Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 28 z 158
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 9:46   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
jaký máš nainstalovaný systém?(STAG, BRC...) Při tvojí spotřebě a nájezdu ti do 49L nádrže vleze 47L plynu???

Z fotky je poznat Stag 300 Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 9:49   Citovat  

vlaza napsal:
Pic, tak jsem taky dal LPG, po různých negativních informací na Strakonice jsem to zadal p. Červenému do Lužan a zatím fše v cajku. S plnou nádrží mě to vyšlo na rovných 30 tis. Nádrž mám na 49 litrů plynu, tankuju pořád u jedné čerpačky a spotřebou se motám kolem 10ti litrů, na nádrž najíždím 470 km. Teď po 2 tis. km jsem byl revizi a doštelování, tak to možná ještě klesne.

Vypadá to skvěle je to dobrý přátele

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 11:24   Citovat  

hopit napsal:
Z fotky je poznat Stag 300 Úsměv

jseš si jistej?? to mi hlava nebere RJ je určo stag to jako jo,ale stag používá reduktor Landirenzo a tady je Magic3 o z filtrem kapalný fáze taktéž Magic. je to asi užito záměrně kuli ceně.Ono je vcelku jedno jaký komponenty hlavně když to je právně nastavený,což bejvá docela problém u některých montážníků.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 12:56   Citovat  

Jakub Erben napsal:
jseš si jistej?? to mi hlava nebere RJ je určo stag to jako jo,ale stag používá reduktor Landirenzo a tady je Magic3 o z filtrem kapalný fáze taktéž Magic. je to asi užito záměrně kuli ceně.Ono je vcelku jedno jaký komponenty hlavně když to je právně nastavený,což bejvá docela problém u některých montážníků.

Já mám také Stag 300 a reduktor Zavoli . Viděl jsem často kombinaci Stag + Tomasetto reduktor .

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 16:10   Citovat  

Ja mam toroid 43,5 l a natlacil jsem do ni 40 l a ujel na to 500 km. Trosku jsem si pohral s TOmassetem. Mechanik dokonce rikal ze ho ma uplne pryc a nemusim mit strach ze by se neco stalo. To si pry vymyslel nejaky blb tech 80%. Mel jsem auto na slunku cely den s plnou 40,5 l a vubsc nic se nestalo zadny unik nebospis pretlak se nekonalq

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 16:38   Citovat  

optimas napsal:
Ja mam toroid 43,5 l a natlacil jsem do ni 40 l a ujel na to 500 km. Trosku jsem si pohral s TOmassetem. Mechanik dokonce rikal ze ho ma uplne pryc a nemusim mit strach ze by se neco stalo. To si pry vymyslel nejaky blb tech 80%. Mel jsem auto na slunku cely den s plnou 40,5 l a vubsc nic se nestalo zadny unik nebospis pretlak se nekonalq

Jj, přesně tak, já mám 56l a když je dobrá čerpačka, tak se to tam natlačí do plna. Ještě se mi nestalo, že by si to odfouklo a cítil bych plyn. Jsem ale rád, když na těch 56l najedu 350km Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 18:53   Citovat  

Schluke napsal:
Jj, přesně tak, já mám 56l a když je dobrá čerpačka, tak se to tam natlačí do plna. Ještě se mi nestalo, že by si to odfouklo a cítil bych plyn. Jsem ale rád, když na těch 56l najedu 350km Velmi šťastný

Ale mě je celkem jedno jestli je čerpačka dobrá nebo ne. Prostě jsem přihnul plovák na multifunkčním ventilu a natankuju kolik potřebuju a ne kolik mi oni nařídí

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 20:23   Citovat  

Já mám teda zkušenost takovou, že mi to u některých čerpacích stanic natankuje méně.

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 19:18   Citovat  

Zdravím,
neviete niekdo, či sa dá softwarovo zmeniť Stag-4 na Stag-4 plus, alebo sa musí meniť celá ŘD.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 19:48   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
neviete niekdo, či sa dá softwarovo zmeniť Stag-4 na Stag-4 plus, alebo sa musí meniť celá ŘD.

Jaký k tomu máš důvod?? HaHaaa máš doinstalovaný turbo nebo proč jsi zatoužil po STAG 4 plus? Jiný dovod nevidím.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:03   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,

Změnit se to dá je to dobrý pokud se nepletu jsou tam navíc 3D mapy

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:18   Citovat  

3D mapy, autoadaptace...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:36   Citovat  

silenec napsal:
3D mapy, autoadaptace...

cože?? co to je za předpotopní systém teda ten první?? Já jsem zastánce Landi Renza komplet systém od nich... Jsem myslel že autoadaptace/autokalibrace je jako standard. 3D mapa je fajn,ale ne nezbytná.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:39   Citovat  

Autokalibraci (prvotni nastaveni) ma asi vsechno, autoadaptace (prizpusobeni map behem jizdy) byla u stagu tusim jen u verze premium pres obd2, ted je i u plusu/isa2 bez pouziti obd2... nevim jak moc to (ne)funguje, zatim jsem to nezkousel...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:44   Citovat  

silenec napsal:
Autokalibraci (prvotni nastaveni) ma asi vsechno, autoadaptace (prizpusobeni map behem jizdy) byla u stagu tusim jen u verze premium pres obd2, ted je i u plusu/isa2 bez pouziti obd2... nevim jak moc to (ne)funguje, zatim jsem to nezkousel...

aha já tenhle systém nezkoumal nikdy tak nevím. Nikdy jsem mu nepřišel na chuť. Bral jsem to tak že každá sekvence dneska to má jako standard.. pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:53   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Jaký k tomu máš důvod?? HaHaaa máš doinstalovaný turbo nebo proč jsi zatoužil po STAG 4 plus? Jiný dovod nevidím.

Mam čertvo nainstalovaný Stag-4 plus..povodně som chcel minimálně Stag -300 plus, ale technik ma ukecal na Stag-4 plus,že je to to iste, akurát na max.4 valce a tým pádom mi to stačí.Každopádne som dnes zistil, že na mojej krabičke je napísané len Stag-4, takže ak si rozkliknem obrázok:http://www.ac.com.pl/en/produkt/363/stag-4-plus
..začínam mať podozrenie, že ma oj..bal..Auto zatial má spotrebu 11,5L/100km, stále svieti kontrolka motoru...zatial to zkušal raz doladiť, ale žiadna zmena..takže sa už chystám z ostra k ďalšej, tentokrát už neohlásenej kontrole LPG Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 20:59   Citovat  

turkpet napsal:
Mam čertvo nainstalovaný Stag-4 plus..povodně som chcel minimálně Stag -300 plus, ale technik ma ukecal na Stag-4 plus,že je to to iste, akurát na max.4 valce a tým pádom mi to stačí.Každopádne som dnes zistil, že na mojej krabičke je napísané len Stag-4, takže ak si rozkliknem obrázok:http://www.ac.com.pl/en/produkt/363/stag-4-plus
..začínam mať podozrenie, že ma oj..bal..Auto zatial má spotrebu 11,5L/100km, stále svieti kontrolka motoru...zatial to zkušal raz doladiť, ale žiadna zmena..takže sa už chystám z ostra k ďalšej, tentokrát už neohlásenej kontrole LPG Smutný

Co je napsané na řídící jednotce není podstatné , software se dá jednoduše přehrát Úsměv Jakou chybu to vyhazuje?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 21:07   Citovat  

hopit napsal:
Co je napsané na řídící jednotce není podstatné , software se dá jednoduše přehrát Úsměv Jakou chybu to vyhazuje?

Pokiaľ sa to da update-tom povýšiť na Stag-4 plus, tak by to bolo v poriadku, ale zatiaľ mi to nikdo nepotvrdil.
Pri kontrole to hlásilo z lambda sondy chudú zmes.Inak auto pocitovo ide super, nepoznám rozdiel, nekolíšu otáčky, necuká to, akurát spotreba narástla z 8l benzínu na 11,5L LPG, čo je viac ako tu uvádzali iný.Mám accorda 2003 a na tudy odkaz je uvedené,že od r.2003 doporučujú Stag-3 Premium, tak neviem, či som nespravil chybu, že som sa nechal ukecať. Ble

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 21:20   Citovat  

Jakub Erben napsal:
aha já tenhle systém nezkoumal nikdy tak nevím. Nikdy jsem mu nepřišel na chuť. Bral jsem to tak že každá sekvence dneska to má jako standard.. pořádnej výtlem

Dříve jsem měl Landi Omegas a tolik možností nastavení jako Stag tam rozhodně nebylo. To samozřejmě není na závadu , ale když mě odešla 3 roky stará řídící jednotka Landi, přešel jsem na Stag.

stagnast.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
stagnast.jpg, 214.06 kB

stagmapa.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
stagmapa.jpg, 219.01 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2011 , 21:24   Citovat  

Já Landi vozím v jednom autě od roku 2001 najeto na něj cca 350 tis. a žádný problém,jen už tam mám nataženou třetí generaci softu... Je fakt že ty první to byl děs...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 7:24   Citovat  

Tak zo Strakonic mi potvrdili,že upgrade na stag-4 plus lze za 1000kč, takže verim, že mi tam nainstalovali rovno Stag-4 plus ako deklarovali.Chcem sa ešte opýtať: pri dolalaďovaní ŘD vám to ladili aj za jazdy, alebo len staticky?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 8:36   Citovat  

1000kč? To jsou zlodeji... je to prace na 5 minut max - staci pripojit jednotku k pc, spustit program (zdarma ke stazeni na webu vyrobce), ktery sam nabidne aktualizaci, 2x kliknout, chvilku pockat a hotovo...
Rekl bych ze jen malokdo nejak zvlast doladuje jednotku za jizdy s notebookem... jen to auto projedou, nastavi tak aby to nejak jelo a hotovo... zvlast ted, kdy je o prestavby velky zajem a cas jsou penize...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.8.2011 , 9:46   Citovat  

turkpet napsal:
Tak zo Strakonic mi potvrdili,že upgrade na stag-4 plus lze za 1000kč, takže verim, že mi tam nainstalovali rovno Stag-4 plus ako deklarovali.Chcem sa ešte opýtať: pri dolalaďovaní ŘD vám to ladili aj za jazdy, alebo len staticky?

Při doladění jsem řídil a mechanik při jízdě ladil mapy, dokud motor netáhl podle mých představ je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2011 , 18:54   Citovat  

hopit napsal:
Při doladění jsem řídil a mechanik při jízdě ladil mapy, dokud motor netáhl podle mých představ je to dobrý

Přesně tak, mám Magic 3 a mechanik se mnou jezdil s noťasem na klíně a káblem do motoru a ladil mapy za jízdy

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2011 , 20:31   Citovat  

optimas napsal:
Přesně tak, mám Magic 3 a mechanik se mnou jezdil s noťasem na klíně a káblem do motoru a ladil mapy za jízdy

Přwsně tak. to je jediný a správný způsob jak to dotáhnour k dokonalosti... přátele Ty máš komplet Magic 3 nebo jen reduktor? ŘJ LPG je taky magic3? Vstřiky máš který? myslím že jsi to už psal ale hledat se mě to přez mojí lenost nechce. Kde to montovali,jestli to není tajný.

MartinL je teď offline  MartinL
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 13:17   Citovat  

Ahoj chlapi, nevim, jestli uz to tu nekdo zminoval, vyhledavani nic nenaslo, ale mate nekdo zkusenosti s montazi LPG od Szotek ECO-GAS tudy odkaz v Havirove? Mam Civic 7G 2004 1.6 5D , znamy si u nej nechal delat starou octavii 1.6, zatim spokojeny, ale na netu jsem na pana Szotka narazil i na negativni recenze. Co vy? Dekuji

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 18:06   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Přwsně tak. to je jediný a správný způsob jak to dotáhnour k dokonalosti... přátele Ty máš komplet Magic 3 nebo jen reduktor? ŘJ LPG je taky magic3? Vstřiky máš který? myslím že jsi to už psal ale hledat se mě to přez mojí lenost nechce. Kde to montovali,jestli to není tajný.

Ano mám komplet Magic 3 teda doufám na všem je to napsáno. A vstřiky jsou Jet něco. Montoval to v Darkovičkách nějaký Fojtík odkaz ,ale nebyl jsem s ním spokojen tak jako tady schweiger. Ten tady taky o něm psal své negativní zkušenosti. Po dvou návštěvách u něj se svítící kontrolkou enginu a mluvení že mám špatnou lambdu jsem zajel přímo k výrobci HL Propan kde mi mechanik řekl že je to Magic 3 i v papírech to mám napsáno tam mě připojil na noťas a jezdili jsme a on seřizoval a vše funguje jak má

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 18:10   Citovat  

MartinL napsal:
Ahoj chlapi, nevim, jestli uz to tu nekdo zminoval, vyhledavani nic nenaslo, ale mate nekdo zkusenosti s montazi LPG od Szotek ECO-GAS tudy odkaz v Havirove? Mam Civic 7G 2004 1.6 5D , znamy si u nej nechal delat starou octavii 1.6, zatim spokojeny, ale na netu jsem na pana Szotka narazil i na negativni recenze. Co vy? Dekuji

Hele jestli chceš mít opravdu jistotu tak si zajeď do Ostravy přímo k výrobci HL Propan odkaz a budeš velice spokojený. Ono kde kdo ti dokáže namontovat LPG do auta ,ale seřídit to už je věc druhá. Já jsem tak taky dopad nechal si to montovat u někoho a nakonec s nervama jsem musel zajet do HL Propanu kde vše vyřešili k naprosté spokojenosti

MartinL je teď offline  MartinL
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 19:40   Citovat  

Diky moc za radu, jen otazecka, kolik te to vyslo? Asi mas teda LOVTEC, ze? Vim, ze to je individualni, jen tak, at vim, jestli tu cenu 25000 mam brat jako zaklad.Jeste jednou dik.

fsoos je teď offline  fsoos
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 12:32   Citovat  

Manas napsal:
Ceny plynu cca 16kč.. A parkovat nemůžeš akorát v podzzemkách. nemůžeš do 2 tunelů v evropě a nesmíš na trajekty.. To ti asi za to pak nestojí dávat si tam plyn, pokud hodně jezdíš na trajektu:-)

Na vacsinu trajektov samozrejme mozes... do Eurotunelu nesmies s LPG

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď