Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 30 z 158
TheOlli70 je teď offline  TheOlli70
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 22:01   Citovat  

Musím se smát,jat tu spekulujete jaký motor je vhodný na přestavbu,jaký ne a někdo hlásí od 2litru,blbost KAŽDÝ obsah jde předělat,měl jsem 1.4iS na LPG,jezdilo to tak za 7l LPG,měl jsem vstřik do sání,neznatelný rozdíl ve výkonu/spotřebě,celou dobu bez problémů až po 150000km to přestávalo táhnout,špatně startovalo a jasně,já neudělal ani jednou ventily od přestavby tak se podpálily. Sundal jsem palici,nechal udělat ventily,srovnat hlavu a lítala jak fík dál,když jsem měl na LPG asi 230000 tak jsem ji jednoho krásnýho dne otočil u Horšovského Týna asi 5x přes boudu a byla po smrti.
Moje poznatky?? Pozitivní a ted jak kopím auto /opět Honda/ tak půjde zase na LPG a je mi fuk co si chytrolíni říkají,jen si dám pozor a každých 30000km udělám ventily/vůle/. Je krásné jezdit levněji jak dieselem a kdo trochu jezdí má investici hned zpět.
Za sebe mohu říct ano,nezáleží na obsahu,záleží na vaší peněžence a kdo najezdí 40000ročně to určitě na peněžence pocítí a věřte je super když vyrazíte třebe do FR a tankujete něco kolem 20kč /litr to samé B,NL a jinde v EU,to je radost pak vzít rodinu do Disneylandu do Paříže na víkend!!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.9.2011 , 5:43   Citovat  

TheOlli70 napsal:
Musím se smát,jat tu spekulujete jaký motor je vhodný na přestavbu,jaký ne a někdo hlásí od 2litru,blbost KAŽDÝ obsah jde předělat,měl jsem 1.4iS na LPG,jezdilo to tak za 7l LPG,měl jsem vstřik do sání,neznatelný rozdíl ve výkonu/spotřebě,celou dobu bez problémů až po 150000km to přestávalo táhnout,špatně startovalo a jasně,já neudělal ani jednou ventily od přestavby tak se podpálily. Sundal jsem palici,nechal udělat ventily,srovnat hlavu a lítala jak fík dál,když jsem měl na LPG asi 230000 tak jsem ji jednoho krásnýho dne otočil u Horšovského Týna asi 5x přes boudu a byla po smrti.
Moje poznatky?? Pozitivní a ted jak kopím auto /opět Honda/ tak půjde zase na LPG a je mi fuk co si chytrolíni říkají,jen si dám pozor a každých 30000km udělám ventily/vůle/. Je krásné jezdit levněji jak dieselem a kdo trochu jezdí má investici hned zpět.
Za sebe mohu říct ano,nezáleží na obsahu,záleží na vaší peněžence a kdo najezdí 40000ročně to určitě na peněžence pocítí a věřte je super když vyrazíte třebe do FR a tankujete něco kolem 20kč /litr to samé B,NL a jinde v EU,to je radost pak vzít rodinu do Disneylandu do Paříže na víkend!!

Máš pravdu taky mám 1,4 a jezdí to bezvadně a taky nedokážu pochopit ty hloupé kecy který motor je lepší na přestavbu Tak to valím bulvy

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:19   Citovat  

Tak už poptávám přestavbu na plyn a zatím mám tyto nabídky. Máte někdo osobní zkušenost?

Autolysa.cz
Hondu s tímto motorem jsme již několikrát montovali. Pro tento vúz by Vás vyšla celková cena 22.800,- Kč včetně DPH. Do ceny je započítána toroidní nádrž o objemu 45l a systém sekvenčního vstřikování LPG + obal na rezervní kolo zdarma. První servisní prohlídka a celkové doseřízení systému je také zdarma. Další servisní intervaly jsou po ujetí 12-15000km. Tyto prohlídky obnáší výměnu filtrů LPG a celková kontrola těsnosti sysému včetně případného doseřízení za cenu 750,- s DPH. Záruční doba na systém je 3roky, bez ohledu na počet ujetých km. Montáž je možná i o víkendu.

WAPOS s.r.o.
Dobrý den,
cena přestavby do Vámi uvedeného typu automobilu je 29000,- Kč
/sekvenční vstřikování LPG/
Pokud o přestavbě uvažujete,je vhodné k nám s autem přijet,domluvíme se na
typu a velikosti nádrže.
Montáž je provedena za 2 dny, včetně zapsání do velkého technického
průkazu.
Objednací doby jsou cca.2 týdny před montáží. Při objednání termínu
požadujeme zálohu ve výši 1000,- Kč.

TC 101, s.r.o.
Nabízené zařízení: Holandské
Garantovaná záruka na přestavbu: 3 roky nebo 100 tis. km
Akční sleva: při objednání do 15. září ušetříte 4.000,- Kč
Možnost financování na splátky (fa ESSOX - (10 splátek +1 splátka jako
navýšení)
Poznámka: vozy Kia a Hyundai jsou prodávány na některých trzích prodávány
nové s přestavbou na LPG s holandským systémem GFi- EZ SGi, při přestavbě
je nutno použít přípravek na ochranu ventilů a ventilových sedel Flashlube
(2500 Kč)

Místo přestavby: Praha 9 - Letňany

Přidaná hodnota: kvalitní zařízení s dlouhodobou životností se dá jednoduše
použít i do dalšího vozu v případě prodeje, nebo ukončení provozu
přestavěného auta

2 možné cenové varianty Vaší přestavby:
Kalkulováno pro vůz: Honda Accord 2,0
Doporučený LPG Systém: SGi, tj. sekvencni vstrikovani plynu,
Nádrž: toroidni namísto náhradního kola

Varianta 1
1) originální holandský systém EZ SGI - cena přestavby 40 000 Kč, po slevě
36 000 Kc

Varianta 2
- levnější, avšak stále velmi kvalitní varianta
2) holandský systém SGI typ1 + italský vstřikovač a reduktor tlaku - cena
36 000 Kč, po slevě 32 000 Kc.

Obě varianty se liší v použitých vstřikovačích.
1) jedná se o holandské vstřikovače membránové (již 3. generace), kdy
Životnost těchto vstřikovačů je plánována více než 200 tis. km.

2)jsou použity italské vstřikovače, pístové. Tyto vstřikovače se repasují po
cca 60 tis km (cena repase je cca 5000 Kč), repase spočívá v kompletní
výměně vnitřku tj. pístky, gumičky, dorazy, pružinky atd.

K přestavbě používáme pouze schválené díly originální holandské a italské
výroby (AG Autogas systems, Teleflex, GFI, Emmegas, Tomasetto, IMZ a
další)homologovane dle evropskeho predpisu EHK 67R01.

Všechny komponenty našich LPG sad jsou primárně určeny pro použití v
automobilech a pocházejí a od renomovanych dodavatelu automobiloveho
prumyslu: BOSCH, SAGEM, VALEO, JOHNSON CONTROL, AMP - TYCO. Nehrozí tedy
ztráta jejich funkčnosti a nutnost jejich předčasné výměny, např. u
elektroniky z důvodu vysokých teplot v motoru.

V ceně přestavby Vám rovněž poskytneme:
- veškeré legislativní náležitosti vč. zápisu do TP a přílohy LPG TP
- revizi a kontrolu systemu po ujeti cca 1500 km

V ceně přestavby není zahrnuto:
- natankování nádrže LPG cca 50 l
- příp. výměna zapalovacích svíček (nutno posoudit dle stavu stávajících)
- resetovaní relé benzínového palivoměru (cena 1500 Kč)

Doba trvání prestavby: 2 - 3 dny, po domluve pracujeme i o víkendech.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:59   Citovat  

crxmann napsal:
Tak už poptávám přestavbu na plyn a zatím mám tyto nabídky. Máte někdo osobní zkušenost?

Kamarád měl velké problémy ve Waposu s přestavbou Cr-v 1. Trvalo asi půl roku než se jim to podařilo doladit KO

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 11:40   Citovat  

hopit napsal:
Kamarád měl velké problémy ve Waposu s přestavbou Cr-v 1. Trvalo asi půl roku než se jim to podařilo doladit KO

ok, díky za info

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:36   Citovat  

crxmann napsal:
ok, díky za info

jeď do Strakonic

Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:15   Citovat  

kde se bere tak obrovský rozdíl v ceně přestavby? jeden to udělá za 22800 a druhej za 36tis? Chápu cena kompoment,ale takový rozdíl?
mě to dělal polák, mám to k nim blízko, takže mi tam dal STAG, seřídil to parádně, udělal to za dopoledne (v rodině 3 auta, Accord, Octavia,Focus) a cena instalace vychází asi na 13000kč. Akorát si musíš sám oběhat české úřady a zapsat to do techničáku.

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:30   Citovat  

Rom. napsal:
jeď do Strakonic

myslíš toto AGC?

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:58   Citovat  

Dejf napsal:
myslíš toto AGC?

OK

omega je teď offline  omega
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 23:17   Citovat  

TheOlli70 napsal:

Smiať sa možeš akurát na tvojom príspevku Tak to valím bulvy
čo je smiešne na tom keď si človek chce dať poradiť ? skús si to "aspoň" tu troška prečítať a zistíš že nie každý motor od Hondy je úplne ideálny na prestavbu LPG.... Tak to valím bulvy

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 14:37   Citovat  

Tak pročítám topic, jelikož mi začíná vadit cena benzínu. Přemýšlím že dám do ACCA 2.4 taky plyn, ale nikde jsem se nedočetl jakou firmou udělat montáž.

Podmínky mám:

1)Opravdu spolehlivá firma kam přijedu vše mi vysvětlí a vše po instalaci bude fungovat, tzn. mají s tím zkušenosti a nejlépe s Accem 2.4
2)jaký systém do toho plynu dát?
3)má smysl dávat přimazávaná ventilu? Nekdo psal že je to zbytečné, ale je lepší ho tam dát?
4)Profesionální práce tj. montáž s tahaní hadic na profesionální úrovní (viděl jsem u octávky 1.g jak dali místo rezervy nádrž na plyn a ze spoda udělali díru do rezervy natáhli hadice a kolem ta na prasáka zamázli silikonem a tohle fakt nechci.

Prostě se chci perfektně odvedenou práci a spolehlivost. Co se týče ceny tak kdyby to šlo tak do 35 tisíc....
díky moc za info a rady.... Jinak jsem z ÚL a jsem ochoten odvést auto klidně do prahy... přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 15:02   Citovat  

Dutch
citace:
ze spoda udělali díru do rezervy natáhli hadice a kolem ta na prasáka zamázli silikonem a tohle fakt nechci.

Ale pane kolego takhle se to dělá normálně. Díra v rezervě kousek hadice a zamazat tmelem. Jestli si myslíš ,že ti tam bude někdo vrtat dírky na každou trubku zvlášť a utěsňovat tak na to zapomeň. A navíc kdyby ses trošku víc informoval tak jak ty tomu říkáš na prasáka tak to má taky svoje opodstatnění když ti tam udělají díru a musí to tam být a to z důvodu odvětřání prostoru rezervy. Když ti začne unikat plyn tak hádej kam asi půjde když tam nebude udělaná taková díra. No do auta. A propan je těžší než vzduch tak kam asi půjde když nebude kam? Zase do auta

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 15:33   Citovat  

optimas napsal:
Dutch
citace:
ze spoda udělali díru do rezervy natáhli hadice a kolem ta na prasáka zamázli silikonem a tohle fakt nechci.

Ale pane kolego takhle se to dělá normálně. Díra v rezervě kousek hadice a zamazat tmelem. Jestli si myslíš ,že ti tam bude někdo vrtat dírky na každou trubku zvlášť a utěsňovat tak na to zapomeň. A navíc kdyby ses trošku víc informoval tak jak ty tomu říkáš na prasáka tak to má taky svoje opodstatnění když ti tam udělají díru a musí to tam být a to z důvodu odvětřání prostoru rezervy. Když ti začne unikat plyn tak hádej kam asi půjde když tam nebude udělaná taková díra. No do auta. A propan je těžší než vzduch tak kam asi půjde když nebude kam? Zase do auta

přátele

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 15:35   Citovat  

Jojo dira se tak dela bezne...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 18:59   Citovat  

Optimas: ale ale, myslíš že to jako nevím jak funguje?Já to vím že se musí tahat hadice spodem stím jsem smířený, ale jde mi o způsob provedení, protože na tý oktě byt zvládla lépe moje máma. Podívej na obrázek od Silenec alespon tam někdo udělal nějakej "průchod" na ketrým to vypadá nějak, ale aby někdo vzal šroubovák udělal mi tam díru rozšklebil plechy a pak to nějak vymázl silikonem tak na to kakám za za ty prachy bych chtěl aby to mělo úroveň a o to jde aby mi tady někdo poradil firmu která to dělá pořádně a ne jen tak že to dělá. přátele

Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 19:56   Citovat  

to Dutch - čoveče znám jednu firmu co tahá krásný barevný hadičky, balí rezervu do obalu a všechno vypadá super učesaný... ale Jaguara S-typa přestavěli způsobem naprosto šíleným. Kromě jejich výběru - Stag300 což bylo v té době naprosto tupé zařízení - Auto několik snad i měsíců v nouzáku, trvale chyby a když sem jim řekl jak to mají udělat co bude na 1000% fungovat pro dané auto s modulovaným čerpadlem BOSH bez vratného potrubí, tak technik se skoro smál - výsměch.. a nakonec stejně to tak mají :- )))) osobně dám přednost funkčnímu řešení co je léty odzkoušeno a ta fotka toho prostupu mi přijde jako naprosto v pohodě. Naše rodiné auta jsou přestavěný na MAGIC II od poláků, najíždí nám všechny auta desetitisíce kilometrů a není s tím problém žádnej. Osobně každá firma co přestavuje auto za 2 dny (pokud to není nějakej trpělivě odzkoušenej moloch něco jako Octavie II a pod, kde je naprosto všude a ve všech systémech jasno jak mají být nastavené mapy) je hodně sázka do loterie. Plyn je nutné pořádně odladit a toprostě netrvá s montáží dva dny a je taky nutné najet nějakou porci kiláků a né těch jejich zahřívacích 20-30... kdy pak dají zákazníkovi polotovar a spíš čekaj jestli se vrátí a nebo to nějak auto rozchodí. joo jenže na to se v čechách nehraje. U toho Jaguara byla spotřeba plynu po montáži 16-18 litrů... (Benzínu potřebuje 10-11) a prej naprosto v pořádku. To už sem majitelivi auta rovnou radil, aby jim to neplatil, neb být tam já tak by ve mě buchli saze... A taky to chce mít po ruce někoho kdo bude poblíž a bude umět celej systmém řádně seřídit - né jen prosvést klasickou revizi. Což by při montáži auta z Ostravy v Plzni mohl být trošku problém..
Jinak pro pořádek - doma nám jezdí JAguar X-type 2,5V6 a DAewoo Tacuma 1,6 a oba přestavěny MAgic II 6ti a 4bod sekvence od auto S.V.A ze Soběhrd. Pak se tam předělávala ještě Astra MY 2008 a Zafira v okruhu známých. V širších kruzích třeba zvládli přestavět Forda FXXX V8 s odpojováním poloviny motoru atd.

TheOlli70 je teď offline  TheOlli70
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 20:00   Citovat  

omega napsal:
Smiať sa možeš akurát na tvojom príspevku Tak to valím bulvy
čo je smiešne na tom keď si človek chce dať poradiť ? skús si to "aspoň" tu troška prečítať a zistíš že nie každý motor od Hondy je úplne ideálny na prestavbu LPG.... Tak to valím bulvy
Tak si to přečti znova než ze sebe uděláš vola znovu! Nikdo se nesmál radám,tomu že se někdo ptá,já se pouze usmívám těm spekulantským teoriim že na plyn od 2.0l výš atp. Já říkám že na obsahu nezáleží a že jsem měl 1.4 A FUNGOVALA BEZ PROBLÉMŮ!!

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 21:08   Citovat  

Only_One díky za info. Zase barevný hadice nepotřebuju Velmi šťastný Jak jsem psal jde mi jen o to aby ta firma měla zkušenost s instalací do ACCA (přesně jak píšeš aby to měli odzkoušené) a právě tu pečlivost při práci, mám to auto rád a fakt chci aby ta práce vypadala a hlavně vše dobře fungovalo. Jsem ochotný jim auto nechat i týden, ale vím, že to bude asi těžké a každý jde po penězích a vše hrrr ať je to hotové a máme prachy. Snad je v ČR firma která precizní a spolehlivá... přátele

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 21:38   Citovat  

silenec napsal:
Jojo dira se tak dela bezne...

pekna prasarna ....dit kazdy auto tam ma origo zaslepenou diru naco delat dalsi a ty srouby Tak to koukám!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2011 , 22:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
pekna prasarna ....dit kazdy auto tam ma origo zaslepenou diru naco delat dalsi a ty srouby Tak to koukám!

který auto například jí má z výroby přesně uprostřed?? když tam máš středem vždy průchodku u toroidu?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 10:14   Citovat  

Tááákže sem si velmi rychle hodil do kalkulačky mnou nasbíraná data:

Shruba od dubna se snažím si schovávat účty za benzín. Předem podotýkám že to opravdu není všechno, ale pro nástin eventuelní úspory to bohatě stačí. Předem říkám, že to není úplně přesné. Cenu LPG jsem vzal aktuální k dnešnímu dni u nás na benzínce. Náklady na benzín jsem počítal pouze u toho k čemu sem našel doklad, jinak se v reálu pohybuju okolo 6tis měsíčně.

období / cena za benzín / cena za LPG

04 / 7019,- / 3358,18
05 / 1200,06 / 585,48
06 / 3401,01 / 1641,52
07 / 1797,68 / 881,28
08 / 6629,45 / 3264,663
09 / 1503 / 739,33

celkem benzín : 21551,14
v LPG by to bylo : 10470,45

rozdíl : 11080,69

PS: ať mi ještě někdo tvrdí že se to vyplatí až od 40tis km. cože cože ?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 11:22   Citovat  

crxmann napsal:
Tááákže sem si velmi rychle hodil do kalkulačky mnou nasbíraná data:

Shruba od dubna se snažím si schovávat účty za benzín. Předem podotýkám že to opravdu není všechno, ale pro nástin eventuelní úspory to bohatě stačí. Předem říkám, že to není úplně přesné. Cenu LPG jsem vzal aktuální k dnešnímu dni u nás na benzínce. Náklady na benzín jsem počítal pouze u toho k čemu sem našel doklad, jinak se v reálu pohybuju okolo 6tis měsíčně.

období / cena za benzín / cena za LPG

04 / 7019,- / 3358,18
05 / 1200,06 / 585,48
06 / 3401,01 / 1641,52
07 / 1797,68 / 881,28
08 / 6629,45 / 3264,663
09 / 1503 / 739,33

celkem benzín : 21551,14
v LPG by to bylo : 10470,45

rozdíl : 11080,69

PS: ať mi ještě někdo tvrdí že se to vyplatí až od 40tis km. cože cože ?

Přesně tak.. záleží teda jaký veličiny dosazuješ.. z vlastní zkušenosti na hodně autech je to vrácený za cca 20tis.. záleží na systému kolik stála montáž a kolik auto žere,to je jasný. já tankuju LPG za 15, takže mě vůbec netrápí kolik najezdím. Je to tam.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 11:30   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Přesně tak.. záleží teda jaký veličiny dosazuješ.. z vlastní zkušenosti na hodně autech je to vrácený za cca 20tis.. záleží na systému kolik stála montáž a kolik auto žere,to je jasný. já tankuju LPG za 15, takže mě vůbec netrápí kolik najezdím. Je to tam.

No nejsem jeden z těch co budou tvrdit, že jezdí s 2.0 Acco rakví do 8litrů. Můj průměr je 12L.

barisot je teď offline  barisot
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 11:32   Citovat  

Když to tak čtu a počítám..... Asi si do preludy pořídím plyn Je to tam.

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 12:05   Citovat  

karnas napsal:
Tak se dneska konecne vyresil problem s lpg.

Starsimu panovi vedoucimu pobocky jsem opet nestal za pozdrav. Jeho kolega opet vypravel pohadky o zahadnym cidle ktery za vsechno muze. Kdyz sem mu rek ze tejden provozu jenom na benzin, nebyl zadnej problem, pohotove odvetil ze on jeszdi lpg benzin tak 50 na 50 jinak jsou prej problemy.

Nastesti jsem se nenechal odbejt a vzal to do rukou mladsi kluk, se kterym jako s jedinym je rozumna rec. Vymenil vstriky za vetsi, seridil a zda se ze to funguje paradne. Btw tuto myslenku vyslovil uz minule. Kdyz sem to dneska nejdriv rikal tomu jeho kolegovi tak odvetil ze to je skoro urcite vylouceny.

Takze suma sumaru 4 krat jsem tam jel zbytecne, mam to 100km a stravil tam spoustu casu. Zbytecne jsem vymenil zanovni svicky NGK. Mam sto chuti zavolat na ostravskou centralu a poreferovat o pristupu na jejich prazsky pobocce.

Zdar tak dalsi update me zkusennosti s plynem.
Po zhruba 3 nedelich bezproblemoveho provozu se mi v patek zase rosvitila kontrolka motoru, a zase zlobi volnobeh a jednou mi to chciplo, takze budu muset zase navstivit plynare. Zacinam mit obavy ze uz to asi nenaladej.

Jenom mi neni jasny, jaktoze to 3 tjedny chodilo bez problemu a pak se to zase zvrtlo.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 13:30   Citovat  

Dutch napsal:
Optimas: ale ale, myslíš že to jako nevím jak funguje?Já to vím že se musí tahat hadice spodem stím jsem smířený, ale jde mi o způsob provedení, protože na tý oktě byt zvládla lépe moje máma. Podívej na obrázek od Silenec alespon tam někdo udělal nějakej "průchod" na ketrým to vypadá nějak, ale aby někdo vzal šroubovák udělal mi tam díru rozšklebil plechy a pak to nějak vymázl silikonem tak na to kakám za za ty prachy bych chtěl aby to mělo úroveň a o to jde aby mi tady někdo poradil firmu která to dělá pořádně a ne jen tak že to dělá. přátele

Díra v kufru je to poslední , spíš se zeptej jak se dělají ty krásné díry do sání na trysky HaHaaa

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 13:48   Citovat  

karnas napsal:
Zdar tak dalsi update me zkusennosti s plynem.
Po zhruba 3 nedelich bezproblemoveho provozu se mi v patek zase rosvitila kontrolka motoru, a zase zlobi volnobeh a jednou mi to chciplo, takze budu muset zase navstivit plynare. Zacinam mit obavy ze uz to asi nenaladej.

Jenom mi neni jasny, jaktoze to 3 tjedny chodilo bez problemu a pak se to zase zvrtlo.

Třeba jsi vzal špatný plyn a rozhasilo se to :-/

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 14:23   Citovat  

No beru porad na shellce na Evropsky, hlavne to zacalo zlobit akorat pred vyjetim nadrze...tedy zrejme nema souvislost s tankovanim.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 17:23   Citovat  

Dutch napsal:

No počkej ,ale tys neřekl že tam někdo vrazil šroubovák a rozšklebil to a zamaznul to silikonem. Já myslel i všichni ostatní že narážíš na tu plastovou trubku co ti tam nahodil silenec ,protože takhle to dělaj všichni. Vvrtá se tam velká díra dá se tam nádrž a do ní se vloží takový plastový bazmek s tou trubkou. Je to jeden díl a pak se to přitáhne těmi šrouby viz foto. Kdyby jsi napsal, že to bylo na té koktě takhle udělané tak jak si teď napsal tak se ani neozývám. Jinak teď jak jsi to vylíčil tak s tebou naprosto souhlasím tam nechodit

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 17:27   Citovat  

hopit napsal:
Díra v kufru je to poslední , spíš se zeptej jak se dělají ty krásné díry do sání na trysky HaHaaa

Já mám plastové sání a když jsem to viděl že tam něco vrtali nebo jak to tam narvali tak to ani nechci vědět. A hlavně doufám že ty špony nešly do válců. Ty plastové by ani tak nevadily ,ale když má někdo hlinikový manifold tak nevím nevím

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina