Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou motorizaci doporučují pravý hondaři?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 17:05   Citovat  

VlastaFR napsal:
a ja v anglicakovi (b18C4) pri 130km/h cca 4200 Velmi šťastný a vtec spina pri 6000ot.

jinak pokud ses rozhod na Integru tak hodne hezkych km Mrk

to si pletes s tou druhou klapou neboli IAB ktera spina tesne pred 6000rpm

Zend3r napsal:
tak to ma nejakou kratkou prevodovku ne?? kdyz ja mam pri 130 nejake 4000ot

no jako asi to neni presne 130km/h mozna o chup vice ale sem uz ve vtecu az nekdy pojedu po rudne tak to zkusim
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 17:49   Citovat  

sorry Úsměv uvadim na pravou miru:
VTEC engagement@4,300 rpm
IAB open@5,750 rpm

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 17:57   Citovat  

George1988 napsal:
díky za radu... mám ale výškový problém s targou Úsměv

tak ona ITR neni uplně limuzína, navíc jestli tochu prostorově výraznější, tak budeš mít problém se sedačkama ( vim o čem mluvim )

navíc s tim autem se denně jezdit téměř nedá ( najel jsem s ITR téměř 30tis km za 9 měsíců )

nehledě na to, že je to auto celkem drahý, tak že ho opravdu musíš chtít ( prodat ITR za rozumnou cenu neni sranda, protože neni moc úchyláků, který jsou takovou cenu ochotni zaplatit )

ND jsou v poho, je to civic, ale karosářské díly jsou opravdu blbě sehnatelný

George1988 je teď offline  George1988
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:05   Citovat  

Dejf napsal:
tak ona ITR neni uplně limuzína, navíc jestli tochu prostorově výraznější, tak budeš mít problém se sedačkama ( vim o čem mluvim )

navíc s tim autem se denně jezdit téměř nedá ( najel jsem s ITR téměř 30tis km za 9 měsíců )

nehledě na to, že je to auto celkem drahý, tak že ho opravdu musíš chtít ( prodat ITR za rozumnou cenu neni sranda, protože neni moc úchyláků, který jsou takovou cenu ochotni zaplatit )

ND jsou v poho, je to civic, ale karosářské díly jsou opravdu blbě sehnatelný

Jsi si jisty ze neni na denni jezdeni? Úsměv co by jsi mi od hondy na denni jezdeni doporucil, abych do toho nemusel rocne vrazit 100 00 =D

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:15   Citovat  

George1988 napsal:
Jsi si jisty ze neni na denni jezdeni? Úsměv co by jsi mi od hondy na denni jezdeni doporucil, abych do toho nemusel rocne vrazit 100 00 =D

CTR 7g, nebo VTi 6g jap.

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:19   Citovat  

crxmann napsal:
CTR 7g, nebo VTi 6g jap.

Poprosím česky =D přeci jen nejsem ještě takový znalec Úsměv

lulin je teď offline  lulin
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:26   Citovat  

mám jak vti tak ITR...provozní naklady jsou téměř shodné(integra má ve městě spotřebu menší mimo město naopak větší než vti Velmi šťastný ) obě auta ti v dobrém stavu udělají radost, jen Integra je opravdu o kus sportovnější auto VTEC

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:27   Citovat  

lulin napsal:
mám jak vti tak ITR...provozní naklady jsou téměř shodné(integra má ve městě spotřebu menší mimo město naopak větší než vti Velmi šťastný ) obě auta ti v dobrém stavu udělají radost, jen Integra je opravdu o kus sportovnější auto VTEC

Stale mi nebylo receno jestli se hodi na kazdodenni jezdeni... prosim porad Mrk

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:30   Citovat  

George1988 napsal:
Poprosím česky =D přeci jen nejsem ještě takový znalec Úsměv

Vzhledem k tomu jaký je integra klenot, se na ní shání plechařina blbě, ale jinak je to civic. Tak z toho důvodu bych ji na denní ježdění nechtěl. Jinak je to jinej level než civic 6g VTi EK4. To znamená ten co mám já, ne anglán.

CTR : civic 7generace, 3 dvéř, motor K20. Kastle je klasika 7g takže plechařina není problém. A o generaci novější než integra a civic 6g.

Doplněno: stačí lehká kolize a máš auto na rozprodej, protože nic moc neseženeš (mluvím o ITR) viz. zde Jetloš, který dostal na komoru a je to na rozprodej.

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:34   Citovat  

Bylo řečeno, že nehodí a tak to ber ... především proto, že je drahá na provoz, nemyslím benzín, ale údržba - sportovnější ladění většiny komponent je předurčuje k rychlejšímu opotřebení.

CRT 7G, alias Civic Type-R 7. generace, který mám já, byl po 2 letech denního provozu v Praze zralý na kompletní generálku a je na špalkách. Dejf jezdil denně s ITR a hádej, kde ji má ? Ano, na špalkách ...

Jsou to "drahá" auta, takže pokud si myslíš, že 10L benzínu na 100km neuneseš, pak už vůbec nezmákneš ITR a CTR, protože tam k tomu přičti další peníze za pravidelnou údržbu (nebo se na to můžeš vybodnout a po dvou letech udělat generálku za 100tis, jako já Se stydím )

Kup si VTI šesté generace v hatchbacku a dál uvidíš sám

lulin je teď offline  lulin
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:39   Citovat  

George1988 napsal:
Stale mi nebylo receno jestli se hodi na kazdodenni jezdeni... prosim porad Mrk

já s ním jezdím jen přes "léto" v zimě by mi jí bylo asi líto,ale při nájezdu kolem 10tis ročně bych ti jí v klidu doporučil..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 21:56   Citovat  

pokud najedeš cca 10tis ročně, jak psal Lulin, tak OK... za benzín to neni tak hrozný a zbyde na zdytek...

nicméně 10 tis pro mě neni normální roční nájezd...

ber to takhle... když budeš jezdit rozumně, tak se podíváš k 10l/100km, níž nelze. pokud se níž dostaneš, tak nepotřebuješ Type-R, rozumněj je ti na nic

další věc je koupě. většina má něco za sebou, je to daný typem auta. čili super jí koupit za 170tis, nicméně během dvou let do ní pustíš 100 táců Úsměv
znám se osobně s řadou majitelů ITR a všichni jsme dopadli stejně Velmi šťastný

ke spotřebě je potřeba započítat 100oktan ( mě za devět měsíců stál benzín cca 90tis... a to je to tři roky zpět )

moje volba by byla C6G VTi... jezdíš na 95oktanů, a servis neni náročnej, navíc neni takovej problem s karoseřinou. a hlavně, na okrezce nebudeš o moc pomalejší, než ITR. čert ví, jestli vůbec. nehledě na to, že neni nápadnej

pokud mák finance v řádu 200-250tis tak 7G Type-R. celkem nový, spolehlivý, bezpečný. kolem 10l/100 se taky dá pohybovat ( 95okt ) ale je potřeba vzít v ůvahu, že je to ´´nový´´, tak že dostupnost dílů je fin. jinde, než u C6G

prostě neni to jen o tom ´´lejt jen benzín´´. když Type-R užíváš jak si zaslouží, tak stojí něco i údržba
jsou tu tací co se budou bít do prsou a tvrdit, že kecam, ale buď si zkutečnost nepřiznaj, nebo jezdí jak moje bába na nákup. na to pak nepotřebuju Type-R, nebo VTi

stačí se jen podívat kolik je ti ITR, CTR, VTi buď po, nebo v repasi

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 23:50   Citovat  

Hondik napsal:
u anglana jo jelikoz vtec spina pred 5000rpm

Nene, VTEC spíná v cca 6000 ot. V těch cca 4700 ot. se přepne proměnná délka sacího potrubí na kratší cestu. Mrk
A spotřeba ve městě 8L se ti zdá hodně? Vždyť je to krásná spotřeba.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 23:57   Citovat  

VlastaFR napsal:
sorry Úsměv uvadim na pravou miru:
VTEC engagement@4,300 rpm
IAB open@5,750 rpm

Odkud čerpáš tyhle informace? Mě to přijde jako nějaká chyba. Já mám za to, že IAB se aktivuje dřív než VTEC. I ninja mi to potvrdil.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 23:59   Citovat  

George1988 napsal:

C6G anglána 1,8 VTI.
Auto se kterým můžeš každý den jezdit do práce na pohodu a spotřebu a o víkendu se s ním pořádně proletět ve VTECu Mrk

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 0:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Odkud čerpáš tyhle informace? Mě to přijde jako nějaká chyba. Já mám za to, že IAB se aktivuje dřív než VTEC. I ninja mi to potvrdil.

Peti,

mělo by to být takto - mám to od Fishe:

Sepnutí VTECu a omezovač:
- 1.6ESi: VTEC: 5504 > LIMITER: 7411RPM
- 1.6VTi: VTEC: 5872 > LIMITER: 8116RPM
- 1.8VTi: IAB: 4872 > VTEC: 5752RPM> LIMITER: 8116RPM

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 0:08   Citovat  

Dejf: na spritmonitoru je 26 ITR, prumer 8.91, takze bych to s tou spotrebou tak nehrotil. Mit ITR prece neni o tom ji porad tocit. Kdyz to vezmu podle sebe tak s VTi jsem jezdil denne do prace, % casu v 8000 bylo za tech 60k km minimalni. Jasne, clovek to tam vytocil kazdy den, ale na jak dlouho?

Nicmene 100% souhlas s temi naklady, zvlast, kdyz se s autem jezdi rychleji. Myslim, ze by stalo za to sem napsat konkretnejsi polozky - clovek, ktery takove auto nezna si z tech cifer typu "das do toho 100k" nic nevezme, protoze si pod tim nic nepredstavi a bude doufat, ze zrovna on do toho sypat nic nebude muset. Ja mam treba tech 10k km rocne najezd na tarze, protoze pres zimu stoji a naklady mimo benzin jsou podstatne vyssi, nez co sezere Acco, na kterem je najezd dvojnasobny. Vic nez jedny gumy rocne, brzdy, sem-tam nejaka oprava a kdyz to clovek zacne sepisovat, radsi v pulce prestane Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 0:35   Citovat  

M@jk napsal:
Peti,

Ano, tohle už se mi líbí mnohem více. Takto by to mělo být. Díky je to dobrý

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 0:44   Citovat  

skyline napsal:
Dejf: na spritmonitoru je 26 ITR, prumer 8.91, takze bych to s tou spotrebou tak nehrotil. Mit ITR prece neni o tom ji porad tocit. Kdyz to vezmu podle sebe tak s VTi jsem jezdil denne do prace, % casu v 8000 bylo za tech 60k km minimalni. Jasne, clovek to tam vytocil kazdy den, ale na jak dlouho?

Nicmene 100% souhlas s temi naklady, zvlast, kdyz se s autem jezdi rychleji. Myslim, ze by stalo za to sem napsat konkretnejsi polozky - clovek, ktery takove auto nezna si z tech cifer typu "das do toho 100k" nic nevezme, protoze si pod tim nic nepredstavi a bude doufat, ze zrovna on do toho sypat nic nebude muset. Ja mam treba tech 10k km rocne najezd na tarze, protoze pres zimu stoji a naklady mimo benzin jsou podstatne vyssi, nez co sezere Acco, na kterem je najezd dvojnasobny. Vic nez jedny gumy rocne, brzdy, sem-tam nejaka oprava a kdyz to clovek zacne sepisovat, radsi v pulce prestane Velmi šťastný

Přesně tak. Řídit ITR, VTI nebo CTR neznamená pořád plnej knedlík a 8000 otáček. Ty motory fungujou i v nízkých otáčkách a fungujou velmi příjemě. Kromě ITR to nejsou vyloženě "závoďáky" takže se s nimi opravdu dá jezdit i normálně a se slušnou spotřebou.
Ty provozní náklady jsou přímo úměrné stylu jízdy. Když s tím budu jezdit normálně tak ty náklady budou stejné jako u každého jiného auta (často i nižší). Pokud si ale budu chtít užívat potenciál ostré Hondy naplno, tak je jasný že provozní náklady porostou, ale opět stejně jako u každého jiného auta. Každá sranda něco stojí.....

alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 0:45   Citovat  

Petr 78 napsal:
C6G anglána 1,8 VTI.
Auto se kterým můžeš každý den jezdit do práce na pohodu a spotřebu a o víkendu se s ním pořádně proletět ve VTECu Mrk

Musím naprosto souhlasit, už to tak dělám 2 roky a nemůžu si stěžovat.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 8:29   Citovat  

skyline napsal:

Petr 78 napsal:
Přesně tak. Řídit ITR, VTI nebo CTR neznamená pořád plnej knedlík a 8000 otáček. Ty motory fungujou i v nízkých otáčkách a fungujou velmi příjemě. Kromě ITR to nejsou vyloženě "závoďáky" takže se s nimi opravdu dá jezdit i normálně a se slušnou spotřebou.
Ty provozní náklady jsou přímo úměrné stylu jízdy. Když s tím budu jezdit normálně tak ty náklady budou stejné jako u každého jiného auta (často i nižší). Pokud si ale budu chtít užívat potenciál ostré Hondy naplno, tak je jasný že provozní náklady porostou, ale opět stejně jako u každého jiného auta. Každá sranda něco stojí.....

pokud jde o spotřebu, tak jsem o litr nad sprintmonitor, což si myslim neni žádný hrocení. ono jde o to, že musíš 100okt benzín. 98 dneska už moc k vidění neni. navíc já když přešel z 98 ( JET ) na 100 OMV nebo Shell tak jsem najel o 80km na nádrž víc

navíc jsem psal, že pokud někdo najede 10 000 za rok, tak ať to neřeší

že jsou náklady spojené s užívánim je jasný, ale musíte vzít v úvahu, že většina ITR má dnes najeto 150tis +
ano, dají se sehnat i jete 100 a míň, ale tam už je to jiná cenovka za nákup

další věc je, že je rozdíl jestli si kupuju VTi aerodeck, nebo zrovna ITR
pokud se chci vozit po okreská a jezdit denně, tak je lepší C6G VTi, nebo 1,8VTi. protože na okresce nebudou pomalejší a za podstatně rozumnější nákup, kterej je u civiků o cca 100 000,- nižší

jinak co do údržby

budou stopro utržený silenty motoru
vymlácený silenty na podvozku
podvozek po 150 tis. taky neni jak z fabriky
a pravděpodobně budou chycený zadní lemy
a brzdy

kdy to vezmu, tak mě silenty motoru, silenty podvozku a brzdy vyšly na cca 30 000,- pokud se nepletu

na podvozek za cca 20 000 mi nezbylo

do toho gumy 10 000 vzhledem k použití to chce slušný ), spojka 5 - 10 000, opravdu pravidelný výměny oleje a brzo min. přetěsnění motoru

jinak je to pořád civic, tak že se vysloveně nic nekazí, problem je jakákoliv nehoda, protože sehnat karosářský díly je kumšt
v UK to jde sice líp, ale zase je tam plno ITR spec 96 a ty maji třeba uplně jinej zadní nárazník ( ošklivej )

beru to tak, že ITR se nehodí na každej den proto, že o tolik co je dražší, neni lepší než VTi

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 9:28   Citovat  

Dejf: hrocenim jsem myslel to, ze kdyz bude jezdit pod 10, tak na to nepotrebuje ITR. Na spritmonitoru by tu ITR nepotreboval skoro nikdo Úsměv Ja taky slysel od nekolika lidi, ze kdyz nejsem porad v 8000, tak na co to VTi mam - jenze cesta k mori proste neni o tom, ze jedu po dalnici na trojku 150, abych nahodou nejel pod ostrou vackou. Hodne dulezity je podle me "k cemu to auto mam". Rozdil mezi VTi na denni pouziti a targou na vikendy je velky, jinymi slovy, se zvysujicim se podilem "normalni" jizdy klesaji prumerne naklady na kilometr a naopak. Kdo ma ITR jako vikendovku bude pomerove casteji vyuzivat potencial auta nez nekdo, kdo to ma jako jedine auto a vetsinu km najede cestou do prace nebo za rodinou na vikend. Tam se pak bere i ten nazor "na co to mas, kdyz to netocis".

Jinak souhlas OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 9:43   Citovat  

skyline napsal:
Dejf: hrocenim jsem myslel to, ze kdyz bude jezdit pod 10, tak na to nepotrebuje ITR. Na spritmonitoru by tu ITR nepotreboval skoro nikdo Úsměv Ja taky slysel od nekolika lidi, ze kdyz nejsem porad v 8000, tak na co to VTi mam - jenze cesta k mori proste neni o tom, ze jedu po dalnici na trojku 150, abych nahodou nejel pod ostrou vackou. Hodne dulezity je podle me "k cemu to auto mam". Rozdil mezi VTi na denni pouziti a targou na vikendy je velky, jinymi slovy, se zvysujicim se podilem "normalni" jizdy klesaji prumerne naklady na kilometr a naopak. Kdo ma ITR jako vikendovku bude pomerove casteji vyuzivat potencial auta nez nekdo, kdo to ma jako jedine auto a vetsinu km najede cestou do prace nebo za rodinou na vikend. Tam se pak bere i ten nazor "na co to mas, kdyz to netocis".

Jinak souhlas OK

proto to píšu ze zkušenosti, kdy jsem s ITR najel za 9 měsíců asi 28 000km.( pochybuju, že je tu někdo kdo s ITR najel víc ) opravdu vim co znamená s ITR jezdit denně a rozumně. tankoval jse obden a ITR je první auto co mě donutilo jezdit vklidu pokud možno s lehkou nohou... už tak to bylo 10 000,- měsíčně za benzín. spotřebu jsem měl v dlouhodobym průměru cca 9,5-10l/100

když si koupim VTi v kombajnu, tak vim, že mám rychlý rodinný auto, se kterym se nemusim bát předjet a když chci, tak se hezky svezu
nadruhou stranu, když si kupuju celkem ortodoxní sporťák, tak ho chci logicky použít jinak. nehledě na to, že to auto je dost nekomfortní na normální ježdění
a proto i píšu, že na normální ježdění je VTi lepší. svezeš se téměř stejně rychle, je pohodlnější a stojí tě půlku

ale zase řikám, že jestli najedu 10 000 za rok, tak je to jedno a klidně hurá do ITR. nicméně dnes a při dnešních cenách bych šel do 7G CTR

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 10:48   Citovat  

hmm. zajímavý, nejdřív se ptáš na 1.6ky a pak jestli rovnou nejít do Integry Velmi šťastný (ta už třeba žere jak tank, počitej že pod 10 horko těžko, navíc se s tim už nedá normálně jet, to jej ak když si sedneš do rakety Úsměv

Nejdřív si stanov, jaký chceš auto - jakou kastli (civic, CRX, targa, accord, integra) a na co to chceš....A HLAVNĚ KOLIK MÁŠ PENĚZ ! pokud chceš občas trochu zábavy ale jinak normálka tak doporučuju DOHC VTEC motory, (Vti) mají výkon, přitom když se budeš krotit (což moc nejde) tak budeš jezdit za 7-8l a provozní náklady jsou minimální.

Pak třeba ta Integra už je něco trochu jinýho jak co se týče nároků na řidiče, tak na peněženku.

No a jestli chceš nějakýho couráka tak si kup nějakýho novějšího civica 7G v naftě a máš vystaráno.

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 11:22   Citovat  

Petr 78 napsal:

Ja si CTR koupil prave proto, abych si uzil ty vysoky otacky a proto jsem si ho taky koupil, jinak bych mohl jedit do skoly autobusem nebo cimkoliv jinym... Nevim proc, ale kdekoliv jsem jel, tak jsem porad zrychloval, nez byla nejaka prekazka, ve vtecu jsem jezdil porad.

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 16:28   Citovat  

Vše podstatný už zaznělo ale nejlíp uděláš když se v těch autech svezeš OK. Sám si porovnáš co se ti víc líbí a co které splňuje tvé požadavky Mrk .
Nakonec třeba skončíš u Golfa fDieslu Velmi šťastný

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 20:47   Citovat  

M@jk napsal:
Peti,

sorry ze to tu zase resim ale je to presne obracene jak pises Úsměv ale i tak je to narez pri te druhe klape VTEC

mapa B18C1-C3.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
mapa B18C1-C3.JPG, 82.41 kB

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 23:41   Citovat  

Hondik napsal:
sorry ze to tu zase resim ale je to presne obracene jak pises Úsměv ale i tak je to narez pri te druhe klape VTEC

jj je to obracene vtec je driv nez IAB ,vim to proto ze kdyz nebyl motor teplej tak nevtecoval ale klapka se otevirala v tech 5700 +- jinak z anglanem se fakt da jezdit za slusnou spotrebu kolem 8l a pres 12l se nedostanes ale spis v serii ,ja to mel pladeny a pres 13,5l jse mi to nepovedlo Úsměv taky jedinej z civicu ma samosvornej diferencial z omezenou svornosti Velmi šťastný ,prostornej ,praktickej ,dobre vybavenej a krasnej at rika co kdo chce Hihi
kdyz koupis dobrej kousek vrazis do nej 20-30 tak ti vydrzi hodne dlouho Velmi šťastný
Ale kdyz neco novejsiho tak civic type R 2001-2005 ,sice ho mam kratce ale si mmyslim ze je to drzak ,ze zacatku jsem jezdil za 12,5 zadny courani ,co je pekny pac jezdim 99% mesto a tolik ma i psano ale ted uz jezdim do 10l a v poho ,hezky tahne i na 6stce klidne i ve 1500 ot/min co vti by uz trhalo Velmi šťastný na bezny jezdeni to neni vubec problem jezdim denne do prace a o vikendech vtecuju Velmi šťastný
ale jakakoliv vysokotackova honda je dobra volba zalezi co ti sedne vic a co potrebujes vic ,pak uz jenom dovezt peknej kousek Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 23:58   Citovat  

odkaz
Kolega Hondan se veřejně pochlubil se spotřebou.
Je mi jasný, že se tu zase objeví lidi, kteří tomu nebudou věřit ale já mám spotřebu hodně podobnou.
Prostě VTI umí jezdit i s normální spotřebou a není důvod se ho bát.

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 0:05   Citovat  

Petr 78 napsal:
odkaz
Kolega Hondan se veřejně pochlubil se spotřebou.
Je mi jasný, že se tu zase objeví lidi, kteří tomu nebudou věřit ale já mám spotřebu hodně podobnou.
Prostě VTI umí jezdit i s normální spotřebou a není důvod se ho bát.

svara na mem vti jezdil i za 7,2l chce to jen lehkou nohu a nevtecovat Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou motorizaci doporučují pravý hondaři?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina