Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 129 z 464
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 17:26   Citovat  

jenda200 napsal:
Přijde mi to docela podezřele levné... Smutný A ještě by mě zajímalo jak z toho dostal těch 262 km/h a 6,1 na stovku - to má tak Padam s kompresorem ( teda měl ) Bueee

To vis, Honda-faktor, clovek si v tom vysokootackovem revu vzdycky pripada ze jede pekelne rychle :twisted: Oficialne je to 235 km/h a 6,6 sec. .
Ad cena- rozebiralo se to tu uz- ruzna barva laku na ruznych mistech karoserie, ruzne kosmeticke vady a navic jde o verzi Race (lehci o tusim 80kg= vaha dospeleho cloveka; ale bez klimatizace, radia a reproduktoru, xenonu, prednich mlhovek, alarmu, tempomatu, multifunkcniho volantu, el. sklapenych zrcatek, spousty tlumicich hmot a ochrannych platu pod vozem, zadniho plata kufru a prepazky dvojiteho dna kufru, ruzneho osvetleni interieru- snad jsem na neco nezapomnel).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 17:43   Citovat  

Bully napsal:
To vis, Honda-faktor, clovek si v tom vysokootackovem revu vzdycky pripada ze jede pekelne rychle :twisted: Oficialne je to 235 km/h a 6,6 sec. .
Ad cena- rozebiralo se to tu uz- ruzna barva laku na ruznych mistech karoserie, ruzne kosmeticke vady a navic jde o verzi Race (lehci o tusim 80kg= vaha dospeleho cloveka; ale bez klimatizace, radia a reproduktoru, xenonu, prednich mlhovek, alarmu, tempomatu, multifunkcniho volantu, el. sklapenych zrcatek, spousty tlumicich hmot a ochrannych platu pod vozem, zadniho plata kufru a prepazky dvojiteho dna kufru, ruzneho osvetleni interieru- snad jsem na neco nezapomnel).

OK, cenu už bych ani neřešil - to se tady pohádalo dost lidí Velmi šťastný Ale vždy mě wc :twisted: ty optimistické udaje o zrychlení a Vmax , jako majitel stejného auta víš přece svoje OK
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2011 , 20:08   Citovat  

Minor napsal:
Zajímavý údaj, to zrychlení - "Zrychlení 0-100: 6 s"
Oficiální údaj je myslím 8,2. Jak jste na tom vy ostatní targaři s vti, taky to máte za 6 vteřin nebo spíš za víc?
my sme s lojzikem merili moje c6g s motorem d16z9 a melo to za 8,2 tak tomu tajparu by se verit i mozna dalo ne za tech 6 ? to mi hlava nebere
   Návrat  
pilotracingteam je teď offline  pilotracingteam
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 2:18  Naposledy upravil pilotracingteam dne 1.10.2011 , 10:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jenda200 napsal:
Přijde mi to docela podezřele levné... Smutný A ještě by mě zajímalo jak z toho dostal těch 262 km/h a 6,1 na stovku - to má tak Padam s kompresorem ( teda měl ) Bueee

Podezřele levné, protože auto už nepotřebuji,ale to jsme mi češi,ale na druhou stranu chápu ... po víkendu sem dám čerstvé fotky, včetně detailů kosmetických vad,které jsou vypsané v inzerátu na sportovních vozech atd . . . zrychlení má 6,1 - 6,6 a pokud se mýlím tak se spletli někde u prodejce,já osobně to neměřil,ale auto to hravě překoná na nedotočenou dvojku těch 100km/h-.Lil sem do toho jen careru 100oct od OMV, tu máme z laborky již 3 rokem za stále nejlepší.Maximálka na digi displeji byla 273 a na GPS 262 auto mělo 6 vytočenou asi tak 100 ot před omezovačem a bylo to s kopce to je jasný,skusil jsem to párkrát v německu a jednou i někde tady,ale nikomu to neříkejte, někde bych našel ještě fotku s 250km/h . . . taky mi to auto hodně překvapilo, je těžký,ale dá se s ním fakt ject pekelně, prum.spotřebu jsem měl cca 9,5 - 11,7 ltr, mladá s tím uměla jezdit i pod 8,ale já měl na autodromu 30,0 ltr. . . .ale do 200km/h se horko těžko dá ujet starýmu civicu s 1,8vti,ale pak už je to papa, ještě si pamatuju, že 5.st je omezovač na displeji 217km/h . . .jen dávám informace...
známej v tom má nějakou jednotku, která spíná Vtec dřív a dál omezovač,takže maximálku a vše ostatní je stejné, jen reakce pocitově tak o cca 20-30% lepší, zrychlení, pokud auto dřív spíná Vtec a má dál omezovač,tak logicky je šance na lepší 0-100 . .. je bez komentáře , že CRX a jiné civici jsou mrštnější, todle je fakt Ufon, skoro náklaďák,ale jak říkám mě to auto nezklamalo a až se tu přestane propírat ten nesmysl s lakem atd, tak někomu bude auto dělat jistě radost . ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pilotracingteam je teď offline  pilotracingteam
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 2:34   Citovat  

Bully napsal:

Přiznávám, že ten zvuk nahoře je asi fakt opojnej, dosáhnout těch 235km/h je proto auto fakt hračka a neuváděl bych ten údaj 262 pokud bych to sám nezažil atd... fotku a gps vidělo kdysi spoustu kamarádů z teamu a taky jsme čuměli a divily, to zrychlení jsem si nepamatoval přesně ,ale už je to těch 6,6s . . . teď jsem na to juknul někde na webu . .. váha je nižší kupodivu jen o 40kg/88lbs/ píšou na wikipedii, měl jsem tu možnost auto porovnat s Plus verzí se samosvorem, což tadyta verze nemá na Slovakia Ringu a ujel jsem mu na kolo fakt o dost a nenašel jsem nikoho kdo by mi řekl, že civica na 6 opřel do konce a kolik mu to na gps dalo ať ta či ta verze . . . s lakem jak jsem to tu psal několikrát, lak původní /Elvis Helicopter-prohlížel zaprášený auto atd...,ale kecy nemaj cenu takže/,jen ta kosmetika a dám si tu práci to nafotit a dát do inzerátu atd... a i sem . . . "a asi Hondu vytáhnu a dám rychlý výlet za hranice s onboard camerou a uvidíme jestli to vše nebyl jen optický klam s opojení" . .. beru to s humorem, jezdím rally,kopce už léta, takže fakt rychlost mám rád a todle auto hoooooooodně překvapilo
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 3:31   Citovat  

pilotracingteam napsal:

známej v tom má nějakou jednotku, která spíná Vtec dřív a dál omezovač,takže maximálku a vše ostatní je stejné, jen reakce a zrychlení tak o cca 20-30% lepší .

známej má asi zázračnou jednotku pořádnej výtlem
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 6:37   Citovat  

paneboze tak takovou blbost bych neplacl ani ja a to jsem na auta totalni drevo Tak to koukám!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 10:19   Citovat  

Nipper, Species: tohle zase muze byt pravda, Dany treba "dela" Hondata FlashPro a pry to zlepsi reakci plynu, o neco zvedne vykon (predevsim ale optimalizuje jeho prubeh) a mj. posune sepnuti VTECu do nizsich otacek tudy odkaz Kazdopadne to zrychleni 0-100 neposune na nejakych 6 sec. ale spis tak na tech papirove udavanych 6,6 a to jeste kdovi jestli. 20-30% ale taky vidim jako pitomost.
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 20:29   Citovat  

Ad Civic Race z Mostu a jeho lak... Dnes jsem videl zcela nove 8G a melo odstiny narazniku JINE oproti kastli... A ted se predvedte borci. Úsměv Bila perlet...

Jinak u Jiriho jsem se dnes zastavil osobne aniz bych vedel o tomhle flame a dobre jsme se zasmali... Mrk To auto funguje a je za cenu 7g.... Ja porad nevim proc lidi resi nejaky odstiny kdyz ti to pres noc muze objet ozrala cely klicem do kola a jsi v tom tak ci tak...
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 20:59   Citovat  

Dnes jsem Race CTR8G viděl spolu se Zemim... Je pravda, že auto má pár kosmetických nedostatků, ale do prd*** je to auto za 239 000 Kč... Nevím jestli má nekdo představu o tom, že za 239 tis. koupí voňavku s kterou vyhraje tuning cup či co pořádnej výtlem Je to RACE verze ne STYLING VTEC
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 22:36   Citovat  

pilotracingteam napsal:
skusil jsem to párkrát v německu a jednou i někde tady,ale nikomu to neříkejte, někde bych našel ještě fotku s 250km/h

Nechci rejpat, ale je hlopost to napsat na forum a pak napsat " nikomu to neřikejte" HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2011 , 23:27   Citovat  

Boze muj a neni to jedno? Kdo to auto chce videt tak se mrkne a uvidi sam, proc si tady dokazovat porad neco navzajem. Kazdopadne i kdyby to bylo "jenom" objete klicem, kvalitni lakovna to dokaze udelat tak ze bez meraku tloustky laku nikdo nic nepozna, natoz aby byl videt zretelne jiny odstin. 40 kg rozdilu u "Race" neudela z CTR temer zadny rozdil oproti normalni verzi, jde jenom o ekonomickou a hodne osekanou variantu pro toho kdo chce s autem delat neco dal, kdo chce CTR 8G jako daily car tak bude stejne furu veci delat dodatecne, zaplati za to vic nez rozdil v nakupni cene a s vahou auta se dostane zase zpatky nahoru. Maximalka 250 na tacho je mozna i u uplne serie, nekdo to uz s prazdnym autem, jizdou z kopce a vetrem v zadech ukazoval i na nemeckych Honda-forech. Pokud je auto krome kosmetickych vad jinak v poradku tak jde o peknou cenu a tomu kdo si ho koupi preju at mu vydrzi co nejdelsi dobu, vzdyt je to posledni mohykan s tocivym atmosferickym K20 u Hondy vubec OK
   Návrat  
Kutlas je teď offline  Kutlas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 1:04   Citovat  

tudy odkaz

Dam to se dřív než někdo jiný , zkouším jestli se nějakej asi vůl najde kdo dá za 1.3 50 tisíc Velmi šťastný

Takže prosím zdržování komentářů díky přátele Je to tam.
   Návrat  
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 10:31   Citovat  

Kutlas napsal:
http://www.sportovnivozy.cz/21632-honda-civic-eg-nachod

Dam to se dřív než někdo jiný , zkouším jestli se nějakej asi vůl najde kdo dá za 1.3 50 tisíc Velmi šťastný

Tak jsi to sem dal špatně! Tady se může komentovat cokoliv( viz předešlé komentáře Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný )! Nevím jestli najdeš takového nadšence?
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 10:36   Citovat  

když se za 80k prodala ta černá vyfešákovaná 1.3 tak proč by nešla za tahle za 47k kouř
   Návrat  
Marv1QxurR je teď offline  Marv1QxurR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 11:25   Citovat  

KureKungPao napsal:
když se za 80k prodala ta černá vyfešákovaná 1.3 tak proč by nešla za tahle za 47k kouř

njn někteří lidi fakt neumí "hospodařit" s penězma, ale tak když mu to za tu cenu stálo ... mohl si radši koupit nejaké VTi za ty peníze Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 12:54   Citovat  

Kutlas napsal:
http://www.sportovnivozy.cz/21632-honda-civic-eg-nachod

Něco mi říká, že to Peta /kutlas/ asi i když nechce prodá. Už má totiž zájemce. Je to tam. přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 13:10   Citovat  

Tak inzerát stáhnut , mam sice několik zájemců ale všechno jsem odřekl . Je tu jeden zásadní problém , stim autem jsem toho hrozně moc zažil a beru ho už jako člena rodiny . Prostě jednoduše řečeno nemam koule na to abych ho prodal . Budu si pomalu šetřit na Hondu civic 7.G 1.6 sport a tohle si dojezdím a případně přenechám přítelkyni či někomu z rodiny
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 13:11   Citovat  

Kutlas napsal:
Tak inzerát stáhnut , mam sice několik zájemců ale všechno jsem odřekl . Je tu jeden zásadní problém , stim autem jsem toho hrozně moc zažil a beru ho už jako člena rodiny . Prostě jednoduše řečeno nemam koule na to abych ho prodal . Budu si pomalu šetřit na Hondu civic 7.G 1.6 sport a tohle si dojezdím a případně přenechám přítelkyni či někomu z rodiny

Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 13:16   Citovat  

Kutlas napsal:
to ne... bude jina
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 13:29   Citovat  

R3S napsal:
to ne... bude jina

Petře časem bude , ale nechám si jí .
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 17:08   Citovat  

Tomu říkám pořádná chlapská Honda kouř Lucy
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 19:22   Citovat  

Tomik napsal:
Tomu říkám pořádná chlapská Honda kouř Lucy
tudy odkaz
tudy odkaz
v automatu to neni pro chlapy Velmi šťastný
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 19:29   Citovat  

Brnďa napsal:

kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 19:49   Citovat  

Brnďa napsal:

Kurňa to só automaty? Tož tak to je k prdu!
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 20:11   Citovat  

Tomik napsal:
Kurňa to só automaty? Tož tak to je k prdu!
jojo bohuzel, ja jak mam legenda v manualu , sice sedan, tak si to nemuzu vynachvalit Úsměv nereknu v kamione mi automat nevadi Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 20:40   Citovat  

Každopádně je to pořádnej kus auta! Nejlépe v černé, s černým koženým vnitřkem, v manuálu, hodit bombu plynu místo rezervy a kouř Honda H+ Je to tam. VTEC VTEC VTEC

Honda_Legend_Coupe_1_0cb.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Honda_Legend_Coupe_1_0cb.jpg, 108.39 kB

Honda_Legend_Coupe_2_88f.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Honda_Legend_Coupe_2_88f.jpg, 40.88 kB
   Návrat  
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 20:46   Citovat  

co máte proti automatu?! kiss me papa cože cože ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 20:53   Citovat  

Tomik napsal:
Každopádně je to pořádnej kus auta! Nejlépe v černé, s černým koženým vnitřkem, v manuálu, hodit bombu plynu místo rezervy a kouř Honda H+ Je to tam. VTEC VTEC VTEC

Fuj, plyn... to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2011 , 20:54   Citovat  

civicpower napsal:
co máte proti automatu?! kiss me papa cože cože ?

Všechno! Hodí se leda do města do kolony (ale na kolony většinou stačí jednička nebo dvojka bez plynu), jinak je s tím otrava jezdit...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina