Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2011 - Výsledky soutěží
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 17:35   Citovat  

pravidla žádný, přijeli sme na letiště a na otázku co slalom mi bylo odpovězeno vem si kužely a jdi. tak jsem vzal a šel chvíli blbnul pak se to malinko opravilo a dodělalo a jelo se "oficiálně" nebyl v tom můj úmysl ani mě to netěší jestli si to myslíš... těší mě to, že aspoň nějakej slalom byl i když to bylo jaký to bylo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 18:11   Citovat  

to ze ma neco (ucelne ) zrezlou karoserii neznamena ze na tom nejsou desitky hodin prace, jak pise hell jen usiti a potazeni tech sedacek trvalo asi 9 hodin Velmi šťastný nemluvim o dvou rezebrani a pretesneni hlavy, rozebirani podvozku, celyho interieru, skel, sprovozneni brzd a motoru. ono i jen to tvoje "nechat auto zreznout" neni za pul hodky, sice je vetsina barvozroutem ale zbytek musis dodelat dratenym kartacem, napriklad to slunce na kapote je cca 5 hodin cisty prace ve trech dnech, jak z toho boleli ruce. dohromady na tom delalo 11 lidi kdyz nepocitam babicku a mamu co delali ty potahy na sedacky z toho na HD bylo 9 takze 6 hlasu prislo odjinud a vim ze jeden z nich byl hellborn + se me dalsi dva typci ptali, jaky mam cislo a kam to maj hodit.

... delat rat style neznamena nechat zreznout auto, to by to pak vypadalo jako kazda druha felicie s deravym kufrem nebo kazdej 4. civic bez zadnich lemu Mrk musite to delat s urcitym zamyslenim, soudnosti a estetickym okem, rat delaj hlavne detaily.

priste nazente vic lidi na halsovan ia nebrecte tady ze vyhral nekdo jinej nez jste chteli, jestli jste vubec nekam hlas dali...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 21:43   Citovat  

pamatuješ minulý rok,jak se jelo v jedný kategorii proti itr a s2000 Velmi šťastný
klidně bych pomohl se stavbou slalomu,myslel sem,že to má někdo ofiko na starosti a né,že ti hodí kužely..
původně sem myslel,že ani žádnej nebude Bueee
tento rok to bylo všechno nějak na rychlo
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 21:28   Citovat  

Oficiálně děkuji Poserovi za postavení slalomu a Kojakovi za evidenci. Bohužel se nám pořadatelský tým jaksi rozpadl a já fakt nemohu být na dvouch místech najednou, byť bych klolikrát chtěl a potřeboval.

A myslím si že rozpůlení do dvou kategorií, na ,,malá,, auta a ,,velká,, auta bylo krokem správným směrem.

Ještě jednou říkám DÍKY Posero za slalom. Bez Tebe by žádný nebyl Chápeš!
   Návrat  
smidolinek je teď offline  smidolinek
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:24   Citovat  

Chudáci pořadatelé.Na letišti zůstalo všechno na nich.Byla jich jen hrstka.Po akci všechno zabalit a ještě jeli uklidit do kempu.Moc mne mrzí že jsem ujel jako jiní a nepomohl.Omlouvám se pořadatelům a smekám pomyslný klobouk nad tím jak se pro všechny obětovali. Se stydím
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 10:50   Citovat  

Chtěl bych se tímto omluvit cruiserovi, za chybku při vyhodnocování výsledků sprintů od 2000ccm, kdy na třetím místě byl vyhlášen coudu, avšak ten byl jen o chlup pomalejší, než cruiser se svou S2K, což náš ochočený počítač bodů bohužel přehlédl Se stydím

Dodělali jsme dodatečný pohárek a zaslali výherci ceny.

Dodatečně gratulujeme je to dobrý
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 20:31   Citovat  

crxmann napsal:
Oficiálně děkuji Poserovi za postavení slalomu a Kojakovi za evidenci. Bohužel se nám pořadatelský tým jaksi rozpadl a já fakt nemohu být na dvouch místech najednou, byť bych klolikrát chtěl a potřeboval.

A myslím si že rozpůlení do dvou kategorií, na ,,malá,, auta a ,,velká,, auta bylo krokem správným směrem.

Ještě jednou říkám DÍKY Posero za slalom. Bez Tebe by žádný nebyl Chápeš!

neni za co zasílám SZ
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2011 , 19:47   Citovat  

Daver napsal:
Chtěl bych se tímto omluvit cruiserovi, za chybku při vyhodnocování výsledků sprintů od 2000ccm, kdy na třetím místě byl vyhlášen coudu, avšak ten byl jen o chlup pomalejší, než cruiser se svou S2K, což náš ochočený počítač bodů bohužel přehlédl Se stydím

Dodělali jsme dodatečný pohárek a zaslali výherci ceny.

Dodatečně gratulujeme je to dobrý

Velmi šťastný Jaj sakra. Gratuluju Cruisere a ten svůj pohárek schovám z výstavky do šuplíku(nachvíli) Úsměv
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2011 , 12:37   Citovat  

coudu napsal:
Velmi šťastný Jaj sakra. Gratuluju Cruisere a ten svůj pohárek schovám z výstavky do šuplíku(nachvíli) Úsměv

V pohodě, tak jsme holt třetí dva. Mrk
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 16:27   Citovat  

Dutch napsal:
Ble hmm taky nejsem spokojený. Berte můj názor v klidu a ne že se majitel naštve, ale na kartičce by mělo auto reprezentovat H-C protože se předkládá, ale tato věc není o umění mít auto. Nechat starou jebku zreznout umí každý, bohužel. Byly tam jiné kousky jako NSX a nebo S800 to byl krasavec. či jiné krásky.... Jak píšu nechi se nikoho dotknout, ale měli byste si to rozmyslet.... přátele

No co řekla Mega se mi libí, nechat tu jebku zreznout je jedna vec ale myslim ze na tom dřelo hodně lidí hodně víkendů a i jiných dní. Neni to jen o tý rezi, a abys mohl být ještě nespokojenejší tak na příští rok máme ještě pár vychytávek co to opepřej a pojeden vyhrát zase aby si na tu fotku tvoje peněženka zvykla, jen škoda že odešlo to audio protože by vyhralo i to! No je to jen o tom zahlasovat a jak se hlasovalo tak se hlasovalo. Kdo tam zůstal vyhrál! a to že počasí přálo snad fakt jen tomu RATOVI Velmi šťastný
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 16:32   Citovat  

Daver napsal:
SLALOM

Kategorie "A" - malé vozy

1) Posero - Civic 5G - čas 45,7s
2) Infinity - Integra Type-R - čas 46,8s
3) Rasta - CRX 2G - čas 49,1s

Kategorie "B" - velké vozy

1) Jančo - S2000 - čas 50,2s
2) Sten-li - Prelude 5G - čas 53,1s
3) Radek - Accord 7G - čas 55,2s

Jen detail moje Acco je 6.g a ne 7.g tak... (i když s nim vyhrál Radek)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2011 - Výsledky soutěží
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina