Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo zná DarthMates
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.8.2011 , 20:13   Citovat  

Ahojte, tak jsem nějak nikdy netušil, že bych tohle musel psát veřejně, ale mám toho dost.
Už cca 3měsíce nemůžu z člena DarthMates vytahnout ventilove víko.
Když už je pro někoho dělám tak jim to chci ulehčit a pošlu jim dopředu udělané, at si to v jednom dni přehodí a v zápětí mi pošlou svoje zpátky.
Ale tenhle člen nereagoval, pak začal a že to posílal na špatnou adresu apodobně.
Jenže uběhl další měsíc, mi se ozvali lidi kde váznu, ale co jim mám asi posílat a na čem mám dělat když nemám víko.
Celé léto jsem mohl wrinklovat, ale s nějakými lidmi se hold nedá domluvit rozumně.
Takže prosím Vas znate jej nekdo?
Díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ozz je teď offline  Ozz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2011 , 21:26   Citovat  

já o něm nic nevím ale jednou mi volal, číslo máš v SZ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2011 , 22:00   Citovat  

Jeden pacient z Jihlavy. Kamarád mu před rokem a pul prodal swapcrx. Napiš Jofreyovi. Zná ho osobně.
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2011 , 22:21   Citovat  

Opět krásný příklad toho, jak to dopadá, když nedáváš z ruky do ruky. Ať ti to dobře dopadne chlape. je to dobrý
   Návrat  
Brian_x3 je teď offline  Brian_x3
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 14:53   Citovat  

jj je z jihlavy a taky ho znám....sic nevím kde přesně teď bydlí, ale myslím že nebude problém zjistit
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 15:34   Citovat  

tohle by se na HC dit nemelo Smutný
   Návrat  
HynekVTi je teď offline  HynekVTi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 18:44   Citovat  

já mu prodával brzdiče z ee8, psal že peníze nejsou problém poslat na účet, tak jsem v dobrém zaslal jen balík bez dobírky. Peníze samozřejmě neposlal, pořád měsíc trvající nějaké výmluvy že je služebně v německu, potom přestal komunikovat. Náhodou jsem našel na netu jeho inzerát na crxo, tak jsem mu zavolal a asi po 14ti dnech mi poslal brzdiče zpět. KO
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 19:33   Citovat  

Vsem díky, psal jsem teda tomu Jofreymu crx.
A vedet dopredu ze je to takovy jouda, nikdy bych to neudělal.
Co je s tim black listem????
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 18:46   Citovat  

Ač nerad, ale musím to udělat..

Zveřejňuju tel na Tebe: 608298277, 773873666
Adresa: Žižkova 41, Jihlava
Něco o Tobě: tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

Martine Nevolko alias DarthMates, přestěň mi dělat laskavě ostudu po H-C a chovej se jak se patří!
Vem rozum do hrsti a přestaň podvádět lidi a okrádat jak o díly tak o peníze! A hlavně lhát neustále kolem dokola!
Vždyť to Céro je dokonalá past. Podvozek v háji, všechno utrhaný, brzdy po smrti, z motoru teče olej kam se podíváš..

Vzpamatuj se a uveď zde na H-C všechno na pravou míru a hlavně do pořádku!

Máš doma ventildekl na B motor, požaduji, abys mi ho někde kdekoliv a kdykoliv předal, nebo Tě to bude šeredně mrzet, nevyhrožuji Ti, jen Tě upozorňuji na to, že mi spousta lidí píše, že se na Tebe chystá!!

Očekávám od Tebe jakoukoliv pomstu, to by k Tobě sedělo, ale za ten klid tady to bude stát!! Měj se jak chceš, hlavně ne dobře a doufám, že Ti někdo pořádně co nejdřív rozbije hubu!! Čau, Tvůj kámoš Pepa.
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 18:52   Citovat  

Tak to koukám co je to za "člena"
Není nad to si udělat přátele.
   Návrat  
DarthMates je teď offline  DarthMates
PříspěvekZaslal: 2.9.2011 , 6:32   Citovat  

Všem se tady omlouvám za vzniklé potíže.
Nejvíc se omlouvám Aqwertzz a HynekVTi.Víko jsem už poslal,poslal jsem i číslo balíku aby věděl přesně kde teď víko se nachází.Psal jsem mu že za vzniklou peněžní strátu co měl kvůli mě,že neměl víko ventilu,tak rád vše zaplatím.
A vzkaz Jofrey CRX,to crx mi sám poradil a říkal jak je v dokonalém stavu a až jsem to koupil tak pak dělal hloupého že to nevěděl.Tak kamarád za všechny prachy!!!!
Jinak všem se omlouvá a slibuju že se tohle už nikdy nebude opakovat.Když budu něco od někoho objednávat tak vše prvně zaplatím na účet.Vím že jsem si to teď tady hodně pokazil ale budu se snažit vše napravit a být správným a dobrým člene HC.
Promiň te mi Bueee
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2011 , 11:10   Citovat  

DarthMates napsal:
Nejvíc se omlouvám Aqwertzz a HynekVTi.Víko jsem už poslal,poslal jsem i číslo balíku aby věděl přesně kde teď víko se nachází.Psal jsem mu že za vzniklou peněžní strátu co měl kvůli mě,že neměl víko ventilu,tak rád vše zaplatím.
A vzkaz Jofrey CRX,to crx mi sám poradil a říkal jak je v dokonalém stavu a až jsem to koupil tak pak dělal hloupého že to nevěděl.Tak kamarád za všechny prachy!!!!
Jinak všem se omlouvá a slibuju že se tohle už nikdy nebude opakovat.Když budu něco od někoho objednávat tak vše prvně zaplatím na účet.Vím že jsem si to teď tady hodně pokazil ale budu se snažit vše napravit a být správným a dobrým člene HC.
Promiň te mi Bueee

OK ...hlavně aby ti to vydrželo.
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2011 , 19:18   Citovat  

DarthMates napsal:
Promiň te mi Bueee

Takže bejvalej kamsone!! To Céro bylo ve stavu odpovídajícímu stáří, jak říkal Luboš i já. Byly na něm nutné opravy a neduhy a s tím Tě Luboš jako prodávající seznámil. Je pradva, že o skryté vadě jako byly zadní nosníky nevěděl ani původní majitel, ani já. Je to vůz ročník 87' bohužel.. Ale to, že je potřeba postupem času generálkovat podvozek jako třeba RTA, s tím jsi byl seznámen a sám jsem Tě na to upozorňoval jako na nemoc všech CRX! O tom, že jsou -8cm pružiny na origo tlumičích já nevěděl, jestli Luboš, to nevím, nemůžu soudit. O tom, že motor má úniky oleje jsi byl seznámen a to že převodovka je fungl nová poskládaná z origo dílů Ti Luboš říkal taky při seznamování s autem. To, že jsi na auto od počátku užívání kašlal přesto, že jsem Tě upozorňoval co vše je potřeba poléčit, je Tvá blbost a nikoho jiného! Ono audio je asi přednější, než umět zabrzdit. Sedačky jsou přednější, než přilnavost v zatáčkách, viz podvozek a nutné opravy. Pásy jsou asi taky důležitější, než nechat přetěsnit motor.. Ale je to Tvé auto, mě je to jedno.

Jen mě začalo žrát do krve to, že mi začali z ničeho nic psát lidi SZ, jestli Tě neznám, že jim dlužíš peníze, potom nějaký brzdový třmeny, něco o olejových filtrech, nějaký ramena podvozku, teď to ventilový víko.. Trpělivost mám jednu a ostudu si dělat nenechám, tímto způsobem už vůbec ne! Tak to laskavě pochop a začni jednat, nebo to špatně zkončí! To co se dělo mimo H-C o tom tu mluvit nebudeme a že to není pravda, o tom mě nepřesvědčíš, viděl jsem všechny dokumenty k tomu příslušící. A kdyby člověk nebyl vůl a měl základní právní vzdělání tak si nenechá nasypat neprávem na hlavu popel a jedná a řeší to s příslušnou institucí!! meetallll

A montážní dělník linky z Bosche nejezdí služebně do DE za prací kámo, to si zapamatuj! Pro příští výmluvy KO
   Návrat  
DarthMates je teď offline  DarthMates
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 22:01   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Takže bejvalej kamsone!! To Céro bylo ve stavu odpovídajícímu stáří, jak říkal Luboš i já. Byly na něm nutné opravy a neduhy a s tím Tě Luboš jako prodávající seznámil. Je pradva, že o skryté vadě jako byly zadní nosníky nevěděl ani původní majitel, ani já. Je to vůz ročník 87' bohužel.. Ale to, že je potřeba postupem času generálkovat podvozek jako třeba RTA, s tím jsi byl seznámen a sám jsem Tě na to upozorňoval jako na nemoc všech CRX! O tom, že jsou -8cm pružiny na origo tlumičích já nevěděl, jestli Luboš, to nevím, nemůžu soudit. O tom, že motor má úniky oleje jsi byl seznámen a to že převodovka je fungl nová poskládaná z origo dílů Ti Luboš říkal taky při seznamování s autem. To, že jsi na auto od počátku užívání kašlal přesto, že jsem Tě upozorňoval co vše je potřeba poléčit, je Tvá blbost a nikoho jiného! Ono audio je asi přednější, než umět zabrzdit. Sedačky jsou přednější, než přilnavost v zatáčkách, viz podvozek a nutné opravy. Pásy jsou asi taky důležitější, než nechat přetěsnit motor.. Ale je to Tvé auto, mě je to jedno.

Jen mě začalo žrát do krve to, že mi začali z ničeho nic psát lidi SZ, jestli Tě neznám, že jim dlužíš peníze, potom nějaký brzdový třmeny, něco o olejových filtrech, nějaký ramena podvozku, teď to ventilový víko.. Trpělivost mám jednu a ostudu si dělat nenechám, tímto způsobem už vůbec ne! Tak to laskavě pochop a začni jednat, nebo to špatně zkončí! To co se dělo mimo H-C o tom tu mluvit nebudeme a že to není pravda, o tom mě nepřesvědčíš, viděl jsem všechny dokumenty k tomu příslušící. A kdyby člověk nebyl vůl a měl základní právní vzdělání tak si nenechá nasypat neprávem na hlavu popel a jedná a řeší to s příslušnou institucí!! meetallll

A montážní dělník linky z Bosche nejezdí služebně do DE za prací kámo, to si zapamatuj! Pro příští výmluvy KO

Tak za prví crx když jsem teď prodával tak bylo nové těsnění pod hlavou,nove zadní silenbloky,nove rozvody a nove predni brzdy.Vše jsem doložil kupujícímu fakturama.
Za druhe jediny co jsem na H-C kazil že jsem se opozdil a to vevesi trmeny na v-teca a viko ventilu.Jinak o žádnych filtrech a ramenech nic nevím.Co jsi pamatuju je že jsem jedny ramena kupoval a to jsi viděl.Jinak o ničem doopravdy nevím.A nechapu proc by te nekdo otravoval krome tech trmenu a toho vika!To tady uzu prisahat ze nikou tady nedluzim penize!!!
Za treti ja jsem byl v nemecku na skoleni serizovacu.Brajen ti asi spatne informoval,neznamena ze on tam dela k...u pro vsechny ze to delaj vsichni.Promin ale nechci se nijak pisnit ale ja jsem ted v kanclu na Pavove a jsem spokojenej.Tak kdyz nevis kdo co dela,tak bys o tom radsi nemel mluvit.Vis jak se to rika:kdyz o tom h...o vis tak radsi drz hubu.
Za ctvrte:minulost uz nemuzem zmenit ale budoucnost ano.Jen hlupak se porad diva do minulosti.Vzdy si muzem rict ze jsme to mohli resit,udelat jinak ale uz je pozde.
A na konec,kdyz ti vsichni tak volali a otravovali,tak proc si mi nezavolal?Jsme rozumni lide a mohli jsme o vsem si v klidu promluvit a nemuselo to nikdy dojit az jsem.
Ja ti nepreji nic zleho,preji ti jen at se ti v zivote dari.
   Návrat  
Brian_x3 je teď offline  Brian_x3
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:02   Citovat  

Za treti ja jsem byl v nemecku na skoleni serizovacu.Brajen ti asi spatne informoval,neznamena ze on tam dela k...u pro vsechny ze to delaj vsichni.Promin ale nechci se nijak pisnit ale ja jsem ted v kanclu na Pavove a jsem spokojenej.

to je novinka že se seřizovači jezdí školit do německa Úsměv a ty a v kanclu na pávově? to se divím když se propoštělo jak u divejch a šli i kancelářský Úsměv a laskavě neříkej, že jsme dělal ku**u pro všechno, když ani nevíš co jsem tam dělal Úsměv
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 9:24   Citovat  

Problem vyresen. Zbytek si prosim vyreste po SZ. Tema zamykam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo zná DarthMates
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina