Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 31
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 15:40   Citovat  

Eisman: Já dlouhodobě 9.9l/100km, 95% času dálnice nebo město (Praha, Kladno). Navíc jezdím naložený = 2 dospělí, autosedačka, mimino, kočárek a spousta dalších bebechů pro prcka. Ve městě jezdím podle předpisů, po dálnici kolem 130-150 tacho a na okreskách cca. kolem 90-110 tacho.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marab je teď offline  marab
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 20:00   Citovat  

PreludeZ napsal:
taak, mam dva dotazy Úsměv

a) jakou mate s dvoulitrem spotrebu? prvni nadrz jsem ujel za 9.6 litru/100km ale byly tam dost kolony a vetsina po praze... Ted jsem najel tak 50/50 mesto dalnice a ujel jsem 608km se spotrebou 8.4 litru/100km to uz jde ne? za kolik jezdite?

Dlouhodobá kombinovaná 9,3 s automatem. Měřeno na 9tis km. Jinak se pohybuju mezi 7-12l dle stylu jízdy.

Jinak na evidenci spotřeby a všech ostatních nákladů na můj vozový park používám příjemný prográmek Moto assistant, vřele doporučuji. odkaz OK
   Návrat  
petrveit je teď offline  petrveit
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 14:04   Citovat  

Nezkoušel náhodou někdo vytahovat druhou, tj. prostřední řadu sedadel? Potřebuji jednorázově co největší nákladový prostor, tak kdyby to šlo nějak jednoduše (zadní malé sedačky jdou krásně).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:04   Citovat  

petrveit napsal:
Nezkoušel náhodou někdo vytahovat druhou, tj. prostřední řadu sedadel? Potřebuji jednorázově co největší nákladový prostor, tak kdyby to šlo nějak jednoduše (zadní malé sedačky jdou krásně).

Ahoj, resili jsme to na predchozi strance Úsměv osobne jsem je nevyndaval ale melo by to byt snadne, jen 6 sroubu a 2 matky odkaz pozice 11 a 12 OK

Dneska jsem vyndaval tu posledni radu a ta vazi snad 30 kilo, pak mi dal jeste celkem praci ten hak / oko prisroubovany uprostred podlahy kufru, celkem orezly zavity na sroubech a moc se jim nechtelo ven...
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:10   Citovat  

PreludeZ napsal:
Ahoj, resili jsme to na predchozi strance Úsměv osobne jsem je nevyndaval ale melo by to byt snadne, jen 6 sroubu a 2 matky odkaz pozice 11 a 12 OK

Dneska jsem vyndaval tu posledni radu a ta vazi snad 30 kilo, pak mi dal jeste celkem praci ten hak / oko prisroubovany uprostred podlahy kufru, celkem orezly zavity na sroubech a moc se jim nechtelo ven...

Teď jsem si vzpomněl - změřil jsi už na délku kolik má ten kufr až po přední sedadla ? + šířka a výška.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:13   Citovat  

PreludeZ napsal:

Já tam měl šrouby jako nové Úsměv Zadní řada sedadel je zbytečná zátěž je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 22:27   Citovat  

Riccardo napsal:
Teď jsem si vzpomněl - změřil jsi už na délku kolik má ten kufr až po přední sedadla ? + šířka a výška.

nezmeril Se stydím zapomnel jsem na to jak na smrt...
jestli nekdo nebude rychlejsi, dodam miry v tydnu OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2010 , 23:05   Citovat  

PreludeZ napsal:

OK super, dík, nějak jsem na Stream nemohl nikde najít shop manual
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2010 , 1:17   Citovat  

petrveit napsal:
OK super, dík, nějak jsem na Stream nemohl nikde najít shop manual

kdyztak mam i klasicky shop manual v el. podobe kdybys chtel, je to lepsi nez jen tenhle parts list na webu OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2010 , 23:29   Citovat  

Riccardo napsal:

takze jsem se ted vratil s metrem od auta a kdyz je predni sedacka skoro uplne vepredu (moje drobna zena ji tak ma nastavenou Úsměv ) tak je k zadnim vratum v pohode 2 metry mista. Na sirku je to v nejuzsim miste presne metr a na vysku, ted kdym mam treti sedacky venku, tam je temer presne jeden metr. Takze kdyz tam budou ty sedacky tak to bude cca o 10-15 cm mene OK
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2010 , 1:33   Citovat  

PreludeZ napsal:
takze jsem se ted vratil s metrem od auta a kdyz je predni sedacka skoro uplne vepredu (moje drobna zena ji tak ma nastavenou Úsměv ) tak je k zadnim vratum v pohode 2 metry mista. Na sirku je to v nejuzsim miste presne metr a na vysku, ted kdym mam treti sedacky venku, tam je temer presne jeden metr. Takze kdyz tam budou ty sedacky tak to bude cca o 10-15 cm mene OK

Díky !
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2010 , 20:28   Citovat  

Strý(í)maři, jak je na tom vnitřní prostor v porovnání s C6g anglánem, popř. A6g? Uvažuju nad výměnou C6g aerodecka buď právě za Streama nebo Acco. Zajímá mě hlavně posed řidiče (mám 2 metry) a pak druhá řada. Tam jezdí moje lepší polovička a junior (do budoucna možná junioři HaHaaa ). Kufr není až tak rozhodující a třetí řadu nepotřebuju...Dík za názory přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.1.2011 , 14:09   Citovat  

Dopis napsal:
Strý(í)maři, jak je na tom vnitřní prostor v porovnání s C6g anglánem, popř. A6g? Uvažuju nad výměnou C6g aerodecka buď právě za Streama nebo Acco. Zajímá mě hlavně posed řidiče (mám 2 metry) a pak druhá řada. Tam jezdí moje lepší polovička a junior (do budoucna možná junioři HaHaaa ). Kufr není až tak rozhodující a třetí řadu nepotřebuju...Dík za názory přátele

Jao řidič bych řekl v pohodě, ale na místě spolujezdce nesložíš nohy. Aspoň mně s lehce nad 180cm se tam sedí blbě, nemůžu natáhnout nohy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2011 , 17:27   Citovat  

Zdar Streamaři v novém roce. Řeším jednu věc, chtěl bych vyměnit trysky ostřikovačů na Streamu za nějaké, co nestříkají jen dva čůrky na dvě místa, ale co rozprašují. Něco jako mají třeba Octavie nebo Golfy. Jednak se potom to sklo líp umyje a taky to dost šetří vodu. Měl jsem to ve služební Octavii a nemohl jsem si to vynachválit. Netušíte někdo, jestli to má i některá novější Honda (Accord, F-RV, C-RV, Civic) a jestli by se to dalo použít ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.1.2011 , 17:32   Citovat  

Sporťák napsal:
Zdar Streamaři v novém roce. Řeším jednu věc, chtěl bych vyměnit trysky ostřikovačů na Streamu za nějaké, co nestříkají jen dva čůrky na dvě místa, ale co rozprašují. Něco jako mají třeba Octavie nebo Golfy. Jednak se potom to sklo líp umyje a taky to dost šetří vodu. Měl jsem to ve služební Octavii a nemohl jsem si to vynachválit. Netušíte někdo, jestli to má i některá novější Honda (Accord, F-RV, C-RV, Civic) a jestli by se to dalo použít ?

Acco 7g to má.

Třeba tady najdeš nějakou radu...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2011 , 18:05   Citovat  

Sporťák napsal:
Netušíte někdo, jestli to má i některá novější Honda (Accord, F-RV, C-RV, Civic) a jestli by se to dalo použít ?

Jazz 2g (2002-2008) je má taky. s trochou šikovnosti by měly jít použít (když tam kluci mají i z fabie)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.1.2011 , 18:34   Citovat  

Dík za rychlý rady, někde jsem našel i diskuze, kde používali trysky z Citroena C3, ale zkusím popátrat u Hondy jak je to u toho Jazze A Acco 7g nebo novějších. Až přestane mrznout, tak se do toho pustím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.1.2011 , 13:17   Citovat  

Tak jsem popatral po tech ostrikovacich a zjistil nasledujici: Stream ma trysky rozdelene na levou a pravou, zrejme je v nich nejaky rozdil a original stoji kolem 14 EUR za kus. U trysek z Jazze jsou obe stejne, a kus vyjde na cca. 13 EUR, takze za obe plus postovny to vychazi cca. na 900 Kc, coz je teda docela palka.
Zajimavy je, ze na Accorda 2008 ta tryska vyjde jen na 12 EUR, a taky jsou leva a prava zvlast, ale nevim jestli rozprasovaci, predpokladam, ze jo, kdyz to ma i Jazz.
   Návrat  
andulatv je teď offline  andulatv
PříspěvekZaslal: 25.4.2011 , 23:07   Citovat  

Stream-ari, ak by ste mali problém s centrálnym zamykaním, prevažne je to v kabloch. Ale ak dojdete dalej a chyba bude v ,,elektrozámku". /v autorizovanom servise za 80Eur na objednávku bez práce/
Celý elektrozámok sa javí ako jeden celok zaliaty v umelohmotnom obale ale ten sa dá pri troche sikovnosti rozdelit na polovicu a tam je uložené srdce - mikromotor japonskej výroby MABUCHI - s typovým číslom ktorý sa už nevyrába ale dá sa zohnat z aktuálnej ponuky náhrada rovnakých parametrov. na ebay-i za cca 10 dolárov aj s poštovným aj originál aj čínska kopia, ktorá funguje taktiež. ale pozor hlavne na krútiaci moment motorčeka. Pokusim sa hodit nejaké foto z rozborky - bližšie info SS.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 8:23   Citovat  

Já jsem postoupil ještě dál Úsměv. V motorku stačí většinou vyčistit jenom kartáče a šlape to vesele dál. Mám to nafocené, jenom to sepsat.
   Návrat  
andulatv je teď offline  andulatv
PříspěvekZaslal: 26.4.2011 , 10:35   Citovat  

[quote="Stepa"]Já jsem postoupil ještě dál Úsměv. V motorku stačí většinou vyčistit jenom kartáče a šlape to vesele dál. Mám to nafocené, jenom to sepsat.[/quote]

kartáče som samozrejme skúšal čistiť, ale mal som pocit ak už sú ,,vyjazdené" a dostatočne nedosadajú, že motorček stratil krútiaci moment. tváril sa že všetko funguje /bez tiahiel/ ale po pripojení tiahiel nestíhal. na stránke MABUCHI-ho sú v ponuke typovo a rozmerovo tri druhy vhodných motorčekov ale každý s iným krútiacim momentom.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 22:27   Citovat  

stale najedu na nadrz tak cca 600km plus minus, zda se mi to nejak malo to mi hlava nebere pripada mi dost kratka prevodovka. Kdyz jedu 130 tak tocim 4000, to je strasne moc. Sestikvalt z acco K24 asi jeste nikdo nezkousel co?
(zase musim asi byt prvni...) HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 22:54   Citovat  

PreludeZ napsal:
stale najedu na nadrz tak cca 600km plus minus, zda se mi to nejak malo to mi hlava nebere pripada mi dost kratka prevodovka. Kdyz jedu 130 tak tocim 4000, to je strasne moc. Sestikvalt z acco K24 asi jeste nikdo nezkousel co?
(zase musim asi byt prvni...) HaHaaa

600km to je hodně je to dobrý
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 23:38   Citovat  

hopit napsal:
600km to je hodně je to dobrý

taky si myslím, když předpokládám, že jsi nevysál nádrž úplně do nuly OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 0:24   Citovat  

vypadlo mi tam slovicko "maximalne cca 600km"
tankuju vzdy od plne do plne. Kdyz pocitam spotrebu, stale je to 9 litru a vic, proto se mi to zda nejak moc.
Dneska jsem tedy vyjimecne udelal 8.54 litru na 100km ale to byla tak 1/3 mesto, zbytek mimo mesto, dalnice max 110-120kmh, zadny prudky zrychlovani, atd
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 8:37   Citovat  

PreludeZ napsal:
vypadlo mi tam slovicko "maximalne cca 600km"
tankuju vzdy od plne do plne. Kdyz pocitam spotrebu, stale je to 9 litru a vic, proto se mi to zda nejak moc.
Dneska jsem tedy vyjimecne udelal 8.54 litru na 100km ale to byla tak 1/3 mesto, zbytek mimo mesto, dalnice max 110-120kmh, zadny prudky zrychlovani, atd

Spotřeba kolem 9L je skvělá , můj Stream se pohyboval trvale kolem 12L plynu HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 11:35   Citovat  

hopit napsal:
Spotřeba kolem 9L je skvělá , můj Stream se pohyboval trvale kolem 12L plynu HaHaaa

9 litru skvela spotreba? no taaak Velmi šťastný za 9 umim jet i s preludou a to je jiny svezeni, tohle je moderni benzinovy motor ktery to musi umet lip OK
   Návrat  
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 12:27   Citovat  

Nevim jak je to u Streama, ja jsem od civica aerodecka 1.5 taky cekal, ze budu tak na 5,5 - 6 litrech, kdyz mi furt sviti econo a jinak treba mezi 6 - 7, realita je takova, ze nejniz jsem se dostal asi na 6.1, kdyz jsem jel porad mimo mesto 100 - 120, na dalnici jsem kolem 7,5,, v zime jednou i na 8,5 (ale mel jsem praskly vyfuk), takze ony ty hondi motory fakt nejsou zadny zazraky spotreby a konec koncu ani vykonu (soude podle 1.5 vtec - e). Pritom podle toho co se pise na foru ci objevuje v inzeratech ohledne udavane spotreby, ta by clovek cekal, ze dostat se nad 7 je umeni Velmi šťastný . Takze vzhledem k tomu, kolik asi stream vazi, bych se ani nedivil tem 9 litrum. Nejbliz pravde je podle mne spritmonitor.de = prumer 9,01 u 2.0 a 7,78 u 1.7.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:04   Citovat  

PreludeZ napsal:
9 litru skvela spotreba? no taaak Velmi šťastný za 9 umim jet i s preludou a to je jiny svezeni, tohle je moderni benzinovy motor ktery to musi umet lip OK

V Cr-v mě tenhle moderní motor při normální jízdě neklesá pod 13L/100km LPG Velmi šťastný rekord při ekojízdě mám 10,9L Nechci tě brát iluze , ale pokud nepojedeš jako šnek tak 9-10L bude dobrá spotřeba je to dobrý
   Návrat  
stream1.7 je teď offline  stream1.7
PříspěvekZaslal: 30.8.2011 , 21:30   Citovat  

Čau chlapi potřeboval bych poradit odešel mi kat na Streamu 1,7. Pasuje do streama kat z nějaké jiné hondy např. ze civica ? Nebo jaký kat koupit,moc bouraček na internetu není Díky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina