Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
D15 - Veškeré úpravy motorů řady D15
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 24
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 21:12   Citovat  

Madvad napsal:
myslel som ze ste tu vecsi mamici ......ale nedufam ze nie ste......takze ked swap mi neda tolko kw kolko chcem tak druhy motor rady d 92 kw chcem preto lebo mi netreba prerabat uchyty na motor a spravim kabelaz a mam ho v aute praca na dva dni ......a preco nie k mechanikovi lebo vsetko co som si urobil na aute tak som si spravil sam a to auto ide ako hodinky:)...po vsetkych strankach len preto chcem vymenit motor lebo chcem viac vykonu to je az take nepochopitelne?.....a mechanik nie nikto to neurobi tak ako si to urobim sam tak preto nie mechanik a este u nas na slovensku ako nic proti nim nemam ale nie.
A SWAP MA AKU ZIVOTNOST VYDRZI TIE TLAKY BLOK MOTORA?......A PRI NAJAZDENYCH 250 000 SA MI OPLATI ROBIT SWAP?

napis sem kolik si predstavujes do toho investovat pokud mas treba 5000kc neni se o cem bavit za to neudelas poradne skoro nic tak mozna ctyrbod napis kolik na to mas penez a pak se da radit
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 21:38   Citovat  

do motora co sa tyka kupi ineho tak cca 400-450 eur......som ochodny dat za motor aj s riadiacov jednotkou .....za tolko to viem pozhanat u nas na slovensku.....robotu si robim sam tak co da sa to?Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 21:46   Citovat  

Madvad napsal:
myslel som ze ste tu vecsi mamici ......ale nedufam ze nie ste......

Poradit ti tu může dost lidí, ale Ty si musíš ujasnit co chceš. HaHaaa

Napsat Ti kompletní označení není jen tak snadno, protože 92kW má dost motorů D16 (ať s označením Zx nebo Yx nebo Wy).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 21:53   Citovat  

idemi mi hlavne o to ze ja mam d15b2 a chem tam dat vtec 92kw s tym ze nechcem menit uchyty na motor prevarat ich nechcem a chcem taky vtec motor na ktory mi bude pasovat prevodovka s d15b2

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 21:59   Citovat  

tak jestli mas d15 tak je to v klidu Úsměv pri nejhorsim prehodis drzaky z d15 na tu d16 92 kw Úsměv z d14 sem si taky prehodil drzaky na d16 Úsměv OK je to proste Decko to je ''vsechno'' stejny Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 22:03   Citovat  

Madvad napsal:
idemi mi hlavne o to ze ja mam d15b2 a chem tam dat vtec 92kw s tym ze nechcem menit uchyty na motor prevarat ich nechcem a chcem taky vtec motor na ktory mi bude pasovat prevodovka s d15b2
pokud mas D15B2 tak si sezen hlavu,rozdelovac,ridici jednotku a kabelaz z D16Z6 a nasad na blok d15B2 slapat bude v poho,ale tvuj motor ma uz dost nalitano takze pokud chces aby vse bylo jak ma tak te caka GO spodku coz je min 15000-20000kc

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 22:29   Citovat  

marty89ul napsal:
pokud mas D15B2 tak si sezen hlavu,rozdelovac,ridici jednotku a kabelaz z D16Z6 a nasad na blok d15B2 slapat bude v poho,ale tvuj motor ma uz dost nalitano takze pokud chces aby vse bylo jak ma tak te caka GO spodku coz je min 15000-20000kc

zase to tak neprehanej pokud jsou dobre valce a nejsou v nich ryhy a oval tak nemusi delat vybrus a staci koupit hlavni loziska ojnicni, krouzky sadu tesneni na motor a ses nekde na cca 1Otis v materialu pokud ta cena je s praci tak to pak jo ale D15 je jednoduchy motor to zvladne vetsina doma na koleni s manualem v ruce

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 22:35  Naposledy upravil Madvad dne 29.5.2011 , 22:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tento motor je sice dobry ma tah vsetko ale chce to vice koni pod kapotou a generalku sa mi neoplati robit ked za 400 eur....je sice pravda ze je na to aky je ten motor dost zivi a taha jak blazon ale neviem ci sa mi oplati robit GO.....co by ma stala GO viem kupit motor s malo km nabehanymi a aj s riadiackou a kabelazou ...no nekup to!!!!:DDD
......co sa tyka motora tak mam uz tlaky a olej mi tlaci spod tesnenia hlavy a je nove .....takze uz ma svoje odzite ale este ide......sice v zivote ntahal ani vozik za sebou ale v pohodeno nie?

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 22:37   Citovat  

Hondik napsal:
zase to tak neprehanej pokud jsou dobre valce a nejsou v nich ryhy a oval tak nemusi delat vybrus a staci koupit hlavni loziska ojnicni, krouzky sadu tesneni na motor a ses nekde na cca 1Otis v materialu pokud ta cena je s praci tak to pak jo ale D15 je jednoduchy motor to zvladne vetsina doma na koleni s manualem v ruce
nevěřim tomu že auto který má 250+ že bude mít ok spodek. taky sem sí to myslel ale brusírna mě vyvedla z omylu.přeci jen když pístový spalovací motor vykonáva práci už tolik tisic kilometrů tak se to projeví.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 23:05   Citovat  

sablos napsal:
nevěřim tomu že auto který má 250+ že bude mít ok spodek. taky sem sí to myslel ale brusírna mě vyvedla z omylu.přeci jen když pístový spalovací motor vykonáva práci už tolik tisic kilometrů tak se to projeví.

to ja ti neberu ale ta cena se mi zda az moc vysoka

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 23:08   Citovat  

Hondik napsal:
to ja ti neberu ale ta cena se mi zda az moc vysoka
hele já sem dělal v unoru GO, brousil se blok 6000 díly USA OEM 12000, a k tomu práce 7000(cestovní náklady a rozborka a sborka s tim že sem taky asistoval tak sem nakou kačku ušetřil) ono když sem dělal jen hlavu (swap) tak sem si řikal ok to bude malinko žrát olej jako dosud ono wokurka začalo kouřit jak cyp a žrát 1l na 500km. je to každýho věc no a hlavně neni to nejnovější auto, takže pokud to neni srdcovka tak se asi nevyplatí.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 23:18   Citovat  

go nebudem robit je to zbytecne vela prace radsej za ten isty cas tam dam iny motor a kto mi z vas vie povedat na to uchytenie co ma na d15b2 mi bude pasova t kazy motor z d rady vsak?.....a ktory vtec z d rady je polsedny co sa vyraval?.....to by bolo naj lepsie tam dat taky ci to je jedno aky z d rady?.....len nech je vtec a 92 kw

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 23:20   Citovat  

sablos napsal:
hele já sem dělal v unoru GO, brousil se blok 6000 díly USA OEM 12000, a k tomu práce 7000(cestovní náklady a rozborka a sborka s tim že sem taky asistoval tak sem nakou kačku ušetřil) ono když sem dělal jen hlavu (swap) tak sem si řikal ok to bude malinko žrát olej jako dosud ono wokurka začalo kouřit jak cyp a žrát 1l na 500km. je to každýho věc no a hlavně neni to nejnovější auto, takže pokud to neni srdcovka tak se asi nevyplatí.

fiha tak to jsou pekne palky ja sem delal GO pred rokem a neco a koupil sem druhy blok z nej vzal vsechno dobre a nasypal to do sveho bloku koupil nove loziska salky krouzky a pak uz jenom swapove veci na Z6 hlavu z USA jako vacka,ventily,manifold,vyfuk, a to uz pak lezlo hodne do penez Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 23:22   Citovat  

Hondik napsal:
fiha tak to jsou pekne palky ja sem delal GO pred rokem a neco a koupil sem druhy blok z nej vzal vsechno dobre a nasypal to do sveho bloku koupil nove loziska salky krouzky a pak uz jenom swapove veci na Z6 hlavu z USA jako vacka,ventily,manifold,vyfuk, a to uz pak lezlo hodne do penez Velmi šťastný
vačku atd mám v plánu ale zatim čekam na finance.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2011 , 13:50   Citovat  

cawte nevie nikto o n iekom kto by predaval motor d15z7?...ak ano tak ja by som mal zaujem:)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.5.2011 , 9:38   Citovat  

Hellborn napsal:

Napsat Ti kompletní označení není jen tak snadno, protože 92kW má dost motorů D16 (ať s označením Zx nebo Yx nebo Wy).

jasne chapem co sa tyka d16w4 ake su to podla vas motory co sa tyka spolahlivosti a poruchovosti lebo niekto mi dal odkaz a tam pisu ze su dost poruchove a rad by som pocul nie len jeden nazor chlapik co ho predava tak povedal ze ide ako pila:)a ze s nim nemal problemy tak neviem Ble Úsměv

DanDee_OV je teď offline  DanDee_OV
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 9:16   Citovat  

Madvad napsal:
cawte nevie nikto o n iekom kto by predaval motor d15z7?...ak ano tak ja by som mal zaujem:)

Zdravím.. kápnul jsem ted na tenhle inzerát.. tudy odkaz chce za ten motor 10.000 možná kapku slevní, ale ne o moc. Napiš mu Honda

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 20:12   Citovat  

DanDee_OV napsal:
Zdravím.. kápnul jsem ted na tenhle inzerát.. tudy odkaz chce za ten motor 10.000 možná kapku slevní, ale ne o moc. Napiš mu Honda

ouu tak diiiky ale napisal som mu a pani nasiel som motor aj s prevodovkoz d15z6 aj s ecu za cca 500eur co si myslite dobra cena?.....s tym ze my este treba kabelaz ......co si vy myslite......a apropo ten motor dandee co si tu dal tak zten neverim ze ma oznacenie ako som chcel lebo ten motor co som napisal tak by mal mat cca cez 97 kw...ale diky dandee

DanDee_OV je teď offline  DanDee_OV
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 20:29   Citovat  

Madvad napsal:
ouu tak diiiky ale napisal som mu a pani nasiel som motor aj s prevodovkoz d15z6 aj s ecu za cca 500eur co si myslite dobra cena?.....s tym ze my este treba kabelaz ......co si vy myslite......a apropo ten motor dandee co si tu dal tak zten neverim ze ma oznacenie ako som chcel lebo ten motor co som napisal tak by mal mat cca cez 97 kw...ale diky dandee

Ojj.. tak to se omlouvám.. měl jsem dojem že to je motor do civicu coupe 5té generace...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 21:28   Citovat  

DanDee_OV napsal:
Ojj.. tak to se omlouvám.. měl jsem dojem že to je motor do civicu coupe 5té generace...

ako dandee nevadi .....ved nic sanestalo a mozno ze to je aj motor coupe s 5 generacie......len iny hladam:)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 17:21   Citovat  

cawte kto mi vie povedat aky je rozdiel medzi d15z3 motorom a d15z6?.....ja som to zial nikde nenasiel...diky za vysvetlenie

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 17:30   Citovat  

Madvad napsal:
cawte kto mi vie povedat aky je rozdiel medzi d15z3 motorom a d15z6?.....ja som to zial nikde nenasiel...diky za vysvetlenie

ve výkonu a v tom že Z3 se dávalo do anglánů a Z6 do japonců

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 17:54   Citovat  

gear napsal:
ve výkonu a v tom že Z3 se dávalo do anglánů a Z6 do japonců

ale co sa tyka kabelaze je tam rovnaka?...ci sa tiez lisi?

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 18:01   Citovat  

Madvad napsal:
ale co sa tyka kabelaze je tam rovnaka?...ci sa tiez lisi?

erčitě je jiná ecu, víc nemohu sloužit přátele nejjednodušší bude, pokud máš moznost koupi obou motorů, se podívat přímo na ně jak to tam je

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 18:09   Citovat  

gear napsal:
erčitě je jiná ecu, víc nemohu sloužit přátele nejjednodušší bude, pokud máš moznost koupi obou motorů, se podívat přímo na ně jak to tam je

ale ja nie som milionar potrebujem len vediet ci kabelaz je odlisna ale myslim si ze budu oba PGM-FI MPFI(obd1)

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 18:12   Citovat  

Madvad napsal:
ale ja nie som milionar potrebujem len vediet ci kabelaz je odlisna ale myslim si ze budu oba PGM-FI MPFI(obd1)

ale pgmfi mas i OBD0 i obd2 Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 18:21   Citovat  

marty89ul napsal:
ale pgmfi mas i OBD0 i obd2 Úsměv

ale pgm-fi mpfi co ma d15z6 nebude obd0 lebo je to 4bod a skor to ma si obd1......a neviem ci nema obd2 zato sa pytam ci d15z3 a d15z6 ci maju obe 0BD1 alebo 0BD2?

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 18:29   Citovat  

d15z6 ma myslim podle roku vyroby bud obd2a nebo obd2b, d15z3 nevim.. tipuju bud obd1 nebo obd2a.. mozna by bylo lepsi napsat, co mas vubec v planu.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 18:50   Citovat  

Madvad napsal:
ale pgm-fi mpfi co ma d15z6 nebude obd0 lebo je to 4bod a skor to ma si obd1......a neviem ci nema obd2 zato sa pytam ci d15z3 a d15z6 ci maju obe 0BD1 alebo 0BD2?
ono třeba D16A6 je OBD0 z c4g či crx Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 19:39   Citovat  

silenec napsal:
d15z6 ma myslim podle roku vyroby bud obd2a nebo obd2b, d15z3 nevim.. tipuju bud obd1 nebo obd2a.. mozna by bylo lepsi napsat, co mas vubec v planu.

mam v planu to ze mam ponuky na kupu motoru D15Z3 a D15Z6......a rad by som vedel ci oba su 0BD1 ale bo sa v tom lisia ...dalej viem ze ecu maju rozdielnu ale ci kabelaz sedi na obidve z d15z6?

Obsah fóra Honda-club.cz   
D15 - Veškeré úpravy motorů řady D15
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina