Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pád letadla v Rusku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 3
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2011 , 22:41   Citovat  

skurv..ý komančové...přijde mě to jak naschvál,nejdřív celá polská vláda a teď my a další půlka evropy pomalu,vůbec se mě nechce uvěřit že je to jen nějaká náhoda,tý zprávě se mi nechce vůbec věřit,člověk doufá že je to jen nějaká kachna,ale fakta který jsou všude kolem a koukaj na vás z každé stránky,navíc když si vemzu ,že ještě nedávno jsme jim všichni drželi pěsti a plesali nad jejich skvělým výkonem..je to doslova zdrcující,opravdu to bolí ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
oRi^^ je teď offline  oRi^^
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2011 , 23:34   Citovat  

Wena.Honda napsal:
skurv..ý komančové...přijde mě to jak naschvál,nejdřív celá polská vláda a teď my a další půlka evropy pomalu,vůbec se mě nechce uvěřit že je to jen nějaká náhoda,tý zprávě se mi nechce vůbec věřit,člověk doufá že je to jen nějaká kachna,ale fakta který jsou všude kolem a koukaj na vás z každé stránky,navíc když si vemzu ,že ještě nedávno jsme jim všichni drželi pěsti a plesali nad jejich skvělým výkonem..je to doslova zdrcující,opravdu to bolí ....

Bueee

uprimna soustrast vsem v tom letadle Smutný , byli budoucnost ceskyho teamu , lituju jejich rodin jeste kdyz byli tak mladi ..... R.I.P
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:02   Citovat  

Meli budouvnost a mohli vychovat dalsi generaci. Marek ma doma. Mesicni dite, Rachunek byl nekolikrat vyhlaseny jako nej obrance a Pepa byl sikovny koncovy utocnik co umel vystrelit.... Tak jim preju at jim to nahore hraje stejne tak dobre jako jim to hralo tady. OK
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:06   Citovat  

I mě je těch kluků a jejich rodin moc líto, ale sakra... Kolik lidí se ročně zabije při pádech letadla,bouračkách atd? A jen proto že nejsou slavný atd, tak po nich neštěkne ani pes!!!
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:08   Citovat  

Bez komentáře ...

Odkaz
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:38   Citovat  

LadyImagine napsal:
I mě je těch kluků a jejich rodin moc líto, ale sakra... Kolik lidí se ročně zabije při pádech letadla,bouračkách atd? A jen proto že nejsou slavný atd, tak po nich neštěkne ani pes!!!

Nedobře se na to díváš. Každý den čteme v novinách nebo na netu o nějaké nehodě.
Pokud ale jsi hokejový fanda, tak tě tahle zpráva musela zasáhnout daleko víc než nehoda neznámého člověka s kteréhokoli kouta světa (tím tyto nehody nezlehčuju).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:46   Citovat  

Newtom napsal:
Nedobře se na to díváš. Každý den čteme v novinách nebo na netu o nějaké nehodě.
Pokud ale jsi hokejový fanda, tak tě tahle zpráva musela zasáhnout daleko víc než nehoda neznámého člověka s kteréhokoli kouta světa (tím tyto nehody nezlehčuju).

dívam se na to úplně normálně. Kolik lidí denně umře při nehodách, hm? Jenže jen proto že nejsou slavný, tak to jen někdo odříká ve zprávách nebo napíše pár řádek do novin a víc nic, slehne se po nich zem...
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:51   Citovat  

nerozvíjel bych o tom nějakou debatu, pro hokejové fandy to je rána, pro rodiny blízkých je to tragédie, pro nezasvěcené je to další spadlé letadlo se spoustou mrtvých. Život je nevyzpytatelný a nikdy nevíte co se může stát.
R.I.P
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:53   Citovat  

LadyImagine napsal:
dívam se na to úplně normálně. Kolik lidí denně umře při nehodách, hm? Jenže jen proto že nejsou slavný, tak to jen někdo odříká ve zprávách nebo napíše pár řádek do novin a víc nic, slehne se po nich zem...

Musím tě podpořit,mám na to stejný pohled jako ty.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:54   Citovat  

Cody napsal:

děkuji Mrk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:09   Citovat  

LadyImagine napsal:

a co bys chtela, abychom truchlili pro lidi ktere nezname a nic pro nase neudelali? Je mi jich lito, ale topic bych kuli nim nezalozil.
zato nasi hokejiste nas reprezentuji ve svete a myslim si ze dobre reprezentuji, neni to tak dlouho co skoncilo ms, proto pro ne truchli narod, proto ze oni pro nas potili krev a reprezentovali nas vsechny ze vsech sil.

samozrejme kazdy pad letadla je tragedii ale doufam ze jsem ti to timhle osvetlil a oduvodnil proc ... Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:11   Citovat  

Bueee škoda každého života, který neskončí přirozenou smrtí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:13   Citovat  

Newer napsal:
a co bys chtela, abychom truchlili pro lidi ktere nezname a nic pro nase neudelali? Je mi jich lito, ale topic bych kuli nim nezalozil.
zato nasi hokejiste nas reprezentuji ve svete a myslim si ze dobre reprezentuji, neni to tak dlouho co skoncilo ms, proto pro ne truchli narod, proto ze oni pro nas potili krev a reprezentovali nas vsechny ze vsech sil.

samozrejme kazdy pad letadla je tragedii ale doufam ze jsem ti to timhle osvetlil a oduvodnil proc ... Mrk

mmmm... ne Mrk mě hokej nezajímá, a i kdyby, jsou to lidi jako každej jinej... Ostatní lidi taky potí krev aby třeba jen uživili svojí rodinu a prostě nikdo kvůli nim nevzdechne... Tohle mi nikdo nevymluví at si říká kdo chce co chce... A ted cituji svého kamaráda: "To že letos zemřeli dva významní kardiologové, kteří zachránili stovky životů, to nikoho netrápí. Kam tohle všechno spěje?????"
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:20   Citovat  

LadyImagine napsal:
mmmm... ne Mrk mě hokej nezajímá, a i kdyby, jsou to lidi jako každej jinej... Ostatní lidi taky potí krev aby třeba jen uživili svojí rodinu a prostě nikdo kvůli nim nevzdechne... Tohle mi nikdo nevymluví at si říká kdo chce co chce... A ted cituji svého kamaráda: "To že letos zemřeli dva významní kardiologové, kteří zachránili stovky životů, to nikoho netrápí. Kam tohle všechno spěje?????"

ostatni lidi poti krev aby zivili svoje rodiny -> truchli pro ne jejich rodina
hokejiste potili krev za reprezentaci CR -> myslim ze minuta ticha nebo podobna malicokst k pocteni jejich pamatky je na miste

pokud stale nechapes rozdil mezi temito priklady pak je diskuze zbytecna

vzhledem k tomu ze nase zeme neni nijak extra nabozensky zalozena, verim tomu ze kardinalove pro nas maji stejno uvahu jako ty lidi co poti krev aby vydelali pro svoje rodiny, navic pro ne budou truchlit ti , kterim se zaslouzili o zachranu zivota ... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:25   Citovat  

...neřekla jsem že to nechápu... Ale to je fuk, nemá smysl to tady řešit, protože lidi jsou prostě jako ovce... Když má člověk svůj názor, je to špatně... howgh...
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:28   Citovat  

LadyImagine napsal:

Newer napsal:
ostatni lidi poti krev aby zivili svoje rodiny -> truchli pro ne jejich rodina
hokejiste potili krev za reprezentaci CR -> myslim ze minuta ticha nebo podobna malicokst k pocteni jejich pamatky je na miste

pokud stale nechapes rozdil mezi temito priklady pak je diskuze zbytecna

vzhledem k tomu ze nase zeme neni nijak extra nabozensky zalozena, verim tomu ze kardinalove pro nas maji stejno uvahu jako ty lidi co poti krev aby vydelali pro svoje rodiny, navic pro ne budou truchlit ti , kterim se zaslouzili o zachranu zivota ... Mrk

pozor, neplest slova kardinal a kardiolog Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:29   Citovat  

Becky napsal:
pozor, neplest slova kardinal a kardiolog Velmi šťastný

pořádnej výtlem vidis jak sem slepej pořádnej výtlem
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:34   Citovat  

LadyImagine napsal:

Jen se zeptam, kdyz ctes zpravy v novinach o autonehode .. tak Te to nebere, to chapu a kdyz si tam najednou prectes jmeno obeti a hle, byl to treba kamos ze skoly. Stale stejny pocit?

A ze je znam pouze z TV? No a? Ja diky nim prozil chvile euforie a za to jim tam nahoru naposledy dekuji OK
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:35   Citovat  

pravda je ta že ta letadla už dávno neměla ve vzduchu co dělat, rusko společnosti dokonce v minulosti vystavilo stopku, zase se někde šetřilo a doplatilo na to spoustu nevinných životů...žijeme v žumpě kde se tohle může stát komukoliv z nás, ale lidi jsou ovce, vidí jen že spadlo letadlo, truchlí se, tečka, jede se dál...
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:40   Citovat  

ReNo napsal:
Jen se zeptam, kdyz ctes zpravy v novinach o autonehode .. tak Te to nebere, to chapu a kdyz si tam najednou prectes jmeno obeti a hle, byl to treba kamos ze skoly. Stale stejny pocit?

A ze je znam pouze z TV? No a? Ja diky nim prozil chvile euforie a za to jim tam nahoru naposledy dekuji OK

Tak tak OK
   Návrat  
sylvik je teď offline  sylvik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 11:04   Citovat  

nepopsatelná škoda... Bueee zítra cestou přes Prahu je plánovaná zastávka na Staromáku
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:34   Citovat  

Táňo,
já Ti rozumím, co chceš říci. Souhlas.

Leč zde jde o jiný level. Jak napsal Motýlek. Tím se nepovyšuji nad rodiny, sám vím, co to je vydělat peníze a uživit rodinu, mám 2 děti - sama to víš. A ano, nikdo po mne neštěkne, po nějakém M@jkovi.

Také nejsem fanda sportovní, ale bohužel ten nároďák občas sleduji, no a škoda to je. Ale život jde dál.

C´est la vie.
   Návrat  
Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:48   Citovat  

LadyImagine napsal:

Ano, naprosto s tebou souhlasím, mám na to stejný názor. Je to smutné, zbytečně zmařené lidské životy, ale že bych to musel poslouchat 5x do hodiny v televizi a číst na facebooku 20 stejných statusů. kouř
   Návrat  
Marv1QxurR je teď offline  Marv1QxurR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 14:10   Citovat  

Jak už tady zaznělo, denně zemřou stovky lidí a nikdo o tom neví, protože nejsou slavní, nebo "nic" nedokázali ale je opravdu škoda každého lidského života, který nezemře přirozenou smrtí Bueee (jak řekl crxmann)
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl Bueee
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 15:37   Citovat  

Já to nechápu to mi hlava nebere

Zemřeli lidi,kteří pro českej národ udělali docela dost...
Jestli tu chcete srovnávat jardu xyz a hráče národního týmu,tak to opravdu nehcápu.
Jardu znalo x desítek(možná stovek lidi),ale hráče národníhu týmu miliony.
Díky nim sme se mohli radovat.......

A to že nechcete sledovat 5h v TV o této tragédii,tak vám poradím=>NEKOUKEJTE SE NA TO!

Myslím si,že díky sportu znají Česko statisíce lidí a to právě kvůli hokey a podobným sportům.

Mějte se hoši v nebi dobře Bueee
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 15:46   Citovat  

Ciziho cloveka nesleduju s napětim v tv, nebo na stadione a modlim se at to tam jeden z nich dá.
Kdyz se jim to povede jsem stastny spolu s ostatníma koho to zajima, prozívame euforii a je to fajn.
Kdyz nas nekdo na mistrovstvi zvedne z popela 6sec. před koncem zápasu je tahle euforie asi 10x silnejsi.
Pokud někoho hokej nezajima OK, me taky nebere plavani, ale asi bych do topicu o plavani nic nepsal Mrk
Není to o stadu ovcí a podobně, precijenom hokej ma u nas tak neskutecnou základnu a hlavne historickou, Ceskoslovensko vs. Rusko a podobně.
Je toho asi mraky co bych mohl psat, jelikož me hokej bere od detsví.
A nekteré hlášky tady Ble Ble Ble Tihle lidi jsou mi daleko blíze nez cizi clovek. Nemuzu mit stejne sympatie k nekomu koho neznam a nebo k někomu takovemu.......
   Návrat  
oRi^^ je teď offline  oRi^^
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 20:14   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ciziho cloveka nesleduju s napětim v tv, nebo na stadione a modlim se at to tam jeden z nich dá.
Kdyz se jim to povede jsem stastny spolu s ostatníma koho to zajima, prozívame euforii a je to fajn.
Kdyz nas nekdo na mistrovstvi zvedne z popela 6sec. před koncem zápasu je tahle euforie asi 10x silnejsi.
Pokud někoho hokej nezajima OK, me taky nebere plavani, ale asi bych do topicu o plavani nic nepsal Mrk
Není to o stadu ovcí a podobně, precijenom hokej ma u nas tak neskutecnou základnu a hlavne historickou, Ceskoslovensko vs. Rusko a podobně.
A nekteré hlášky tady Ble Ble Ble Tihle lidi jsou mi daleko blíze nez cizi clovek. Nemuzu mit stejne sympatie k nekomu koho neznam a nebo k někomu takovemu.......

SOUHLASIM !!!!!!! OK OK
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 20:31   Citovat  

Cody napsal:
Vidím to stejně. Jako hokejového fandu mě to mrzí, ale čistě prakticky vzato nelze srovnávat třeba s těmi kardiochirurgy. To je o něčem jiném. Každopádně to není vhodný důvod k diskuzi o uzitečnosti těch či oněch. R.I.P
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 20:43   Citovat  

Já plně souhlasím s Lady OK Kolik mi v nemocnici s doktorama zachráníme lidí a taky se nám nedostane slávy a nebo aspoň poděkování (a ještě za to všechno bereme směšné peníze) ... a až umřeme taky se o nás mluvit nebude že támhle jedna sestřička se věnovala lidem kterým pomáhala a zachránila život... je to nefér vůči ostatním lidem. A to nemluvím jak to pořád všechno rozpatlávají v Tv. Za prvé je to otravný a za druhé to rodině obětim taky moc neusnadňují když to slyšejí na každém rohu Smutný
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 21:10   Citovat  

Aqwertzz napsal:

s tím souhlasím... OK je to jako když zemře nějakej známej zpěvák/herec atd... taky je toho všude dost protože celý stát je znal a ještě další lidi z jiných zemí
doktory atd... znají jenom lidi kteří se od nich nechali léčit a když by to měli psát v novinách tak by vědělo jen pár lidi co byli zač
už to tak chodí Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pád letadla v Rusku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina