Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 152 z 272
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.6.2011 , 23:31   Citovat  

Automat=pohoda jizda ale jen do te doby nez se ti pokazi.Pak leda hodit manual prevodovku.Tady v cr s opravou Ble a nebo se nedoplatis.Jinak od paru lidi co ho meli tak rikali ze to cuka pri razeni a ze to nema plynuly prechody mezi rachlostmi jako jine automaty.Zase je tam vyhoda sekvence ktera je vsak pomala. Ble Takze spis automat ee.Raci manual.Jinak vypada pekne ze. pořádnej výtlem tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Remin je teď offline  Remin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 9:46   Citovat  

Prelude napsal:
Automat=pohoda jizda ale jen do te doby nez se ti pokazi.Pak leda hodit manual prevodovku.Tady v cr s opravou Ble a nebo se nedoplatis.Jinak od paru lidi co ho meli tak rikali ze to cuka pri razeni a ze to nema plynuly prechody mezi rachlostmi jako jine automaty.Zase je tam vyhoda sekvence ktera je vsak pomala. Ble Takze spis automat ee.Raci manual.Jinak vypada pekne ze. pořádnej výtlem tudy odkaz
No to je přesně ona jako fakt je pěkná.No dík za informaci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 10:48   Citovat  

Zdar chuligáni a děvuchy co jezdíte tím nejvíc top style typem od Hondy HaHaaa Ať koukam jak koukam tak nikde nemůžu najít plexi ofuky okna na Preludy, já konkrétně pasu po ofukách na P4G a tak moje otázka zní... hergot dělá je vůbec někdo, nebo sme utřeli nos? I ten pitomej Passport kterýho znám jedinýho a kterýho má Rom. je v nabídce firem zmatenej Máte je někdo na autě, nebo nemáte tucha kde je sehnat? Já je fakt chci Je to tam.
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 12:26   Citovat  

DanTe napsal:
Zdar chuligáni a děvuchy co jezdíte tím nejvíc top style typem od Hondy HaHaaa Ať koukam jak koukam tak nikde nemůžu najít plexi ofuky okna na Preludy, já konkrétně pasu po ofukách na P4G a tak moje otázka zní... hergot dělá je vůbec někdo, nebo sme utřeli nos? I ten pitomej Passport kterýho znám jedinýho a kterýho má Rom. je v nabídce firem zmatenej Máte je někdo na autě, nebo nemáte tucha kde je sehnat? Já je fakt chci Je to tam.

No kamaráde,...nekde sem to videl na nejaké stránce ....ale na jaké , tak to nevím ani za vteca....ale jsou i nekde v čr a nebylo to až tak drahe , myslim že pár cca 700 - 1000 tak nejak...přeji fajn hledání
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 12:29   Citovat  

DanTe napsal:

Prej top style... Hihi

Tady ses ptal?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 12:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Prej top style... Hihi

Tady ses ptal?

Hergot to mi řekni jak to hledáš? Velmi šťastný Já jsem půl dne projížděl všechny možný stránky přes google a ani prd Velmi šťastný No neptal, ale každopádně tyhle tam pudou, díky předsedo, zase jsi nesklamal je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 12:34   Citovat  

DanTe napsal:
Hergot to mi řekni jak to hledáš? Velmi šťastný Já jsem půl dne projížděl všechny možný stránky přes google a ani prd Velmi šťastný No neptal, ale každopádně tyhle tam pudou, díky předsedo, zase jsi nesklamal je to dobrý

Půl dne? Kdybych nekoukal na spoilercentrum,tak cca 10s než jsem na seznamu napsal "deflektory prelude"... Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 12:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Půl dne? Kdybych nekoukal na spoilercentrum,tak cca 10s než jsem na seznamu napsal "deflektory prelude"... Velmi šťastný

To je vono, já psal furt plexi ofuky, nemoh sem za živýho boha přijít na název "deflektory" Velmi šťastný
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 13:44   Citovat  

DanTe napsal:

To bude tim ze na top style Hondy se tyhle veci nedavaji HaHaaa je to dle me nehezke Hihi ale jo dela se snad i ofuk na sibr... Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 13:57   Citovat  

Majlou napsal:
To bude tim ze na top style Hondy se tyhle veci nedavaji HaHaaa je to dle me nehezke Hihi ale jo dela se snad i ofuk na sibr... Mrk

Když se dělá ten humus co si si dal na přední kapotu, tak se asi bude dělat i na ten šíbr HaHaaa , ale ten fakt nechci, deflektory na okna beru z toho praktickýho hlediska, hlavně u auta co nemá klimu Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 14:09   Citovat  

DanTe napsal:
Když se dělá ten humus co si si dal na přední kapotu, tak se asi bude dělat i na ten šíbr HaHaaa , ale ten fakt nechci, deflektory na okna beru z toho praktickýho hlediska, hlavně u auta co nemá klimu Hihi

aaa tak to jo ja na klimu nedam dopustit sice to pak jede jako 2.0L ale je chladek Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 14:11  Naposledy upravil Majlou dne 6.6.2011 , 14:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak a ted otazka na telo teda spis do zasob uzivatelu....

Nema nekdo doma navic leve predni rameno na P4G??? Bracha ho pri poslednich zavodech ohnul Bueee nastesti teda jen to. Edit tak rameno uz je poresene Je to tam. Kdyz uz se teda za nej ptam tak ma vytekle tlumice nahodou take nemate? nejake jsem nasel zde v bazaru tak se poptam ale nahodou jestli nejsou dalsi kouř
Diky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 14:15   Citovat  

Majlou napsal:
aaa tak to jo ja na klimu nedam dopustit sice to pak jede jako 2.0L ale je chladek Velmi šťastný

Časem klimu dodělám, ale teď nejsou penízky Smutný V těhle horkách mi ta klima co sem měl v Picassu hodně chybí Je to tam. Minule sem málem omdlel jen co sem vlez do auta Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 14:44   Citovat  

Tak chlapci, gratuluju. Krasna umisteni VTEC
Bodejt by ne, kdyz jeden ma podvozek, chlazeni a svickove kabely z BP.. a druhej si uziva rozperu a jeho preludka dokonce nasava silu z BP stojici hned vedle Hihi
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 14:45   Citovat  

DanTe napsal:

Jestli hledas na ctvrtou generaci, napis uzivatelce Mega, mela by jedny mit Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:25   Citovat  

Aaaa pomoc jsem nakazen virem 4WS kdo ho ma v Ludre 5G nebo vlastne i 4G a dokaze me ostre povozit at zjistim jestli to ma smysl podstoupit zmenu barvy, kastle a prehozeni rizeni z anglana na evropu spolu se swapem motoru a prevodovky. Jsem asi malej blazen muhehe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:28   Citovat  

Majlou napsal:
Aaaa pomoc jsem nakazen virem 4WS kdo ho ma v Ludre 5G nebo vlastne i 4G a dokaze me ostre povozit at zjistim jestli to ma smysl podstoupit zmenu barvy, kastle a prehozeni rizeni z anglana na evropu spolu se swapem motoru a prevodovky. Jsem asi malej blazen muhehe

Tak ja Ti prodam "seriovej motor" i s 4WS ... horni viko mam lehce omlacene ... kdo pozna, ze to neni serie? HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:34   Citovat  

ReNo napsal:
Tak ja Ti prodam "seriovej motor" i s 4WS ... horni viko mam lehce omlacene ... kdo pozna, ze to neni serie? HaHaaa

jo taky jsi me napadl ze jsem to rovnou mohl koupit cele nebo udelat u tebe jen swap motoru prevodovky a to svoje prodat nebo se s tebou dohodnout kua ted tam mas kastli s 4WS. Neee zase prehazovat ten podvozek pořádnej výtlem Ne ReNo fakt nevim jestli teda jako 4WS ano nebo ne to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:41   Citovat  

Majlou napsal:
jo taky jsi me napadl ze jsem to rovnou mohl koupit cele nebo udelat u tebe jen swap motoru prevodovky a to svoje prodat nebo se s tebou dohodnout kua ted tam mas kastli s 4WS. Neee zase prehazovat ten podvozek pořádnej výtlem Ne ReNo fakt nevim jestli teda jako 4WS ano nebo ne to mi hlava nebere

Hele, moje bude zanedlouho na prodej za slusnou cenu Mrk 200PS seriovy motor, LSD, 4WS, jen ten podvozek uz tam neni HaHaaa
Tak pockej a ja te pote svezu, at vidis .. jen na tom seriovem podvozku to bude drasticke :hehe:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:44   Citovat  

ReNo napsal:
Hele, moje bude zanedlouho na prodej za slusnou cenu Mrk 200PS seriovy motor, LSD, 4WS, jen ten podvozek uz tam neni HaHaaa
Tak pockej a ja te pote svezu, at vidis .. jen na tom seriovem podvozku to bude drasticke :hehe:

Oki pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 16:02   Citovat  

Majlou napsal:
Oki pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Tak uz zase zacni setrit Je to tam.

Ale neprestan splacet stavajici zavazky Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 16:10   Citovat  

ReNo napsal:
Tak uz zase zacni setrit Je to tam.

Ale neprestan splacet stavajici zavazky Velmi šťastný

pořádnej výtlem oki jako ze povozit Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 16:21   Citovat  

Majlou napsal:
pořádnej výtlem oki jako ze povozit Je to tam.

Par let zpet .. pujcil mi spoluzak jeho Lotuse na projizdku .. od te doby ... dal uz to znas Lucy
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 16:41   Citovat  

ReNo napsal:
Par let zpet .. pujcil mi spoluzak jeho Lotuse na projizdku .. od te doby ... dal uz to znas Lucy
co ty kamráde bejvalej už máš ten zázrak?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:15   Citovat  

Blur napsal:
co ty kamráde bejvalej už máš ten zázrak?

za chvíli tu jistě bude téma "Lotusáci spojme se" Velmi šťastný ale člen bude asi jen jeden, že ReNo Je to tam. ale taky by mě zajímalo, kdy už toho prcka pořídíš Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:27   Citovat  

jakubM napsal:
za chvíli tu jistě bude téma "Lotusáci spojme se" Velmi šťastný ale člen bude asi jen jeden, že ReNo Je to tam. ale taky by mě zajímalo, kdy už toho prcka pořídíš Úsměv

Joo decka, kez by. Jsem si naivne myslel, ze si ho dovezu z USA o neco levneji Tak to valím bulvy
Vysledkem je, ze musime dale setrit a kdyz uz dat za nej to mnozstvi penez, tak radeji rovnou usetrit na zavodnejsi Exige .. takze jeste dale setrit ...
Takze mozna pristi jaro. Do te doby budu Lupenit a doufat, ze Euro zustane porad kolem 24 VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 18:10   Citovat  

ReNo napsal:
Joo decka, kez by. Jsem si naivne myslel, ze si ho dovezu z USA o neco levneji Tak to valím bulvy
Vysledkem je, ze musime dale setrit a kdyz uz dat za nej to mnozstvi penez, tak radeji rovnou usetrit na zavodnejsi Exige .. takze jeste dale setrit ...
Takze mozna pristi jaro. Do te doby budu Lupenit a doufat, ze Euro zustane porad kolem 24 VTEC
mě teda stačí že musim Lopušit pracovně Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 20:18   Citovat  

Blur napsal:
mě teda stačí že musim Lopušit pracovně Velmi šťastný

A ze je to svezenicko, coz HaHaaa
Ale vazne jsem premyslel o koupi Lupo GTI kit car ... videl jsem v Moste par kousku a daji se s tim zajet neskutecne veci to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 21:53   Citovat  

ReNo napsal:
A ze je to svezenicko, coz HaHaaa
Ale vazne jsem premyslel o koupi Lupo GTI kit car ... videl jsem v Moste par kousku a daji se s tim zajet neskutecne veci to mi hlava nebere
já viděla jenom video a to je nářez je to dobrý no ale my mále 1.4 ropa Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 22:45   Citovat  

Blur napsal:
já viděla jenom video a to je nářez je to dobrý no ale my mále 1.4 ropa Hihi

Fuj, manual Hihi

Jinak moje motivacni videa jsou zde .. Diky tomu vydrzim denne makat do jedne rano. Jen nevim nevim, zda to vydrzim celej rok to mi hlava nebere

Odkaz

Odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina