1000197.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1000197.JPG, 222.95 kB
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:29   Citovat  

citace:
Naivní sen o velké Honda - rodině, kde se k sobě lidé chovají nadstandartně a návzájem si pomáhají, se pro mne tímto zcela rozplynul. Proto jsem se rozhodl, že od 1.5. budu už jen v pozici h-c diváka.

Koukám že seš kus nemyslícího vola, jestli spojuješ Esa s klubem, raděj sem už nelez. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:37   Citovat  

Kubo, pocit marnosti znám, zvaž to ještě.
JInak myslím, že Lukas Esa s klubem nijak extra nespojuje.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:47   Citovat  

Minor napsal:
Kubo, pocit marnosti znám, zvaž to ještě.
JInak myslím, že Lukas Esa s klubem nijak extra nespojuje.

mam pocit,ze od Kuby to byla jen citace predchoziho prispevku s tim,ze to neni videt v textu Mrk
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:53   Citovat  

Přesně, jen jsem to špatně označil.
Nechápu že někdo má pocit když je pan Essl takovej levák, tak neexistujou v hondí komunitě slušný lidi a on už bzude jen divák, to mi přijde dost ubohý závěr. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 16:57   Citovat  

Tak to jo, to jsem to blbě pochopil.
Takže se mi, pokud jde o Kubu, značně ulevilo. On sice není tolik vidět, ale o to víc toho udělá. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 17:11   Citovat  

kuba napsal:
Koukám že seš kus nemyslícího vola, jestli spojuješ Esa s klubem, raděj sem už nelez. přátele

Mily Kubo... Honda scenu sleduji od dob crx.cz, pamatuji si jak Pal, Jenyk, VtecManiac, Minor, atd. tvorili jednu z prvnich diskuzi o Hondach.

Asi mas pravdu...jsem nemyslici vul, coz me dostalo tam kde jsem...proto uz tu na tve doporuceni radeji nepolezu. Velmi šťastný
Nikoho s nicim nespojuji...zminil jsem jen svuj subjektivni pocit, kdy ve me nyni Honda predstavuje vsechny pocity, jen ne ty prijemne. Je to skoda a je mi to lito, ze to takto dopadlo. peace přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 17:32   Citovat  

Panebože, to je dávno.
Jenyka občas vídám. Má accorda tourera, na staré crx vzpomíná, ale prý si ho nemůže koupit, protože si koupil letadlo:)
Jinak taky ale nevidím důvod kvůli Esovi končit s klubem.
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:13   Citovat  

Minor napsal:
Panebože, to je dávno.
Jenyka občas vídám. Má accorda tourera, na staré crx vzpomíná, ale prý si ho nemůže koupit, protože si koupil letadlo:)
Jinak taky ale nevidím důvod kvůli Esovi končit s klubem.

Hele už jste byli někdy v depresi ? To byste skončili nejenom s klubem ... a jak by vám bylo, kdyby do vás ještě ostatní kopali a nadávali vám do blbců ? KO
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:51   Citovat  

Riccardo napsal:
Hele už jste byli někdy v depresi ? To byste skončili nejenom s klubem ... a jak by vám bylo, kdyby do vás ještě ostatní kopali a nadávali vám do blbců ? KO

Já mysím, že to kluci nemyslí zle. Jen se jim nelíbí, stejně jako jiným, že to spojuje s klubem. Mně je Lukáše líto, jak dopadl. Ale bohužel to je lidská povaha, a každý kdo má Hondu nemůže být zákonitě svatý. Jsou tu ale spousty jiných Hondařů, kteří stojí za to OK
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:54   Citovat  

Já vím přesně, jak to Lukáš myslí ... tady na H-C jsem Esa dost propagovali, jako vysoce spolehlivou osobu, které lze bezmezně věřit ... a bohužel se zklamal ... zklamal se stejně, jako mnoho z nás. Kuba je vytočenej do červenýho z toho, jak poslední dobou spousta lidí háže na H-C špínu (zcela nepodloženou špínu - výplody choré mysli a především závisti, bohužel) ze všech možných stran ... nedivím se mu ani píď ... takže jeho větu berte s ohledem na výše uvedené, je to skvělý kluk je to dobrý

Jinak k tématu: ... vlastně nevím co říct, snad jen ... to bylo sakra drahé školení života Smutný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:54   Citovat  

Lukas napsal:
...
Vyhledal jsem Danyho, který se do jisté míry v otázce esových dluhů angažoval a jiným lidem pomohl k tomu aby jim svůj dluh Eso uhradil.

Obrátil jsem tedy na něj s prosbou, zda by mi zprostředkoval rozhovor s Esem, při kterém by byl také přítomen a nápomocen naší dohodě.
Této myšlence bohužel Dany nakloněný nebyl... Řekl mi že se ho to netýká a že neví proč to po něm chci...do našeho sporu nevidí a Eso mu řelk, že si danou věc vyřídí se mnou sám.
Jelikož byla večeře zjevně důležitější...odešel tedy večeřet.

...

Nehodlám vůbec nic kromě tohoto místa komentovat...

Kdo sleduje tento topic od začátku, bude teď v obraze a kdo ne, ať si to vyhledá...

Lukáš totiž mou osobu opravdu nevybíravě zde na foru urazil, zveřejňoval soukromou komunikaci a hlavně se mě opravdu osobně dotkl. Nechci to připomínat, ale na základě tohoto jsem mu zde napsal, že tím jsem s ním jednou pro vždy skončil...

O to více mě opravdu překvapila jeho drzost, když se dovolává najednou mé pomoci po tom všem a najednou obrací, že mu je to strašně líto a abych mu to pomohl vyřídit. Na to jsem mu řekl, že nemám ani důvod a chuť mu pomáhat, po tom jak se ke mě choval a odešel jsem opravdu na večeři, protože jsem měl po tom všem opravdu docela velkou chuť ho na místě za ty urážky inzultovat, ale udržel jsem se...

Toť vše...
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 23:44   Citovat  

to lukas: ze se stim smradem tak se... to nepochopim nikdy.... A ze ti nepomuze cizi clovek se nediv dal to nebudu rozvadet.... meetallll pifko
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 23:50   Citovat  

lukas patri mezi slusny lidi ktery doufaj ze se da s lidma rozume domluvit.
ja osobne bych to taky asi resil jinak, ale co naplat, on je hodnej slusnej clovek kterej veri v lidskou cest bohuzel jsou mezi nama na honda clubu i prasata ktery si takove jednani nezaslouzi ...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 23:52   Citovat  

Dany napsal:
Nehodlám vůbec nic kromě tohoto místa komentovat...

Kdo sleduje tento topic od začátku, bude teď v obraze a kdo ne, ať si to vyhledá...

Lukáš totiž mou osobu opravdu nevybíravě zde na foru urazil, zveřejňoval soukromou komunikaci a hlavně se mě opravdu osobně dotkl. Nechci to připomínat, ale na základě tohoto jsem mu zde napsal, že tím jsem s ním jednou pro vždy skončil...

O to více mě opravdu překvapila jeho drzost, když se dovolává najednou mé pomoci po tom všem a najednou obrací, že mu je to strašně líto a abych mu to pomohl vyřídit. Na to jsem mu řekl, že nemám ani důvod a chuť mu pomáhat, po tom jak se ke mě choval a odešel jsem opravdu na večeři, protože jsem měl po tom všem opravdu docela velkou chuť ho na místě za ty urážky inzultovat, ale udržel jsem se...

Toť vše...

kdo chce hleda zpusob kdo neche hleda duvod .. to asi znas Úsměv
na druhou stranu, taky bych se postavil za kamarada, at by udelal sebevetsi opicarnu ...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 0:02   Citovat  

Newer napsal:
kdo chce hleda zpusob kdo neche hleda duvod .. to asi znas Úsměv
na druhou stranu, taky bych se postavil za kamarada, at by udelal sebevetsi opicarnu ...

Nedjdrive si to tedy precti a pak mudruj... Jsem zvedavej, jak se budes tvarit, kdyz o tobe budu psat, ze peres nekomu penize a podobne nesmysly, urcite budes potom celej nadsenej mi pomahat...
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 0:07   Citovat  

Dany napsal:
Nedjdrive si to tedy precti a pak mudruj... Jsem zvedavej, jak se budes tvarit, kdyz o tobe budu psat, ze peres nekomu penize a podobne nesmysly, urcite budes potom celej nadsenej mi pomahat...

ja to tu cele cetl kdyz to bylo aktualni..
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 9:56   Citovat  

Lidí co tady má problém s Esslem je spousta,divim se že se nedomluvěj a nedojedou " dát kafe " přímo za tím vyčůránkem??Ono udělat pár náhlých přepadovek s jistym cílem ..... třeba by pak Essl poznal že je zle a měl by to nějak urovnat.Nebo si všichni společně najmout nějakou firmu,sice asi nebude levná ale když je těch lidí celkem dost nemuselo by to vyjít tak draho ne?

Psát články sem a jen tlachat,tím se přeci vůbec nic nevyřeší.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 10:06   Citovat  

jak dlouho taky ještě budou lidi brečet?

vezmu důkazy k tomu, že mi něco dluží, zajdu s tím za pověřenou osobou, žaloba a řeším. Co chcete tady na netu vyhádat? mravenec
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 10:30   Citovat  

vojt4s napsal:
jak dlouho taky ještě budou lidi brečet?

vezmu důkazy k tomu, že mi něco dluží, zajdu s tím za pověřenou osobou, žaloba a řeším. Co chcete tady na netu vyhádat? mravenec

jj, taky si myslím. Akorát se tady lidi navzájem rozhádají, a přitom úplně zbytečně.

Jenom bych chtěl říct, že mi přijde nemorální odmítat zaplatit dluh, když mi věřitel nadává. To je fakt divné a něco to svědčí o povaze toho dlužníka.

Taky mi přijde smutné, že člověk který by pomoct mohl, tu pomoc odmítá (Dany). Asi nedokáže pochopit, že člověk ve stresu udělá snadno chybu.

Chtělo by to více velkorysosti a spíše upřednostnit spravedlnost před vlastním egem.

(Když pomůžeš člověku který se k tobě nezachoval dobře, má to velkou hodnotu a oba aktéry to někam posune)
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 10:50  Naposledy upravil Dany dne 18.4.2011 , 11:17, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Riccardo napsal:
jj, taky si myslím. Akorát se tady lidi navzájem rozhádají, a přitom úplně zbytečně.

Jenom bych chtěl říct, že mi přijde nemorální odmítat zaplatit dluh, když mi věřitel nadává. To je fakt divné a něco to svědčí o povaze toho dlužníka.

Taky mi přijde smutné, že člověk který by pomoct mohl, tu pomoc odmítá (Dany). Asi nedokáže pochopit, že člověk ve stresu udělá snadno chybu.

Chtělo by to více velkorysosti a spíše upřednostnit spravedlnost před vlastním egem.

Nech prosím své hodnocení pro sebe, víš o tom prd... Nebudu tady zveřejňovat SZ s Lukášem, co mi psal, aby jste zase Vy ostatní pochopili, že Vám do toho nic není, mé EGO je v pořádku, k tomu se snižovat nebudu...

Když už tedy tady soudíš mě, řeknu ještě něco...
On totiž Lukáš říká jen, to se mu hodí a občas něco přibarví a nebo něco pozapomene...

Naposledy, když mě bombardoval a žádal po SZ, abych mu pomohl, že se nemůže s ESEM spojit, jsem nakonec zapoměl tedy na to, co o mě napsal, spojil jsem se s Esem a dohodl jsem schůzku mezi Lukášem a Esem...

Lukáš mě totiž žádal až prosil, abych mu dohodl koupi té ITR, že ji každopádně chce...
Vše jsem mu dohodnul, přijel k Esovi, Eso tam byl a prostě se nedohodli... Mám to sice z obou zdrojů, ale nebyl jsem u toho, nicméně údajně Eso snížil Lukášovi cenu i o dluh a mě sám Lukáš v sobotu řekl, že s cenou původně souhlasil, odjel si pro peníze k rodičům, ale po cestě se mu to rozleželo a protože ta ITR byla nějak šťouchnutá, tak si to rozmyslel a už ani k Esovi nedorazil zpátky ani mu nezavolal, že to nechce...

Takže mi teď milý Riccardo řekni,co by sis představoval, abych pro Lukáše udělal víc... ??? Nebo jak by sis představoval, že mu mám pomoci???

Nezlobte se na mě, ale já už nabyl dojmu, že je to jen stěžovatel a problematik, pořád své nároky i požadavky mění a představuje si, že to někdo vyřeší za něj...

Ono totiž jak byl u Esa, tak si věci, které nebyli v ITR namontované odvezl a zbytek si měl logicky vzít s tou ITR, takže minimálně o ty díly, by se ta částka měla snížit...

Já tedy úplně nevěřím Esovi, protože to co udělal, není rozhodně správné, ale já to už za nikoho řešit nebudu, když jsem to naposledy zkusil a snažil se lidem pomoci, jen mě tu několik lidí, kteří o tom vědí naprosté prd, naprosto nevybíravě pomluvilo a obvinilo, že snad ty nekalé kšefty dělám skoro já, proto se už teď angažovat nebudu...

Ti co znají situaci nebo mě osobně vědí, že tohle nemám zapotřebí... Kdyby do toho nekecali lidi, co o tom nemají potuchy, bylo by to rozhodně lepší, to mi věřte...

A ty Lukáši (a ostatní také) mě prosím vynech a hlavně se už mě vůbec nekomentuj a nevzpomínej, chováš se jak ubrečené děcko, já už to rozebírat opravdu nechci a z tvého jednání opravdu mám pocit, že všechno není tak jak píšeš...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 11:13   Citovat  

nechci se do toho montovat a dané věci nerozumím ale když to pročítám tam evidentně má opět mince dvě strany a Lukas tu píše jen tu jednu, jinak souhlasím s uživateli a tak nevím proč brečíte tady na foru, co pozoruji tak o tom vědí jen dva lidé jak to zhruba bylo ostatní nic...

každopádně fandím aby jste to pánové dotáhli do dobrého konce H+
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 11:34   Citovat  

ja to teda nemam precteny uplne vsechno ale uz je to fakt blby zpivat tuhle pisnicku porad dokola, lidi jsou lidi, ze jeden druhyho okrka o love je nemoc tohodle imperialistickyho sveta, tady na klubu je sumak ze jeden ma tamhle to s tim druhym, tady nikdo za nikoho nic resit nebude, jestli tim chces pohnout lukasi tak bez tuhle pisnicku zpivat na policajty,nezlob se na me prosim ale nedavej tu prosim fotky sve nohy, to odreny koleno me pobavilo,kdybys mel monokl, nebo vyrazeny zuby je to jinej level, pokud nemas od esa ani papir velikosti jizdenky do tramvaje tak si naskladej auto nejakejma muskulaturama a jed si pro love, kdybych byl admin tak uz jsem to tu davno zamcel, a na to aby lidi na klubu vedeli ze eso je jak kampelicka se tu uz napsalo dost ... tohle je klub o hondach, a ne o tom kdo jak koho podelal s autem nebo s prachama. .... vic nemam co rict
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:08   Citovat  

Dany napsal:
...

Taky bych tu mohl zverejnit sz ktere mezi nami probehly, ze kterych jsem nabyl pocit, ze kdyz prijedu na Ring, tak se mnou budete jednat... A ne ze me jeden odbyde a druhy fyzicky napadne.
Ale neudelam to, budu respektovat pravidla fora!

Mluvil jsi se mnou asi jen minutu. Stacilo mi dat par minut navic...kdyz jsem tam jel 400km a vse bych si v klidu slusne vysvetlil. Chtel jsem si sednout ve trech...a vse si vyrikat. Na tvou otazku co s tim mas spolecneho ty...je zde odpoved...protoze se do tohoto problemu angazujes a nyni se tu zacina objevovat tva treti verze pribehu. Tomuto jsem chtel predejit...a vse si face to face vyrikat!
Za to jak jsem te urazil a za tu zverejnenou sz jsem se ti jiz nekolikrat slusne omlouval, jednal jsem v rozhorceni nad sedesatitisicovym dluhem... Z sz jsem nabyl dojmu, ze jsi mou omluvu prijal a jdeme dal... Evidentne ale ne...OK, stacilo rict.

A jeste k prodeji te ITR...
Na strankach typer.cz nabizel Eso svou Integru za 200 tisic.
Protoze jsem to ja, tak cena pro me byla Esem stanovana na 220 tisic. Prijel jsem tedy do Budejovic...auto bylo bourane, coz jsem si v inzeratu nevsiml...ale ok, to neresim.
Slo mi o nasledujici ...castky uvedu jen priblizne, protoze presna hodnota neni podstatna, jen dana idea je.
Auto mi tedy nabidl za 220, dejme tomu ze za tuto cenu by si tento vuz mohl koupit kdokoli jiny.
Eso mi dluzi 60 tisic, z toho 40 za veci na byvalych jeho autech a 20 tis. za dily na zminovane ITR.
Eso tedy prohlasil...slevim ti 40 tis co ti dluzim...tim ze auto koupis, dostanes vlasne dily co jsou na ITR zpet, proto tech 20 rozdil.

Ale ja se ptam...kdokoli jiny si muze ITR za tuto cenu koupit, ale kdokoli jiny do ni nedodal dily za 20 tisic!! Takze z meho pohledu by pristup mel byt...cena ITR minus 60 tisic! Jinak se tento deal stava pro mne velice nevyhodny = prodelecny o 20 tisic!

Pri nasem rozhovoru na benzince jsem esovi jasne rikal, ze 100 tisic mam - je to me stipendium, ale zbytek mi chybi. Rodice mi vsak prislibili, ze mi potrebnou sumu pujci, pokud Eso pred nimi dozna svuj dluh vuci me. Predlozil jsem mu proto smenku, kterou by tento svuj zavazek stvrdil... To vsak odmil...a na to jsem mu rekl, ze bude velmi problematicke penize sehnat a ze to asi nevyjde.
Amosfera na benzince byla takova, ze pred ni v aute cekal esuv nohsled... Byla sobota...a bylo mi receno, ze pokud penize nebudou v pondeli dopoledne, tak ji Eso proda prave onomu cloveku.
Jelikoz mne rodice bez esova priznani dluhu odmitli, nepodarilo se mi penize behem nedele nikde jinde sehnat...a rezignoval jsem.

Ale proc to tu musim vse psat?? Proc se neslo slusne domluvit na ringu?? Proc usilovne reagujes tady na foru a face to face me odbydes?? Mne uz to nebavi stale se tady ospravedlnovat...chtel jsem veci vyridit osobne a dany problem uzavrit.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:20   Citovat  

sakra chlape, ty to řešíš, jak kdyby ti ty prachy dlužil dany Tak to valím bulvy

chtěl si kšeftovat s esem a přijít k nějakejm penězům - business se nezdaříl - no to se holt v kšeftu stává
šel si do toho bez papírů od esa - no co se dá dělat

tak si to sakra vyřeš jako chlap s esem, páč jak jsem pochopil, tak na soud nemáš důkazy, nebo to prostě ber jako ponaučení. nějaká koruna to je, ale co se dá dělat
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:23  Naposledy upravil Dany dne 18.4.2011 , 12:31, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Lukas napsal:
...

Ale proc to tu musim vse psat?? Proc se neslo slusne domluvit na ringu?? Proc usilovne reagujes tady na foru a face to face me odbydes?? Mne uz to nebavi stale se tady ospravedlnovat...chtel jsem veci vyridit osobne a dany problem uzavrit.

Já si prostě myslím, že máš pravdu, psát by sem už neměl, buď jednej jako chlap, nebo běž brečet jinam... Jak jsem řekl, chtěl si po mě dohodnout schůzku kvůli ITR a tu jsem Ti dohodnul, že jste se nedohodli, za to nemůžu (dokonce ani ty ses neobtěžoval mi napsat jak to dopadlo respektive proč to nedopadlo, to po těch několika SZ se žádostí o kontakt s Esem byl najednou problém napsat jednu ubohou SZ nedopadlo to protože ... ?) a nechápu, proč bych měl něco pořád řešit, slušnejm lidem, kteří se ke mě slušně chovali, jsem pomohl... A stejně se to otočilo proti mě, takže jsem se rozhodnul, že končím, za dobrotu na žebrotu...

Teď už prostě nechci se mezi Vás montovat, vyřeš si to jak chceš...

A po tom všem za mnou přijedeš bez ohlášení (zase ani bez jediné SZ) těsně před večeří, arogantním a direktivním tónem mi oznámíš, že jsi tam abych došel pro Esa a šel to řešit ve třech??? Kde to proboha jsme??? Mě je prostě o něco víc, aby cucák jako ty se mnou takhle jednal...
Opravdu v tu chvíli jsem si vzpomněl, cos všechno o mě napsal, dalo se mi to dohromady s tvým arogantním jednaním a opravdu jsem radši odešel, protože jinak se opravdu mohlo stát, že bych tě za to jednání inzultoval sám, což bych nerad...
Nezlob se na mě, ale takhle se pro pomoc nechodí...

EDIT:
A pro rýpaly z fóra, nikdo jiný tam nebyl, takže kdo chcete věřit verzi Lukáše, tak jí věřte, kdo mojí, taky v pohodě, hlavně si to nechte pro sebe...
Myslím, že jsem v pozici a věku, abych se už nemusel ostatním zpovídat a obhajovat... Levárny fakt nedělám...
Díky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina