Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rally Show Hradec Králové 17.9.2011
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 8:47   Citovat  

Jedu též OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 10:57   Citovat  

2bep napsal:
Díky za Informace.
Dle programu se areál Autodromu otevře v 8:30 a osobně si rád přivstanu, takže tam klidně můžu být i na 8 nebo dřív, ale bude záležet jak dopadne domluva ohledně organizovaného odjezdu z Prahy Úsměv

Ad hromadný odjezd z Prahy, navrhuju čerpačku Benzina - Horní Počernice mapa
Cesta by nám pak trvala cca 1h na letiště, takže dejme tomu v 7:00.
Čekám na ohlasy?!

Jenom připomínám pro případné zájemce místo setkání vyjíždějících z Prahy.
Místo stejné, ale čas bych rád posunul na 6:45 s tím, že se dá rezerva do 7:00 a pak odjíždíme směr HK.
Kolem 8:00 se k nám připojí ještě červené C8G v Plačicích u HK.

Kontakt na mě: 737 670 519
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 12:54   Citovat  

2bep napsal:
Místo stejné, ale čas bych rád posunul na 6:45 s tím, že se dá rezerva do 7:00 a pak odjíždíme směr HK.

jedu taky ale nevím jestli to dam tak brzo Úsměv
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 15:52   Citovat  

2bep napsal:

Budu tam. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 16:13   Citovat  

maxxi napsal:
jedu taky ale nevím jestli to dam tak brzo Úsměv

My pojedeme pianko, tak nas treba dojedes Úsměv
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 18:26   Citovat  

ka8ooi napsal:
Mě neříkejte, že se tam s nikým z Hondaclubu nepotkáme? To jsme jediní 2 co tam razíme? Úsměv (jasný, s Danym 3. Úsměv )

Já tam budu taky, už od 6ti o rána... Najdete mě někde kolem MariusPedersen CTR7G Úsměv
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2011 , 21:10   Citovat  

když ráno vstanu tak dorazím taky na tu benzinu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 9:30   Citovat  

První dojmy jsou velice dobré. Počasí nám přeje a je toho hodně na co koukat Úsměv
Tedy pokud ještě někdo váhá, doporučuji.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 18:20   Citovat  

Byla to pěkná podívaná.Ještě sem dám jedno soutěžní video:-)
Lktr zabijákÚsměv

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 21:58   Citovat  

Moc pěkný to tam bylo ,příjemná atmosféra panovala i před vstupem do areálu Úsměv pak sem hodim fotky.
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2011 , 23:31   Citovat  

http://www.zitny.net/2011.09.17_rally_show Velmi šťastný
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 9:43   Citovat  

Bylo to náročné, ale myslím, že to bylo super... Viděl jsem Vás jen pár, ale omlouvám se, nešlo se nikomu věnovat Smutný

Stres byl, snad to nebylo znát na akci. Jinak za dva dyn jsem shodil 2 kila, takže to potřebuji častěji pořádnej výtlem

EDIT: A když jsem se dneska ráno probudil a podíval se ven, jaké je počasí, tak mě dodatečně zamrazilo a polil pot, být takto včera, tak jsme byli v ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 11:02   Citovat  

Dany napsal:
Bylo to náročné, ale myslím, že to bylo super... Viděl jsem Vás jen pár, ale omlouvám se, nešlo se nikomu věnovat Smutný

Stres byl, snad to nebylo znát na akci. Jinak za dva dyn jsem shodil 2 kila, takže to potřebuji častěji pořádnej výtlem

EDIT: A když jsem se dneska ráno probudil a podíval se ven, jaké je počasí, tak mě dodatečně zamrazilo a polil pot, být takto včera, tak jsme byli v ...

Akce byla super, počasí bylo OK já jsem si to užil na maximum.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 12:22   Citovat  

Přidávám se s pochvalou. Hodně se mě líbí myšlenka paralelních drah, závody jsou opravdu atraktivní. Škoda jen, že wrc top10 si tam jen tak kroužilo a nebylo nějaké soupeření - to je asi jediná výtka, proč tomu nebylo netuším, třeba jsou nějaké důvody, do kterých nevidím.

Akce parádní, taky jsem nelitoval že jsem přijel a moc si to užil.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 12:44   Citovat  

ka8ooi napsal:
Přidávám se s pochvalou. Hodně se mě líbí myšlenka paralelních drah, závody jsou opravdu atraktivní. Škoda jen, že wrc top10 si tam jen tak kroužilo a nebylo nějaké soupeření - to je asi jediná výtka, proč tomu nebylo netuším, třeba jsou nějaké důvody, do kterých nevidím.

Akce parádní, taky jsem nelitoval že jsem přijel a moc si to užil.

Toto je přesně souboj mezi efektem pro diváky a zájmy sponzorů...

Abych to vysvětlil... My jsme chtěli maximální požitek pro diváky, tedy duální souboje, jenže sponzoři zase, aby se v autech na místech spolujezdce projeli právě vybrané osoby sponzorů... Je to vlastně jakési poděkování sponzorům za jejich podporu a je třeba si uvědomit, kolik provoz WRC stojí ... A protože výměna spolujezdce trvá dost dlouho, tedy by bylo moc prostojů, bylo rozhodnuto, že budou auta jen jezdit jedno kolo a vrátí se do depa...

Je tedy otázka, jestli by byl lepší duální souboj WRC třeba s 5 min prostoji, nebo když takto stále bylo minimálně jedno auto na trati...

Pravda je, že i každý rozjezd stojí u WRC dost peněz, není to sériovka, takže starty nejsou žádoucí, pak se již spojka nepoužívá u sekvence, takže pro ně bylo lepší jen jedno rozjetí, objet trať a zase do depa...
Až teda na Pepu Petáka, se kterým jsem si zase po delší době jako spolujezdec vyzkoušel pracoviště koopilota při závodu s helikoptérou, kdy při rozjezdu pomáhá spolujezdec jezdci i s nastavením elektroniky, neboť jezdec toho již tak má dost.. Hlavně, že jsme vyhráli Velmi šťastný
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 14:19   Citovat  

No já toho z trati moc nevykoukal, z team placu bylo aspoň vidět na skokánek, a soustavně gestikulujícího Danyho Úsměv
Dneska musí mít betonový nohy......
Jinak počasí parádní, účast hojná, uběhlo to jako voda (a to jsem tam byl od 6ti). Nezapomenutelný zážitek projet si trať na místě spolujezdce s Karlem Pohnerem Úsměv Seděl sem koukal sem a neřekl ani písmenko Velmi šťastný

(umístění fotek na stránkách autora tudy odkaz )

BTW - nikdy se nenechávejte poutat od modelek, nejde jim to... Velmi šťastný Možná zapnout si podprdu je jejich maximum Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 15:38   Citovat  

Dany napsal:
...

Abych to vysvětlil...

Díky za objasnění, bylo nám jasný, že z nějakýho důvodu to nejde a že se na to jen tak nezapomělo. Úsměv Snad si těch paralelních závodů užijeme ještě dost.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 15:53   Citovat  

Včera super počasí i akce, za hostesky bych vůbec dal nějaký zvláštní vyznamenání, ještě že jsem tam nebyl se ženou a mohl jsem si tedy beztrestně hlavu ukroutit Velmi šťastný ..opravdu povedené, už se těším ,až se svezeme všichni, jen jediná věc - ta trať je poněkud užší nebo se mi to zdá ? Tam už moc místa pro chyby nebude bych řekl Úsměv
PS. Dany vyměnil CTR za EVO ? Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 16:14   Citovat  

cocks napsal:
Včera super počasí i akce, za hostesky bych vůbec dal nějaký zvláštní vyznamenání, ještě že jsem tam nebyl se ženou a mohl jsem si tedy beztrestně hlavu ukroutit Velmi šťastný ..opravdu povedené, už se těším ,až se svezeme všichni, jen jediná věc - ta trať je poněkud užší nebo se mi to zdá ? Tam už moc místa pro chyby nebude bych řekl Úsměv

Ty vracáky jsou hlavně při tom duálním závodě, jinak bude trať v konfiguraci okruh bude širší a plynulejší, neboť ta jedna dráha nebude rozdělená gumama... Během jednoho okruhu pak jde jet Evem tři zatáčky bokem...
Avšak díky betonovým zátarasům, které už takto zůstanou, opravdu pro chyby moc místa nebude a zártaras neuhne HaHaaa

cocks napsal:
PS. Dany vyměnil CTR za EVO ? Úsměv

Ne Dany pořídil k CTR ještě EVO tudy odkaz a tady mi přišlo EVO vhodnější, ale CTR neprodám a kdyby někdo chtěl a hlavně dobře zaplatil, EVO bych asi prodal... Hlavně bylo důležité pošetřit CTR na příští týden na NS a do SPA, případná chyba by se nedala asi včas opravit HaHaaa

Tady jsou fotky, co fotil synátor (na některých je i naše práce) ... celé album ... tudy odkaz
   Návrat  
fun_thomas je teď offline  fun_thomas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 17:34   Citovat  

Akce to byla vydařená a jelikož jsem měl možnost nahlédnout trochu do zákulisí příprav, je na místě smeknout všem, kdo se na organizaci celé show podíleli.
Já letos moc aut v akci nepofotil, ale stěžovat si nemůžu, ve společnosti holek jsem se fakt nenudil a co fotit bylo pořád :twisted:
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 19:13   Citovat  

Vono kdyby se vykašlali na ten Jump... A uďáli místo toho ještě pár esíček s místem na chybu tak by uďáli líp...
Neříkám efekt dobrej, ale už jenom když jsme to jeli s meganem rs, s cliem a E30tkou, tak jsem si říkal že bych tam se Civicem nechal svody i s blokem... Jak tam byl ten Chrudimák s tou Celicou co mu to jenom řvalo a nejelo, tak řikal že se mu potom hnulo trochu řízení-no vůbec se nedivim myslim si že s trochu horším stavem Nápravy jí tam taky mohl nechat Velmi šťastný Jedině se zadokopitníkem by se tam člověk ,,nenudil,, meetallll ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 19:36   Citovat  

akce to byla parádní OK potkal jsem tam pár známých hondařů a i neznámých který jsem poznal Velmi šťastný
jsem zvědavej na ty TypeR dny jak budou vypadat Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 20:00   Citovat  

pomper napsal:
Vono kdyby se vykašlali na ten Jump... A uďáli místo toho ještě pár esíček s místem na chybu tak by uďáli líp...

Tomuto nerozumím, můžeš mi to schválně nějak popsat lépe, jak by sis to představoval?

pomper napsal:
Neříkám efekt dobrej, ale už jenom když jsme to jeli s meganem rs, s cliem a E30tkou, tak jsem si říkal že bych tam se Civicem nechal svody i s blokem...

Já to projel s EVEm i sériovým CTR7G a pokud dodržíš mé pokyny, tzn. nájezdová rychlost 50-55km/h, tak to nijak moc neskočí a vůbec nic se nestane... Pokud tam chce někdo blbnout (skákat) se sériovým autem bez rámu a bez lyžiny pod autem, tak to je dle mě magor a sebevrach, v žádném případě někdo, kdo by si zjednal můj obdiv...
Navíc, pokud jsi s autem ve vzduchu, tak nezrychluješ, pokud chceš tedy trať projet co nejrychleji, musíš být ve vzduchu co nejméně, tedy těsně před hranou to odbrzdit a po dopadu ihned akcelerovat, myslím že zrovna Pepa Peták to jezdil takto právně a rychle...
To že neskočíš, není známka bojácnosti, ale rozumu, bohužel je to současně jeden z hlavních důvodů, proč veřejnost nebude moci na duální dráhu a já na ni pustím v rámci TypeR.cz racing days na ni jen lidi kterým věřím...

shaman napsal:
akce to byla parádní OK potkal jsem tam pár známých hondařů a i neznámých který jsem poznal Velmi šťastný
jsem zvědavej na ty TypeR dny jak budou vypadat Úsměv

První dva racing dny budou v říjnu (jeden v půlce a jeden asi koncem, pokud bude zájem, budou pokračovat i v listopadu), bude to probíhat tak, že dopoledne bude postavena duální dráha, na kterou pustím ty co uznám za vhodné, neboť přebírám plnou odpovědnost... Samo budeme jezdit v obou směrech...
Po obědě přestavím trať na okruhovou verzi a budeme jezdit velký okruh, zase v obou směrech...

Na jeden den toho bude až až HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 20:04   Citovat  

Foook....a já mám motor kde....pořád vyvrhnuteeeej Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:24   Citovat  

pár fotek
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:43   Citovat  

Jedno vídeo z mobilu. Úsměv

Odkaz
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 22:57   Citovat  

Dany napsal:
První dva racing dny budou v říjnu (jeden v půlce a jeden asi koncem, pokud bude zájem, budou pokračovat i v listopadu), bude to probíhat tak, že dopoledne bude postavena duální dráha, na kterou pustím ty co uznám za vhodné, neboť přebírám plnou odpovědnost... Samo budeme jezdit v obou směrech...
Po obědě přestavím trať na okruhovou verzi a budeme jezdit velký okruh, zase v obou směrech...

Na jeden den toho bude až až HaHaaa
Tak to bych se možná taky ukázal pokud zase nebudu v práci.
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 23:34   Citovat  

Dany: Já to nemyslel v takovýmhle extrémním podání... Jen jsem si to představoval víc jako Mejto např. Úsměv
Jinak s tím co píšeš, já naprosto souhlasím, jen co se týče toho skoku, tak mě to příjde jako největší lákadlo pro lidi. A ano musím říct že to bylo hezký, efektní a jak je vidět některým se dopad krásně vydařil... Ale mě spíš jde o to, že místo těch spousty peněz co se vrazilo na postavení toho skoku, tak se mohlo vyasfaltovat kus pěknýho úseku a tím prodloužit trať aspoň o pár set metrů... Je dost možný, že mě to nahned vyvrátíš, ale takhle to mám já z pohledu zákazníka, kterej si tam čas od času půjde zajezdit VTEC

Zkus nějak popsat jakej je rozdíl skákat s Evíčkem oproti Ep3 (Jasně obojí to má motor vpředu, ale Evíčko by mělo bejt daleko líp vyvážený oproti Cívoj...) Napiš jestli si aspoň nějakej rozdíl zaznamenal Mrk Co se toho týkalo, tak my jsme to neskákali, jenom projížděli, ale jako vypadá to fakt Horrible, strašnej krpál a nakonci prostě useklí ,,rovina,, a zas krpál dolů... Moc si to neumím představit ani ve 40 km/h
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.9.2011 , 23:53   Citovat  

pomper napsal:
Dany: Já to nemyslel v takovýmhle extrémním podání... Jen jsem si to představoval víc jako Mejto např. Úsměv

No vidíš a my právě chtěli, aby to bylo úplně jiné než mejto a něco co v této republice není, něco, kde se dá nastavit i závodní auto, ale i udělat i perfektní show...

pomper napsal:
Jinak s tím co píšeš, já naprosto souhlasím, jen co se týče toho skoku, tak mě to příjde jako největší lákadlo pro lidi. A ano musím říct že to bylo hezký, efektní a jak je vidět některým se dopad krásně vydařil...

A proto se to právě stavělo, takže my můžeme být jen spokojeni...

pomper napsal:
Ale mě spíš jde o to, že místo těch spousty peněz co se vrazilo na postavení toho skoku, tak se mohlo vyasfaltovat kus pěknýho úseku a tím prodloužit trať aspoň o pár set metrů...

Navíc sis asi všimnul, že se použilo co nejvíce hotových asfaltových povrchů, takže teď mají obě dráhy dohromady něco přes 2km, což bys tam jinak nedostal než tím přemostěním...

pomper napsal:
Zkus nějak popsat jakej je rozdíl skákat s Evíčkem oproti Ep3 (Jasně obojí to má motor vpředu, ale Evíčko by mělo bejt daleko líp vyvážený oproti Cívoj...) Napiš jestli si aspoň nějakej rozdíl zaznamenal Mrk

pokud to neumíš nebo se lekneš a ubereš či přibrzdíš, tak všechny auta padají hodně na čumák, dá se to rychleji projet i tak, že to tolik na čumák nepadne, ale chce to trošku cviku, výhodu má samo čtyřkola, protože může zadní nápravou předek "nadzvedávat" i když je už v předek ve vzduchu, ale věřte mi, že to je pokaždé zbytečná rána a potenciální možnost auto poničit. Já to tedy skočil vždy jen v 60km/h a podle chování vím, že víc je zbytečný hazard pro sériové auto...
   Návrat  
beruska.zh je teď offline  beruska.zh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 9:41   Citovat  

FOTO

Tady máte nějaký fotky Mrk Mrzí mě, že takle mohlo fotit jen pár fotografů, zbytek lidí ze skoků neměl skoro nic, nebylo nic vidět Smutný
Škoda, že Hondice neskočily dál, vypadalo to nadějně na 1.místo, skoro to dopadlo,ale i tak nádhernej výkon Úsměv Honda je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rally Show Hradec Králové 17.9.2011
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina