Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rally Show Hradec Králové 17.9.2011
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 9:58   Citovat  

beruska.zh napsal:
FOTO

Tady máte nějaký fotky Mrk Mrzí mě, že takle mohlo fotit jen pár fotografů, zbytek lidí ze skoků neměl skoro nic, nebylo nic vidět Smutný
Škoda, že Hondice neskočily dál, vypadalo to nadějně na 1.místo, skoro to dopadlo,ale i tak nádhernej výkon Úsměv Honda je to dobrý

ač se to nezdá, je to nebezpečné místo, takže na focení pod skok jsme pustili jen akreditované fotografy a i tak jsem se tam s nima pohádal před začátkem soutěže o nejdelší skok, neboť stáli přesně v cestě případně neovladatelného auta Smutný
měli sice všichni podepsáno, že tam jsou na vlastní nebezpečí, ale o nějakou nehodu nikdo nestál...

Jinak docela dobře to bylo vidět z tribuny u cílové rovinky...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 10:05   Citovat  

Akce se mi líbila je to dobrý ...pěkná podívaná na ty WRCčka VTEC
Sedl jsem si do Lotusu 7 -hrozná kára Velmi šťastný
Ale čekal jsem, že ten okruh bude krapet větší Úsměv .
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 11:14   Citovat  

jsem namotivován poskládat integru Úsměv
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 11:25   Citovat  

Dejf napsal:
jsem namotivován poskládat integru Úsměv

Ty už musíš bejt za tu dobu přemotivovanej ne Velmi šťastný ?

->Dany: Je už nějakej cenovej přehled jízd na Czechringu ? Ještě je asi brzo co Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 11:51   Citovat  

coudu napsal:

->Dany: Je už nějakej cenovej přehled jízd na Czechringu ? Ještě je asi brzo co Úsměv

no to jo. ale už se to začíná hýbat Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 12:02   Citovat  

Dejf napsal:
no to jo. ale už se to začíná hýbat Mrk

Takže ještě 2-3 roky... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 12:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Takže ještě 2-3 roky... HaHaaa

Hihi musim si počkat, až budeš mít prachy a koupíš jí odemě Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 12:10   Citovat  

Dejf napsal:
Hihi musim si počkat, až budeš mít prachy a koupíš jí odemě Mrk

No to tak nějak vyjde... Velmi šťastný Ale rozebranou jí nechci! Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 12:24   Citovat  

coudu napsal:

Oficiální ceny jsou zde: tudy odkaz

Ale v rámci našich akcí budou ceny rozhodně příznivější, první akce už se rýsuje... tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 14:05   Citovat  

Hellborn napsal:
No to tak nějak vyjde... Velmi šťastný Ale rozebranou jí nechci! Velmi šťastný

tak to už začni spořit Velmi šťastný
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 21:13   Citovat  

Bohužel právě díky tomu skoku je to pro veřejnost dosti omezené... A tímto dílem je víceméně odkázán právě na ten starej hrubej asfalt. A toho novýho si už moc neužije Smutný

Jo a Dany, nechci nijak rejpat, ale nehodláš ještě přehodnotit ceny co se týče jízd 5.10. ?
Podle mě je 2 tisíce i 12 stovek docela dost za to, že tam vlastně někdo přijede a Ty jim řekneš, sorry chlapy neznám Vás a proto vás nepustím na trať, jestli chcete tak vás možná svezu... (to sem trochu přehnal, ale asi víš co tím chci říct Mrk )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 21:22   Citovat  

pomper napsal:
Bohužel právě díky tomu skoku je to pro veřejnost dosti omezené... A tímto dílem je víceméně odkázán právě na ten starej hrubej asfalt. A toho novýho si už moc neužije Smutný

Jo a Dany, nechci nijak rejpat, ale nehodláš ještě přehodnotit ceny co se týče jízd 5.10. ?
Podle mě je 2 tisíce i 12 stovek docela dost za to, že tam vlastně někdo přijede a Ty jim řekneš, sorry chlapy neznám Vás a proto vás nepustím na trať, jestli chcete tak vás možná svezu... (to sem trochu přehnal, ale asi víš co tím chci říct Mrk )

Asi si četl něco jiného, než jsem napsal, odpoledne již není problém jezdit, problém je pouze s tím dopolednem...
Nikoho nenutím, aby tam jel, budou i volné jízdy za 500,- na hoďku...

Jinak se podívej na celodenní pronájem a spočítej si, co se musí zaplatit...

Myslel jsem, že stačí dát odkaz, ale pro jistotu to tedy i částečně zkopíruju:

- Dopoledne to bude víc klubové a bude se jezdit duální trať, ukážeme si přesně co a jak a pokusíme se trošku zdokonalit. Vzhledem k tomu, že toto dopoledne je velice důležité na kázeň zúčastněných, beru si právo veta, koho tam pustím jezdit a koho jen jako spolujezdce, omlouvám se, ale je to pro organizátora velká zodpovědnost.
- Odpoledne přenastavíme trať na velký okruh a budeme jezdit ten, kdy na dráhu již bude možné pustit více lidí a tedy i širší veřejnost

Pokud si beru právo veta, znamená to, že pokud ho nepustím na okruh, nebudu po něm chtít peníze, to je logické...
Platí jen Ti, co budou jezdit... (řídit, spolujezdec je také zdarma)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2011 , 23:07   Citovat  

O těch volných jízdách na hodinu za 5čento v Type-R dnu jsem se nikde nedočet, říkal jsem si že Type-R dny budou něco extra, to že si člověk může jet zajezdit na hodinu za 5ti kilo to už ví dávno každej... Přeci jenom za těch 500 kč je lepší si domluvit termín, jet tam tak s 2-6 auty a udělat si to trochu soukromnější (dle možností samozřejmě), ovšem od Type-R dnů se čeká trochu ,,kolosálnější,, action... Potom se mi nemůžeš divit že mám tolik otázek a připomínek.
Akcička to snad bude povedená, ale moc si to neumím představit, nejjednodušší bude se jet mrknout na čumendu kouř
Je dobré kolem toho získat nějaké informace bokem, aby pak nebyl člověk překvapenej nebo v horším případě sklamanej Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 8:03   Citovat  

pomper napsal:
O těch volných jízdách na hodinu za 5čento v Type-R dnu jsem se nikde nedočet, říkal jsem si že Type-R dny budou něco extra, to že si člověk může jet zajezdit na hodinu za 5ti kilo to už ví dávno každej... Přeci jenom za těch 500 kč je lepší si domluvit termín, jet tam tak s 2-6 auty a udělat si to trochu soukromnější (dle možností samozřejmě), ovšem od Type-R dnů se čeká trochu ,,kolosálnější,, action... Potom se mi nemůžeš divit že mám tolik otázek a připomínek.
Akcička to snad bude povedená, ale moc si to neumím představit, nejjednodušší bude se jet mrknout na čumendu kouř
Je dobré kolem toho získat nějaké informace bokem, aby pak nebyl člověk překvapenej nebo v horším případě sklamanej Mrk

TypeR dny jsou pro lidi, kteří chtějí jezdit a vyzkoušet si něco nového a trošku jinak. Ani nečekám, že by někdo přijel jen na hodinu... Proto ty půldenní a celodenní ceny...

Pak si přečti, co jsem napsal, je to asi tedy nutné a dám jsem tedy všechno... TypeR dny budou právě zvláštní, že budeme oproti běžným dnům jezdit i tu duální dráhu, bude se jezdit vlastně skoro celý den a hlavně budeme jezdit postupně v obou směrech, což nebude při volných jízdách pravděpodobně možné...

Navíc bude možnost jako u všech našich akcí využít možnosti jízdy s někým, kdo to již trošku zná, ukáže stopu a vysvětlí, jak je možné se zlepšit... Pravděpodobně tam budu mít i závodní CTR7G a podobně. Ale to zatím není jisté, takže to neříkám na 100%

Mě to přijde docela dost zajímavé, ale můžeš klidně napsat, jak víc extra sis to představoval...
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 8:33   Citovat  

Dany , byla by teoreticky možnost se k nějaký vaší akci přifařit se starejma herkama ? viz tudy odkaz na soukromej pronájem celýho okruhu se poslední dobou schází málo lidí (kolem 12 aut)takže to vychází celkem draho.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 10:25   Citovat  

monty napsal:
Dany , byla by teoreticky možnost se k nějaký vaší akci přifařit se starejma herkama ? viz tudy odkaz na soukromej pronájem celýho okruhu se poslední dobou schází málo lidí (kolem 12 aut)takže to vychází celkem draho.

Já v tom problém nevidím, myslím, že jezdit umíte a chovat se na okruhu taky, takže si to dej dohromady a zavolej mi, kolik by Vás bylo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 21:28   Citovat  

Dobrý Úsměv To už zní dobře.
Jak silnou návštěvnost čekáš ? (přibližně aut?) Předpokládám, že když je to ve Středu, tak se to tam bude srážet spíše kolem toho odpoledne vid ?
A kolik aut pustíš na dráhu ? (max. 6) ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:03   Citovat  

Neplánuji, nevím... To se uvidí potom...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 23:02   Citovat  

Dany ? A nchtěl by jsi udělat třeba kupónky na 10min za 100 nebo 200 kč ?
To si myslím uvítalo hodně lidí Úsměv Člověk by si takhle koupil třeba více kupónků a nechal by auto odpočnout.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 23:26   Citovat  

pomper napsal:
Dany ? A nchtěl by jsi udělat třeba kupónky na 10min za 100 nebo 200 kč ?
To si myslím uvítalo hodně lidí Úsměv Člověk by si takhle koupil třeba více kupónků a nechal by auto odpočnout.

Ani ne, všichni si chceme zajezdit, tedy kdo přijede, zaplatí a může jezdit, co chce... Umíš si představit, jak tam v provozu budu někoho nahánět, že už má odježděných 10 minut??? Já ne...

Navíc tam nechci být jako dráb, ale chci si to taky užít, všechny naše akce jsou takto postavené... Vyšší cena je proto, že nikdo nikoho nekontroluje a navíc jsou z ní poměrně slušné slevy, stačí být členem H-C, nebo třeba mít podvozek či brzdy od XYZ-racing, nebo třeba pravidelně u mě nakupovat a je to...

Nic z té akce není zatím definitivní a všechno spočítám a stanovím příští týden, až se vrátíme z NS a ze SPA...

Ale kouskovat to moc nebudu... Budou přesně stanovená pravidla pro nájezd na okruh i sjezd z něho... Ani se nebudoe výrazně omezovat počet jezdících aut...
Pokud chce jet na okruh někdo na pár minut je opravdu možnost si tam někdy zajet v rámci volných jízd na okruhu... Tohle bude o něco víc a hlídání lidí nebude čas. Chci trať jezdit v obou směrech a více konfiguracích...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 17:05   Citovat  

Ok... Chápu Tě, nebylo by to asi zrovna moc snadné na organizaci už takhle to bude náročné...
Byl to jenom návrh, kdyby prostě někdo přijel se sérií a chtěl by si to zrovna vyzkoušet a nešaškoval tam sní hodinu v kuse... Mrk
Jinak vstup jenom na čumendu bude za nějakej Cash nebo Free ?

Až se vrátíš z okruhů budou nějaká videa? Chtěl jsem se ještě zeptat jestli máš tu kamerku Go-Pro (Ale asi nebude ta z těch levnějších když to na Youtube házíš v poměrně velké kvalitě viď?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 19:33   Citovat  

pomper napsal:
Ok... Chápu Tě, nebylo by to asi zrovna moc snadné na organizaci už takhle to bude náročné...
Byl to jenom návrh, kdyby prostě někdo přijel se sérií a chtěl by si to zrovna vyzkoušet a nešaškoval tam sní hodinu v kuse... Mrk
Jinak vstup jenom na čumendu bude za nějakej Cash nebo Free ?

Až se vrátíš z okruhů budou nějaká videa? Chtěl jsem se ještě zeptat jestli máš tu kamerku Go-Pro (Ale asi nebude ta z těch levnějších když to na Youtube házíš v poměrně velké kvalitě viď?

Možná už ani točit nebudu, mám už videí dost tudy odkaz , jen jestli budě něco zajímavého Velmi šťastný
Co se týká kamery, já používám ContourHD...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 19:38   Citovat  

Odkaz nepotřebuji stejnak už jsem viděl všechno asi 10 krát Velmi šťastný
Ta kamerka má interní pamět nebo to máš na SD ? To musí bejt nějaká Mini mrška ne ?
Jak to ukotvuješ?
Když jsi byl v Mostě tak si to jel na R888 ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 21:09   Citovat  

pomper napsal:
Odkaz nepotřebuji stejnak už jsem viděl všechno asi 10 krát Velmi šťastný
Ta kamerka má interní pamět nebo to máš na SD ? To musí bejt nějaká Mini mrška ne ?
Jak to ukotvuješ?
Když jsi byl v Mostě tak si to jel na R888 ?

kamera je mala na miniSD a pouzivam original drzak na bocni sklo spolujezdce...

V Moste jsem jel na Falkenech RT615K, Toyo R888 nepouzivam, nemam je rad, od tretiho kola jsou prehrate a klouzou, aůespon na CTR7G a CTR8G...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 23:08   Citovat  

Na Toyáky jsem taky slyšel jenom stížnosti, ještě Federal Tyres jsou prý docela fajn...

[youtube]http://www.youtube.com/user/LukasRCS#p/u/0/VHv_cah7oqA[/youtube]

Tady to je docela frajeřina Clio Sport Ph1 210Ps/233Nm/860kg Autodrom Most 1:55,9
Ale zase oproti tobě to mám totálně vykuchaný výplně dveří jsou karbonový, tapecírunk žádnej, a jel to taky na Semi-slickách.
Na začátku to trochu podcení a ještě nemá ohřátej zadek, ale brzdí taky až naposlední chvíly, ale strašná výhoda je ta hmotnost...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 8:51   Citovat  

pomper napsal:
Na Toyáky jsem taky slyšel jenom stížnosti, ještě Federal Tyres jsou prý docela fajn...

[youtube]http://www.youtube.com/user/LukasRCS#p/u/0/VHv_cah7oqA[/youtube]

Tady to je docela frajeřina Clio Sport Ph1 210Ps/233Nm/860kg Autodrom Most 1:55,9
Ale zase oproti tobě to mám totálně vykuchaný výplně dveří jsou karbonový, tapecírunk žádnej, a jel to taky na Semi-slickách.
Na začátku to trochu podcení a ještě nemá ohřátej zadek, ale brzdí taky až naposlední chvíly, ale strašná výhoda je ta hmotnost...

Já mám zatím zajeto se sériovou hmotností přes 1200kg včetně sedaček a rezervy něco pod 1:58 Možná se rozhodnu, nastavím okruhovou geometrii, vyndám alespoň sedačky a zkusím to ještě lépe... Ale nějak mě to neláká ani netíží...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 16:56   Citovat  

Abychom se zase vrátili k tématu. Téměř oficiální video, asi se už nezmění... tudy odkaz pro ty, co tam nebyli...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 22:59   Citovat  

Krásný záběry, povedený videjko Úsměv Ty Báby byly vážně neskutečný... :twisted:
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 23:08   Citovat  

Deny: Já mám zatím zajeto se sériovou hmotností přes 1200kg včetně sedaček a rezervy něco pod 1:58 Možná se rozhodnu, nastavím okruhovou geometrii, vyndám alespoň sedačky a zkusím to ještě lépe... Ale nějak mě to neláká ani netíží...

Čloěvěče je na čase to změnit... Velmi šťastný Když máš takhle motorizačně naladěný auto, tak by si to mohl vybrakovat hodit pořádný odklony trochu rozbíhavosti Úsměv Hele koukej si na to udělat trochu času, do Mostu to nemáš zas takovej kus, takže by si to i snad přes to tvé neúprosné vytížení mohl realizovat Hihi
Myslím si že by to nezajímalo jenom mne ! A když už by jsi jel tak na těch Falknech aby byl vidět rozdíl co se týče hmotnosti a okruhové geometrii.
Pojedeš na Den otevřených dveří do Mostu ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 23:48   Citovat  

pomper napsal:
Deny: Já mám zatím zajeto se sériovou hmotností přes 1200kg včetně sedaček a rezervy něco pod 1:58 Možná se rozhodnu, nastavím okruhovou geometrii, vyndám alespoň sedačky a zkusím to ještě lépe... Ale nějak mě to neláká ani netíží...

Čloěvěče je na čase to změnit... Velmi šťastný Když máš takhle motorizačně naladěný auto, tak by si to mohl vybrakovat hodit pořádný odklony trochu rozbíhavosti Úsměv Hele koukej si na to udělat trochu času, do Mostu to nemáš zas takovej kus, takže by si to i snad přes to tvé neúprosné vytížení mohl realizovat Hihi
Myslím si že by to nezajímalo jenom mne ! A když už by jsi jel tak na těch Falknech aby byl vidět rozdíl co se týče hmotnosti a okruhové geometrii.
Pojedeš na Den otevřených dveří do Mostu ?

Jenže když se svezeš ve SPA a na Nordschleife, tak se Ti nejdříve nechce do Brna a po více návštěvách už ani do Mostu...
Je to úplně jiná závoslost, radši auto pošetříš a ušetříš nějaké peníze, abys mohl na NS ještě jednou... Kdo tam nebyl, nepochopí... Úplně jiný level HaHaaa

EDIT: Jinak pokud bych to odlehčil a udělal okruhovou geometrii, můžu se posunout tak o 1 max 2s dopředu, pokud dám správné slicky tak celkem o 2 až 3 sec... Otázka je ale jiná, má to vlastně cenu? Já osobně myslím, že ne...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rally Show Hradec Králové 17.9.2011
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina