Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výběr výfuku - rady a tipy?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 14:32   Citovat  

Zdravíčko Úsměv měl bych dotaz k těmto dvoum výfukům, zda s nimi nemá někdo zkušenost:

tudy odkaz
tudy odkaz

chci to v prumeru 65mm, jde mi hlavně o to jak je to uřvaný? vím že ten turbo xl asi nebude tak extra silný, jako ten performance, ale zajímá mne rozdíl? na youtube videjich tezko soudit, je to hodně zkreslene, a každý na jiném autě...Na bývalém legendovi jsem měl Remus ataky pruchozi a nebyl to zadny extra řev. Díky Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 15:52   Citovat  

magnaflow je mi sympaticka znacka, asi bych se ji nebal. A co se tyce tech typu, tak kupovat to na supru nebo nejaky jiny 6-ti valec, kde bych chtel umocnit jeho zvuk, tak ten co bude nejvic řvat:) Ale na auto, s kterym bych chtel mezi lidi tak urcite co nejtissi

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:11   Citovat  

FastCivic napsal:
magnaflow je mi sympaticka znacka, asi bych se ji nebal. A co se tyce tech typu, tak kupovat to na supru nebo nejaky jiny 6-ti valec, kde bych chtel umocnit jeho zvuk, tak ten co bude nejvic řvat:) Ale na auto, s kterym bych chtel mezi lidi tak urcite co nejtissi
no právě, ž e chci zvýraznit ten zvuk V6ky, takhle je to nudny , nic neslysis Úsměv)

příklad tady sebring, jeste pred remusem co jsem mel, krasny zvuk taky plne pruchozi a nijak nerval.

Odkaz

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:28   Citovat  

To se mi líbí, měl jsem uplně stejnou myšlenku, nějak zvýraznit V6, ale zároveň aby to neotravovalo. Teď, když původní výfuk, jak se zdá, dosluhuje, si dopřeju asi něco takovýho. Škoda, že nějak nejde zjistit, kterej by těm požadavkům vyhovoval, asi jen pročíst diskuze.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:32   Citovat  

Schluke napsal:
To se mi líbí, měl jsem uplně stejnou myšlenku, nějak zvýraznit V6, ale zároveň aby to neotravovalo. Teď, když původní výfuk, jak se zdá, dosluhuje, si dopřeju asi něco takovýho. Škoda, že nějak nejde zjistit, kterej by těm požadavkům vyhovoval, asi jen pročíst diskuze.
no to je prave to:-) nekdo je hluchej a nekdo zas citlivej, asi budu msuet testnout...otazka pro ktery se rozhodnout..

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:39   Citovat  

Brnďa napsal:
no to je prave to:-) nekdo je hluchej a nekdo zas citlivej, asi budu msuet testnout...otazka pro ktery se rozhodnout..

Jako asi bych šel do toho decentnějšího, ale budu rád, když to zkusíš první. Velmi šťastný Musí se na to dát ještě nějaká koncovka, nebo to může být takto schované pod nárazníkem?

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:44   Citovat  

tudy odkaz Když pominu to, jak to strašně vypadá, tak to zvenku zní asi tak, jak bych si představoval.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 17:02   Citovat  

Schluke napsal:
Jako asi bych šel do toho decentnějšího, ale budu rád, když to zkusíš první. Velmi šťastný Musí se na to dát ještě nějaká koncovka, nebo to může být takto schované pod nárazníkem?
muze se tam dat koncovka a nemusi, ja tam dam nejakou a nebo jej schovam pod naraznik, jeste uvidime Úsměv

Jinak k tomu videu je to super, ale jak rikas otresny vzhled, takovy dva pisoary Úsměv))
ja asi vemu ten decentnejsi...j měl na honda legend coupe ka8 vyfuk od dynomaxu presne model superturbo a ten nebyl slyset skoro vubec venku, lae uvnitr dunel...tak nevim Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 17:14   Citovat  

Já zítra jedu k Tyllovi, aby mi přeplášťovali původní, ale vezmu to jen jako provizorní řešení, než si nějakej vyberu. Myslíš, že to nějak ovlivňuje výkon nebo spotřebu?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 17:22   Citovat  

Schluke napsal:
Já zítra jedu k Tyllovi, aby mi přeplášťovali původní, ale vezmu to jen jako provizorní řešení, než si nějakej vyberu. Myslíš, že to nějak ovlivňuje výkon nebo spotřebu?
ja mel na acco cb7 plne pruchoz vyfuk trubka 65mm a jen koncak taky plne pruchozi a nezvedlo to spotrebu, na honde legend jsem mel ten dynomax a tam mi spotreba klesla, ale t asi proto, ze puvodni byl vyrezlej a delal neplechu Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 17:26   Citovat  

Tak to je hezký Úsměv mě na servise strašili s tim, že by to nedělali, že to pak může mít špatnej proud vzduchu nebo co, ale zdá se mi to jako hloupost, když ty vejfuky jsou dělaný pro sportovní auta. Jde o to, jestli nemluvili o laďáku z "aukra" za 300.. Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 18:06   Citovat  

Schluke napsal:
Tak to je hezký Úsměv mě na servise strašili s tim, že by to nedělali, že to pak může mít špatnej proud vzduchu nebo co, ale zdá se mi to jako hloupost, když ty vejfuky jsou dělaný pro sportovní auta. Jde o to, jestli nemluvili o laďáku z "aukra" za 300.. Úsměv
jo to je mozny, ze maj zazity ze vyfuky sportovni jen rvou a neumi nic vic, ale co vim tak u legenda to fakt pomohlo, a jeste si to pekne blaflo kdys sem radil Úsměv takovej famozni pocit to vyvolavalo Úsměv ale je fakt, ze ja oddelavam i katalyzator Úsměv me mrzi, ze nemuzu najit ten klip jak znel ten dynomax,,,nekomu jsem jej dokonce posilal, ale uz je to skoro 2 roky co jsem coupatko mel Smutný

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 18:45   Citovat  

Brnďa napsal:
jo to je mozny, ze maj zazity ze vyfuky sportovni jen rvou a neumi nic vic, ale co vim tak u legenda to fakt pomohlo, a jeste si to pekne blaflo kdys sem radil Úsměv takovej famozni pocit to vyvolavalo Úsměv ale je fakt, ze ja oddelavam i katalyzator Úsměv me mrzi, ze nemuzu najit ten klip jak znel ten dynomax,,,nekomu jsem jej dokonce posilal, ale uz je to skoro 2 roky co jsem coupatko mel Smutný

Je to škoda, rád bych si to poslechnul Úsměv Katalyzator ja tam rozhodne necham, nechci do toho zase tak zasahovat, chtěl bych, aby bylo auto co nejvíc v originálním stavu, krom zvuku.. A ještě mám zálusk na nějaký hezký kola pro příští sezonu Úsměv Řazení si bohužel s automatem nevychutnám, občas mi to dost chybí. Ale do města a na normální ježdění je k nezaplacení automat a v hlavním autě bych za manuál neměnil.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 18:54   Citovat  

Schluke napsal:
Je to škoda, rád bych si to poslechnul Úsměv Katalyzator ja tam rozhodne necham, nechci do toho zase tak zasahovat, chtěl bych, aby bylo auto co nejvíc v originálním stavu, krom zvuku.. A ještě mám zálusk na nějaký hezký kola pro příští sezonu Úsměv Řazení si bohužel s automatem nevychutnám, občas mi to dost chybí. Ale do města a na normální ježdění je k nezaplacení automat a v hlavním autě bych za manuál neměnil.
jj jen skoda ze ma jen 4 rychlosti ze, kvuli spotrebe Úsměv ja mam zalusk jeste na klempire, ktery by mi to auto polecil Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:00   Citovat  

Brnďa napsal:
jj jen skoda ze ma jen 4 rychlosti ze, kvuli spotrebe Úsměv ja mam zalusk jeste na klempire, ktery by mi to auto polecil Velmi šťastný
Presne tak, sice jsou dost dlouhy (asi na ukor zrychleni), ale mohlo jich bejt vic Velmi šťastný. Ve 130 to na ctyrku toci na dalnici stejne jako Octavia 1.8 na petku, s kterou jsem mel tu cest nedavno Úsměv Ale jedna nebo dve rychlosti navic by tomu rozhodne prospely bez diskuze. Ja bych potreboval opravit lak asi tak na necely pulce auta a svarit zadni naraznik. Koupit vyztuhu, ty chromovy listy a tak. A pak by to bylo i z venku super Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:06   Citovat  

Schluke napsal:
Presne tak, sice jsou dost dlouhy (asi na ukor zrychleni), ale mohlo jich bejt vic Velmi šťastný. Ve 130 to na ctyrku toci na dalnici stejne jako Octavia 1.8 na petku, s kterou jsem mel tu cest nedavno Úsměv Ale jedna nebo dve rychlosti navic by tomu rozhodne prospely bez diskuze. Ja bych potreboval opravit lak asi tak na necely pulce auta a svarit zadni naraznik. Koupit vyztuhu, ty chromovy listy a tak. A pak by to bylo i z venku super Úsměv
Ja bych potreboval vyvarit ram kolem okna, zadni lemy, zavarit diry po kridle a pak nalakovat a cely auto rozlestit a budu spokojeny Úsměv jenze to je hromada penez, a nemam na vse ze Úsměv hlavne ted potrebuju dat dokupy vyfuk, neni to zas tak drahe, a stydim se jezdit jak to vsude prska a syci kdys pustim plyn nebo kdys na to slapnu...Úsměv)

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:09   Citovat  

To mi povídej, je to dost peněz za ty kosmetický úpravy. Ani ten vejfuk neni nejlevnější, jen tak pro zajímavost jsem se ptal v Hondě, na kolik by vyšel origo a odpověděli mi částkou 13.507,- Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:19   Citovat  

Schluke napsal:
To mi povídej, je to dost peněz za ty kosmetický úpravy. Ani ten vejfuk neni nejlevnější, jen tak pro zajímavost jsem se ptal v Hondě, na kolik by vyšel origo a odpověděli mi částkou 13.507,- Úsměv
jojo je to premrstene, leda zkus ALDA servis co to sezee se slevou 40%, ale furt je to palka ..

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:29   Citovat  

Brnďa napsal:
jojo je to premrstene, leda zkus ALDA servis co to sezee se slevou 40%, ale furt je to palka ..

On je prej vevnitř dobrej, tak ho přeplášťujou a přivařej nějakou novou trubku nebo co. Úsměv a časem se zkusím podívat po nějakym decentnim sportovnim, protože nevim, jak dlouho tohle řešení bude sloužit. A kdyby žádnej takovej nebyl, tak až pak origo..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:38   Citovat  

Schluke napsal:
On je prej vevnitř dobrej, tak ho přeplášťujou a přivařej nějakou novou trubku nebo co. Úsměv a časem se zkusím podívat po nějakym decentnim sportovnim, protože nevim, jak dlouho tohle řešení bude sloužit. A kdyby žádnej takovej nebyl, tak až pak origo..
jj, ja uz tam mam nejakej neorigo a dava tomu zabrat Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:46   Citovat  

Brnďa napsal:
jj, ja uz tam mam nejakej neorigo a dava tomu zabrat Úsměv

Myslíš z druhovýroby nebo z jinýho auta?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:51   Citovat  

Schluke napsal:
Myslíš z druhovýroby nebo z jinýho auta?
universalni druhovyroba Úsměv s prumerem aby to sedlo Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:22   Citovat  

Brnďa napsal:
universalni druhovyroba Úsměv s prumerem aby to sedlo Úsměv
Aha, něco takovýho jsem se tam právě bál dát...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:24   Citovat  

Schluke napsal:
Aha, něco takovýho jsem se tam právě bál dát...
jj je to naprd mi prijde, oproti origu nebo tomu dynomaxu to spatne jede, bez nej jede lepe..mozna je vysypany jen

0
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 8:09   Citovat  

Brnďa napsal:
jj je to naprd mi prijde, oproti origu nebo tomu dynomaxu to spatne jede, bez nej jede lepe..mozna je vysypany jen
Teď jsem přijel ze servisu a Honda je tak tichá, že neni vůbec slyšet Velmi šťastný Na jednu stranu jsem s tím tak spokojenej a na druhou bych občas ten motor chtěl "cejtit" Úsměv Potřeboval bych, aby to bylo regulovatelný.

Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 8:57   Citovat  

Jojo, to znam...dilema:)
Doporucuju ti zustat u pohodli a tichosti, ja mam popojizdeci auto take tichoucke, ale to druhe, pro zabavu, poradne hlasite, ovsem ne nejak extremne, to bych pak poustel alarmy:)
Nekdy clovek potrebuje nekam vyrazit a ne vzdy ma naladu na sportovni auto, pak panbuh zaplat za ticho, pohodli a nenapadnost. Poohledni se po vyfuku se silencerem, mam s tim zkusenost, kdyz jsem mel jeste Preludu a temer vynuluje neprijemne huceni uvnitr auta, kdyz ho nechas otevreny, zacne hucet a brumlat.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 10:39   Citovat  

Aceman napsal:
Jojo, to znam...dilema:)
Doporucuju ti zustat u pohodli a tichosti, ja mam popojizdeci auto take tichoucke, ale to druhe, pro zabavu, poradne hlasite, ovsem ne nejak extremne, to bych pak poustel alarmy:)
Nekdy clovek potrebuje nekam vyrazit a ne vzdy ma naladu na sportovni auto, pak panbuh zaplat za ticho, pohodli a nenapadnost. Poohledni se po vyfuku se silencerem, mam s tim zkusenost, kdyz jsem mel jeste Preludu a temer vynuluje neprijemne huceni uvnitr auta, kdyz ho nechas otevreny, zacne hucet a brumlat.

Jj, je to těžký rozhodování, řikám si, abych toho pak nelitoval. Ale je pravda, že origo tam pak můžu dát vždycky... Díky za typ, to by mohlo být řešení Úsměv

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 11:06   Citovat  

MAGNAFLOW výfuk jsem slyšel na EP3 CTR (to co má/měl Alicante na bazaru) a pecka. Hluboký syčivý zvuk přecházející do urgujícího chrapláku. Auto jelo moc pěkně na to, že to nebylo nijak nalazeno, jen ten výfuk MAGNAFLOW.
To vše krásně tlumené a o opravdu velice malý kousek hlasitější než OEM.
Osobně bych si to na auto rozhodně dal.

Pecka!

Už jsem na autě vystřídal opravdu hodně výfuků a tohle mě hodně zaujalo (přemýšlím že to voperuju do stávajícího systému pro utlumení). je to dobrý

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 11:22   Citovat  

LK7R napsal:
MAGNAFLOW výfuk jsem slyšel na EP3 CTR (to co má/měl Alicante na bazaru) a pecka. Hluboký syčivý zvuk přecházející do urgujícího chrapláku. Auto jelo moc pěkně na to, že to nebylo nijak nalazeno, jen ten výfuk MAGNAFLOW.
To vše krásně tlumené a o opravdu velice malý kousek hlasitější než OEM.
Osobně bych si to na auto rozhodně dal.

Pecka!

Už jsem na autě vystřídal opravdu hodně výfuků a tohle mě hodně zaujalo (přemýšlím že to voperuju do stávajícího systému pro utlumení). je to dobrý
a ktery bys dal?

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 11:40   Citovat  

U mojí aplikace ten průchozí. Jinak ten prepousteci.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výběr výfuku - rady a tipy?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina