Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 15:55   Citovat  

no ještě jsi vynechal Toyotu Celicu 99+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 16:10   Citovat  

me se zase zacala hodne libit RX8

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 16:52   Citovat  

capino napsal:
vrrrrrr šuk :hehe: :twisted:

souhlasim Úsměv)))

U Celic je potreba davat pozor na tohle Vyrobni vada motoru
   Návrat  
Koudy je teď offline  Koudy
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 18:50   Citovat  

Tak tak 200sx je dobrej stroj a má tu dobrou základnu Mrk
Ale když už tak S15. Tahle je vyloženě topová meetallll
tudy odkaz
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 19:49   Citovat  

Mazdu RX-7 neber (Wankel je nanic)
Z nissanu ne 200sx ale 240 (horší sehnat) nebo silvia Velmi šťastný
Ja byt tebou za ty prachy vezmu asi Toyotu Supru ( maji ju na tudy odkaz a je moc pekna)
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 19:57   Citovat  

civicpower napsal:
Mazdu RX-7 neber (Wankel je nanic)
Z nissanu ne 200sx ale 240 (horší sehnat) nebo silvia Velmi šťastný
Ja byt tebou za ty prachy vezmu asi Toyotu Supru ( maji ju na tudy odkaz a je moc pekna)
mas s tim zkusenost, trosku rozepis proc je na nic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:02   Citovat  

Koudy napsal:
Tak tak 200sx je dobrej stroj a má tu dobrou základnu Mrk
Ale když už tak S15. Tahle je vyloženě topová meetallll
tudy odkaz

to uz za 250 sezenes 350Z Velmi šťastný ,akorat ma jed 2 sedacky Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:04   Citovat  

200sx mám a nepřijde mi špatný. 240sx je lůdra líná a dokud ji neoturbíš, tak je to o ničem. Prostě jen slabší 200sx.

Supra je jiná liga kor MKIV. Vem 200sx vynásob dvěma a máš částku na kterou tě u supry všechno vyjde. Ale je fakt, že pak je to jiná písnička.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to uz za 250 sezenes 350Z Velmi šťastný ,akorat ma jed 2 sedacky Velmi šťastný

Akorát ho S15 nandá na plný čáře. A navíc je to tady unikát je to dobrý . Nemít rozdělanou S13 tak po ní skočim.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:15   Citovat  

Koudy napsal:
Akorát ho S15 nandá na plný čáře. A navíc je to tady unikát je to dobrý . Nemít rozdělanou S13 tak po ní skočim.

promin ale za pul mega mam EVO 9 Úsměv a to meni zcela rebricek Velmi šťastný
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:22   Citovat  

Pekne se to tu rozjelo Úsměv nazory na nissan 350Z? Me docela odrazuje cena ND, jinak bych si za nej snad i priplatil...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
promin ale za pul mega mam EVO 9 Úsměv a to meni zcela rebricek Velmi šťastný

Ta S15 je za 400k v kondici nového auta. Stačí si to téma pročíst Velmi šťastný .
Evo9 za 500k hodně štěstí. A navíc to neni coupe.

350Z jedině Evropskou verzi. Za 250k bude US která je oproti EU dost očesaná.
Pěkný 350z tě vyjde na 400k a pak sme zpátky u S15 která je lepší HaHaaa.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 20:52   Citovat  

Koudy napsal:
Ta S15 je za 400k v kondici nového auta. Stačí si to téma pročíst Velmi šťastný .
Evo9 za 500k hodně štěstí. A navíc to neni coupe.

350Z jedině Evropskou verzi. Za 250k bude US která je oproti EU dost očesaná.
Pěkný 350z tě vyjde na 400k a pak sme zpátky u S15 která je lepší HaHaaa.

Jasny... jen me zarazi ze je US verze ocesana, nebyvalo to tak, ze amici si na vetsi vybavu vzdycky potrpeli?Úsměv Alespon co mi kamarad co tam pred lety zil rikal... takze zetko opravdu pada...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 21:06   Citovat  

azmodan napsal:
Jasny... jen me zarazi ze je US verze ocesana, nebyvalo to tak, ze amici si na vetsi vybavu vzdycky potrpeli?Úsměv Alespon co mi kamarad co tam pred lety zil rikal... takze zetko opravdu pada...

US verze Zetko nema Brembo brzdy, atd Mrk Ale za 250 by se dala sehnat EU verze si myslim.

Supry a S15ky jsou OT, Azmodan ma limit 200K (je tak?)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 21:21   Citovat  

Buchtak napsal:
US verze Zetko nema Brembo brzdy, atd Mrk Ale za 250 by se dala sehnat EU verze si myslim.

Supry a S15ky jsou OT, Azmodan ma limit 200K (je tak?)

tak tak, 200k, proto by me hodne zajimalo i S2K s hardtopem... preci jen to H+ ve me je... sonduju jeste na hyundai clubu info o coupe 2007+ rikaji, ze se to oproti predesle reznouci generaci hodne zlepsilo, to auto se mi vylozene libi, ale ta korea, ja z toho nemam dobre spani Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 21:29   Citovat  

azmodan napsal:
tak tak, 200k, proto by me hodne zajimalo i S2K s hardtopem... preci jen to H+ ve me je... sonduju jeste na hyundai clubu info o coupe 2007+ rikaji, ze se to oproti predesle reznouci generaci hodne zlepsilo, to auto se mi vylozene libi, ale ta korea, ja z toho nemam dobre spani Úsměv

S2000 pred rokem vyroby 2004 je bez stabilizace...nevim jak ses na tom s ridicskyma zkusenostma, co se tyce ostrejch zadokolek, ale ja osobne dost blede, proto bych se ji vyhnul...

Me se ten Hjundaj taky libi, coz o to (a novy genesis coupe, slint...). Je to fakt krasny auto...ale zase je to korejec a to proste neni srdcovka. A kdyz kupujes auto za takovy penize, tak uz by to podle me srdcovka byt mela. A ne ze kazdej den budes premyslet, jestlis ho mel koupit nebo ne Úsměv) Projed a prolez si par tech aut, co tu padlo a pak se rozmysli Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 21:47   Citovat  

aproc coupe Velmi šťastný ??? zalezi na co to chces,sprinty ,drifty nebo jen pekny auto ,jestli mas rad zvuk 6V nebo vysoky otacky ,na vsem zalezi ,co to modry 5g coupe co se tu prodavalo Velmi šťastný nebo ...neco z tohohle bych si urcite vybral mit navic 200 tacu,jinak kdyz mas jen tolik pocitej tak 40tis na opravy a servis do zacatku Úsměv
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 21:56   Citovat  

Brnďa: klidne rozepisu ... tak treba wankel ma 2 hlavni nevyhody: 1. Strašně bych se bal ojeteho auta ( wankely jsou strasne nachylne na kazdou kravinu napr.: prerazeni, vytočení otáček a td..) 2. Na nastartování máš tak 5 pokusů pak zadřež motor a to se NEZPRAVUJE, ALE VYMĚŇUJE!!! a když se ti to povede tak máš klid. Výhoda, že to má malý obshah, takže platíš jak za favorita Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 22:51   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
aproc coupe Velmi šťastný ??? zalezi na co to chces,sprinty ,drifty nebo jen pekny auto ,jestli mas rad zvuk 6V nebo vysoky otacky ,na vsem zalezi ,co to modry 5g coupe co se tu prodavalo Velmi šťastný nebo ...neco z tohohle bych si urcite vybral mit navic 200 tacu,jinak kdyz mas jen tolik pocitej tak 40tis na opravy a servis do zacatku Úsměv
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz

jojo ten prvni civic je medovej, na druhou stranu si rikam jestli kdybych nacpal do prelude 100k by prelude nebyla hezci:) preci jen ten design ala startrek.... marna slava... ten eclipse je fajn, jen proste cabria ne, me by to stvalo kvuli vlasum:) a ani se mi tak moc nelibi.... rx8 designove nadhera, ale z toho motoru od satana jde strach... Úsměv ten datsun mi prijde takovy nemastny neslany... silvia je treba hezka, ale nevim, jestli se dela volant na spravne strane:) zatim jsem videl vse na opacne... a ta integra... tu beru jako jeden velky designovy evropsky omyl...tu jap bych ale bral...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 22:54   Citovat  

Buchtak napsal:
S2000 pred rokem vyroby 2004 je bez stabilizace...nevim jak ses na tom s ridicskyma zkusenostma, co se tyce ostrejch zadokolek, ale ja osobne dost blede, proto bych se ji vyhnul...

Me se ten Hjundaj taky libi, coz o to (a novy genesis coupe, slint...). Je to fakt krasny auto...ale zase je to korejec a to proste neni srdcovka. A kdyz kupujes auto za takovy penize, tak uz by to podle me srdcovka byt mela. A ne ze kazdej den budes premyslet, jestlis ho mel koupit nebo ne Úsměv) Projed a prolez si par tech aut, co tu padlo a pak se rozmysli Mrk

napsal jsi to vystizne, je to korea, hyundai, neni to srdcovka... a to by me asi dost stvalo... ono asi vedi, proc se specielne k temto kupe prodava jine logo, aby to krive hacko mohlo jit pryc:) ale nemuzu si pomoct, genesis a posledni generace coupe jsou takova auta, jak bych si predstavoval vyvoj japonskych coupe ala prelude... jen jak rikam, to H na kapote ma spatny tvar...z toho duvodu prave ponejvicero premyslim o tom Mitsubishi Eclipse, protoze, jak pises, me zkusenosti se zadokolkama jsou nulove, uz jsem o tom v pripade S2K taky neco slysel, ale nevedel jsem, ze je to az tak hrozne...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 23:04   Citovat  

no eclypse ma prej sstrasnej podvozek ,a motor no nevim takze na koukani a poslech 6V pekny ale jinak.. ,tak kup integru a swapni JDM predek Velmi šťastný ,integra je krasne coupe ,kdyz opomenes toho predku ,ma vlastnosti ktery jinde tezce najdes ,ja bych treba asi sel do ty supry ,nebo podobnyho kousku ,ma zvuk jede porad slusne a kdyz to bude jen vykendovka a bude o ni pecovat bude ti delat jen radost ,das na nej pekny kola a lidi se za tim budou vzdy otacet ,proste v ty dobe to byl supersport a dneska jsou to porad krasny auta Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 23:12   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no eclypse ma prej sstrasnej podvozek ,a motor no nevim takze na koukani a poslech 6V pekny ale jinak.. ,tak kup integru a swapni JDM predek Velmi šťastný ,integra je krasne coupe ,kdyz opomenes toho predku ,ma vlastnosti ktery jinde tezce najdes ,ja bych treba asi sel do ty supry ,nebo podobnyho kousku ,ma zvuk jede porad slusne a kdyz to bude jen vykendovka a bude o ni pecovat bude ti delat jen radost ,das na nej pekny kola a lidi se za tim budou vzdy otacet ,proste v ty dobe to byl supersport a dneska jsou to porad krasny auta Úsměv

supra je krasny auto i po letech, o tom nemuze byt sporu, premyslel jsem o ni hodne a zatim jsem ji uplne nezavrhnul, ale libi se mi ta novejsi nemrkacka... a mam krapet obavu z toho, ze sehnat nejakou ve slusnym stavu bude jak hledani v kupce sena:(

s tim swapem predku integry zajimavej napad Úsměv ale to asi neklapne... nicmene mit integra japonsky predek tak asi nevaham, nicmene s temahle svetlama je to proste divny auto... stejne jako p5g, na to bych si asi jen tak nezvykl:(

Koukal jsem jeste ke kolegum k subaru a tam je to strdi, ta auta jsou naprosto oskliva:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 23:19  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 12.5.2011 , 23:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

spis bych hledal starsi model a nakou vonavku nez sedrenou v automatu ,jeden cas se prodavala dlouuho takova sediva na 18" kolech asi za kilco tak jsem na ni koukal kazdej tyden ...,skoda jsem nemel prachy ,chce to hledat neco jako tohle odkaz ikdyz ta na sportovni vozy je mnohem paradnejsi Velmi šťastný ,vrazis do ni trochu svary a je z toho krasnej veteran Úsměv
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 23:36   Citovat  

civicpower napsal:
Brnďa: klidne rozepisu ... tak treba wankel ma 2 hlavni nevyhody: 1. Strašně bych se bal ojeteho auta ( wankely jsou strasne nachylne na kazdou kravinu napr.: prerazeni, vytočení otáček a td..) 2. Na nastartování máš tak 5 pokusů pak zadřež motor a to se NEZPRAVUJE, ALE VYMĚŇUJE!!! a když se ti to povede tak máš klid. Výhoda, že to má malý obshah, takže platíš jak za favorita Velmi šťastný
osobní zkušenost?

Já jsem zatím s RX-7 spokojen, ale je pravda že mám najeto asi jen 1 500 mil
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 23:47   Citovat  

Lubosh napsal:
osobní zkušenost?

Já jsem zatím s RX-7 spokojen, ale je pravda že mám najeto asi jen 1 500 mil

ja bych treba nemel problem obcas auto nechat opravit atd... je to preci jen stroj, ale lidi, co tu rozumi wankelum je hrozne malo:( kdyby ta RX8 byla i s obyc motorem v benzinu klidne i s 2.0 okolo 100kw tak do ni jdu protoze je krasna... ale takhle bohuzel, strach mi to nedovoli Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 23:49   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz

Jinak coupe chci proto, protoze neplanuju rodinu, psa v aute nevozim a vozit dalsi zatez v podobe dvou dveri je tedy zbytecnost:) ale hlavni duvod je samozrejme esteticky, zkratka se mi to tak libi Úsměv az jednou treba nekdy casem budu potrebovat neco vetsiho, videl bych to na mitsubishi galant model "zralok", to je proste krasny auto, s nadhernym vrazem v obliceji, nemuzu si pomoct:) a nebo accord 2004+, tady uz bych u H nemel problem s vyberem...

jsem asi staromilec, ale proste mi pripada, ze japonci okolo roku 96 delali nejhezci auta, prelude, civic, eclipse, supra... to se asi uz nikdy nevrati...
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 10:38   Citovat  

azmodan napsal:
ja bych treba nemel problem obcas auto nechat opravit atd... je to preci jen stroj, ale lidi, co tu rozumi wankelum je hrozne malo:( kdyby ta RX8 byla i s obyc motorem v benzinu klidne i s 2.0 okolo 100kw tak do ni jdu protoze je krasna... ale takhle bohuzel, strach mi to nedovoli Úsměv
můžeš zabrouzdat na tudy odkaz tak si můžeš něco o wankelu přečíst. U nás je takový "guru" přes tyhle motory hiGGi, a určitě není jediný kdo si s tím poradí. Mimoto ten motor je o hodně jednodušší než klasickej písťák, a troufám si říct, že člověk s dílnou a patřičnou dokumentací by to zvládnul téměř sám.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 15:03  Naposledy upravil civicpower dne 13.5.2011 , 15:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lubosh: osobní zkušenost? YES, ale jen 6 dnů Smutný, ale najel jsem tak 4500km ... vzpomněl jsem si na další nevýhodu: po nastartování musíš ho nechat tak 5min na volnobeh (jak motorku)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 15:06   Citovat  

azmodan: asi bych se taky bal ... byt to tak 2.0 turbo a 250hp, to ba byl mazec OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2011 , 16:13   Citovat  

civicpower napsal:
azmodan: asi bych se taky bal ... byt to tak 2.0 turbo a 250hp, to ba byl mazec OK

no kdyz zase srovnas nakej sestivalec r.v. 95+- a wankla 2005+- tak zas takovej rozdil v udrzbe nebude ,co se tyce financni stranky Velmi šťastný ,zase RX8 je z tech coupe nejhezci auto jake muze byt ,ma zvuk sestivalce, 9000ot/min redline , nadhernej interier ,paradni jizny vlastnosti ,slusnej propersport car ... Úsměv
me na nem odradila jenom spotreba ..nic jineho ,protoze jezdim 99% mesto jinak bych ji uz mel Bueee
kdyz neresis spotrebu ,nevahej a kup si auto na ktery se budes tesit kazdej den ,taky neverim ze je to zas tak problemovy auto,taky se jich hodne prodava ,tesne po generalce motoru a za ty prachy to stoji zato ,trochu lituju ze jsem koupil CTR Se stydím ... skoda ty spotreby no ,3l vic na 100km je pro me dost ..

civicpower napsal:
Lubosh: osobní zkušenost? YES, ale jen 6 dnů Smutný, ale najel jsem tak 4500km ... vzpomněl jsem si na další nevýhodu: po nastartování musíš ho nechat tak 5min na volnobeh (jak motorku)

no myslim ze to same se dela z turbomotory jestli se nemylim Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina