Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 39 z 333
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.8.2011 , 21:20   Citovat  

to jsi byl ty na te benzínce,to jsem nevěděl Úsměv
To víš to počasí stálo za prd tak jsme se tam nakonec moc dlouho nezdrželi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 9:11   Citovat  

krtekm napsal:
Musim na to jeste poradne mrknout. Ale ten kloboucek origo cepu je stejne siroky jako ten novy cep. Zhruba 33.5... Tim padem to asi nepasne. Blbe je, ze spatny origo cep z ramene bez poskozeni nedostanu. Snad z druhe strany pod prachovkou. Musim na to poradne mrknout a pak dam vedet. Je to vubec rozebiratelne? Vypada to jak cepy na rizeni. Tam kupujes taky s ramenem.

Určitě ti z toho vyleze průměr 33,4mm, závit M12. To prodávají jako čep na předek, viz. diskuse předtím.
Tim padem to asi nepasne.Pak nechápu, co by nemělo pasovat.
   Návrat  
Kapr je teď offline  Kapr
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 8:48   Citovat  

Tak tu zase po nějaké době všechny zdravím. Máte někdo nějaké zkušenosti nebo informace o motoru F18B2, resp. motor versus spotřeba oleje? Teď jsem zjistil, že mi taky papá. Dolil jsem cca 0,5l po najetých 3000 km. Není to nějak moc? Předtím jsem měl staré CONCERTO s motorem D16Z2, najeto ani nevím kolik ale určitě přes 300 000 km a od výměny po výměnu jsem nedolil ani deci. Vůbec nežral. Díky za jakékoliv info.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 14:26   Citovat  

Tolko zerie vacsina F18b2 a F20b6... Su to skoro identicke motory co sa tyka konstrukcie... Mam 2,0i pri spotrebe 1 liter oleja na 1000km som motor vymenil za iny tento zerie o poznanie menej asi tak 1dc na 1000km... Kamarat ma F18 od nova teraz ma 180tisic km a spotreba oleja je u neho 2dc na 1000km... Co asi zodpoveda tvojej spotrebe...
Kazde odstranovanie zratia oleja Ta vyjde omnoho viac ako kupit za vymenu o 2litre oleja naviac a dolievat.. přátele
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:43   Citovat  

Chumo napsal:
Tolko zerie vacsina F18b2 a F20b6... Su to skoro identicke motory co sa tyka konstrukcie... Mam 2,0i pri spotrebe 1 liter oleja na 1000km som motor vymenil za iny tento zerie o poznanie menej asi tak 1dc na 1000km... Kamarat ma F18 od nova teraz ma 180tisic km a spotreba oleja je u neho 2dc na 1000km... Co asi zodpoveda tvojej spotrebe...
Kazde odstranovanie zratia oleja Ta vyjde omnoho viac ako kupit za vymenu o 2litre oleja naviac a dolievat.. přátele

já mám taky F18 a najeto 177000 a zatím jsem dolil cca 2 dcl na nějakých 4500 km. Kdy doléváte? Až když hladina klesne k spodní hranici?Já jsme to tam dolil, když se mi (po jinak dlouhé době, kdy byla hladina plná) olej dostal někam k horní třetině...
   Návrat  
Kvasnour je teď offline  Kvasnour
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 15:07   Citovat  

Nevíte někdo prosím ,kde bych našel bližší info o motoru F18b který se dával do Accorda 99-03
zkouším najít nějaký články ale marně to mi hlava nebere
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 17:25   Citovat  

Kvasnour napsal:
Nevíte někdo prosím ,kde bych našel bližší info o motoru F18b který se dával do Accorda 99-03
zkouším najít nějaký články ale marně to mi hlava nebere

Nic jsem neskousel hledat, ale jen tak narychlo jsme nasel toto: klik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2011 , 18:07   Citovat  

krtekm napsal:
Nic jsem neskousel hledat, ale jen tak narychlo jsme nasel toto: klik

jj super ,mladá si chce koupit Honda a accord jí padl do oka..tak řešíme jaký motor bude ideální ,co říkate na tu 1.8 VTEC?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 9:47   Citovat  

Kvasnour napsal:
jj super ,mladá si chce koupit Honda a accord jí padl do oka..tak řešíme jaký motor bude ideální ,co říkate na tu 1.8 VTEC?

mám ji asi půl roku a nemůžu si ztěžovat. Není to na sprinty s TDičkama do kopce nebo po rovinkách, ale díky podvozku se dá jet velmi svižně v zatáčkách. Auto je to docela těžké, takže dynamika neodpovídá příliš těm 100 kw, ale dá se s tím jezdit bez problémů do 8 litrů..

á propos, chtěl bych se zeptat, jaké máte repro v autě? Mám výbavu LS s CD měničem a řeším, jak zlepšit kvalitu zvuku (měnili jste repro ve dveřích, případně přidávali repro na "plato" dozadu?) dík za info.

P.S je tu někdo, kdo má taky 1.8 VTEC z okolí Uherského Hradiště, Uherského Brodu? Rád bych ty auta porovnal...jestli není projev jiných 1.8 výrazně svižnější
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 10:38   Citovat  

fera2 napsal:
mám ji asi půl roku a nemůžu si ztěžovat. Není to na sprinty s TDičkama do kopce nebo po rovinkách, ale díky podvozku se dá jet velmi svižně v zatáčkách. Auto je to docela těžké, takže dynamika neodpovídá příliš těm 100 kw, ale dá se s tím jezdit bez problémů do 8 litrů..

á propos, chtěl bych se zeptat, jaké máte repro v autě? Mám výbavu LS s CD měničem a řeším, jak zlepšit kvalitu zvuku (měnili jste repro ve dveřích, případně přidávali repro na "plato" dozadu?) dík za info.

P.S je tu někdo, kdo má taky 1.8 VTEC z okolí Uherského Hradiště, Uherského Brodu? Rád bych ty auta porovnal...jestli není projev jiných 1.8 výrazně svižnější

Nejspis budu mit do brodu cestu cca v prubehu mesice tak se muzeme domluvit Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 11:05   Citovat  

Robbie napsal:
Nejspis budu mit do brodu cestu cca v prubehu mesice tak se muzeme domluvit Mrk

super, tak pokud bys to věděl přesně asi týden dopředu, bylo by fajn se domluvit na krátkou projížďku Úsměv
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 12:20   Citovat  

fera2 napsal:

k tem repro,myslim si,ze hodne zalezi i na autoradiu.kdyz sem auto koupil,byl tam od vyroby clarion s cd menicem.tak sem koupil alpine s usb a zvuk je uplne jinde,ani nemusim menit repro a jsem spokojenej.mam teda coupe,tak nevim jestli se tam davaly jine nebo stejne repro
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 12:23   Citovat  

fera2 napsal:
super, tak pokud bys to věděl přesně asi týden dopředu, bylo by fajn se domluvit na krátkou projížďku Úsměv

nemam s tim vubec problem:)bude to nejspis nejaky vikend...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 20:48   Citovat  

David.306 napsal:
k tem repro,myslim si,ze hodne zalezi i na autoradiu.kdyz sem auto koupil,byl tam od vyroby clarion s cd menicem.tak sem koupil alpine s usb a zvuk je uplne jinde,ani nemusim menit repro a jsem spokojenej.mam teda coupe,tak nevim jestli se tam davaly jine nebo stejne repro

já tam mám originál kazetové rádio (ale je to pioneer)...tak fakt nevím, co je nejsnadnější cesta ke změně zvuku...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 21:38   Citovat  

Robbie napsal:
nemam s tim vubec problem:)bude to nejspis nejaky vikend...

Chlapi, když už budete spolu, nechtěli by jste si udělat výlet směrem dolů, ku Břeclavi? Velmi šťastný Mohli by jsme porovnat všichni tři. Jak jsem tu už psal, mám od prosince 2010 Acco CH6 s motorem F18B2 přivezené z "D", se serviskou, tak bych taky docela rád porovnal a nasbíral nějaké ty zkušenosti s tímhle vozem i od jiných, neb ho mám jen chvíli a taprve se s ním rozkoukávám. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 7:12   Citovat  

Kapr napsal:
Chlapi, když už budete spolu, nechtěli by jste si udělat výlet směrem dolů, ku Břeclavi? Velmi šťastný Mohli by jsme porovnat všichni tři. Jak jsem tu už psal, mám od prosince 2010 Acco CH6 s motorem F18B2 přivezené z "D", se serviskou, tak bych taky docela rád porovnal a nasbíral nějaké ty zkušenosti s tímhle vozem i od jiných, neb ho mám jen chvíli a taprve se s ním rozkoukávám. Úsměv

no a co tak udělat nějaký kompromis a potkat se jižněji...Veselí nad Moravou...? třeba
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 17:52   Citovat  

fera2 napsal:
no a co tak udělat nějaký kompromis a potkat se jižněji...Veselí nad Moravou...? třeba

Supr, tak to by taky šlo, pokud by to nešlo ještě krapet jižněji. Rád srovnám svoje poznatky a zkušenosti s vašimi. Pak sem hoďte termín a přesné místo, neb ve Veselí se nevyznám, nejlépe místo takové, aby mi to našla GPS. Velmi šťastný Pokud mi to vyjde, rád přijedu. To víte,12-ti hodinové služby v rachotě různě rozházené v průběhu celého měsíce (na víkendy nebo svátky se u nás nehraje). Smutný Pak taky rodina, 8 měsíční prcek. No snad se trefíte do termínu, kdy budu moc přijet i já. Úsměv Rád bych. Proto bych byl rád, samozřejmě pokud by to šlo, co nejblíže k Břeclavi. Ještě mě napadnul Hodonín, ale to bych vás tahal asi moc daleko. Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 17:47   Citovat  

fera2 napsal:
já tam mám originál kazetové rádio (ale je to pioneer)...tak fakt nevím, co je nejsnadnější cesta ke změně zvuku...

Nejlépe z nějakého ES dát Bose (nevím jestli se dávali všude) ale to je jeden z důvodů proč mám ještě toto acco a to muže potrvdit každej kdo tam má z výroby též.Prostně husina vždy po otočení kolečka doprava Úsměv ale realizace bude asi těžká vubec někde sehnat.

Jinak trochu odbočím,chci měnit zadní brzdy (asi jen destičky) a potřeboval bych jestli tam nebude nějaký zádrhel.Nejlépe návod jak zatlačit ten pístek v třmenu Velmi šťastný
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 18:25   Citovat  

needs napsal:

Jinak trochu odbočím,chci měnit zadní brzdy (asi jen destičky) a potřeboval bych jestli tam nebude nějaký zádrhel.Nejlépe návod jak zatlačit ten pístek v třmenu Velmi šťastný

Zádrhel tam žádný není, já zatlačuji pístek zadní brzdy pomocí střední stolařské svorky a klíče na utahování kotoučů z úhlové brusky. Ty kolíky přesně zapadnouz do výřezu v pístku. Samozřejmě na to existují spec. přípravky ale jsou nehorázně drahé. Stačí tedy tlačit svorkou a točit pískem za pomocí klíče.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 21:07   Citovat  

wassil napsal:
Zádrhel tam žádný není, já zatlačuji pístek zadní brzdy pomocí střední stolařské svorky a klíče na utahování kotoučů z úhlové brusky. Ty kolíky přesně zapadnouz do výřezu v pístku. Samozřejmě na to existují spec. přípravky ale jsou nehorázně drahé. Stačí tedy tlačit svorkou a točit pískem za pomocí klíče.

Oj,díky za zjednodušení.Svorku mam a něco na ten pístek podobného taky seženu. je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 21:19  Naposledy upravil krtekm dne 27.9.2011 , 15:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Cus decka,

prcek se blizi a dostal jsem brouka do palice. Buhuzel ale netusim za kolik by se dal strelit muj acco. Proto bych vas chtel poprosit o oceneni...

Jedna se o Acco 6g r.v. 2002 tedy facelift,dle tacha najeto 138k, motor 1.8 100kw F18B2. Auto jsem kupoval pred 2roky se 117k km. Serviska je myslim vedena do 90 mam pocit. Jsem 4ty majitel. Prvni dva (zenska a chlap) se spolecnou firmou. Treti majitel pojistovak. Jezdil s tim porad dalnice. Posledni jsem ja.

vybava: manual klima, vyhrivana zrcatka a sedadla. Okna, zractka v elektrice. Proste klasika. Fotky bohuzel moc nemam ale jde jen o nastrel ceny tak snad nebudou potreba. Rozepisovat se mi moc nechce tak pls kuknete do garaze. Tam by melo byt zhruba tak vsechno. Auto dostava provotridni peci. Vsechno meneno v ramci prevence. Nikdy se nic nepokazilo. Podvozek kompletne novy krome tlumicu. Rozvody. Olej jsem menil 3x za 20k km. Vzdy pouzivana proplachova sada tec2000. Vsechny provozni kapaliny nove vcetne prevodovky. Filtry rovnez. Slusna hudba. 16´´ kola. Dohromady 3 sady kol. Nemlati nevrze. Nerezne. Kompletne vytreny podvozek. Promereny lambdy. Katr jak novej. Zabezpeceno magicarem. Na vsechno doklady. Dalsich xx capovin.

NEVYHODY: predchozimu majiteli na to spal snih ze strechy. Takze dulkovana strecha. Promackly dvere u spolujezdce. Neresil jsem, abych zachoval origo barvu. Jinak je klasicky oparkovana. A posledni vec je ze se neotvira central u spolujezdce. Jo a zadni brzdy budou chtit vymenit. Tak pristi rok na jare zhruba. Kotouce maj drazky. Tloustka disku a desek stale v limitu...

EDIT: central opraven

Prosim jen o cenu. Zhruba. Proto jsem se moc nerozepisoval. Dik moc OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 15:28   Citovat  

Nenabízí někdo k prodeji Accorda 1.8 Vtec od roku 1999-2003,v dobrém stavu.Nejlépe ve výbavě ES Pokud někdo uvažujete o projedi nebo víte o nějaké,která by stála za úvahu víte,sem s ní Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 15:40   Citovat  

Kvasnour napsal:
Nenabízí někdo k prodeji Accorda 1.8 Vtec od roku 1999-2003,v dobrém stavu.Nejlépe ve výbavě ES Pokud někdo uvažujete o projedi nebo víte o nějaké,která by stála za úvahu víte,sem s ní Úsměv

ahoj, hodil bys me prosim klidne do SZ kolik mas na koupi acca nachystano. Byla by to pro me slusna informace pri pripadnem prodeji miho acca. Dekuju.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 16:18   Citovat  

Moje investice.... To záleží na stáří a stavu vozu, nemám vyhrazenou konkrétní častku do které se chci vejít ,samozřejmě stotřicet tisíc za 6G-čko nedám šuk
   Návrat  
Pajtáš je teď offline  Pajtáš
PříspěvekZaslal: 27.9.2011 , 18:47   Citovat  

fera2 napsal:

Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 8:05   Citovat  

Kvasnour napsal:

Zdar, no o jedné bych věděl, ale až tak za rok. Smutný Dovoz z "D", serviska až do dovozu k nám, jsem první majitel v CZ, 5 D, r.v. 11/2001. Černá met. Najeto 153 tkm, ale výava S, klima - manuál, radio CD-MP3, Přední okna + zrcátka v el., na léto lité "16", na zimu plech "15", oboje s pneu, STK do 12/12. Moc pěkný kus oproti tomu co vídám jezdit. Foto je z mobilu, tak se omlouvám za kvalitu. Úsměv

09072011027.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
09072011027.jpg, 398.3 kB

09072011028.jpg

09072011028.jpg, 1015.05 kB

09072011029.jpg

09072011029.jpg, 398.5 kB
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.9.2011 , 9:56   Citovat  

nechce nekdo kola?
tady tudy odkaz
nebo tady tudy odkaz
kdyztak SZ Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 8:49   Citovat  

Kapr napsal:
Zdar, no o jedné bych věděl, ale až tak za rok. Smutný Dovoz z "D", serviska až do dovozu k nám, jsem první majitel v CZ, 5 D, r.v. 11/2001. Černá met. Najeto 153 tkm, ale výava S, klima - manuál, radio CD-MP3, Přední okna + zrcátka v el., na léto lité "16", na zimu plech "15", oboje s pneu, STK do 12/12. Moc pěkný kus oproti tomu co vídám jezdit. Foto je z mobilu, tak se omlouvám za kvalitu. Úsměv

Za rok Velmi šťastný , no jasně já počkám pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 9:06   Citovat  

Kvasnour napsal:
Za rok Velmi šťastný , no jasně já počkám pořádnej výtlem

a co třeba tento fešák za 75000 táců,mne by se líbil i barvou,v našich končinách u 6G téměř nespatřitelná OK
tudy odkaz

0199497173001.jpg

0199497173001.jpg, 12.03 kB
   Návrat  
Pajtáš je teď offline  Pajtáš
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 19:18   Citovat  

Mám tu samou akorát v jiné barvě a mohu jen doporučit.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina