Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě ITR ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hagen je teď offline  Hagen
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 13:34   Citovat  

Zdravim všechny, mám teď vážné dilema. V září plánuju koupi nového auta v rozpočtu max. 180 tis. s tim, že nemám vlastní dílnu a zatim ani garáž. Dost mě zaujala ITR. Mohli byste mi někdo dát nějaké rady ohledně koupě, servisu, spotřebě atd.. ? A hlavní otázka, jestli se dá vůbec za tyhle peníze sehnat pěknej kousek do kterýho nenacpu za první půlrok dalších 50 tis ? Na fotkách vypadá pěkně ta červená z Plzně na sauto. Teď mam Hyundai Scoupe LS, který si nechám na zimu a do prace. Takže tohle auto bude mazlík na min. 6 let Úsměv Jde mi taky o to abych pokaždé když usednu do auta měl strašnou radost že ho mám, dalo se s ním jet i řekněme k moři atd.. Zatím mam pár alternativ ke koupi, a to jsou Hyundai Coupe 2.7 V6, ITR, nebo RX8( ikdyž to je spíš sen, než realita při mém rozpočtu).

Omlouvám se, jestli se tu něco podobného už řešilo, ale nenašel jsem.
Předem díky za všechny rady Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 13:47   Citovat  

pokud jakoukoliv radu, tak za me: pri koupi novyho kcháru, a zejmena kcháru pro radost se daji podelat dve zasadni veci: vyber typu auta a vyber auta samotnyho - to prvni bych se snazil vyresit co nejdukladnejc, zvlast u ITR, tzn. vyrazit na Honday, a nechat se co nejvic povozit, aby sis byl jistej, ze takovy auto vubec chces. Jinak pod 180kKc myslim sezenes.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 13:53   Citovat  

Hagen napsal:
Zdravim všechny, mám teď vážné dilema. V září plánuju koupi nového auta v rozpočtu max. 180 tis. s tim, že nemám vlastní dílnu a zatim ani garáž. Dost mě zaujala ITR. Mohli byste mi někdo dát nějaké rady ohledně koupě, servisu, spotřebě atd.. ? A hlavní otázka, jestli se dá vůbec za tyhle peníze sehnat pěknej kousek do kterýho nenacpu za první půlrok dalších 50 tis ? Na fotkách vypadá pěkně ta červená z Plzně na sauto. Teď mam Hyundai Scoupe LS, který si nechám na zimu a do prace. Takže tohle auto bude mazlík na min. 6 let Úsměv Jde mi taky o to abych pokaždé když usednu do auta měl strašnou radost že ho mám, dalo se s ním jet i řekněme k moři atd.. Zatím mam pár alternativ ke koupi, a to jsou Hyundai Coupe 2.7 V6, ITR, nebo RX8( ikdyž to je spíš sen, než realita při mém rozpočtu).

Omlouvám se, jestli se tu něco podobného už řešilo, ale nenašel jsem.
Předem díky za všechny rady Úsměv

Ahoj,

ITR jsem vlastnil sice jen pár měsíců, ale tohle jsou moje postřehy:

- auto dávající neuvěřitelnou radost z jízdy a to všemi věmi
- dobrá ovladatelnost, výborný motor!!! (při správné údržbě u předchozího majitele)
- horší, spíše špatné brzdy/na výkon vozu (upgrade se zde již řešil cca 15 tis. náklad)
- auto není na delší cesty - skáče, řve jak tůr (můj pocit starýho páprdy)
- určitě je to výborný jako druhý auto pro radost

Já osobně kdybych měl dostatek financí tak zrovna ITR je model, který by mi nesměl chybět v mé sbírce... přátele
Zanechala na mě velký dojem...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 16:33   Citovat  

Takhle, je mozny pouzivat ITR jako daily car?
Starej scoupac by byl vazne jenom na zimu a na ty 3 km do prace a z prace.
   Návrat  
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 16:46   Citovat  

a co takhle atr? taky krasny svezeni. podlemě lepši než itr.. len muj nazor.. tak že me neukamenujte zato hondařiÚsměv)
   Návrat  
PepaK je teď offline  PepaK
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 17:34   Citovat  

Zdravim, jen bych pripojil par osobnich dojmu z ITR
Svou ITR jsem kupoval v roce 2005, dovezenou z Italie se 133t km v temer seriovem stavu (vše origo - "pouze" pruziny Eibach). Puvodne jsem mel trosku obavy, ale doted koupe nelituju, ba naopak! Jak uz bylo zmineno, tak ITR dokaze opravdu nabidnout perfektni pocit z jízdy. Puvodne jsem ji mel pouze jako "svatecni vozidlo" pro radost a daily car jsem si nechal svoji prvni Hondu Civic 4G D15B2. Před dvouma rokama jsem byl donucen pouzivat ITR pro denni provoz (prace+pojizdky po meste). Popravde receno ITR jako daily car pouzit lze,ale dle meho nazoru to neni idealni volba a to predevsim diky nadmernemu a z meho pohledu zbytecneho opotrebeni. Na druhou stranu jsem absolvoval s ITR i dlouhé cesty do zahranici a nebylo to nijak neprijemne. Spotreba na mestsky provoz cca. 10l a dálky se dají jezdit za peknych 8,5l. ITR je spolehlive auto a údržba se nijak zvlášť neprodražuje-vydrzi opravdu tvrde zachazeni. Motor a projev auta je bezkonkurencni a i seriove brzdy nejsou k zahozeni. Pokud by nahodou nestacily, tak se jako nejlevnejsi varianta nabizi sportovni desky a brzd kapalina, kdy zarucene poznate rozdil (vyzkouseno). Pokud se rád proháníte po okrskách, tak je ITR ta nejlepsi volba. Na to, ze se jedna o serive auto, tak jizdni vlastnosti jsou skvele - prevesim tuhost celeho skeletu a podvozek, kdy auto reaguje pouze na vase pokyny a nijakym zpusobem "neodmlouva" - jedete presne tam, kam natocite volant.Z mého pohledu je ITR auto pro radost, ktere muzu doporucit jak na okruh, tak i na okrsky. Co se tyce porovnani s ATR, tak to ma take praveho ducha Type R a projev auta je take famozni, akorat je diky svym rozmerum a jizdnim vlastnostem spise na lepsi a rovnejsi cesty.Kdybyste potreboval vedet neco konkretniho, tak rad odpovim VTEC
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 19:14   Citovat  

Taky prispeju sve dojmy. ITR mam pres tri roky a cca 35t km za tu dobu. Auto je to opravdu neskutecne zabavne, ale musi byt v kondici - hlavne podvozek a brzdy, motor ma sily dost (i kdyz se nesmi zanedbavat samozrejme). Pokud chces jako druhy auto, tak opravdu dobra volba, ja jsem z toho auta nadseny. Nedoporucuju pouzivat jako daily car, protoze se zbytecne opotrebovava a je dost nepohodlny a hlucny. Ale da se to, ja ji taky pouzival temer jako daily - ale spis pouze na dlouhe trasy cca jednou za dva tydny a jen v lete. Ale najezdil jsem dost celkem. Pri dnesnich cenach benzinu (jezdi na natural 98 ) se to i celkem prodrazi. Doporucuju pri koupi zkontrolvat rez, prece jen je to stara honda a ty reznou proste. Jinak s tema brzdama to neni nic moc, prece jen uz nejsou novy. Ale upgrade brzd neni nijak draha zalezitost, me to vyslo snad na 15t. Pokud koupis peknou a zachovalou ITR tak jinak naprosto bezproblemovy auto, nikdy me nezklamala. Jinak srovnani s ATR - ITR je surovejsi a myslim ze zabavnejsi, ATR spis na delsi trasy a lepsi silnice. Pokud se ti libi a chces ji, tak doporucuju koupit. Ale davat bacha a radeji pockat treba pul roku na pekny kousek nez pak litovat ze koupis vrak. Dnes se blbe shani hezka a zachovala ITR.
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 20:31   Citovat  

souhlas s klukama...to auto je prostě boží a i po letech se pokaždé těším za jeho volant, zvažoval sem jeho prodej ale asi bych to nedokázal udělat...a navíc je to nesmírně praktický automobil, ničím jiným nedopravíš na stavbu cihly tak rychle jako tímhle VTEC

P1030198.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1030198.JPG, 2.78 MB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 20:46   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Hezky nalozeny. Uvidim v patek se jedu podivat do plzne na jednu cervenou, vypada pekne na fotkach. Je to tezke dilema, bud ITR nebo to Coupe 2.7 od Hyundae. Je urcite pohodlnejsi, taky krasny a mozny pouzivat v klidu jako daily, ale jizdnima vlastnostma se s ITR nemuze rovnat. Dalsi vec, ITR teda papa Nat 98 a ve meste tak 10l, coupe ve meste tak 13-15l Nat 95. No asi nema cenu spekulovat dokad neprojedu obe auta.

Btw nevite nekdo blizsi info o te ITR v Plzni? Byl se na ni nekdo nekdy mrknout?
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 21:12   Citovat  

A neprodava tady Tuca luxusni Intehru za minimalni peniz???? Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 21:59   Citovat  

Jojo na tu sem koukal, vypada pekne (az na ty svetla vzadu), ale najeto 187tis km. Neni to tak trochu moc? Cetl sem tady na forum ze se pri takovem najezdu uz stalo ze se utrhly ventily napriklad
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2011 , 6:47   Citovat  

Hagen napsal:
Jojo na tu sem koukal, vypada pekne (az na ty svetla vzadu), ale najeto 187tis km. Neni to tak trochu moc? Cetl sem tady na forum ze se pri takovem najezdu uz stalo ze se utrhly ventily napriklad

Při správné údržbě vydrží 2x tolik bez větších zásahů
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2011 , 7:05   Citovat  

Hagen napsal:

No je to slusny najezd, ale tak pocitej ze ITR ktera ma opravdu malo najeto dnes budes tezko shanet a GO motoru te bude cekat tak nebo tak. Vetsina ITR ma kolem 150 najeto a hodne zalezi na peci predchoziho majitele. Takovy motor se da odrovnat nespravnym zachazenim dost brzy, klidne pod 100tkm a to nepoznas dokud s tim nenajezdis par stovek km. Nicmene GO se da udelat za par penez pokud nechces nejaky upravy vetsi. Ale jak jsem doporucoval, pockej si na tu spravnou. Ted je jich na prodej vic a urcite te nekdo z H-C z tveho okoli rad sveze v te svoji abys poznal trochu jak se to auto chova a jak jezdi. Pak mas s cim srovnavat. Kazdopadne pocitej s tim ze ITR te bude neco stat - podvozek, brzdy, motor. Zalezi co bylo delany a v jakym je to stavu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě ITR ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina