Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
euro trip aneb dovolená po vlastní ose
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 8:16   Citovat  

Ja sa chystám tento rok po vlastnej osi trošku ďalej...
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 16:54   Citovat  

Petura napsal:
IT - přes rakousko - Saltzburg - Villach - Udine - Lido di Jesolo - Benátky - a střed IT (palmová riviera) a když finance dovolí tak i pokračování dolů do Neapole ...
cestu do Benátek jsem absolvoval autem 2x, dálnčiní známka rakousko 250,- Kč, + ca 15€ dálnice + tunely až do Benátek, dál bych se chtěl přesunovat mimo dálnici po pobřeží (na mapě cesta je, ale skutečnost může být jiná)

ještě zjistit místa pro parkování, ubytování, ceny kempů a benzínu (už před 3lety jsem v IT tankoval za 1,45€)

na taketo nieco by som sa nechal aj ja ukecat... uz som to 2x absolvoval sam, lepsie by bolo v partii ale najst sparing partnerov je celkom problem, dnes su vsetci rozmaznany na letadla...
grecko si netrufam, je to moc daleko, moc to stoji a doprava pokazeneho/naburaneho auta odtial je asi nezaplatitelna...
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 20:16   Citovat  

mumilek napsal:
Zdravim, jezdime casto autem k mori. Del sol esi. Minuly rok jsme byli italie, letos jsme planovali chorvatsko, nebo nejaky ostrov. ALe pritelkyne je takovy ten clovek, co vydrzi dalekou cestu,ale nesmi se to prehanet Bueee Kdysi jsem jel autem na Sicilii do Palerma a bylo to super. Jel bych znovu, nebo na Maltu.

no mě sice cestování baví, ale taky nemíním sedět 10hodin za volantem Úsměv
ani mi nejde o to najezdit co nejvíc KM ...
dnes jsem si na netu počet o Neapoli a už jsem jí zavrhnul (zloději na každým rohu), takže jsem cíl zkrátil na oblast "palmová riviéra" Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 21:02   Citovat  

Petura napsal:
no mě sice cestování baví, ale taky nemíním sedět 10hodin za volantem Úsměv
ani mi nejde o to najezdit co nejvíc KM ...
dnes jsem si na netu počet o Neapoli a už jsem jí zavrhnul (zloději na každým rohu), takže jsem cíl zkrátil na oblast "palmová riviéra" Mrk

My jsme v 80tých a 90tých letech jezdili jen autem. Abychom mohli vidět co nejvíce a za "totáče" to jinak nešlo. Peti, jestli chceš opravdu něco vidět, tak jed na Sicílii, tam to stojí za to:
trejektem z Regio di Calabria do Messiny
Taormína
Etna
Catania
Syracusa
Agrigento - několik antických chrámů
Selinunte - nejzachovalejší antické chrámy vůbec
Palermo - paráda

Cestou zpět to vezmi po jihozápadních pobřeží a jed tzv. Via Apia. Hlavně ne po dálnici a doporučuji úsek Salerno-Amalfi-Sorrento.

To je best. Nádhera.
   Návrat  
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 21:35   Citovat  

aapalo napsal:
tudy odkaz

OK OK OK je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Scooter je teď offline  Scooter
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 23:01   Citovat  

jestli nevadi tak se k diskusi taky pridam.
Loni jsme dali 14 dennni krouzek po Rakousku a Italii.
Protoze jsme i castecne vodaci tak jsme zacali v Rakousku na rece Moll a Lieser - prvni 3 dny (www.ck-ra.cz) muzu doporucit. Ve mestecku Malta je jedine soukr. muzeu Porsche. Dale odjezd do Benatek, tam jsme dali vecerni prohlidku a noc prespali v kempu Fusina. Do centra je to 20min lodi. Dalsi den rano jsme vyrazili do Verony. Nadherne mesto. Diky tomu ze jsme meli s sebou kola tak jsme projeli daleko vic nez jsou schopni loudaci za den projit. K veceru jsme se vydali smer Lago di Garda s cilem najit si tam nejaky flek v kempu. Ceny za kempovani jsou tam jako i nas za penzionek. Proc k tomuto jezeru? Jednoduse proto, ze tam jsou zabavni parky. Jeden je zamereny na horske drahy a jine blbnuti na tento zpusob (Gardaland). Dalsi je vodni - tobogany a treti je Movie land, zamereny na film, 3D predstaveni, kaskaderske vystoupeni apod. U laga jsme byli tusim 3 dny a dalo by se tam blbnout daleko vic. Dal jsme jeli jakoby zpet pres Dolomity. V zime jezdime do La Villa lyzovat a chteli jsme to videt i v lete. Moznosti pro turistiky i cykloturistiku jsou tam skvele. Doporucuju koupit Mountin pass a clovek ma po starostech s placenim kazde lanovky, navic to plati i na bus. no a po dvou tydnech bajecne dovolene jsme to zase nahazeli do auta a jeli home sweet home Úsměv)
Pokud bude mit nekdo zajem muzu to rozebrat podrobneji Mrk Mit vic casu tak se to da vzit i pres nejake "autove mesta" Modena ... a kouknout do muzea. celkem najeto cca 2800 km.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 6:55   Citovat  

Scooter napsal:
jestli nevadi tak se k diskusi taky pridam.
Loni jsme dali 14 dennni krouzek po Rakousku a Italii.
Protoze jsme i castecne vodaci tak jsme zacali v Rakousku na rece Moll a Lieser - prvni 3 dny (www.ck-ra.cz) muzu doporucit. Ve mestecku Malta je jedine soukr. muzeu Porsche. Dale odjezd do Benatek, tam jsme dali vecerni prohlidku a noc prespali v kempu Fusina. Do centra je to 20min lodi. Dalsi den rano jsme vyrazili do Verony. Nadherne mesto. Diky tomu ze jsme meli s sebou kola tak jsme projeli daleko vic nez jsou schopni loudaci za den projit. K veceru jsme se vydali smer Lago di Garda s cilem najit si tam nejaky flek v kempu. Ceny za kempovani jsou tam jako i nas za penzionek. Proc k tomuto jezeru? Jednoduse proto, ze tam jsou zabavni parky. Jeden je zamereny na horske drahy a jine blbnuti na tento zpusob (Gardaland). Dalsi je vodni - tobogany a treti je Movie land, zamereny na film, 3D predstaveni, kaskaderske vystoupeni apod. U laga jsme byli tusim 3 dny a dalo by se tam blbnout daleko vic. Dal jsme jeli jakoby zpet pres Dolomity. V zime jezdime do La Villa lyzovat a chteli jsme to videt i v lete. Moznosti pro turistiky i cykloturistiku jsou tam skvele. Doporucuju koupit Mountin pass a clovek ma po starostech s placenim kazde lanovky, navic to plati i na bus. no a po dvou tydnech bajecne dovolene jsme to zase nahazeli do auta a jeli home sweet home Úsměv)
Pokud bude mit nekdo zajem muzu to rozebrat podrobneji Mrk Mit vic casu tak se to da vzit i pres nejake "autove mesta" Modena ... a kouknout do muzea. celkem najeto cca 2800 km.

ty jo super cesta, něco takového mám právě v plánu ...
kola nebudou (chci jet kupátkem), vodák taky nejsem, ale to muzeum Porsche bych rád navštívil, případně bych i ten půl den někde pěšky pochodil, ale nemíním se zníčit abych pak usínal za volantem ... Mrk
když už budu v Itálii tak procházka po Benátkách je podmínkou, Verona taky nezní špatně, jak je to tam s parkováním a hledáním ubytování?
sice jsem tam byl 2x ale vždy přes cestovku zajištěný hotel ze kterého jsme vyjížděli a vždy se vraceli
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 7:00   Citovat  

aapalo napsal:
tudy odkaz

tak držím palec aby to klaplo podle vašich přestav je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 8:31   Citovat  

kuci sorry tak to muzeum je presneji v mestecku Gmünd. tudy odkaz
Jë to "dvoupatrova stodola" dole jsou zacatky a historie znacky, v hale bezi ve smycce video. Auta dali do poschodi. Mozna jsem byl malinko zklamany mnozstvim aut, cekal bych asi o neco vic. Kazdopadne me ale dostaly drevene kostry aut, to je potreba videt a taky podelny rez autem. Kousek od muzea je nejaky umelecky kovar. Jeho zahrada kolem dilny je volne pristupne a prochazku bych protahnul i na kopec kde je volne pristupny hrad. Celkove prijemny historicke mestecko.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 8:38   Citovat  

My jsme Veronou pouze" projizdeli". Parkovani je tam docela komplikovane, najit volny a jeste bezplatny flek se mi povedlo po vice nez pulhodine, ale zato jsme byli pomerne v centru. Nejznamejsi je ve Verone samozrejme arena (neco jako koloseum) a pak taky Juliin balkon (romeo a julie) Diky kolum jsme toho videli pomerne hodne, nad mestem je velka pevnost. Jinak ale hlavne krasne historicke centrum. Ubytovani nevim, navecer jsme odjizdeli.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 13:18   Citovat  

Letos se chystame na okruh Slovinsko, Italie Rakousko. Mate nejake tipy na to co rozhodne neminout a tak vubec nejake postrehy napriklad kudy jet, cemu se vyhnout ... kde je dobry kemp atd proste volne tema Slovinsko a jak tam 14 vydrzet Úsměv)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
euro trip aneb dovolená po vlastní ose
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina