Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"krupani" - predni naprava VYRESENO
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:18  Naposledy upravil david.hammer dne 1.7.2011 , 13:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Cau hondari, narazil jsem na problem, dnes rano jedu klasickou trasu do prace, celou dobu nic a na konci trasi najednou takove nehezke zvuky (plechy, jako kdyby o sebe drely). Ma to ale "zvlastni" prubeh, kdyz jedu mezi 20km/h az treba 100 km/h tak nejde slyset nic, ale pokud jedu velice pomalu, tak slysim podle me me od predni napravy jakoby krupani plechu. Od motoru to neni urcite, to je vyloucene. Na rizeni vozu se zatim nic neprojevilo, myslel jsem, ze je to dane, jen kdyz tocim volantem, ale ikdyz se pomale rozjizdim tak ty zvuky jdou slyset stejne, jako kdyz zatacim, jedno jestli doleva nebo doprava nebo rovne. Vizualne na aute zadnou zavadu taky nevidim. Do prilohy jsem nahral soubor, kdy je od 20s az do konce slyset tento zvuk. Nevite co by to mohlo byt? Diky za odpovedi predem. David

honda - krupani.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  honda - krupani.rar
 Velikost:  497.78 kB
 Staženo:  695 krát

Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 16:45   Citovat  

Nemáš třeba přihnutý plech za kotoučem? Jinak s tý nahrávky toho moc poznat není...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 17:51   Citovat  

ja vim nahravka neni idealni, na ten plech se podivam, ale rikam vizualne jsem nic nenasel...kazdopadne diky

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 18:02   Citovat  

david.hammer napsal:
ja vim nahravka neni idealni, na ten plech se podivam, ale rikam vizualne jsem nic nenasel...kazdopadne diky

Ahoj Dave,
pokud by to byl plech, nekřupal by, ale ševelil pravidelně by šuchal o kotouč. Pokud opravdu křupe, dej bacha ... na spodní čep. Vem to někam do servisu, zvednou na zvedák a nechat volně kolo. To pak vyzkoušet zatlačit nahoru a táhnout dolu. Pokud se objeví vůle - MĚNIT SPODNÍ ČEP A ROVNOU AJ HORNÍ A NAJEDNOU OBĚ STRANY!!!

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:06   Citovat  

nvm co toje za zvuk,ale u me delali bordel pri pomale jizde tycky predniho stabiku..poznas pri prejezdu napr.retarderu..je to spis takove cvakani..

cepy horni+spodni sem nechaval menit dneska..nvm jestli byli treba nejak malo ukrutne a nebyla to jeste takova hruza,ale od nich sem zadny zvuky nikdy neslysel

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:31   Citovat  

diky za rady chlapi!! do servisu se dostanu az pristi patek, tak snad to do te doby "vydrzi" musim vice mene absolvovat jen jednu cestu Wien- Znojmo, tak doufam, ze budu moc ridit...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:44   Citovat  

Hlavator: na ty cepy jsem koukal, to vychazi kolem 500kc horni/dolni, takze 2.000KC za vse, co jsi bral za znacku? Uvidim samozrjeme co rekne doktor = mechanik Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 19:57   Citovat  

david.hammer napsal:
Hlavator: na ty cepy jsem koukal, to vychazi kolem 500kc horni/dolni, takze 2.000KC za vse, co jsi bral za znacku? Uvidim samozrjeme co rekne doktor = mechanik Úsměv

na 555 by se muselo chvily cekat a mam pocit,ze Idaho rikal ze horni nedelaji..takze sem chtel aspn spodni..diky dodaci lhute nakonec nakonec oboje Yamato..cenovka byla nizsi..kolem 15kil za vse OK

.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:11   Citovat  

Mě se to křupání ozývá když se rozjíšdím nebo brzdím.. čepy jsou téměř nový, přisuzuju to nějakým silentbloku kolem motoru nebo stabiku.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Gringo85 je teď offline  Gringo85
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:16   Citovat  

Ak smiem poradit pozrel by som sa na brzdy teda konkretne oblozenie ak je volne môže robiť taký zvuk.....

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:29   Citovat  

david.hammer napsal:

Ahoj,
já bral 555 a horní origo komplet s ramenem HONDA. Jestli budeš chtít ozvi se. Umím v intercars pekné ceny a pak máme partnera ALDU ten umí 40% slevu na origo díly.

Gringo85 napsal:
Ak smiem poradit pozrel by som sa na brzdy teda konkretne oblozenie ak je volne môže robiť taký zvuk.....

Ahoj,
no to máš pravdu, me robilo oblozenie take buchanie, ked som sa rozbehoval. No ale nie v vo vyšších rychlostach. No uvidíme, na co pride Dávid. je to dobrý přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:49   Citovat  

Brzdy jsem delal minuly rok nove desky + kotouce jsem chtel vymenit ale mechanik usoudil, ze to neni nutne, ze jsou jako nove, od te doby jsem najel cca 20.000km, je mozne ze se neco zmenilo, ale brdy funguji stale stejne, mozna by to ale nemelo vliv na brzdny ucinek..

Gringo85 je teď offline  Gringo85
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:59   Citovat  

david.hammer napsal:
Brzdy jsem delal minuly rok nove desky + kotouce jsem chtel vymenit ale mechanik usoudil, ze to neni nutne, ze jsou jako nove, od te doby jsem najel cca 20.000km, je mozne ze se neco zmenilo, ale brdy funguji stale stejne, mozna by to ale nemelo vliv na brzdny ucinek..

tam stačí iba menšia vôla medzi došťičkou a kotúčom, na kotúči vzniká taká drážka po okraji kotúča ako sa derie a o to ked sa oprie platnička tak to môže to robiť riadny šramot ale vyskúšaj to jednoducho keď to bude robiť ten šramot jemne pribrzdi ak to prestane je to v brzdách ak nie treba hladať ďalej...

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 21:27   Citovat  

Mě vrže výfuk v napojení na B-pipe, tedy pod motorem spojení s kuželovým kroužkem ... mám tam staré vydřené těsnění a při drkocání po městě to o sebe vrže ... ale jen když se to ohřeje pořádně ... tak můžeš mrknout i na to.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 21:36   Citovat  

to by taky byla moznost, protoze za studena se nic nedeje, vylucovalo by to treba ty brzdy nebo cepy? kazdopadne mechanik koukne na vse a dukladne Úsměv!

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 22:05   Citovat  

Gringo85 napsal:
tam stačí iba menšia vôla medzi došťičkou a kotúčom, na kotúči vzniká taká drážka po okraji kotúča ako sa derie a o to ked sa oprie platnička tak to môže to robiť riadny šramot ale vyskúšaj to jednoducho keď to bude robiť ten šramot jemne pribrzdi ak to prestane je to v brzdách ak nie treba hladať ďalej...

OK Áno, ona sa tam nabaluje aj korozia, treba jo dat preč, to pomáha a dostička može volne behať. přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2011 , 13:06   Citovat  

Cau chlapi, diky vsem za rady jeste jednou. Problem je vyresen bohuzel/bohudik tak u hondy asi opravdu zandy problem nenastane Úsměv, po peti letech jezdeni v hondach me nezradily holky Úsměv. Jsem si rikal, co to bude za problem a muj doktor (mechanik) zjistil, ze mezi kotoucem a ochranym plechem byl uviznuty kamen, ktery tam vytvarel ten velice neprijmeny zvuk... co na to dodat?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2011 , 13:19   Citovat  

david.hammer napsal:
Cau chlapi, diky vsem za rady jeste jednou. Problem je vyresen bohuzel/bohudik tak u hondy asi opravdu zandy problem nenastane Úsměv, po peti letech jezdeni v hondach me nezradily holky Úsměv. Jsem si rikal, co to bude za problem a muj doktor (mechanik) zjistil, ze mezi kotoucem a ochranym plechem byl uviznuty kamen, ktery tam vytvarel ten velice neprijmeny zvuk... co na to dodat?

nedodaval bych nic..jen byl rad,ze to nic nebylo Velmi šťastný

posvik je teď offline  posvik
0
PříspěvekZaslal: 20.7.2011 , 22:49   Citovat  

Ahoj vsichi, resim podobny problem na sve c6g, pri pomale jizde a hlavne pri brzdeni slysim krupani od leveho predniho kola. Je to v rytmu otaceni kola, a terenni nerovnosti na to podle mne vliv nemaji. Spodni cepy nove, brzdy cca rok stare, dela mi to od doby, kdy jsem prezul kola na letni, jak jsem prezouval, tak jsem po brzdici poklepal kartacem aby opadala rez, je mozne, ze jsem nemel po nicem klepat jelikoz se tam asi neco uvolnilo. Vsimnul jsem si to cca 300km po prezuti. Prez vikend na to musim mrknout. Homoklouby pri plnem rejdu necvakaji, na 99% si myslim ze je to od brzd. Co myslite?

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2011 , 12:02   Citovat  

co takhle nějaký bordel napadanej do brzd od ty odklepávaný rzi? Velmi šťastný
minimálně sundat kolo a vyčistit
a kouknout jestli někde něco neškrtá

0
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 21:28   Citovat  

Byl to zadrenej brzdovej valecek. A k tomu nasledne lozisko v prdieli (bylo pulroku stare). zrejme se to kolo uplne neodbrzdovalo a lozisko se vyhřálo Smutný

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 11:33   Citovat  

taky to furt řeším...Jen když brzdím a vytáčím kola tak křupe, ale musím jet fakt pomalu už, čepy jsou dobrý, nikde žádná vůle podle mechošu i stk, brzdy jsem rozdělal, pročistil a vše vrátil zpět, je fakt, že desky jsou již skoro dojeté, tak si říkám zda tam nemůže kvrdlat ten plech o kotouč? jinak fakt uz nevím... Smutný

0
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 14:12   Citovat  

Tak dnes jsem byl pro auto.. to lozisko vyhrate bylo, a je vymeneno. Ale krupavy zvuk pri dobrzdovani zustal. Bylo mi receno, ze je volnejsi drzak brzdovych desticek, a ze ta desticka tam skratka pri brzdeni trochu lita. Ptam se - je to normalni?

Brzdy jsou cca rok stare (vcetne kotoucu), do vymeny kol za letni to zadne zvuky nevydavalo. Smutný

Obsah fóra Honda-club.cz   
"krupani" - predni naprava VYRESENO
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina