Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 35 z 333
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 10:42   Citovat  

Zial nepodarilo sa mi najst ten clanok na hondaclub.cz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 18:01   Citovat  

Sorry, tak nakonec to bylo tady na webu odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 18:57   Citovat  

Ja mam problem iny, zasekava sa mi mechanicka cast spinacky (FABka)... Je v nej taky mechanizmus, ktoreho funkciu neviem identifikovat a ktory sa ma odistit ak je strceny v spinacke kluc, ale kedze je zodraty, tak sa neodisti dostatocne a klucom sa neda otocit... Mam to sfusovane teraz provizorne, ale cakam kedy sa mi to znovu zasekne... KO

KO Takze zhanam celu novu spinacku...Úsměv
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 19:22   Citovat  

Chumo napsal:
Ja mam problem iny, zasekava sa mi mechanicka cast spinacky (FABka)... Je v nej taky mechanizmus, ktoreho funkciu neviem identifikovat a ktory sa ma odistit ak je strceny v spinacke kluc, ale kedze je zodraty, tak sa neodisti dostatocne a klucom sa neda otocit... Mam to sfusovane teraz provizorne, ale cakam kedy sa mi to znovu zasekne... KO

To se stalo me na anglanovi , mel sem ohoblovanej klic, jak jsem dal novy bylo to ok
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 19:29   Citovat  

me se zase stava,ze nemuzu nastartovat.otocim klickem a nic,az treba napodruhy nebo napotreti se starter otoci a nastartuju.nekdy jen skrtne a otoci se napodruhy.nevim jestli to je starterem nebo spinackou.

nemate nekdo s timto zkusenosti???díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 20:17   Citovat  

Brnďa napsal:
To se stalo me na anglanovi , mel sem ohoblovanej klic, jak jsem dal novy bylo to ok

Praveze to s klucom nema ziadny suvis... Ohoblovana je taka miniaturna suciastka vo fabke, vyzera ze sa bude dat vymenit...
Mne to neslo odomknut ani s uplne novym nepouzivanym klucom...
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 20:37   Citovat  

Chumo napsal:

...no tak pokud schanis spinacku ja sem ted bral setrvak od karla Úsměv...ten urco bude mit neco doma Velmi šťastný..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2011 , 21:07   Citovat  

Ja som od neho cez vikend tiez bral veci... ale toto sa stihlo dodrbat medzi tym...Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2011 , 19:08   Citovat  

Chumo napsal:
Ja som od neho cez vikend tiez bral veci... ale toto sa stihlo dodrbat medzi tym...Úsměv

...cez vikend? ja sem s nim byl v nedeli Velmi šťastný...ok ale uz dost offtopic Úsměv...
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2011 , 22:59   Citovat  

Ja som tam bol tiez cez vikend, tento pojdem asi tiez, ked mi privezie auto, na ktore cakam. Úsměv
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2011 , 16:12   Citovat  

David.306 napsal:
me se zase stava,ze nemuzu nastartovat.otocim klickem a nic,az treba napodruhy nebo napotreti se starter otoci a nastartuju.nekdy jen skrtne a otoci se napodruhy.nevim jestli to je starterem nebo spinackou.

nemate nekdo s timto zkusenosti???díky

No přímo u H jsem měl problém se spínačkou kdy v 2 poloze během jízdy přerušovala a auto zdechalo, pak to došlo až tak daleko že nešlo nastartovat, jen zacvakalo hlavní relé a pak už nic. U tebe je více možností. Pokud máš spínačku dobrou a škytá ti stasrtér mohou to být už opotřebené uhlíky, nebo kontakty v elektromagnetické cívce startéru. Tuto závadu jsem kdysi řešil na mém nissanu. Uhlíky super ale cívka v háji.
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2011 , 19:40   Citovat  

wassil napsal:
No přímo u H jsem měl problém se spínačkou kdy v 2 poloze během jízdy přerušovala a auto zdechalo, pak to došlo až tak daleko že nešlo nastartovat, jen zacvakalo hlavní relé a pak už nic. U tebe je více možností. Pokud máš spínačku dobrou a škytá ti stasrtér mohou to být už opotřebené uhlíky, nebo kontakty v elektromagnetické cívce startéru. Tuto závadu jsem kdysi řešil na mém nissanu. Uhlíky super ale cívka v háji.

praveze vubec nevim zda je to starterem nebo spinackou,ale priklanim se spis k tej spinacce,parkrat se mi stalo,ze auto za jizdy cukalo,ale jen chvili,nevim mozna to bylo spatnym palivem.kazdopadne rozdelam tu spinacku a uvidim
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2011 , 22:34   Citovat  

Tak spínačka byla jedna z mích prvních oprav,za jizdy někdy auto zhasínalo.Jindy zase startovalo až na Xtý pokus.Vše vyřešili v servise,platil jsem 400 kč i s prací.vyměnili nějaké drátky a pročistili spínačku,od te doby jsou již 4 roky a vše fachá na jedničku OK
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2011 , 7:42   Citovat  

panove co ty 15" alu + 6 zimaku zdarma ... nikdo furt nechce za 3000 ? vzdyt je to zadarmo Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2011 , 16:33   Citovat  

kluciiii hele mrknete mi nekdo na 2.0l kolik jedete na patem prevodovem stupni pri 3500otacek km/h? Úsměv i s info jake kola pneu Velmi šťastný...
...konecne jsme se dostal na 9l/100km Velmi šťastný ale na styl jizdy je to proste moc Velmi šťastný...ty moje 16tky strasne trci tak pujdou papa Úsměv...
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 13:36   Citovat  

Takže pánové, včera mi dorazil diagnostický kabel, vyzkoušeno na mém acco 6G a funguje, takže kdo by měl eminentní zájem o diagnostiku H (neumí si vyblikat kody) nebo VAG do r. 2004 a je z okolí Nového Jičína jsem k dispozici. psát do SZ
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 7:55   Citovat  

Zdravím a prosím o informaci, po jaké časové prodlevě od nastartování motoru vám zhasnou tyto kontrolky? Mám 1.8 VTEC. Mně po nastartování svítí asi ještě max 3 sekundy a pak zhasnou, za jízdy nesvítí, ani neblikají. Díky za info
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 8:25   Citovat  

chalejkum napsal:
kluciiii hele mrknete mi nekdo na 2.0l kolik jedete na patem prevodovem stupni pri 3500otacek km/h? Úsměv i s info jake kola pneu Velmi šťastný...
...konecne jsme se dostal na 9l/100km Velmi šťastný ale na styl jizdy je to proste moc Velmi šťastný...ty moje 16tky strasne trci tak pujdou papa Úsměv...

Cca. 120 km/h. Kola original, tj. 195/60 R15. Na 9l/100km jsi se dostal seshora nebo odspoda...? Velmi šťastný Nepamatuji si to presne, papirove je spotreba pri 90km/h tusim 6,9l, pri 120km/h 12l.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 8:29   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím a prosím o informaci, po jaké časové prodlevě od nastartování motoru vám zhasnou tyto kontrolky? Mám 1.8 VTEC. Mně po nastartování svítí asi ještě max 3 sekundy a pak zhasnou, za jízdy nesvítí, ani neblikají. Díky za info

Nevim, ktere "tyto kontrolky" mas na mysli, ale tvuj cas je myslim v poradku. Bud rad, ze ti za jizdy nesviti, v opacnem pripade pak muzes rikat "Houstone, mame problem". Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 8:39   Citovat  

piskot napsal:
Nevim, ktere "tyto kontrolky" mas na mysli, ale tvuj cas je myslim v poradku. Bud rad, ze ti za jizdy nesviti, v opacnem pripade pak muzes rikat "Houstone, mame problem". Velmi šťastný

je to napsáno v záhlaví zprávy: kontrolky ABS a SRS...to jsem rád, díky za postřeh. Doufám, že Houstona nebudu muset volat...nidky Úsměv) jako dříve přesvědčený SUBARISTA začínám po prvních měsících přicházet Hondě velmi rychle na chuť Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 8:59   Citovat  

fera2 napsal:
je to napsáno v záhlaví zprávy: kontrolky ABS a SRS...to jsem rád, díky za postřeh. Doufám, že Houstona nebudu muset volat...nidky Úsměv) jako dříve přesvědčený SUBARISTA začínám po prvních měsících přicházet Hondě velmi rychle na chuť Honda

Aha, zahlavi zpravy, hm, to snad nikdy nectu... Úsměv
Mimochodem, co te primelo zbehnout od Subaru? Co ti na Accordu vic "chutna"?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 9:05   Citovat  

piskot napsal:
Aha, zahlavi zpravy, hm, to snad nikdy nectu... Úsměv
Mimochodem, co te primelo zbehnout od Subaru? Co ti na Accordu vic "chutna"?

Zběhnout mně donutila situace. V mém finančním limitu 100 000 jsem viděl a projel několik Subarek a všechno to byly více nebo méně maskované vraky, které samozřejmě měly jen ten nejlepší servis a podobné kecy. Japonce jsem chtěl vždy a pak jsem narazil na Accorda a po prohlídce (autorizák, mechanik a pod) bylo jasno Úsměv líbí se mi zvuk motoru (není to sice boxer, ale i tak je krásný) a taky na to, že je to dlouhé jak potvora, tak velmi dobře drží stopu (a to mám obutou zatím 15 kola) líbí se mi komfort cestování ve vyšší rychlosti a na delší trasy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 10:09   Citovat  

fera2 napsal:
Zběhnout mně donutila situace. V mém finančním limitu 100 000 jsem viděl a projel několik Subarek a všechno to byly více nebo méně maskované vraky, které samozřejmě měly jen ten nejlepší servis a podobné kecy. Japonce jsem chtěl vždy a pak jsem narazil na Accorda a po prohlídce (autorizák, mechanik a pod) bylo jasno Úsměv líbí se mi zvuk motoru (není to sice boxer, ale i tak je krásný) a taky na to, že je to dlouhé jak potvora, tak velmi dobře drží stopu (a to mám obutou zatím 15 kola) líbí se mi komfort cestování ve vyšší rychlosti a na delší trasy.

Nechcu ti kalit vedomi, ze mas japonce. Accord od 6G je cistokrevny anglican... Úsměv Koukni na VIN.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 11:28   Citovat  

piskot napsal:
Nechcu ti kalit vedomi, ze mas japonce. Accord od 6G je cistokrevny anglican... Úsměv Koukni na VIN.

to já vím ;o)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 20:30   Citovat  

piskot napsal:
Cca. 120 km/h. Kola original, tj. 195/60 R15. Na 9l/100km jsi se dostal seshora nebo odspoda...? Velmi šťastný Nepamatuji si to presne, papirove je spotreba pri 90km/h tusim 6,9l, pri 120km/h 12l.

piskot se zhora Velmi šťastný sem se nemohl dostat pod 11 Smutný...hele tech 12l pri 120km/h me nejak nesedi...kurnik jezdim dalnici 120-130 a trochu mesto a jsem na 9l Úsměv...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 20:35   Citovat  

piskot napsal:
Accord od 6G je cistokrevny anglican...

ne od, 7g je jpn
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2011 , 9:11   Citovat  

chalejkum napsal:
piskot se zhora Velmi šťastný sem se nemohl dostat pod 11 Smutný...hele tech 12l pri 120km/h me nejak nesedi...kurnik jezdim dalnici 120-130 a trochu mesto a jsem na 9l Úsměv...

Holt se kouknu do velkeho technicaku, kolik je papirova spotreba.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2011 , 9:12   Citovat  

kandik napsal:
ne od, 7g je jpn

Diky za info, nevedel jsem, ze Swindon uz dela jen Civicy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2011 , 11:29   Citovat  

Na čem chlapi jezdíte v zimě? Já mám špatnou zkušenost s Ultragrip7 a naopak výbornou s Nokian HAkkapellita (Ale ty se už nedělají) a dobrou se Sawa Eskimo 3
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2011 , 13:42   Citovat  

Dunlop SP wintersport 3D
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: