Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 38 z 333
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 10:10   Citovat  

Prosím zkušenější o radu. Stav českých silnic se nemile podepsal na funkci čepů horních ramen (asi nemusím dodávat, že na podvozku vepředu... Úsměv ). Jsou vykotlané jak zuby indiánské babky.
Chtěl bych se proto zeptat, zda měnit celá ramena, i když je uchycení a silentbloky uchycení do karoserie v pořádku, nebo lze vyměnit jen čepy? Koukal jsem, že čepy prodávají samostatně, dokonce ve dvojím provedení, průměr 33,4mm a 35mm. Která hodnota je správná? Zkusmo šuplerou jsem naměřil 35mm, ale je tam špatný přístup, tak jsem mohl proměřit. Diký za rady.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 11:07   Citovat  

Ahoj, chtěl bych požádat aspoň nějakého majitele Accorda, který by mi napsal, jaké ET kola má v TP. Já mám rok 99 a mám ET 60, ale někdo psal, že má ET 50 (taky 99). O mic mi nejde, jen by mě zajímalo, proč je někde to ET odlišný? Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 11:27   Citovat  

mikos napsal:
Ahoj, chtěl bych požádat aspoň nějakého majitele Accorda, který by mi napsal, jaké ET kola má v TP. Já mám rok 99 a mám ET 60, ale někdo psal, že má ET 50 (taky 99). O mic mi nejde, jen by mě zajímalo, proč je někde to ET odlišný? Díky

Originál je to ET60, já mám dopsáno povolené alternativně ET55. Ale jezdím na ET38... Se stydím
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 12:56   Citovat  

taky mám v TP zapsány ET 60 pro R 15 a ET 55 pro R16...je to hnusně vysoké číslo Smutný

z jiného soudku. Prosím vás o radu s identifikací zvuku: Když zavírám dveře (přední i zadní) tak při zavření slyším jakoby klepnutí někde v prostoru motorku antény či kufru (zní to jako menší náraz plastu do kovového plátu...) když ovšem otevřu víko kufru, tak při zavírání není slyšet nic. Nevíte, co by to mohlo dělat? díky
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.8.2011 , 12:59   Citovat  

fera2 napsal:
taky mám v TP zapsány ET 60 pro R 15 a ET 55 pro R16...je to hnusně vysoké číslo Smutný

z jiného soudku. Prosím vás o radu s identifikací zvuku: Když zavírám dveře (přední i zadní) tak při zavření slyším jakoby klepnutí někde v prostoru motorku antény či kufru (zní to jako menší náraz plastu do kovového plátu...) když ovšem otevřu víko kufru, tak při zavírání není slyšet nic. Nevíte, co by to mohlo dělat? díky

ja to reknu ja to reknu ja to reknu pořádnej výtlem kdyz zaviras dvere tak v zadnim narazniku ja klapka pres kterou se vyptlaci vzduch natlacenej dverma a jak se otevre a zavre tak to klapne Úsměv
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2011 , 9:54   Citovat  

piskot napsal:
Prosím zkušenější o radu. Stav českých silnic se nemile podepsal na funkci čepů horních ramen (asi nemusím dodávat, že na podvozku vepředu... Úsměv ). Jsou vykotlané jak zuby indiánské babky.
Chtěl bych se proto zeptat, zda měnit celá ramena, i když je uchycení a silentbloky uchycení do karoserie v pořádku, nebo lze vyměnit jen čepy? Koukal jsem, že čepy prodávají samostatně, dokonce ve dvojím provedení, průměr 33,4mm a 35mm. Která hodnota je správná? Zkusmo šuplerou jsem naměřil 35mm, ale je tam špatný přístup, tak jsem mohl proměřit. Diký za rady.

Ahoj,

zrovna vcera jsem se v tom hrabal. Ja mam prumer 35... koupil jsem ale 33.5 to mi hlava nebere, takze to pujdu vracet. Pri te prilozetosti vymenim i dolni cep a cep rizeni. Sice nevypadaji tak moc jete jak vrchni ale myslim ze prijdou brzo na radu. Na zadku jsem oddelal stabik abych ho odrezil a vymenil kosti. Pri te prilezitosti jsem odhalil zdorj bouchani na zadni naprave. Jedinej cep kterej je na zadku je v haji. Je to cep na vrchnim ramenu. Pravdepodobne se da koupit jen cele rameno. Zhruba za 1600,-

BTW: nevite nekdo jestli se da sehnat jen cep. Vypada to ze by mel byt vymenitelny. Jen ho nikde nemuzu dohledat...
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 11:01   Citovat  

HonDan napsal:
ja to reknu ja to reknu ja to reknu pořádnej výtlem kdyz zaviras dvere tak v zadnim narazniku ja klapka pres kterou se vyptlaci vzduch natlacenej dverma a jak se otevre a zavre tak to klapne Úsměv

přesně tak...prvně se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak...byl jsem u S. Slováčka v Březolupech a ten mi to ukazoval...strašně mi to vrtalo hlavou... díky za tip Honda
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 13:35   Citovat  

Zdravim přátelé
Mám dotaz potřebuju vyměnit spodní dekl na části topení kde je umístěn výparník AC. Má tu někdo zkušenost? Jak sem na to koukal tak to bude muset ven a budu asi muset vypustit i klimu. Člověk co mi ten díl posílal řikal že je nejsnadněsší to vyndat i s ventylátorem který je uplne na levo. To mi nedělá problém klidne to rozeberu celý jen bych rád věděl kde najdu ty správný šrouby a doufám že horní část palubky nemusí ven. Za každou dadu budu rád, popřípadě jestli to někdo dělal a je v okolí Prahy rád se dostavim.
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 21:36   Citovat  

Tak a ted prijde teprv dotaz s velkym "D" Mr. Green Potrebuju vyndat predni svetla trochu je umejt ze vnitr a jelikoz nejsem zrovna talent chci se zeptat jak Mr. Green koukal jsem na to jen v rychlosti, nemusim doufam sundat i naraznik aby sli vyndat? jo a kdyby mi nekdo napsal patice zarovek budu rad Mr. Green potkavaci jsou h7 nebo h4? a co dalkovy a parkovacky? Mr. Green diky moc
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 22:30   Citovat  

Zial asi Ta nepotesim, dole musi ist aj naraznik...
Ale rozliepat to svetlo je este vacsia makacka...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2011 , 23:55   Citovat  

Jorgensen: stretávacie sú H7, diaľkové sú H1, obrysové myslím majú päticu T10.
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 10:03   Citovat  

Ach jo, to se na to asi:mrgreen: díky za pomoc oboum Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 14:53   Citovat  

Nevěš hlavu já sem to dělal taky a ten nárazník máš z boku na jednom v prostred na 3 myslim šroubech a stací jen povystrčit. pak už jen správně pootačet s reflekrotem a je nevku. jo jeste odpojit blinkr. nechápu proc to tak je ale kdyz bych chtel vymenit žárovku blinkru tak to svetlo musim vyndat.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 15:08   Citovat  

sunnx napsal:
Nevěš hlavu já sem to dělal taky a ten nárazník máš z boku na jednom v prostred na 3 myslim šroubech a stací jen povystrčit. pak už jen správně pootačet s reflekrotem a je nevku. jo jeste odpojit blinkr. nechápu proc to tak je ale kdyz bych chtel vymenit žárovku blinkru tak to svetlo musim vyndat.

jde to jeste i tak ze se poodchlipne podbeh a dostenes se tam taky...pristup jak dom, ale taky je to moznost
   Návrat  
Mad85 je teď offline  Mad85
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 19:43   Citovat  

Potvrzuji slušnou kvalitu za směšný peníz malé sady Carex, spokojenost tak na 95% Úsměv A dělal jsem to cca 1hodinu, takže mohu taktéž doporučit...zase mi to krásně svítí Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2011 , 13:22   Citovat  

Mensi upgrade svetel...

2011-08-09 17.17.37.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2011-08-09 17.17.37.jpg, 880.52 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 9:20   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

zrovna vcera jsem se v tom hrabal. Ja mam prumer 35... koupil jsem ale 33.5 to mi hlava nebere, takze to pujdu vracet. Pri te prilozetosti vymenim i dolni cep a cep rizeni. Sice nevypadaji tak moc jete jak vrchni ale myslim ze prijdou brzo na radu. Na zadku jsem oddelal stabik abych ho odrezil a vymenil kosti. Pri te prilezitosti jsem odhalil zdorj bouchani na zadni naprave. Jedinej cep kterej je na zadku je v haji. Je to cep na vrchnim ramenu. Pravdepodobne se da koupit jen cele rameno. Zhruba za 1600,-

BTW: nevite nekdo jestli se da sehnat jen cep. Vypada to ze by mel byt vymenitelny. Jen ho nikde nemuzu dohledat...

Díky za experimentalní ověření. Dvě auta se stejným průměrem, to nemůže být náhoda...Úsměv A na ten zadek se taky preventivně kouknu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 10:26   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

K tomu zadnímu čepu. Podle všech indicií to vypadá na ten čep s průměrem 33,4 mm. Ale neměřil jsem to, jen co jsem dohledal různé info po netu a v Honda EPC a Honda ESM.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 18:55   Citovat  

No to by mohlo znamenat, ze maji dalsi z mnoha chyb v katalogu. A ten cep 33.5 je urcen na zadni napravu. Ale pripsanej je na predni. Uz se nicemu nedivim. Misto 6g tam maji 7g atp. Zrusim objednavku celych ramen. Stejne je cekacka vice jak 3 tydny a objednam si ty cepy a skusim to...
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 20:12   Citovat  

jen tak z lehka OT: to ze se jedna o 7.generaci maji skoro vsude na netu v katalogach,napr i v auto kelly me pan prodavac presvedcoval o tom ze muj acco 1998-2002 je sedma generace a ne sesta jak sem mu uvedl a jeste ze me delal hnupa, ze ani nevim jakou generaci auta mam....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 21:12   Citovat  

Knedlik napsal:
jen tak z lehka OT: to ze se jedna o 7.generaci maji skoro vsude na netu v katalogach,napr i v auto kelly me pan prodavac presvedcoval o tom ze muj acco 1998-2002 je sedma generace a ne sesta jak sem mu uvedl a jeste ze me delal hnupa, ze ani nevim jakou generaci auta mam....

Kdybych se mel drzet udaju internetovych obchodu, tak nekoupim sprvne dily snad ani na trikolku...Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 8:11   Citovat  

njn auto kelly to je vubec skvělý obchod místo dílů od niparts mi poslali starline a ani se mi to neopovažovali oznamit. tak sem jim to hodil na palici
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2011 , 9:57   Citovat  

kluci mam technickej dotaz...
...podarilo se me objevit na zadnich dverim na okraji ve stredu takovovy zamek "lock ferme change" /pisu z hlavy/ no a ted me nejdeou otevrit dvere jelikoz klika z venci je ulomena Smutný...tak se chci zeptat jde tu packu vratit do polohy odemcene i bez toho abych musel rozdelavat dvere zavrene? /je to vubec mozne sundat tapaciru u zavrenych dveri?/...

dik za info...kdyz nepovede jina cesta v nedeli to rozdelam i zavrene a aspon vymenim tu kliku Velmi šťastný

AFY
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2011 , 10:33   Citovat  

chalejkum napsal:
kluci mam technickej dotaz...
...podarilo se me objevit na zadnich dverim na okraji ve stredu takovovy zamek "lock ferme change" /pisu z hlavy/ no a ted me nejdeou otevrit dvere jelikoz klika z venci je ulomena Smutný...tak se chci zeptat jde tu packu vratit do polohy odemcene i bez toho abych musel rozdelavat dvere zavrene? /je to vubec mozne sundat tapaciru u zavrenych dveri?/...

dik za info...kdyz nepovede jina cesta v nedeli to rozdelam i zavrene a aspon vymenim tu kliku Velmi šťastný

AFY

Ta páčka je součástí imoblizéru, aby ten, kdo se do auta dostane, nemohl z něj ven. Původně měly být páčky na všech čtyřech dveřích, ale v rámci úspor zůstalo jen páček na dveřích zadních. HaHaaa A jelikož ty páčky mají tuhle bezpečností funkci Velmi šťastný , nevím, jak se k nim bez otevřených dveří nebo sundáním tapecírunku dostat. Jedno je jisté, když budeš mít otevřený dveře, nepotřebuješ sundavat tapecírunk, když budeš mít dveře zavřený, tapecírunk (zřejmě) sundat nepůjde...
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2011 , 11:05   Citovat  

Robbie napsal:
Mensi upgrade svetel...

Barvu žárovek jsi nechal stejnou?
Jinak to spodní lízatko na nárazníku jsi koupil v nějakém E-shopu?
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 19:23   Citovat  

Zdarec chlapi.

Pořešili jste už někdo nějak ta horní zadní příčná ramena, resp. čepy v nich? Máte to někdo úspěšně za sebou? Nové rameno v H stojí 7000, náhrada cca 2000, čep samostatně s ohledem na "důmyslnou" konstrukci tohoto kusu hardwaru asi nelze vyměnit. Potřebuju vědět jestli to tam pasne nebo ne, mám toho věčného vracení a přeobjednávání dílů plnou ... boty.

Díky za rady a tipy, případně přímo odkazy na nějaké kšefty. Btw. - nezkoušeli jste někdo kontaktovat kvůli tomu Idaha?

xps
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 19:32   Citovat  

Muhehe. Resim to stejne. Koupil jsem si na to cepy. Myslel jsem ze pasnou. Po premereni evidentne nee. Vubec nevim co s tim. Rovnez uvitam nejakou radu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 20:11   Citovat  

krtekm napsal:
Muhehe. Resim to stejne. Koupil jsem si na to cepy. Myslel jsem ze pasnou. Po premereni evidentne nee. Vubec nevim co s tim. Rovnez uvitam nejakou radu.

Co jsi po proměření naměřil? Jaký je průměr čepu? Jaký je závit na čepu?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 20:23   Citovat  

Musim na to jeste poradne mrknout. Ale ten kloboucek origo cepu je stejne siroky jako ten novy cep. Zhruba 33.5... Tim padem to asi nepasne. Blbe je, ze spatny origo cep z ramene bez poskozeni nedostanu. Snad z druhe strany pod prachovkou. Musim na to poradne mrknout a pak dam vedet. Je to vubec rozebiratelne? Vypada to jak cepy na rizeni. Tam kupujes taky s ramenem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 20:37   Citovat  

needs napsal:
Barvu žárovek jsi nechal stejnou?
Jinak to spodní lízatko na nárazníku jsi koupil v nějakém E-shopu?

Ty jo s tebou sem chtel na honday hodit rec a nejak sem te u auta nezastihl a na benzince si projel kolem nas a pak si nekam odjel to mi hlava nebere
Jinak mam tam diademovy zarovky, a lip je origo kouř
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina