Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 31 z 158
Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 2:51   Citovat  

Moje náklady na palivo za 40 000km s Accordem 7G 2,4 Tourer na LPG průměrná spotřeba LPG 11.3L + 1,5L benzínu.
Auto nijak nešetřím a využívám síly motoru VTEC .První rok byla spotřeba benzínu větší protože to přepínalo až při 55°C ale jak jsem to nechal seřídit tak je to lepší.

LPG načerpáno 4680L x průměrná cena 14,96 =70012
plus k tomu
Benzín načerpáno 537L x průměrná cena 29,35 =15760kč

Celkem za LPG+N95 =85772/40000km=2,14kč/km

S mým stylem jízdy mám spotřebu na Benzín 10L x průměrná cena 29,35kč=2,94kč/km což je na 40000km úspora 32000kč Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 8:01   Citovat  

Máte někdo na Acco 7g vývod vedle víčka nádrže? To znamená pod deklem a ne v nárazníku?

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 10:33   Citovat  

crxmann napsal:
Máte někdo na Acco 7g vývod vedle víčka nádrže? To znamená pod deklem a ne v nárazníku?

Zdravím,
keď som si nechaval montovať LPG, tak som najprv zvažoval vičko hneď vedľa nádrže, ide tam to v pohode namontovať,akurát že človek musí sebou nosiť predlžovaciu redukciu aby sa tam dala pistol LPG napojiť a ako sa poznám, tak by som tu redukciu určite skoro stratil..takže u mňa klasika na nárazníku.
Inak po tom, čo som si nechal doladiť PC jednotku LPG u autofedor v Prostějove už jazdím za krásnych 8,75l LPG/100km(na 42L plynu som ušiel 480km) čo pri cene 17kč/1L..znamená krásnych 1,48kč/1km. Týmto ešte raz veľké uznanie mechanikom v Prostějove.

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 11:01   Citovat  

turkpet napsal:
vičko hneď vedľa nádrže, ide tam to v pohode namontovať,akurát že človek musí sebou nosiť predlžovaciu redukciu aby sa tam dala pistol LPG napojiť

Nevim kolik je mista u accordu, ale u civicu zadnou redukci nepotrebuju... jen oddelam vicko a tankuju.

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 11:35   Citovat  

silenec napsal:
Nevim kolik je mista u accordu, ale u civicu zadnou redukci nepotrebuju... jen oddelam vicko a tankuju.

Mam v accordu tankovani taky pod vickem nadrze, mista je dost, dokonce se tam vejde i redukce, taze ji nemusim porad sroubovat. Vysroubovat ji musim akorat kdyz chci tankovat benzin.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 8:08   Citovat  

Táááákže sem objednán na 3.10.

Nakonec padla volba na pražskou firmu Neptun Harfa na níž jsem četl nejvíce kladných referencí, navíc v Praze jsem jednou do týdne.

Poreferuji po přestavbě. OK

Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 10:48   Citovat  

Tak pak dej vědět.
Hele co děláš dnes večer, nezajdem na večeři kotě? Cool

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2011 , 10:54   Citovat  

Zombie napsal:
Tak pak dej vědět.
Hele co děláš dnes večer, nezajdem na večeři kotě? Cool

hele brouku dnes nemůžu, ale dík za pozvání. pifko

saly je teď offline  saly
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 8:53   Citovat  

Ahoj

Chtěl bych se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímhle servisem tudy odkaz Mám možnost dát auto do plynu za 24 tis. a nabídli mi systém Sekvenční vstřikování LOVATO. Máte ho někdo?

Dál jak je to s repasem vstřiků? kamarád mi doporučuje systém BRC že se tam nemusí repasovat vstřiky.

Dík za info. Honda

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 9:28   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Chtěl bych se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímhle servisem tudy odkaz Mám možnost dát auto do plynu za 24 tis. a nabídli mi systém Sekvenční vstřikování LOVATO. Máte ho někdo?

Dál jak je to s repasem vstřiků? kamarád mi doporučuje systém BRC že se tam nemusí repasovat vstřiky.

Dík za info. Honda

To má kamarád pravdu , BRC se nerepasuje tam se rovnou kupuje nový kus za 4000,- pořádnej výtlem

0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 10:12   Citovat  

To jsi mě potěšil ale otázka je po jaké době jestli BRC vydrží 2 krát 3 krát víc???? Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 11:35   Citovat  

crxmann napsal:
Táááákže sem objednán na 3.10.

Nakonec padla volba na pražskou firmu Neptun Harfa na níž jsem četl nejvíce kladných referencí, navíc v Praze jsem jednou do týdne.

Poreferuji po přestavbě. OK

Takže, oproti plánu odvezeno auto na přestavbu dnes. Volali mi že jim vypadl zákazník a jestli můžu.
Bohužel co jsme studovali kam umístit připojení pro tankování tak to pod víčko opravdu nejde. Páč ten bazmek má tak blbej tvar, že po pravé straně nende a na druhé straně je pant víčka. Tak holt to budu mít v podběhu. koneckonců na černém autě to zas tak vidět nebude. Tak to valím bulvy

Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 11:42   Citovat  

crxmann napsal:
Takže, oproti plánu odvezeno auto na přestavbu dnes. Volali mi že jim vypadl zákazník a jestli můžu.
Bohužel co jsme studovali kam umístit připojení pro tankování tak to pod víčko opravdu nejde. Páč ten bazmek má tak blbej tvar, že po pravé straně nende a na druhé straně je pant víčka. Tak holt to budu mít v podběhu. koneckonců na černém autě to zas tak vidět nebude. Tak to valím bulvy

Jsem zvědavej co Ti udělá spotřeba. Já jsem furt na 11,5.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 14:14   Citovat  

Zombie napsal:

to je OK . ja mam dlohodoby prumer 12,4L ale bylo už i 17L/100km Úsměv

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.9.2011 , 14:51   Citovat  

Zombie napsal:

já kolem 13-14, ale je fakt, že palubák ukazuje 10,5-12 benzínu. asi těžká noha Se stydím Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 9:01   Citovat  

Prvních 500km za mnou a první postřeh je, že v nízkém a středním spektru otáček necítím rozdíl mezi plynem a benzínem. Rozdíl je cítit až od 5tis, kde chybí krouťák a auto zrychluje trochu vlažněji.

pifko

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 10:55   Citovat  

Odkaz

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 15:18   Citovat  

Vydím,že někdo už byl rychlejší Velmi šťastný
Tady je odkaz na stranku i s textem:
tudy odkaz

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 15:55   Citovat  

Tak ten Green Gas jsem měl teď v autě. Koupil jsem to u HL Propanu a stálo to 420 kč za 1 litr a měl jsem dávkovací sadu od FlashLube a nějak se tomu svinstvu nechtělo kapat. Za tepla jsem seřídil a druhý den už nekapalo nebo hoooooodně malo to kapalo. Takže jsem každý den musel po dojetí nebo po zahřátí motoru seřizovat. Takže opruz to snad ne Teď jsem si koupil tohle ,ale ještě musím vyjezdit ten Green Gas. Když jsem si četl etiketu na tom GasLube je tam napsáno skladujte při teplotě do 0°C. Tak je ve mě otázka co se stane když bude -20°C. To jako zamrzne? Nebo budu muset tu bandasku na noc vytahovat? Ten test není špatný a dost mě udivilo ,že ten GreenGas hoří což se mi moc nelíbí, ale když je ten FlashLube dost drahý. Nevíte ještě někdo o nějakém testu o tom GasLube? Mě by spíše ,ale zajímalo jak to vypadá po sundání hlavy mezi jednotlivými aditivy a který teda lépe ochrání

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 16:00   Citovat  

optimas napsal:
Tak ten Green Gas jsem měl teď v autě. Koupil jsem to u HL Propanu a stálo to 420 kč za 1 litr a měl jsem dávkovací sadu od FlashLube a nějak se tomu svinstvu nechtělo kapat. Za tepla jsem seřídil a druhý den už nekapalo nebo hoooooodně malo to kapalo. Takže jsem každý den musel po dojetí nebo po zahřátí motoru seřizovat. Takže opruz to snad ne Teď jsem si koupil tohle ,ale ještě musím vyjezdit ten Green Gas. Když jsem si četl etiketu na tom GasLube je tam napsáno skladujte při teplotě do 0°C. Tak je ve mě otázka co se stane když bude -20°C. To jako zamrzne? Nebo budu muset tu bandasku na noc vytahovat? Ten test není špatný a dost mě udivilo ,že ten GreenGas hoří což se mi moc nelíbí, ale když je ten FlashLube dost drahý. Nevíte ještě někdo o nějakém testu o tom GasLube? Mě by spíše ,ale zajímalo jak to vypadá po sundání hlavy mezi jednotlivými aditivy a který teda lépe ochrání

Divím se,že to HLpropan prodává.Jsou to profíci a prodávají takový aušus.Jediné,co mě napadá je asi to,že prodávají to,co chcou zákazníci a to "Něco levného"Jinak mě taky trhá kapsu,jak to kupuji,ale raději kvalitu,než něco levného,co stejně nefunguje,to je pak jako bych vyhodil ty peníze oknem. Úsměv

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 20:08   Citovat  

Ben napsal:
Moje náklady na palivo za 40 000km s Accordem 7G 2,4 Tourer na LPG průměrná spotřeba LPG 11.3L + 1,5L benzínu.
Auto nijak nešetřím a využívám síly motoru VTEC .První rok byla spotřeba benzínu větší protože to přepínalo až při 55°C ale jak jsem to nechal seřídit tak je to lepší.

LPG načerpáno 4680L x průměrná cena 14,96 =70012
plus k tomu
Benzín načerpáno 537L x průměrná cena 29,35 =15760kč

Celkem za LPG+N95 =85772/40000km=2,14kč/km

S mým stylem jízdy mám spotřebu na Benzín 10L x průměrná cena 29,35kč=2,94kč/km což je na 40000km úspora 32000kč Velmi šťastný

...hezkyyyyy spočítaný, Bene OK
...taky se k tomu chystám, už su u 40t km po roce a pár měsících je to dobrý

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2011 , 20:25   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Dík za info. Honda

To máš různý s těma LPG hrkačkama.Měl jsem 9 let BRC soustavu a nebyl problém, kamoš měl Lovato, to je tušim italský a taky neměl trable.Teď mám v Accu nějaký AC Autogas sadu (s Flashlube) a garantují mi bezproblémovost.Měl jsem strach z řídící jednotky a na to mi dali bezplatnou doživotní garanci výměny kus za kus.Ještě pré nikdo neměl problém.Za 1 a 1/2 roku není problém.

0
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 9:29   Citovat  

Honcord napsal:
To máš různý s těma LPG hrkačkama.Měl jsem 9 let BRC soustavu a nebyl problém, kamoš měl Lovato, to je tušim italský a taky neměl trable.Teď mám v Accu nějaký AC Autogas sadu (s Flashlube) a garantují mi bezproblémovost.Měl jsem strach z řídící jednotky a na to mi dali bezplatnou doživotní garanci výměny kus za kus.Ještě pré nikdo neměl problém.Za 1 a 1/2 roku není problém.

Dík za informace Úsměv snad to bude v pohodě.

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 12:40   Citovat  

schweiger napsal:
Divím se,že to HLpropan prodává.Jsou to profíci a prodávají takový aušus.Jediné,co mě napadá je asi to,že prodávají to,co chcou zákazníci a to "Něco levného"Jinak mě taky trhá kapsu,jak to kupuji,ale raději kvalitu,než něco levného,co stejně nefunguje,to je pak jako bych vyhodil ty peníze oknem. Úsměv

Já kupuji přímo od dovozce Flashlube a když koupíš 5 L za 1695Kč tak tě litr vyjde na 339kč což je dobrá cena Velmi šťastný odkaz

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 12:57   Citovat  

optimas napsal:
Tak ten Green Gas jsem měl teď v autě. Koupil jsem to u HL Propanu a stálo to 420 kč za 1 litr a měl jsem dávkovací sadu od FlashLube a nějak se tomu svinstvu nechtělo kapat. Za tepla jsem seřídil a druhý den už nekapalo nebo hoooooodně malo to kapalo. Takže jsem každý den musel po dojetí nebo po zahřátí motoru seřizovat. Takže opruz to snad ne Teď jsem si koupil tohle ,ale ještě musím vyjezdit ten Green Gas. Když jsem si četl etiketu na tom GasLube je tam napsáno skladujte při teplotě do 0°C. Tak je ve mě otázka co se stane když bude -20°C. ...

Taky mam green gas davkovac a taky misto toho koupil ted koupil Gas lube. A musim potvrdit ze ten green gas davkovac je hroznej smejd, vubec to nechce kapat i kdyz to mam povolany na max, podltlak v hadici normalne je. Asi to vyndam a vyhodim a koupim misto toho Flash Lube davkovac.

Ben je teď offline  Ben
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 13:14   Citovat  

Honcord napsal:
...hezkyyyyy spočítaný, Bene OK
...taky se k tomu chystám, už su u 40t km po roce a pár měsících je to dobrý

Já mám tento free program kam si píšu všechny náklady a hlídá mi údržbu,stk,revize,lékárnu,pojistku a mnoho jiných věcí. OK moto assistant

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 13:29   Citovat  

karnas napsal:
Taky mam green gas davkovac a taky misto toho koupil ted koupil Gas lube. A musim potvrdit ze ten green gas davkovac je hroznej smejd, vubec to nechce kapat i kdyz to mam povolany na max, podltlak v hadici normalne je. Asi to vyndam a vyhodim a koupim misto toho Flash Lube davkovac.

Mám ho taky a musím říct, že to prostě nejde seřídit. Seřídím za tepla, druhý den se podívám znova a zase kape málo. Někdy to dokonce nekape vůbec nebo zvláštním způsobem pění. Prostě věc uplně k ničemu. Jakmile tam pojedu na revizi, tak si to rovnou budou moct vymontovat a nechat a dám tam buď to elektronicky řízené dávkování nebo klasické podtlakové FlashLube.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 15:29   Citovat  

Ale problém je v tom že já mám ten FlashLube dávkovač a takhle to blbne když je tam ta mravenec od GreenGas. Když tam byl FlashLube tak problém nebyl ,ale problém je s tím GreenGasem. Nedávno jsem to nalil plné a zatím to kape jak má ,ale jak mile klesne hladina pod půlku začne to blbnout

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 11:35   Citovat  

Tak jsem vyzkoušel jestli je GasLube horlavy tak jako GreenGas a nehori a je o hodnê hustši a vypada to že i lepe kape než ten Green gas

Tak jsem si dneska na chatě umyl motor. Nastříkal jsem to Militem na motory a wapkou jsem to vystříkal a motor krásně čistý. Jenže co se nestalo wapka mi roztrhla na svodech Thermotec pásku, kterou jsem tam dával asi letos v dubnu takže za ty prachy hoooodně málo muziky, ale to nejhorší co se stalo,že když jsem odjížděl asi po 3 hodinách kdy auto stálo na slunci s otevřenou haubnou aby voda vyschla tak se mi rozsvítila kontrolka motoru a když jsem přidal plyn tak se motor chvilku dusil a neměl tah. Po 5 km vše ok ,ale kontrolka pořád svítí. Takže mám dotaz můžu odpojit baterku a udělat reset ecu? Jde mi o to, že napájení řídící jednotky LPG je napojeno na kontakty baterky a když ji odpojím tak nevím jestli se nesmažou data na jednotce LPG a budu muset jet do servisu na seřízení LPG. A nebo to můžu v klidu odpojit a nic se nestane

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 22:03  Naposledy upravil hopit dne 1.10.2011 , 22:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

optimas napsal:
Tak jsem vyzkoušel jestli je GasLube horlavy tak jako GreenGas a nehori a je o hodnê hustši a vypada to že i lepe kape než ten Green gas

Tak jsem si dneska na chatě umyl motor. Nastříkal jsem to Militem na motory a wapkou jsem to vystříkal a motor krásně čistý. Jenže co se nestalo wapka mi roztrhla na svodech Thermotec pásku, kterou jsem tam dával asi letos v dubnu takže za ty prachy hoooodně málo muziky, ale to nejhorší co se stalo,že když jsem odjížděl asi po 3 hodinách kdy auto stálo na slunci s otevřenou haubnou aby voda vyschla tak se mi rozsvítila kontrolka motoru a když jsem přidal plyn tak se motor chvilku dusil a neměl tah. Po 5 km vše ok ,ale kontrolka pořád svítí. Takže mám dotaz můžu odpojit baterku a udělat reset ecu? Jde mi o to, že napájení řídící jednotky LPG je napojeno na kontakty baterky a když ji odpojím tak nevím jestli se nesmažou data na jednotce LPG a budu muset jet do servisu na seřízení LPG. A nebo to můžu v klidu odpojit a nic se nestane

Můžeš to v klidu odpojit , ale napřed si vytáhni kabely ke svíčkám a pořádně vysuš vodu co tam natekla Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina