Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 34 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2011 , 19:52   Citovat  

wassil napsal:
to Kendik, Jednoduše se to dá zjistit co to je. Podívej se na zadní nárazník jestli jsou v něm couvací senzory. Pokud ano máš tam dodatečně montovaného parkovacího asistenta. Poku v nárazníku senzory nejsou tak vytáhni obě couvací žárovky (to zvládneš) a možná jedna z nich je couvací alarm který možná přestal původnímu majiteli fungovat ale žárovka svítila a teď se nějakou náhodou probrala k životu i zvuková signalizace.

Couvaci senzory tam urcite nejsou bude tam alarm protoze v narazniku nic neni zitra na to mrknu diky Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kapr je teď offline  Kapr
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 9:06   Citovat  

krtekm napsal:
No v manualu... Treba v Honda ESM pro accord.

Intake: 0.26 mm (0.010 in) + 0.02 mm (0.0008 in)
Exhaust: 0.30 mm (0.012 in) + 0.02 mm (0.0008 in)

Díky za info. Taky lehce prolíná olej pod víkem ventilů. Už se ale blíží výměna oleje, takže na to mrknu a spáchám to vše při jednom i s těmi ventily. Už se těším, až pohladím svou ženu po tváři rukou od oleje. Velmi šťastný Jinak jsem tu zachitil nějaké diskuze o spotřebě. Teď po přezutí na letní 205/50/ R16 jsem si naměřil 8.9 l/100 km, středně lehká noha a asi 80% město.
Jinak dle servisky, kterou mi k tomu přivezli mám nejto 146 tkm a při studenéném motoru, respektive převodovce mi při řazení či podřazování na 2 st. zdá, že lehce drhne. Na dalších kvaltech v poho i za studena. Po zahřátí tento projev mizí. Je to normální? Sleduje ještě někdo podobný úkaz? Jinak celkově spokojenost na max.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 7:51   Citovat  

Čaute, nasávám vaše postřehy o ideální kombinaci kol a rozměrů pneumatik. Jde mi o kombinaci ceny (kol i pneu) a jízdních vlastností. Nemám možnosti zjistit, jestli nejsou náhodou ocelová kola lehčí, než hliníková (hlavně ve větších rozměrech, tj 16). Proto uvítám vaše názory

To Kapr: na 195/60/15 letní Michelin Energy jsem při jízdě do Jeseníků a zpět na Uherskobrodsko měl spotřebu 7,2 (2 lidé a noha na plynu spíše lehčí...obec do 60 a mimo obec 100) jinak při popojížďkách do 20 km a při častějším předjíždění 8,6
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 12:01   Citovat  

Zdravim, svítí check engine u A6g. r.v. 99 2.0 VTEC 110kw. Vyblikali jsme 2 chyby:
1. chyba 41: PRIMARY OXYGEN SENSOR-HEATER, Circuit malfuction
2. chyba 67: CATALYST SYSTEM EFFICIENCY BELOW THRESHOLD, Malfunctioning or defective catalyct system

Údajně by měly být lambdy nové, auto normálně jede a startuje, nevíte co s tím? to mi hlava nebere
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 12:35   Citovat  

To prve je len problem elektr. obvodu vyhrievania prednej lambdy...

Ta druha chyba je katalyzator za prahom zivotnosti, avsak, v pripade ze nefunguje predna lambda do potrubia ide privela nespaleneho benzinu, katalyzator v polovici zivotnosti to nemusi stihat uhrat a druha lambda nahlasi jeho nefunkcnost...

Riesenie... Opravit prednu lambdu( kedze ide o circuit malfunction moze to byt len zly kontakt na konektore ale nemusi)

ak bola kupovana nova tak reklamacia lambdy ak bola vymenenena pouzita odporucam kupu novej lambdy...

Po oprave prvej chyby je vysoko pravdepodobne ze sa vyriesi aj chyba nefunkcnosti katalyzatora...

Dlhodobim jazdenim na nefunkcnej prednej lambde nicis katalyzator, takze to ries urgentne...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 13:48   Citovat  

Chumo napsal:
To prve je len problem elektr. obvodu vyhrievania prednej lambdy...

Ta druha chyba je katalyzator za prahom zivotnosti, avsak, v pripade ze nefunguje predna lambda do potrubia ide privela nespaleneho benzinu, katalyzator v polovici zivotnosti to nemusi stihat uhrat a druha lambda nahlasi jeho nefunkcnost...

Riesenie... Opravit prednu lambdu( kedze ide o circuit malfunction moze to byt len zly kontakt na konektore ale nemusi)

ak bola kupovana nova tak reklamacia lambdy ak bola vymenenena pouzita odporucam kupu novej lambdy...

Po oprave prvej chyby je vysoko pravdepodobne ze sa vyriesi aj chyba nefunkcnosti katalyzatora...

Dlhodobim jazdenim na nefunkcnej prednej lambde nicis katalyzator, takze to ries urgentne...

Tak tak. Jinak za origo lambdu (neorigo nefunguje) ke svodum si připrav kolem 6000,- Kč. Mohli ti lhát a je zralá na výměnu Smutný Jinak díky tomu máš chudou nebo bohatou směs, proto ti to hlásí to s tím katem, kterej teď dostává určitě záhul.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 15:27   Citovat  

fera2 napsal:
Čaute, nasávám vaše postřehy o ideální kombinaci kol a rozměrů pneumatik. Jde mi o kombinaci ceny (kol i pneu) a jízdních vlastností. Nemám možnosti zjistit, jestli nejsou náhodou ocelová kola lehčí, než hliníková (hlavně ve větších rozměrech, tj 16). Proto uvítám vaše názory

To Kapr: na 195/60/15 letní Michelin Energy jsem při jízdě do Jeseníků a zpět na Uherskobrodsko měl spotřebu 7,2 (2 lidé a noha na plynu spíše lehčí...obec do 60 a mimo obec 100) jinak při popojížďkách do 20 km a při častějším předjíždění 8,6

To fera2: krásná spotřeba. Mě k tomu z "D" přivezli v kufru alu "16", takže jsem si moc nemohl vybírat, teda né že bych si stěžoval. Já ještě delší štreku nejel, teda krom asi 60 km tam a 60 km zpět (dálnice),ve dvou lidech, prázdný kufr, rychlost mezi 130-140 km/h, jinak jak jsem psal asi 80% město . V létě dovolená v Orlických horách, tak jsem zvědavý kolik si ten můj F18B2 vezme... Přes zimu jsem na zimních DUNLOP SP WINTER SPORT 195/60/R15 jezdil 9.2 - 10 l.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 16:05   Citovat  

Střelec napsal:
Tak tak. Jinak za origo lambdu (neorigo nefunguje) ke svodum si připrav kolem 6000,- Kč. Mohli ti lhát a je zralá na výměnu Smutný Jinak díky tomu máš chudou nebo bohatou směs, proto ti to hlásí to s tím katem, kterej teď dostává určitě záhul.

To jsem nějak nepochopil, že neorigo lambda (přední) nefunguje??? to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 16:31   Citovat  

Tomik napsal:
To jsem nějak nepochopil, že neorigo lambda (přední) nefunguje??? to mi hlava nebere

Už se to tu probíralo. Levný repliky za 1-2 litry prostě nefungujou. U lambdy co je u katu ano, ale ne ta primární u svodů. Ta musí bejt vždy origo a je docela mastná. Jinak to bude furt házet chybu ECU a budeš mít chudou/bohatou směs. Já jsem jí řešil hned na začátku a povedlo se mi naštěstí sehnat funkční na vrakárně za 1300,- a doteď s ní není žádnej problém. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 16:38   Citovat  

Střelec napsal:
Už se to tu probíralo. Levný repliky za 1-2 litry prostě nefungujou. U lambdy co je u katu ano, ale ne ta primární u svodů. Ta musí bejt vždy origo a je docela mastná. Jinak to bude furt házet chybu ECU a budeš mít chudou/bohatou směs. Já jsem jí řešil hned na začátku a povedlo se mi naštěstí sehnat funkční na vrakárně za 1300,- a doteď s ní není žádnej problém. Úsměv

A to platí pro všechny druhovýrobce? Na tom vrakáči je to docela risk mě příjde, jedině ji tam přímo na místě změřit....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 16:41   Citovat  

Tomik napsal:
A to platí pro všechny druhovýrobce? Na tom vrakáči je to docela risk mě příjde, jedině ji tam přímo na místě změřit....

no ještě jsem tu nečetl, že by někdo zkusil druhovýrobu na svody a fungovala mu. Na vrakárně si to vyzkousíš na místě. Já byl v Auto Nagano v Úvalech u Prahy a před tím rokem a půl jich tam měl snad na skladě snad 5. Normálně jsme sundali tu špatnou, našroubovali novou, vyresetovali ECU a zkusili. U první se klepalo celý auto a dál svítila kontrolka, ale už u druhý byl klid a kontrolka zhasla. Auto navíc u začalo konečně táhnout, takže vyřešeno. Přístup obsluhy supr a máme tam myslím i 10% slevu pro členy HC Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 16:52   Citovat  

Ano, predna jedine origo...

A skuska na vrakaci je Vam na dve veci, ak je sonda za prahom zivotnosti, moze sa to prejavit zasvietenim kontrolky az po niekolko desiatkach kilometrov... Hned sa rozvieti len lambda, ktora ma uz nacisto preruseny obvod... Lambdu ktora je na konci zivotnosti a hodnoty zacina este len skreslovat, riadiaca jednotka zachyti az neskor, mne tak po 100km... "Nova"(tiez bola z vrakaca, ale doteraz funguje) ide v pohode uz 60tisic km...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.5.2011 , 17:11   Citovat  

Myslel jsem vyzkoušet LS jako změřením, myslím osciloskopem že to jde změřit? Nevím, nikdy jsem to nedělal...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 6:04   Citovat  

99% ludi to nerobilo... Ale kazdy o tom rozprava... Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 7:14   Citovat  

Opravdu k tomu nikdo nic nemáte a většinou tedy v létě jezdíte na 16tkách?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 8:37   Citovat  

Ja som aj na alu 16stkach urobil na 2,0i spotrebu 7,5l... Ide Ti o to?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 8:49   Citovat  

Chumo napsal:
Ja som aj na alu 16stkach urobil na 2,0i spotrebu 7,5l... Ide Ti o to?

o spotřebu primárně ne...ale spíš o to, jaké jsou s těmi 16 jízdní vlastnosti...jestli třeba ty 16 v alu nejsou moc těžké...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 9:11   Citovat  

Ked chces riesit 87g na koleso, kup si fabiu wrc a nie accord... Je to velke a tazke auto... Jazdne vlastnosti su tym ovplyvnene...

ja som nic nepriaznive na alu 16" nenasiel... papa
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 9:30   Citovat  

fera2 napsal:
o spotřebu primárně ne...ale spíš o to, jaké jsou s těmi 16 jízdní vlastnosti...jestli třeba ty 16 v alu nejsou moc těžké...

ty tady resis 16"ky a ja jezdim na 18" a uplne v pohode.klidne tan 16" dej.od origo 15" to zas takovej rozdil neni.

a vaha je u kazdy znacky a typu kola jina,je to kolikrat velkej rozdil
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 9:35   Citovat  

Chumo napsal:
Ano, predna jedine origo...

A skuska na vrakaci je Vam na dve veci, ak je sonda za prahom zivotnosti, moze sa to prejavit zasvietenim kontrolky az po niekolko desiatkach kilometrov... Hned sa rozvieti len lambda, ktora ma uz nacisto preruseny obvod... Lambdu ktora je na konci zivotnosti a hodnoty zacina este len skreslovat, riadiaca jednotka zachyti az neskor, mne tak po 100km... "Nova"(tiez bola z vrakaca, ale doteraz funguje) ide v pohode uz 60tisic km...

no a jak to je treba u myho acco coupe s motorem F20B5,mam tam jen jednu lambdu pred katem.bude tam fungovat neorigo???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 10:00   Citovat  

Nie nepasuje... Jedine origo...

Otazne je ci pasuje aj z F20B6 sedan(hatchbag) viem iba o tom, ze tvoje coupe ma ovela kratsi kabel... Ci je rozdiel v lambde, by som ti teoreticky mohol cez vikend zistit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 10:49   Citovat  

Chumo napsal:
Nie nepasuje... Jedine origo...

Otazne je ci pasuje aj z F20B6 sedan(hatchbag) viem iba o tom, ze tvoje coupe ma ovela kratsi kabel... Ci je rozdiel v lambde, by som ti teoreticky mohol cez vikend zistit...

tak to bych byl rad,kdyby si mi to zjistil.
co rikas na tento indikator?ma to vyznam,da se tim zjistit spatna lambda? tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 12:29   Citovat  

Pochybujem, ze to nahradi osciloskop... Ako blikacka tuzing do auta je to spickovy vyrobok... Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 12:36   Citovat  

Chumo napsal:
Pochybujem, ze to nahradi osciloskop... Ako blikacka tuzing do auta je to spickovy vyrobok... Je to tam.

ok,tak aspon vim ze to nemam kupovat Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2011 , 14:29   Citovat  

nema nekdo prosimvas planek zapojeni 3pinoveho konektoru na obd2?kabel se sice da koupit za 800,ale nemam jistotu,ze to bude fudgovat.proto bych si ho chtel udelat.za kazdou radu budu rad.

PS:accord coupe opravdu nema zasuvku obd2

a muze nekdo vysvetlit proc nefungujou neoriginalni lambdy?Jak je to mozne?U jinych znacek to jde a u hondy ne???
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 21:03   Citovat  

Zdravím vás...máte někdo zkušenost s tímto palivem? Zaznamenali jste změnu projevu motoru nebo výkonu? Nabízí to za zajímavou cenu vzhledem k cenám obyčejné 95
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2011 , 9:52   Citovat  

Zdravím, všechny H-čkaře. Jen jsem se chtěl zeptat, zda někomu z vás doma nezůstalo (třeba po umřelém,nebo prodaném) dálkové ovládání centrálu na Acco 1998-2003. jedná se mi hlavně o vnější plastový obal (střeva si dám svoje) Velmi šťastný , bo ten můj už je po několika pádech klíčů na zem už na rozpadnutí. Už jsem se ptal i po vrakáči a nic. Smutný . Dík za jakékoliv info, či nabídku.
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2011 , 10:44   Citovat  

nechtel by nekdo levny a pekny origo kola s pneu ? Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 9:10   Citovat  

Mali ste niekto problem so spinackou? Mne sa zasekava a uz ma raz auto nechalo aj stat. V minulosti som uz jednu spinacku aj predal a aj mi volali dalsi ci spinacku na accord nemam...

V niektorych upravach v garazi vidim, ze vymenena spinacka.

To je s tymi spinackami az taky problem? Ble
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 10:14   Citovat  

Chumo napsal:
Mali ste niekto problem so spinackou? Mne sa zasekava a uz ma raz auto nechalo aj stat. V minulosti som uz jednu spinacku aj predal a aj mi volali dalsi ci spinacku na accord nemam...

V niektorych upravach v garazi vidim, ze vymenena spinacka.

To je s tymi spinackami az taky problem? Ble

Prý měli spínačky nějakou výrobní vadu. Byla na to i svolávací akce. Měl jsem taky problem se spínačkou. Rozebral jsem ji vyčistil a přihnul kontakty a zatim je to OK. Bylo docela překvapení, když sem jel a najednou mi zhaslo auto Velmi šťastný

Na Hondaclub.cz byl tušim i návod na rozborku a zborku spínačky.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina