Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 33 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.4.2011 , 12:12   Citovat  

Střelec napsal:
Rezerva je přes 12 litrů a ručička mi padá až pod poslední čárku, do půlky nuly Úsměv S 2.0i jsem na rezervu najel ještě 130 km, takže no stres Úsměv

Tlaky v gumách Honda doporučuje 2.2 předek a 2.1 zadek a pak myslim 2.6/2.5 pro jízdu nad 160. Platí pro 15tky.

No, já už bych "yes stress" při tolika km na rezervu byl... Když si pomyslím, kolik sajrajtu z nádrže odteklo, možnost cucnutí vzduchu palivovým čerpadlem, atd. Můj rekord na rezervu je 60 km.
Mimochodem, všimli jste si, že Honda "tlakuje" gumy podle rychlosti a ne podle zatížení auta...?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.4.2011 , 17:58   Citovat  

piskot napsal:
No, já už bych "yes stress" při tolika km na rezervu byl... Když si pomyslím, kolik sajrajtu z nádrže odteklo, možnost cucnutí vzduchu palivovým čerpadlem, atd. Můj rekord na rezervu je 60 km.
Mimochodem, všimli jste si, že Honda "tlakuje" gumy podle rychlosti a ne podle zatížení auta...?

...jo jo s 2.0 sem taky ujel na rezervu cca 110km Úsměv - zapomnel sem natankovat :d...ale se me stejne zda ze rezerva zacne nejak brzo svitit...

...hele kluci v patek davam auto do servisu a jdou delat rozvody a spojku...a pri rozvodech si ji nechavam delat bez vodni pumpy - prej tam byla menena tak jsem vsadi ze jo...ale mechanik rikal neco o zaruke atd???...co se muze stat v tomto pripade?...

diky predem at nejsem za ...

Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 11:33   Citovat  

chalejkum napsal:
...jo jo s 2.0 sem taky ujel na rezervu cca 110km Úsměv - zapomnel sem natankovat :d...ale se me stejne zda ze rezerva zacne nejak brzo svitit...

...hele kluci v patek davam auto do servisu a jdou delat rozvody a spojku...a pri rozvodech si ji nechavam delat bez vodni pumpy - prej tam byla menena tak jsem vsadi ze jo...ale mechanik rikal neco o zaruke atd???...co se muze stat v tomto pripade?...

diky predem at nejsem za ...

Úsměv

pumpu určitě udělej rovnou taky. Stojí kolem litru a lepší jí vyměnits rozvodama, než aby ti za pár měsíců začala téct a budeš dělat rozvody znova.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 11:54   Citovat  

Ja som s nim volal minuly tyzden a hovoril mi, ze mu admistrator zakazal inzerovat tu na HC forum, i ked nerozumiem preco, zablokoval mu ucet a zmazal cely temu.On sam nerozumie preco, ved tu ludia inzeruju cokolvek a je to normalne.

Chumo napsal:
Ako sledujem, vsetky temy od Karel Major su zmazane a karel.major ma zakazany vstup...

Prave by som od neho nieco potreboval...

Neviete co sa deje? to mi hlava nebere
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 11:59   Citovat  

nevite o nejake zahradce?? potrebuju vozit koleso.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 12:26   Citovat  

nevi nekdo kdo by chtel meho accorda ? provize vas nemine Úsměv
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 20:38   Citovat  

Ako tak sledujem inzeraty tak accord 6G je nepredajne auto... Uz sa daju zohnat aj kusy od 2300€ co je ubohe nic za taky luxus a svietia tam tie inzeraty dllllho... O chvilu rozmyslam tiez nad zmenou auta a obavam sa, ze ho asi ani nepredam urcite nie s tymi kilometrami...Smutný Nariekaju vsetci, nad 300tisicami km a tieto auta najazdia raz tolko bez problemov... KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 21:10   Citovat  

Chumo napsal:
Ako tak sledujem inzeraty tak accord 6G je nepredajne auto... Uz sa daju zohnat aj kusy od 2300€ co je ubohe nic za taky luxus a svietia tam tie inzeraty dllllho... O chvilu rozmyslam tiez nad zmenou auta a obavam sa, ze ho asi ani nepredam urcite nie s tymi kilometrami...Smutný Nariekaju vsetci, nad 300tisicami km a tieto auta najazdia raz tolko bez problemov... KO

ja ho prodavam od srpna a nikdo ho porad nechce Smutný nutne potrebuju kombi a automat kvuli psovi a zdravotnim problemum, jinak bych nemenil Smutný
   Návrat  
mfojtik je teď offline  mfojtik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 21:39   Citovat  

Kolik se to ted pohybuje cenově? A v jakém stavu jsou ta auta? Já jsem v UK, mám ho tady, ale vzhledem k tomu, že už je to starší 8 let a v česku mi to nepřihlásí, tak si budu v čr kupovat zase Hondu. No a s mým accordem jsem maximálně spokojen. Takže volba bude asi jasná.
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 21:54   Citovat  

tudy odkaz
To je aspoň cena HaHaaa
   Návrat  
mfojtik je teď offline  mfojtik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 21:58   Citovat  

to se někdo trošku zbláznil ne? za sto litrů tak staré auto? já mám novější typ. myslel jsem, že 6G je od 99 - 03. ten mám. a ten si chci koupit v česku.
   Návrat  
Kapr je teď offline  Kapr
PříspěvekZaslal: 23.4.2011 , 22:48   Citovat  

Zdravím všechny zaříkávače magického písmene "H". Chlapy, nechal jsem si přivézt z "D" Acco CH6 r.v. 2001 s motorem F18B2. Nevíte prosím někdo kde bych mohl najít oficiálně předepsané ventilové vůle pro tento motor? Děkuji moc za ochotu a za jakoukoliv info.
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2011 , 14:20   Citovat  

strelec...tak rozvody sli bez pumpy Mrk ale s cim na me vyrukoval mechanik kdyz sem si pro faro prijel to jsem jeste doted nerozdejchal Smutný...
...daval sem novou spojku a "dotycny" co ji "spravoval" predtim tam dal asi o 1cm v prumeru mensi lamelu takze kdyz me tam dali richtig dily auto pri pousteni spojky cuka naštvanej naštvanej ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2011 , 14:24   Citovat  

Chumo napsal:

Tak tak. Nejsnažší cesta, jak se toho zbavit, je šoupnout to někam do bazaru, třeba na protiúčet. Sice dostaneš málo, ale bude z domu papa V inzerci tady na HC jich je snad 6 a nikdo to nechce.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2011 , 16:47   Citovat  

Kapr napsal:
Zdravím všechny zaříkávače magického písmene "H". Chlapy, nechal jsem si přivézt z "D" Acco CH6 r.v. 2001 s motorem F18B2. Nevíte prosím někdo kde bych mohl najít oficiálně předepsané ventilové vůle pro tento motor? Děkuji moc za ochotu a za jakoukoliv info.

No v manualu... Treba v Honda ESM pro accord.

Intake: 0.26 mm (0.010 in) + 0.02 mm (0.0008 in)
Exhaust: 0.30 mm (0.012 in) + 0.02 mm (0.0008 in)
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 20:30   Citovat  

Chci se zeptat zda nekdo nevite jestli accord 6.g ma mit ve vybave couvaci alarm ze to zacne pipat pri couvani protoze me najednou z niceho nic kdyz jsem dneska odjizdel z parkoviste zacalo neco pipat pri couvani a dva roky ani tuk Tak to koukám! A taky je mozny ze to tam nekdo dodelaval ale jaktoze to zacalo fungovat az ted to me docela vystrasilo. Ble ze by problem s elektrikou
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 20:55   Citovat  

Kendik napsal:
Chci se zeptat zda nekdo nevite jestli accord 6.g ma mit ve vybave couvaci alarm ze to zacne pipat pri couvani protoze me najednou z niceho nic kdyz jsem dneska odjizdel z parkoviste zacalo neco pipat pri couvani a dva roky ani tuk Tak to koukám! A taky je mozny ze to tam nekdo dodelaval ale jaktoze to zacalo fungovat az ted to me docela vystrasilo. Ble ze by problem s elektrikou

myslím, že ani v ES výbavě nebyl. Jedině dodělávanej, dneska je to otázka litru, dvou...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 21:05   Citovat  

Střelec napsal:
myslím, že ani v ES výbavě nebyl. Jedině dodělávanej, dneska je to otázka litru, dvou...
otazka od 100 kč tudy odkaz
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 21:08   Citovat  

Diky moc za info.Kazdopadne je to tak strasnej randal ze jsem nejdriv myslel ze je to alarm.Na nic nikdo nesahal takze radsi zajedu do servisu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2011 , 21:21   Citovat  

Brnďa napsal:
otazka od 100 kč tudy odkaz

Tak dokonce už je to za kilo, to je paráda Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 7:01   Citovat  

Podla mna medzi signalizacou cuvania za 100CZK a cuvacim senzorom je zasadny rozdiel... Minimalne v cene... :twisted: Ale aj v konstrukcii a funkcii su male zanedbatelne rozdiely... Hihi Ci sa mylim?... Je to tam.
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 10:09   Citovat  

Přesně tak, signalizace couvání a couvací senzor jsou zcela dvě rozdílné věci. Tak bacha na to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 10:49   Citovat  

A v doplnkovej priplatkovej vybave sa nachadzaju aj original cuvacie senzory... Predpokladam, ze si to tam dal namontovat malokto... Myslim, ze vo verzii type V to byt muselo... Bola v nej totizto kompletna doplnkova vybava...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 12:43   Citovat  

Chumo napsal:
Podla mna medzi signalizacou cuvania za 100CZK a cuvacim senzorom je zasadny rozdiel... Minimalne v cene... :twisted: Ale aj v konstrukcii a funkcii su male zanedbatelne rozdiely... Hihi Ci sa mylim?... Je to tam.

Sakra, neumím číst Velmi šťastný Tohle je fakt jen pípátko, ne senzor.
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 14:58   Citovat  

to Kendik, Jednoduše se to dá zjistit co to je. Podívej se na zadní nárazník jestli jsou v něm couvací senzory. Pokud ano máš tam dodatečně montovaného parkovacího asistenta. Poku v nárazníku senzory nejsou tak vytáhni obě couvací žárovky (to zvládneš) a možná jedna z nich je couvací alarm který možná přestal původnímu majiteli fungovat ale žárovka svítila a teď se nějakou náhodou probrala k životu i zvuková signalizace.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 15:32   Citovat  

mel by nekdo zajem o muj vyfuk SRS Racing ?

svody omatany paskou thermotec + catback se silencerem + tesneni

cely je to nerezova ocel ( i svary samozrejme, ted na povrchu pres zimu trosku zoxidovalo ale ja to este nejak musim umejt, prelestit a vyfotit Úsměv dovoz z USA v cervnu, vyhral jsem s nim na HD 2010 2. misto za supersound je to dobrý v CR sem tento komplet videl za 35 000 Tak to koukám!

prodam radeji komplet

moje cena: 8000,-

nebo 4500 + 4500 Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 16:00   Citovat  

osiris napsal:

cely je to nerezova ocel ( i svary samozrejme, ted na povrchu pres zimu trosku zoxidovalo ale ja to este nejak musim umejt, prelestit a vyfotit Úsměv dovoz z USA v cervnu, vyhral jsem s nim na HD 2010 2. misto za supersound je to dobrý v CR sem tento komplet videl za 35 000 Tak to koukám!

prodam radeji komplet

nebo 4500 + 4500 Úsměv

určitě doporučím, měl jsem ho na Accordu 5G, taky už od svodů a auto s ním jelo výrazně líp odspodu a ze středního spektra otáček. Zvuk parádní, akorát z toho po dlouhý jízdě po dálnici může trochu hučet v hlavě Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 16:20   Citovat  

presne tak, hezky to zlepsilo kroutak a krasne tahne odspodu Úsměv jinak bez silenceru je to na dalnici docela zlo Velmi šťastný ale se silencerem je to normalka a krasne tichy, ozve se to az pri vyssich otackach Úsměv po sundani silenceru pak prichazi to spravny peklo :twisted: ... ja jezdil pres leto bez a od zari uz sem ho nesundal, jen obcas kdyz sem mel chut se hezky projet Se stydím
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 18:42   Citovat  

osiris napsal:
presne tak, hezky to zlepsilo kroutak a krasne tahne odspodu Úsměv jinak bez silenceru je to na dalnici docela zlo Velmi šťastný ale se silencerem je to normalka a krasne tichy, ozve se to az pri vyssich otackach Úsměv po sundani silenceru pak prichazi to spravny peklo :twisted: ... ja jezdil pres leto bez a od zari uz sem ho nesundal, jen obcas kdyz sem mel chut se hezky projet Se stydím
jojo ja měl podobny na accordovi a je fakt ž emi každej večer hučelo z toho zvuku Velmi šťastný
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 19:30   Citovat  

osiris napsal:

prodam radeji komplet

nebo 4500 + 4500 Úsměv

mit prachy tak ten catback beru Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 331, 332, 333  Další