Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
banky a bankovní poplatky - průzkum :o)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4

můj názor na bankovní poplatky
štvou mě, přešel jsem k mBank
13%
 13%  [ 5 ]
štvou mě, asi k mBank v budoucnu přejdu
29%
 29%  [ 11 ]
netankujou mě, mám FIO
0%
 0%  [ 0 ]
netankujou mě, zůstávám kde jsem
43%
 43%  [ 16 ]
netankujou mě, mám prachy pod polštářem
13%
 13%  [ 5 ]
Hlasovalo : 37
Celkem hlasů : 37

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 14:48   Citovat  

Marfi napsal:
no asi pracuje někdu u banky wokurčička.

no to jo ale pak to neznamená že ta banka to nabízí všem, že což ho trochu vylučuje z této ankety.
To je jako kdyby revizor říkal proč utrácet za lístky, že taky jezdí legálně v MHD zadara meetallll meetallll je to dobrý zzzzzzz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 14:55   Citovat  

a nesješ ty nakej moc chytrej revizore Hihi
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 14:56   Citovat  

ja nevim ja mam CS a platim myslim cca kolem 60kc mesicne s tim ze mi i vypisy chodi domu do schranky.a taky pouzivam internet k placeni atak.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:01   Citovat  

kamol napsal:
ja nevim ja mam CS a platim myslim cca kolem 60kc mesicne s tim ze mi i vypisy chodi domu do schranky.a taky pouzivam internet k placeni atak.

no tak zrovna CS mi příjde jako jeden z nejhorších ústavů se kterým se dá potkat tady v čr KO
moje žena tam měla účet a zdrhli jsme odtama tak rychle jak jen to šlo... ty služby a poplatky jsou naprosto otřesný KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:16   Citovat  

PreludeZ napsal:
no tak zrovna CS mi příjde jako jeden z nejhorších ústavů se kterým se dá potkat tady v čr KO
moje žena tam měla účet a zdrhli jsme odtama tak rychle jak jen to šlo... ty služby a poplatky jsou naprosto otřesný KO

no a kolikrat to bylo treba banka roku nebo ted dokonce ucet roku Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:24   Citovat  

se dneska podivam kolik platim jak budu doma..ja ani nevim kolik platim heh pořádnej výtlem
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:26   Citovat  

PreludeZ napsal:
no musíš myslet trochu dopředu a ne vybírat po dvoustovkách pořádnej výtlem když vybírám tak vezmu 2000 s tím půl měsíce vydržím a zbytek platím kartou ne? je to dobrý

Půl měsíce s 2000??? pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:26   Citovat  

kamol napsal:
no a kolikrat to bylo treba banka roku nebo ted dokonce ucet roku Velmi šťastný

tyjo tak to nechápu Ble
zkoušel sis někdy něco vyřídit na přepážce? třeba když ti skončí platnost karty tak si jí nechat poslat na jinou pobočku? to je jednání na hodiny, fakt, jednak jim to trvalo cca 6týdnů a jednak žena strávila s pracovníkem u přepážky celkem několik hodin a šli jsme tam asi 4x... fakt nechápu to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:30   Citovat  

PreludeZ napsal:
tyjo tak to nechápu Ble
zkoušel sis někdy něco vyřídit na přepážce? třeba když ti skončí platnost karty tak si jí nechat poslat na jinou pobočku? to je jednání na hodiny, fakt, jednak jim to trvalo cca 6týdnů a jednak žena strávila s pracovníkem u přepážky celkem několik hodin a šli jsme tam asi 4x... fakt nechápu to snad ne

tak to ja nevim me ted skoncila karta a prisel mi dopis domu ze si mam do 30 dnu nebo nejak tak zajit pro novou kartu na pobocku.tak sem tam sel asi 5dni pred koncem karty.sel sem na pobocku a dostal sem ji hned jenom podpisy a sel sem domu.u prepazky sem byl asi jednou za celou dobu co mam ucet u nich a ot kdyz sem si vyridil uver.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:30   Citovat  

Lucy napsal:
Půl měsíce s 2000??? pořádnej výtlem pořádnej výtlem

nesmíš si kupovat tolik bižu Hihi Hihi Hihi
krom toho jsem psal že zbytek platím kartou, tou platím většinu svých výdajů, a hotovost mám třeba na to když si jdu koupit rohlíky se salámem do večerky nebo noviny do trafiky. Na vše ostatní jako benzín, žrádlo, nákupy, apod platím kartou je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:32   Citovat  

Nepřemýšlím o odchodu taky z důvodu,že u stávající banky přijdu,chci půjčit 200tis a druhý den ráno si je můžu vyzvednout.Na podpis prakticky Tak to valím bulvy Kdybych měl prokazatelný příjmy,asi to udělaj v každý bance,ale tady se ke mně chovaj hezky,nemusím mít 4míče na účtu,abych dostal kafe.Tak jim nějaký ty poplatky dám,ale v případě potřeby vim,že mi neukážou záda je to dobrý
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:32  Naposledy upravil Lucy dne 5.3.2008 , 15:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PreludeZ napsal:
krom toho jsem psal že zbytek platím kartou, tou platím většinu svých výdajů, a hotovost mám třeba na to když si jdu koupit rohlíky se salámem do večerky nebo noviny do trafiky. Na vše ostatní jako benzín, žrádlo, nákupy, apod platím kartou je to dobrý je to dobrý

Nooo, takový, co jdou platit rohlík se salámem dvoutisícovkou, mám nejradši! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:32   Citovat  

Placení kartou by mohlo být všude, ale za předpokladu, že by za to banky nic nechtěly. Berou si totiž od obchodníka 3-5 procent z placené částky, což je bratru pěkná palba při vyšších částkách. Proto se také obchodníci zdráhají terminál používat. Třeba v IT prodejnách, kolikrát obchodníci jedou s marží oněch 3-5 procent. Takže při platbě kartou příjdou o zisk a někdy dokonce prodělávají. to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:33   Citovat  

PreludeZ napsal:

taky platim vsechno kartou tam kde to jde.ale zase kdyz jdu do hospody nebo nekam do clubu tak musim vybrat Velmi šťastný a proto me stve ze neberou karty v kazdych hospodach Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček

PreludeZ napsal:

zkus zaplatit kartou třeba v Kauflandu... svatoušek
   Návrat  
Administrátor

kamol napsal:
tak to ja nevim me ted skoncila karta a prisel mi dopis domu ze si mam do 30 dnu nebo nejak tak zajit pro novou kartu na pobocku.tak sem tam sel asi 5dni pred koncem karty.sel sem na pobocku a dostal sem ji hned jenom podpisy a sel sem domu.u prepazky sem byl asi jednou za celou dobu co mam ucet u nich a ot kdyz sem si vyridil uver.

jsi šťastlivec, asi máš kliku na pobočku a lidi, protože my cokoliv jsme kdy zkoušeli vyřídit s CS tak byl vždy průšvih, nešlo to nebo to trvalo, museli jsme tam několikrát, atd......
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:35   Citovat  

PreludeZ napsal:
poplatky u mě dělají měsíčně asi 150kč - 300kč to snad ne to snad ne
tak se podívej na jejich web meetallll

Většinou je to okolo těch 130kč, ale jak říkám, teď jsou v tom i úroky a tak..
Konkrétně za únor:

za kartové operace -27.50 (nejspíš výběr v Praze, kde jsem nemohl najít bankomat, protože to tam neznám)
za služby ATM CS -6.00
pl. z/do jiné banky -10.00 (5*2kč)
za zustatkovou SMS -1.50
za úcetní položky -45.00 (9*5kč)
za úcetní položky -2.00
za vedení výhodného programu -45.00
kreditní úrok 0.24
debetní úrok -45.76

No není to málo.. asi vážně popřemýšlím.. ale po hlavě do toho vážně nepůjdu..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:35   Citovat  

PreludeZ napsal:
jsi šťastlivec, asi máš kliku na pobočku a lidi, protože my cokoliv jsme kdy zkoušeli vyřídit s CS tak byl vždy průšvih, nešlo to nebo to trvalo, museli jsme tam několikrát, atd......

ale neboj vzdycky se neco najde u kazde banky Úsměv zakaznikovi se vzdycky neco nelibi a tak je to se vsim a vsude Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:36   Citovat  

Hellborn napsal:
zkus zaplatit kartou třeba v Kauflandu... svatoušek

blázne Úsměv co bych dělal v kauflandu, samozřejmě že existujou vyjímky ale tak chodím tam kde ji berou ne? OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:36   Citovat  

spoon napsal:
Nepřemýšlím o odchodu taky z důvodu,že u stávající banky přijdu,chci půjčit 200tis a druhý den ráno si je můžu vyzvednout.Na podpis prakticky Tak to valím bulvy Kdybych měl prokazatelný příjmy,asi to udělaj v každý bance,ale tady se ke mně chovaj hezky,nemusím mít 4míče na účtu,abych dostal kafe.Tak jim nějaký ty poplatky dám,ale v případě potřeby vim,že mi neukážou záda je to dobrý

jj presne taky uz mi nabizeji pujceni penez staci zajit vyridit a penize jsou bez nejakych dokladu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:38   Citovat  

PreludeZ napsal:
blázne Úsměv co bych dělal v kauflandu, samozřejmě že existujou vyjímky ale tak chodím tam kde ji berou ne? OK

v kauflandu je levneji prece pořádnej výtlem to co usetris na bance za ucet a vydaje tak zase ztratis v te tvoji vecerce pořádnej výtlem takze te to vyjde sul nul Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:38   Citovat  

Daver napsal:
Placení kartou by mohlo být všude, ale za předpokladu, že by za to banky nic nechtěly. Berou si totiž od obchodníka 3-5 procent z placené částky, což je bratru pěkná palba při vyšších částkách. Proto se také obchodníci zdráhají terminál používat. Třeba v IT prodejnách, kolikrát obchodníci jedou s marží oněch 3-5 procent. Takže při platbě kartou příjdou o zisk a někdy dokonce prodělávají. to mi hlava nebere

jo to je pravda, máš recht, ale jelikož mě to jako zákazníka nic nestojí tak tu službu využívám když je pro mě výhodná...
krom toho zrovna elektroniku si většinou lidi kupujou přes internet takže to jde převodem a nebo hotově kurýrovi ne?
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:41   Citovat  

jo prevodem sou nejlepsi platby, zadny riziko... a ebanka je treba dost rychla, ale jak ti maj prijit/odejit penize z CS nebo neceho tak je to des. Jednou me i dodelalo, kdyz si mlada vyrizovala zmenu svy pobocky csob, trvalo to tejden a musela tam 2x! neuveritelny v dnesni dobe modernich systemu.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 15:42   Citovat  

Nevim no,možná jsem si ty ženský na pobočce vychoval,protože celejch těch X let chodím jen na jednu a prakticky jednám jen se třem lidma,takže už i platební příkazy za mě vypíšou,ale hlavně mi nenaúčtujou těch 45Kč jako ostatním za tu "ruční"práci..Asi jsem moc pohodlnej,ale než se nervovat s formulářema,žádostma,dumat,jestli se tohle číslo musí vypsat zleva nebo zprava,to ať si ty poplatky vezmou Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 16:00   Citovat  

kamol napsal:
v kauflandu je levneji prece pořádnej výtlem to co usetris na bance za ucet a vydaje tak zase ztratis v te tvoji vecerce pořádnej výtlem takze te to vyjde sul nul Velmi šťastný

mam takovou zásadu Úsměv do Kauflandu a Lidlu nikdy nechodím nakupovat KO Hypernova, Tesco a Globus mi stačí, ceny tam jsou stejný a kartu berou Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 16:03   Citovat  

Bitkar napsal:
jo prevodem sou nejlepsi platby, zadny riziko... a ebanka je treba dost rychla, ale jak ti maj prijit/odejit penize z CS nebo neceho tak je to des. Jednou me i dodelalo, kdyz si mlada vyrizovala zmenu svy pobocky csob, trvalo to tejden a musela tam 2x! neuveritelny v dnesni dobe modernich systemu.

v tomhle se mi právě velmi líbí mBanka, když jsem ten účet měl nově tak jsem tak šoupnul zkušebně litřík, pak si účet zařídil i kolega tady z práce a tak jsme to testovali. On mi říká: pošleš mi tam kilo když ti dám papírový?
říkám: OK, naklapal jsem to do kompu a než se otočil ke svýmu stolu a přihlásil se tak to tam bylo. To samý operace mezi tvýma účtama, limity na kartě, všechno je hned a zdarma. Jsem fakt spokojenej OK
   Návrat  
Kovis je teď offline  Kovis
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 17:27   Citovat  

PreludeZ napsal:
no to jo ale pak to neznamená že ta banka to nabízí všem, že což ho trochu vylučuje z této ankety.
To je jako kdyby revizor říkal proč utrácet za lístky, že taky jezdí legálně v MHD zadara meetallll meetallll je to dobrý zzzzzzz

V tom pripade tam chybi moznost: Netyka se me, mam vse zadarmo a neni to mBank Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 19:11   Citovat  

Kovis napsal:
V tom pripade tam chybi moznost: Netyka se me, mam vse zadarmo a neni to mBank Úsměv

to ale není anketa pro revizory ale pro normální klienty Hihi
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 19:30   Citovat  

Princip fungovani mBanku je celkem jednoduchy, proto si mohou dovolit vysoke uroky na BU a zadne poplatky.
Tento tyden jdu k nim na stanek pro info, zajima me, jak to je s vkladanim hotovosti, dejme tomu ze mam 100k na ruce a jak je tam vlozim? Pres jinou banku?
Dale jsem slysel, ze smlouvu nepodepisujes primo s mbankem ale nejakou jinou spolecnosti - coz je podle me pekna fama a naprosty nesmysl.
A chci dokopat pritelkyni at jde delat tam, ona ted dela pro citibank nabidku kreditnich karet (na stanku) a celkem nic moc prachy, a to patri k tem lepsim. lidi nemaji zajem.
I kdyby to krachlo tak se vrati 90% penez na uctu (pokud nemate vic jak 25 000 euro), takze si myslim ze to za pokus stoji a asi do toho taky pujdu OK
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.3.2008 , 20:16   Citovat  

Ja sice CS nemam rad, ale jsem u ni, protoze mam studenske konto, poplatky za mesici unor: 14kc, kreditni urok:20kc, takze mne banka jeste plati, to se mam kluci co Úsměv ?
Ale v CS jsou treba svine, co se tyce poskytovani uveru, znamy zadal o kontokorrent a pani u prepazky rekla ne, protoze byva jeho zustatek na ucte v minusu, ale ze tam 7 let posilal kazdej mesic 20.000 KC, to nikoho nezajima, takze mne to prislo ubohy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
banky a bankovní poplatky - průzkum :o)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina